- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.141
benim adım buket de ne oluyo..hiç bi anlamı yok..yaşadıklarım başıma gelenler neyle alakalı..yada benim karakterim nasıl etkilendi ismimden..buket ne demek ki..birsürü çiçek bir arada..peehhh
evet ya 1 aydır deli gibi araştırıyorum okuyorum falan ekimde başlıycaz diye ondan heralde bi de baktım şimdi memişlere benim sağ göğsümün damarları kafayı yemiş gibi ama sol normal dinlememem gerekiyor kendimi di mi?biliyorum okudum hepsini ama engel olamıyorum ki..
aramıza hoş geldin o zaman..ben deniz psikolojik hamile buketdemet..hem buket hem demet..hiç bi anlamı yok yani..
niye çiçek demeti iştebence sende bi bolluk var böyle bilgi fazlalığı hani bir çok çiçeğin birleşimi yani belki birçok güzel huyun birleşimi bir bütün
canım senin 2.adın demetmi? bende hep özlem hasret olsun isterdim ne gerek varsa
aramıza hoş geldin o zaman..ben deniz psikolojik hamile buketdemet..hem buket hem demet..hiç bi anlamı yok yani..
ayyy ama şimdi nazan ne der senin bu yorumuna kuşumevet bende inanıyorum isimlerinin özelliklerini taşıdığına o yüzden anlamlarını araştırıcam karar verirken mesela nazan ismini koymayın onun anlamıda pek güzel değil bakın benim adım özlem önce eşimin özlemini çektim şimdi bebek
ohh iyi efendi olsunlar,boşver hanımları da böyle efendi çocuk bulmuşlar fazla vıdı vıdı etmesinler çok fena kaynana olurum hebenim tanıdığım 2 yusuf var iyiler efendiler evet ama çok ağır kanlılar eşlerini delirtiyorlar
kız işte buket ya senin ismin, karmaşık çiçeklr yani, hayatında öyle karmakarışıkbenim adım buket de ne oluyo..hiç bi anlamı yok..yaşadıklarım başıma gelenler neyle alakalı..yada benim karakterim nasıl etkilendi ismimden..buket ne demek ki..birsürü çiçek bir arada..peehhh
heh iyi ozaman emir istiyorum ben zaten.emir değil canım yaramaz olan emirhan
ayy damarlrda mı çıktı çok fena belirtiler sayıyordun kuşum. ben bilmem valla bence yap testini sen bugünevet ya 1 aydır deli gibi araştırıyorum okuyorum falan ekimde başlıycaz diye ondan heralde bi de baktım şimdi memişlere benim sağ göğsümün damarları kafayı yemiş gibi ama sol normal dinlememem gerekiyor kendimi di mi?biliyorum okudum hepsini ama engel olamıyorum ki..
anaaamm yerim ben seni..sağol güzel gönüllü arkadaşım..bak ben bununla bayağı bi hava atarım..bir sürü çiçeğin özelliğini bünyemde toplamış derc etmiş bulunuyorum..hepsinden biraz var öylemi?? anam ne megolomanım..hah..müştak da zaten bana öyle diyo. kendini beğenmişin tekisin diyo..
yok demet değil?..özelden söylerim ben sana.:))
o müştak halt etmiş, teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği, ama sadece çiçek olarak düşünme hayatında sana anlam katan herşey olabilir sonuçta sen onların hepsinin bir bütünüsün.
OOOH BİDE KENDİNİ NAZA ÇEKMİŞSİN MASAJ YAPTIRMIŞSIN...
böyle nazlandığına göre kesin hamişsin
eşinin işi zor.Allah kolaylık versin dokuz ay boyunca artık senin altına minder gezdirir:))))
benim kocam bile yok yanımda..kız yasemin senin ki geldi sesin çıkmıyo demi...keyfin yerindeee
ayy şu özlemciğimin yaptığı olumlu pozitif yoruma bak, bide benim yukarda yazdığım isim yorumuna bak
ayy şu özlemciğimin yaptığı olumlu pozitif yoruma bak, bide benim yukarda yazdığım isim yorumuna bak
canım benimki ayda 1-2 kes şehir dışına gidiyor iş için, geçen hafta yoktu da bu muhabbet ordan çıktıcanımm benim agzından bal damlıyor inşallah hamileyimdir ama bu ay çok farklı şeyler oluyor vücudumda bunu bariz hissediyorum yani..bu arada be hep zaten nazlıyım eşim diyoki sen hamile olunca ben napıcam 9 ay kafayı yerim herhalde.hayırdır yasemin ve senin eşin neredeler kiii????
ayy melek2828 nicki arkadaşımızın adını melek sanmıştınız ya, asıl adı nazan çünkü, kız yanlış anlıycak bende diyorum Allah Allah nazanın ne kötülüğü olabilirayy canım benim yanlış yazmışım çok özür dilerim nazan değil nalan yazacaktım
çok korkuyorum ya negatiftenneyse eşime söliim alsın bugün gelirken diicem ama onu da germek istemiyorum ay yakında eczane de yok ki üffffff
canım benimki ayda 1-2 kes şehir dışına gidiyor iş için, geçen hafta yoktu da bu muhabbet ordan çıktı
ayy benim geçen ay bütün belirtilerim olmuştu ama hepsi hayaliymiş, zaten sonrasında adım hayali hamile oldu,
hem ümitlen hemde ümitlenme yani
ayy melek2828 nicki arkadaşımızın adını melek sanmıştınız ya, asıl adı nazan çünkü, kız yanlış anlıycak bende diyorum Allah Allah nazanın ne kötülüğü olabilir
şimdi durum aydınlandı
canım sen artık bebek düşünüyorsan eşine söyle 5-10 tane alsın, yoksa her ay defalarca tekrar tekrar almak zorunda kalırsın, çünkü öyle oluyor şahsen bizim yaşadığımız şeyler bunlarsen yaşamazsın inşallah tek atışta vurmuşsundur
kovulduk yaa bukadar olur, istenmediğimiz yerde 5 dk bile durmayız anacımcanlarım ben çıkıyorum işlerim var sonra fırsat bulursam gelirim, çok kaynatmayın valla okuması zor oluyo, hadi dağılın gidin işinizi gücünüzü yapın görmiyim sizi burda
ewet canımm öyleee fazla da kaptırmak istemiyorum kendimi ama olsun yaaaaa çok isityorum bebeğimmm gel artık banaaaa
yok canlar ben istiyorum istemez miyim hiç ama folike başlayalı daha 1 ay bile olmadı ekim gibi başlayalım çalışmaya demiştik eşimle o yüzden bi de hani yumurtlama dönemi geçince bi akıntı oluyor ya kesik kesik koyu beyaz renkte o dönem öyleydi bitti diye düşünmüştüm ondan.. ya bi de bu kadar kolay olamaz diye düşünüyorum hep takip ediyorum topikleri aslında üfffffff yapsam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bilmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?