- Konu Sahibi graphicdesigner
-
herkes iftarda galiba senin meleğin ne zaman olacak
Hımm olabilir, benim kırmızılarımda dün teşrif ettiler :)
Meleğim ne zaman olacak bilemiyorum, eşim 1 buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu, değerlerimiz biraz düşük bu yüzden önümüzde belkide uzuuuunca bir yol var :'(
Sen ne kadar süredir istiyosun bebiş?
ben 3 senedir istiyorum benim de eşim 2 ay önce ameliyat oldu ben seni hamile sandım
Nerden öyle bir intiba bıraktımki acaba Senin eşindemi varikosel ameliyatı oldu? Nasıl sizin sperm değerleriniz falan?
Bu arada şu listelere bende eklenmek istiyorum bilgilerimi yazayım hem tanışmış oluruz :)
İsim: Gül
Bat: 2 Eylül
Evlilik: 2011
Hamişlik İsteği: 11 Ay
Sorunu: Eşinde Varikosel
Son durum: Beklemede
Ayrıca dua listesindede bulunmak isterim
bilmem hamile sandım bian benim demeleğim olacak yazmışsın ya ondan olabilir benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama değerleri iyiydi ama muayenede varikosel olduğu belli oluyormuş o da oldu işte ben geçen ay dr a gittim o zaman 1 ay olmuştu ameliyat olalı 3 ay beklemeniz lazım dediler bi dhak,i ay ben dr kontrolüne başlayacağım ama yinede adet olduğuma çok üzüldüm bi umut belki olabilir diye ama olmadı
Anladım, evet üzülüyo insan ama yapıcak bişey yok :) Ben bu kez üzülmedim ama hatta 2 gün gecikmişti ağladım dün neden düzeni bozuldu adetimin diyeAkşam iftara yakın geldilerde rahatladım :) Spermler 72 günde bir yeniliyormuş kendini, inşallah daha iyi olur, belkide önümüzdeki ay bu günlerde senin gebeliğinden bahsediyo oluruz? :)
Bizim sayımızda düşüktü, hızımızda düşüktü, morfolojimizde... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu topiği çok beğendim duanın açamayacağı kapı yok..
Biz varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinde Hz. Zekeriyya'nın duasını okuyorduk, bu aralar durgundu topiğimiz devam ettiririz inşallah :)
Sanki ben senin nickini başka topiklerdende hatırlıyor gibiyim, gözüme yabancı gelmedin :)
hazır adet olmuşken tefriciyeye başlayayım bari bu topiktekilerin niyetine kadir gecesine kadar okurum arkdaşlar sizde alabilirseniz 50 tane bile olsa alın kimin ağzından kabul olacağı belli olmaz
Kızlar resmen bir Mucize le karşılaştım tam 1-2 dakika önce. telaşlanmayın hamilelik değil
Aynur ile konuştuktan sonra, cerviski mi ne hani o kontrolü yaptım, elime sert bir bölge gelince olumsuz sonuca işaret ettiği için ne yalan söyliyim umudumun %50 sini değil , %90 ını kaybetmişim, moralim bozuldu tabiki, sonra forumdan çıktım, kapadım bilgisayarı, tv açtım, o olmadı bulaşık makinasını boatayım dedim, o da olmadı onuda yarıda bıraktım, moralim bozuk ya elim hiçbişeye gitmedi, abdest aldım namaz kıldım, içim huzursuz tabi yine negatif çıkacak diye, dedimki bari Kuran okuyayım, ben bu yıl Kuranın türkçe meailini okuyup ordan hatim etmeye karar vermiştim. neyse açtım kuranı, moralim bozuk, canım sıkkın vaziyette, kaldığım yeri açtım, okuduğum ilk ayetleri yazıyorum bakın;
14. Cüz - Hicr Suresi
52. Onun yanına girdiklerinde "selam" demişlerdi. O, "biz sizden gerçekten korkuyoruz" dedi.
53. "korkma, biz sana bilgili bir oğul müjdeliyoruz" dediler.
54. "bana ihtiyarlık gelip çatmışken, bana mı müjde veriyorsunuz? beni, ne ile müjdeliyorsunuz" dedi.
55. "biz seni gerçek olan bir şeyle müjdeliyoruz. onun için sakın ümidini kesenlerden olma" dediler.
56. "rabbinin rahmetinden, sapkınlardan başka kim ümidini keser" dedi.
tabi benim hemen gölerim doldu, Allahım sen nekadar büyüksün dedim, umut kesmek yok arkadaşlar, demekki umudunu kesmek haram bişey, Allah Kuranda yasaklamış bakın. ayy mucize gibi yaa allahım sen ne büyüksün. hemen topluyoru kendimi.
öpüyorum hepinizi ben kuranıma devam edeyim gelirim yine.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
yasemincim giremedim bugün yolculuk vardı.
tümay için okudum bugün haber vereyim dedim..giremesemde mutlaka okumaya devam Allahın izniyle..
tümaycımm duanı ettim tatlım..Rabbim kabul etsin..
sizinle konuşmayı özledim kızlaaarr
bilmem belki görmüşsündür buralarda geziyorum zaten hep Rabb im sana da hayırlı bi kapı açsın inş ben de bu topiği çok beğendim ne güzel herşey dua ile..
canım bende adet oldum.
tefriciye okurum bende.
adetliyken okunabiliyormu?
500 tane okurum inşallah.
Hoşbuldum diyeyim kendi adıma :)
Tümay arkadaşımız için bende hemen okuyorum, Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı...
Amin cümlemize inşallah
ahh canımm bende hoşbulduk yerine hep hoşbuldum derim..kendime benzettim
Tümay için okuyacakmışsın..Allah razı olsun..Allah kabul etsin arkadaşımm.
arzu ben de 25 yaşındayım 2009 da evlendim 3 yıldır olmuyor bi dahaki ay yumurta takibine başlayacağım inş burada beraber hamile kalırız
kelime i tevhidi okudum Allah kabul eder inş
tamam canım çok sağol hepimizin niyetine başladım
evet adetliyken okunuyor
tamam canım kadir gecesine kadar değil mi?
herkese iyi akşamlar...
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler...
ne güzel topik gitgide kalabalıklaşıyoz
Bilmeyenler için kendimi tanıtayım..ben bu topiğin psikolojik hamilesiyimm..
herkese iyi akşamlar...
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler...
ne güzel topik gitgide kalabalıklaşıyoz
Bilmeyenler için kendimi tanıtayım..ben bu topiğin psikolojik hamilesiyimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?