- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.181
BİNBİR BAHANE İLE YAPARSAK İŞTE BÖYLE NEGATİF SONUÇLAR ALIRIZ DİMİ YANİ, ne yapsın bebeişler böyle anneyi tüh bize kakaiki saat işimiz vardı, dedikodu muhabbet gırla dönmüş..kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..
anacım yasemin evde kimse var olmaz, komşu duyar olmaz, gözünün üstünde kaşı var olmaz..ne zaman olurr..haa sorarım sana..ne zaman??
negatifff
negatifff
negatifff
canım benim bildiğim kadarıyla bebek düşünmeye başladığın zamandan itibaren ve hamileliğin ilk 3 ayına kadar kullanman gerekiyormuş bende 11 aydır kullanıyorum artık bebiş olursa ALLAHın izniyle dr ilacı değiştirinceye kadar kullancam..ben hiç kullanmıyorum folikasit bıktım zaten 1 yıl kullandım heralde
hayırlısı olsun üzülme önümüzdeki aylarda çalışmaya devam RABBİM verene kadar.negatifff
üzülme..daha var zaman..başındasın daha..
yaseminin mailine katılıyorum..geçen bi topiğede yazmıştım. akıl oyunlarında russell crowe un oynadığı bi adam vardı matematif profu..adam şizofren,,3 kişiyle beraber dolanıyodu..zaman geçtikten sonra hastalığını kabul etmiş..o 3 kişiyi hala görüyo ama sözlerine kanmıyo..şimdide ben öyleyim..hamilelik belirtilerimle yaşamayı öğrendim...sende öğreneceksin..taki bir gün hakkatende böyleymiş diyinceye kadar..
kovulduk yaa bukadar olur, istenmediğimiz yerde 5 dk bile durmayız anacım
valla benimde işim başımdan aşmış vaziyette kopup gidemiyorum, sayfa açık ama müsait oldukça bakıyorum, tmamen kapatmaya gönlüm el vermiyor bugün muhabbet pek hoş valla
gelir gelir, şu durgunluğu biri bi bozsa şöyle 2şer 3 er iyi haberler gelse inşallah artık yaa, fetret dönemindemiyiz nedir anacım
negatifff
tabi yazacağız ya, burası bizim günlüğümüz gibi birşey varyai ben hamiş olunca oturup bu topiği baştan sona okuycam çıktısını bile alıcam bak görürsünüz, hatıra yaa ne güzelne güldüm ya fetret dönemine.aynen ya gelse şöyle ikişer üçer haberler.ama eminim hepimiz bi gün hamileyim yazacağız şurayaaaaa.bu arada kısır yaptım canlar gelin yiyek hep beraberrr
Beni de alın aranıza noluur:)
s.a topiğimizin sabırlı şefkatli değerli anne aday adayları =))) nasılsınız bakalım? dün evlılık yıl dönümümüzdü =)) cok guzel gecti. İns. seneye 1 kişi daha katılır aramıza =)) onla kutlarız
ayyy canım hoşgeldin yaaa özledik seni, bak şu hitaba bak nasıl güzel bir hitapla seslendin yine bize yaa, seni topiğimizin pozitif konuşma kraliçesi ilan ediyorum
tabi yazacağız ya, burası bizim günlüğümüz gibi birşey varyai ben hamiş olunca oturup bu topiği baştan sona okuycam çıktısını bile alıcam bak görürsünüz, hatıra yaa ne güzel
ohh ben zaten yarmagül gibi yiyorum bu sıra kaç kilo olduğumu ancak Allah bilir, her gören istisnasız ayy hamilemisin diyor, bir göbek yapmışım sorma gitsinkısırıda yerim senide yerim
oyyyy canım benim yaa gel tatlım hoşgeldin sefalar getirdin, bak ilk sayfada bizim arkadaş listemiz var, oraya bak, orda yazan bilgilerini bizimle paylaş, bende seni listeye ekliyim hepimiz seni tanımış olalım tüm samimiyetimizle içimiz dışımızı buraya döküveriyoruz biz, azıcıkta sen dök çarşamba pazarı burası bitlerimizi bilem döküyoruz
canımmm hoşgeldin ayy ne güzel en sevdiğim isim melek, topiğide melekler sardı maşallah süper
hemen seni listeye ekliyorum kuşum, Allahım inşallah girdiğin gibi hamiş haberini de alırız en erken zamanda, bellimi olur, belkide son giren ilk hamile olur bu topiktehep dua ediyoruz bi,rbirimize inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?