Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim adım buket de ne oluyo..hiç bi anlamı yok..yaşadıklarım başıma gelenler neyle alakalı..yada benim karakterim nasıl etkilendi ismimden..buket ne demek ki..birsürü çiçek bir arada..peehhh

niye çiçek demeti işte bence sende bi bolluk var böyle bilgi fazlalığı hani bir çok çiçeğin birleşimi yani belki birçok güzel huyun birleşimi bir bütün

aramıza hoş geldin o zaman..ben deniz psikolojik hamile buketdemet..hem buket hem demet..hiç bi anlamı yok yani..

niye çiçek demeti işte bence sende bi bolluk var böyle bilgi fazlalığı hani bir çok çiçeğin birleşimi yani belki birçok güzel huyun birleşimi bir bütün

anaaamm yerim ben seni..sağol güzel gönüllü arkadaşım..bak ben bununla bayağı bi hava atarım..bir sürü çiçeğin özelliğini bünyemde toplamış derc etmiş bulunuyorum..hepsinden biraz var öylemi?? anam ne megolomanım..hah..müştak da zaten bana öyle diyo. kendini beğenmişin tekisin diyo..

aramıza hoş geldin o zaman..ben deniz psikolojik hamile buketdemet..hem buket hem demet..hiç bi anlamı yok yani..

evet takıntılı garantici manyağın tekiyim zaten her konuda neden bu konuda farklı olayım ki değil mi ama? neyse ya haklısınız ben hamile falan değilim inceden inceden düşüne düşüne nerdeyse 16 yıldır gecikmeyen adetimi geciktirdim sanırım

ayyy ama şimdi nazan ne der senin bu yorumuna kuşum aramızda biliyorsun kendine yeni isim nakli yapan arkadaşımız var çok sevdiğim eski arkadaşım benim hemde
benim tanıdığım 2 yusuf var iyiler efendiler evet ama çok ağır kanlılar eşlerini delirtiyorlar
ohh iyi efendi olsunlar,boşver hanımları da böyle efendi çocuk bulmuşlar fazla vıdı vıdı etmesinler çok fena kaynana olurum he
benim adım buket de ne oluyo..hiç bi anlamı yok..yaşadıklarım başıma gelenler neyle alakalı..yada benim karakterim nasıl etkilendi ismimden..buket ne demek ki..birsürü çiçek bir arada..peehhh
kız işte buket ya senin ismin, karmaşık çiçeklr yani, hayatında öyle karmakarışık
emir değil canım yaramaz olan emirhan
heh iyi ozaman emir istiyorum ben zaten.
şuanki favorlilerim emir ve yusuf ve melike ve ipek hoşuma gider oldu
ayy damarlrda mı çıktı çok fena belirtiler sayıyordun kuşum. ben bilmem valla bence yap testini sen bugün

o müştak halt etmiş, teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği, ama sadece çiçek olarak düşünme hayatında sana anlam katan herşey olabilir sonuçta sen onların hepsinin bir bütünüsün.

ayy şu özlemciğimin yaptığı olumlu pozitif yoruma bak, bide benim yukarda yazdığım isim yorumuna bak

canımm benim agzından bal damlıyor inşallah hamileyimdir ama bu ay çok farklı şeyler oluyor vücudumda bunu bariz hissediyorum yani..bu arada be hep zaten nazlıyım eşim diyoki sen hamile olunca ben napıcam 9 ay kafayı yerim herhalde.hayırdır yasemin ve senin eşin neredeler kiii????

çok korkuyorum ya negatiften neyse eşime söliim alsın bugün gelirken diicem ama onu da germek istemiyorum ay yakında eczane de yok ki üffffff

ayy şu özlemciğimin yaptığı olumlu pozitif yoruma bak, bide benim yukarda yazdığım isim yorumuna bak

evet farkettim..karmakarışık demişsin

nazan adı içinde özlem nazlı olacağı için öyle demiştir.. zaten melek28 in adı nazan koyan koymuş..ama özlemde kendi adı özlem olduğu için eşinin özlemini çektiğinden bahsetmiş..
neyse ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz bi işim var..halledip geleyim..

canım benimki ayda 1-2 kes şehir dışına gidiyor iş için, geçen hafta yoktu da bu muhabbet ordan çıktı
ayy benim geçen ay bütün belirtilerim olmuştu ama hepsi hayaliymiş, zaten sonrasında adım hayali hamile oldu ,
hem ümitlen hemde ümitlenme yani
ayy canım benim yanlış yazmışım çok özür dilerim nazan değil nalan yazacaktım
ayy melek2828 nicki arkadaşımızın adını melek sanmıştınız ya, asıl adı nazan çünkü, kız yanlış anlıycak bende diyorum Allah Allah nazanın ne kötülüğü olabilir
şimdi durum aydınlandı
çok korkuyorum ya negatiften neyse eşime söliim alsın bugün gelirken diicem ama onu da germek istemiyorum ay yakında eczane de yok ki üffffff

canım sen artık bebek düşünüyorsan eşine söyle 5-10 tane alsın, yoksa her ay defalarca tekrar tekrar almak zorunda kalırsın, çünkü öyle oluyor şahsen bizim yaşadığımız şeyler bunlar sen yaşamazsın inşallah tek atışta vurmuşsundur

canlarım ben çıkıyorum işlerim var sonra fırsat bulursam gelirim, çok kaynatmayın valla okuması zor oluyo, hadi dağılın gidin işinizi gücünüzü yapın görmiyim sizi burda

ewet canımm öyleee fazla da kaptırmak istemiyorum kendimi ama olsun yaaaaa çok isityorum bebeğimmm gel artık banaaaa

canlarım ben çıkıyorum işlerim var sonra fırsat bulursam gelirim, çok kaynatmayın valla okuması zor oluyo, hadi dağılın gidin işinizi gücünüzü yapın görmiyim sizi burda
kovulduk yaa bukadar olur, istenmediğimiz yerde 5 dk bile durmayız anacım
valla benimde işim başımdan aşmış vaziyette kopup gidemiyorum, sayfa açık ama müsait oldukça bakıyorum, tmamen kapatmaya gönlüm el vermiyor bugün muhabbet pek hoş valla
ewet canımm öyleee fazla da kaptırmak istemiyorum kendimi ama olsun yaaaaa çok isityorum bebeğimmm gel artık banaaaa

gelir gelir, şu durgunluğu biri bi bozsa şöyle 2şer 3 er iyi haberler gelse inşallah artık yaa, fetret dönemindemiyiz nedir anacım

ben hiç kullanmıyorum folikasit bıktım zaten 1 yıl kullandım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…