Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ballarım son damlasına kadar yapmışım yaa, yokki şuanda mecbuen bekliyorum
aynurcum o dediğin kontrolü yapmaya çalıştım ama daha önce yapmadığım için önceki hali nasıldı şimdiki nasıl bi tespit yapamadım, içerde yumuşak olan şeylerde var, sert olan şeylerde var, ayy ne karışık bir dnyaymış orası yaaa

ya ben onu çok merak ettim nasıl yapılıyor:26:

ayyy imşallah insan böyle haberleri alınca kendi hamiş olmuş kadar seviniyor değilmi mübinin mübine duası kabul olurmuş arkadaşlar dualara devam
aynen öyle yaa burda tek yürek gibi olduk resmen maşallah
ya ben onu çok merak ettim nasıl yapılıyor:26:

tatlım dünkü yazışmalarımızda aynur detaylıca yazmıştı, istersen bi bak geriye dönük tam anlamıyla oku cnım

Masaallah keyifler yerinde

Aynur tebrik ederim canim Insaallah degerin kat kat artar ve güzel rahat ve saglikli bir hamilelik gecirirsin güzelim.
Allahim kucagina aldigin günleride nasip eder sana Insaallah.
Amiiiinn
bu günleri gösteren Rabbime cok sükür canim bizler icinde bol bol dua et Insaallah hamilelerin duasi tesirlidir Allahin izniyle

bekle güzelim bekle,az kalmış zaten.tatlım şöyle tam fındık büyüklüyünde bir şey,insan hiss ede biliyor zaten,orta parmağını sokunca tam ucunda oluyor,ama aşağıda da ol bilir.ya nasıl anlamazsın safımmmmm benim tam da fındık gibi bir şey,sert 1şey deymediyse parmağına güze haber...

Allah tadımızı bozmasın,bu topik başladığı bir günden her kesin keyfi yerinde,ben de dahil,daha önce yazışdığım topklerde var ama,burası sanki evim olmuş,yasemin de en sevdiyim kardeşim,sanki sizleri ve onu yıllardır tanıyorum.bir de birlikde hamile olursak var ya gebeririz mutluluktan...

ayyy imşallah insan böyle haberleri alınca kendi hamiş olmuş kadar seviniyor değilmi mübinin mübine duası kabul olurmuş arkadaşlar dualara devam

çok haklısın tatlım,şimdi kocama ne söyledim biliyonmu?dedimki burdakı kızlar sennen çok sevindiler,ben de öyleyim,mutluluktan göbek atardım resmen...

ayyy buay herkes hamileyim diye tapır tapır dökülüyormuş ay ne güzel olurdu ya ben kaç gündür erken kalkmaya niyetleniyorum ama bir türlü olmuyor anam ben de aşırı kansızlık var bu aralar sürekli uyuyorum herneyse bende geç kalktığım için rızık toplayamamıyorum yani çocuk ta rızık demekmiş melekler maddi manevi rızıkları sabah erken dağıtırlarmış gün ışımadan ama bu aralar nerde bende rekne kalkmak işte bende rızgımı alamıyorum kendime bir ayar çekmem lazım

Allah razi olsun canim cok sagol. Rabbim emegine karsilik en yakin zamanda mükafatlandirsin seni
Meryem suresini ben cok seviyorum gercekten. videosuda var o hurma agacina yaslanipta hurmalari tükettigi ve ayni zamanda meryem suresi okundugu ani gösterince cok duygulaniyorum.

Allahim bizlerede Hz. Meryemin sabrindan versin Insaallah. (etrafindaki insanlarin dedikodularina aldiris etmedi )

son adet tarihin ne zaman tatlım?bende de kansizlik vardi,sabahları paancar,havuç,elma suyunu çekip içiyorum,ve ferrotan diye bir ilaç var onu içiyorum,sen de meyve sularını iç kuzum,iyi gelir.saçlarım bile parlamay başladı...

elime öyle birşey dedğdi yani sert bişey ozaman benden umudunuzu kesebilirsiniz tontişlerim, yani içerde bir ampul gibi bişey olduğunu hissettim o mudur, o dur herlde
ben yarın sabah sahurda test yapacağım onuda yapim ozaman kesin sonuca varırız bakalım , umudum %50 düştü şimdi, ama iyi oldu testte negatif çıkarsa %50 daha az üzülücem

canım benim gerçekten öyle, aile gibiyiz, can dostlar gibiyiz, kardeşler gibiyiz, beki birçoğumuz kardeşleriyle ve normal hayattaki en yakın arkadaşları ile paylaşmadığı duygularını detaylarını burda paylaşıyor. mesela ben, ayy inşallah canım yaa, hemen yeni topik açarız topluca, meleklerini bekleyenler klubu diye

evet tatlım tam da öyle ampul gibi bir şey,ama hala umut var kuzum,bazı kadınlarda sert olup hamile ola bilyor.bu gün yap kız testi,adet günün geçmiş bir gün ne istiyorsun yaaaaaa?gecikmeler olurmu sende?

evet tatlım tam da öyle ampul gibi bir şey,ama hala umut var kuzum,bazı kadınlarda sert olup hamile ola bilyor.bu gün yap kız testi,adet günün geçmiş bir gün ne istiyorsun yaaaaaa?gecikmeler olurmu sende?

aslında benim son 6 ay öncesine kadar adetlerim yıllardır yni adet oldum olalı düzensizdi,3-4- yada 6 ay bile olmadığı olurdu, onra dr a gittim bazı ilaçlar verdi filan, onlarda fayda etmemişti, sonra soğan suyu kürü yaptım düzenli bir şekilde, o sırada 1 ilaç daha kullanmıştım kısa bir dönem, ondan sonra çok şükür maşallah düzene girdi, 28 günde bir olmaya başladım, ama vucudum yine eskisi gibi düzensizleşmişse gecikme olması da şaşırtıcı olmaz yani, o yüzden tam anlamıyla ümitlenmek istemedim hiç. yarın sabah yapayım da emin olayım diyorum, hiç olmazsa üzüleek bişey çıkarsa, sahurdan sonra hemen uyurum ve unuturum

bilgiler için teşekkürler canım.son adet tarihim21 temmuz canım . kansızlık çok fazla imiş dr düzensiz adetleriminde bunun yüzüne olduğunu söyledi bende pekmez şerbeti kara üzüm yüyorum dr kan takviyesi serum falan dedi de tırstım tekrar gitmeye

ha anladım canım,ok o zaman yarını bekle...senin için rahat etsin yeterki yaseminim....üzülmek yok ama sonuç ne olursa olsun...

soğanla birlikte hangi ilacı kullandın canım? benim de durum farklı değil :)))
soğan işe yaramadı ama?

ha anladım canım,ok o zaman yarını bekle...senin için rahat etsin yeterki yaseminim....üzülmek yok ama sonuç ne olursa olsun...

tabiki canım, zaten eğer sen kesin hamileysen bu bizi bir müddet mutlu tutmaya yeter canımın içi

soğan suyu ile birlikte hangi ilacı kullandığımı unuttum tatlım valla , eğer bulabilirsem yazarım ben sana özelden filan

kardeçlerim,arkadaşlarım ben çıkıyorum şimdi namazımı kılıp,tümay ve diyer topikdeki gkcnenglish isimli üye için zikrimi edeyim,bu isimle nasıl ediceksem artık...
ya yasemincim ben o topikdeki kızlara bir türlü ısnamadım yaaaa....hani hamilelik yolunda beraber yürüyelim var ya orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…