Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iki saat işimiz vardı, dedikodu muhabbet gırla dönmüş..kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..
anacım yasemin evde kimse var olmaz, komşu duyar olmaz, gözünün üstünde kaşı var olmaz..ne zaman olurr..haa sorarım sana..ne zaman??

BİNBİR BAHANE İLE YAPARSAK İŞTE BÖYLE NEGATİF SONUÇLAR ALIRIZ DİMİ YANİ, ne yapsın bebeişler böyle anneyi tüh bize kaka

ah canımmm, dur bismillah zaten siz daha gerçekten bebek yapmaya başlamamıştınız ki, önce Allah sanırım bizleri bi bebiş özlemi ile yanmamız için böyle negatifleri gösteriyor ki, pozitif olunca sevinçten uçalım, bebeklerimizin kıymetini bilelim diye canım. sakın üzülme zaten daha ilk bu senin, kimin tutmuş öyle şıp diye, yani tarih literatürüne geçerdin eğer tutmuş olsaydı.
şimdi öğrenmiş oldun ki ;
1- her belirti hamişlik değilmiş.
2- bebek düşünmeye başlayınca psikolojikmen adetler gecikirmiş
3- evde bol bol test bulundurman gerekirmiş
4- hemen kocaya haber verilmemesi lazımmış
5- negatif görmeye azıcık alışık olmak veya kendini hazırlamak lazımmış

canım sakın üzülme ha çok normal yani, belkide aslında var ama şuanda erken diye çıkmamıştır onuda bilemeyiz. yani umutlar sönmez burda

üzülme..daha var zaman..başındasın daha..
yaseminin mailine katılıyorum..geçen bi topiğede yazmıştım. akıl oyunlarında russell crowe un oynadığı bi adam vardı matematif profu..adam şizofren,,3 kişiyle beraber dolanıyodu..zaman geçtikten sonra hastalığını kabul etmiş..o 3 kişiyi hala görüyo ama sözlerine kanmıyo..şimdide ben öyleyim..hamilelik belirtilerimle yaşamayı öğrendim...sende öğreneceksin..taki bir gün hakkatende böyleymiş diyinceye kadar..

canını sıkma hayırlısı olsun hem daha yeni karar vermişsiniz içimizde yıllardır bekleyen arkadşlarımız var. ben mesela1,5 yılı geçti. gerçi tedaviye yeni başladım sayılır ama. neyse işte buna da şükür sevdiklerimiz yanımızda sağlıklı en önemlisi bu.

ben hiç kullanmıyorum folikasit bıktım zaten 1 yıl kullandım heralde
canım benim bildiğim kadarıyla bebek düşünmeye başladığın zamandan itibaren ve hamileliğin ilk 3 ayına kadar kullanman gerekiyormuş bende 11 aydır kullanıyorum artık bebiş olursa ALLAHın izniyle dr ilacı değiştirinceye kadar kullancam..

aaa o filmi bende izlemiştim şimdi sen diyince hatırladım, kız afferim sana ne güzel bağlantı yapmışsın, artık sen hamişsin test yap filan diyenlere karşı direniyorum, gerçi en sonki belirtilerimde özlemciğimin ısrarlarına cevap verip bi kan testi yaptırsam iyi olacakmış, çünkü düşük te olmuş olabilir diye düşünüyorum şimdi. ama yani işte hepimiz azıcık ucundan şizofreniz dimi kuşum

Son düzenleme:

ne güldüm ya fetret dönemine.aynen ya gelse şöyle ikişer üçer haberler.ama eminim hepimiz bi gün hamileyim yazacağız şurayaaaaa.bu arada kısır yaptım canlar gelin yiyek hep beraberrr

ne güldüm ya fetret dönemine.aynen ya gelse şöyle ikişer üçer haberler.ama eminim hepimiz bi gün hamileyim yazacağız şurayaaaaa.bu arada kısır yaptım canlar gelin yiyek hep beraberrr
tabi yazacağız ya, burası bizim günlüğümüz gibi birşey varyai ben hamiş olunca oturup bu topiği baştan sona okuycam çıktısını bile alıcam bak görürsünüz, hatıra yaa ne güzel
ohh ben zaten yarmagül gibi yiyorum bu sıra kaç kilo olduğumu ancak Allah bilir, her gören istisnasız ayy hamilemisin diyor, bir göbek yapmışım sorma gitsin kısırıda yerim senide yerim
Beni de alın aranıza noluur:)

oyyyy canım benim yaa gel tatlım hoşgeldin sefalar getirdin, bak ilk sayfada bizim arkadaş listemiz var, oraya bak, orda yazan bilgilerini bizimle paylaş, bende seni listeye ekliyim hepimiz seni tanımış olalım tüm samimiyetimizle içimiz dışımızı buraya döküveriyoruz biz, azıcıkta sen dök çarşamba pazarı burası bitlerimizi bilem döküyoruz

s.a topiğimizin sabırlı şefkatli değerli anne aday adayları =))) nasılsınız bakalım? dün evlılık yıl dönümümüzdü =)) cok guzel gecti. İns. seneye 1 kişi daha katılır aramıza =)) onla kutlarız

ayyy canım hoşgeldin yaaa özledik seni, bak şu hitaba bak nasıl güzel bir hitapla seslendin yine bize yaa, seni topiğimizin pozitif konuşma kraliçesi ilan ediyorum

ayyy canım hoşgeldin yaaa özledik seni, bak şu hitaba bak nasıl güzel bir hitapla seslendin yine bize yaa, seni topiğimizin pozitif konuşma kraliçesi ilan ediyorum

bende özledim inankii gerçi fazla konusamıyorum sizleee arada bir esip geçiyorumm topiğe :)) Malum saglık sorunları yüzünden.. bacagım ıcın doktora gıdıp gelıyoruz .Kıskanmıyorda değilimm :))) maşaallah azcucuk baktıma gecmıs yazılarınızaa ne güzel kaynaşmıssınız öylee aile gibi olmussunuz :) tesekkur ederım yasemın hanımcımm dünün etkisindeyımdır ondan belkiii bu pozitifliğim :))

aynen bende stresten yemeye vurdum kendimi vallahii.ye kuzum napim beni de ye.bu arada bgnden itibaren yasemincim sana pazara kadarki dualarınızı okudum allahım kabul etsin inş... çünkü bi bgn evdeyim perşemmbe ve c.tesi nöbetçiyim yoğunluktan unutmim diye bgn okuyuverdimmm

çok sağol canım teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda meleklerimize kavuşuruz yarın klomenin son günü pazartesi kontrolüm var inşallah iyi gelişmiştir yumurtacığım ya da yumurtacıklarım

canlar selamlar.. ayşe, merve,melek, başak,maonyaaa dualarınızı okudum.. Rabbim kabul eylesin inşAllah.. Kızlar ya şu ara pek gelemiyorum.. işle kafamı dağıtmak istiyorum.. bu ay hiç sayımsız (ovulas.testi yapıyorum ama) amaçsız özellikle beklemeden kendimi yıpratmadan geçirmeye çalışacağım bakalım.. herkes diyor ya odaklanmayın.. odağımı kesmeye çalışıyorum :)) işlerimde çok yoğun.. bende ççok yorgunum.. uzaaarr gideeerr.. yeni dua gününde görüşmek üzere.. saygılarımla; imza :BEN..

Yasemin şimdi yazdığın söz çok güzeldi.. Günün sözü olsun :)) bu da yarının sözü olsun..

"sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok" Fuzuli.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…