- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.161
ben ısrarla kullanmaya devam ediyorum ama bana faydalı oldu biliyormusun.ben hiç kullanmıyorum folikasit bıktım zaten 1 yıl kullandım heralde
hoşgeldin tümaycımmmnazan ,özlem,kader ,buket ve yasemin hepiciğinize merhaba topiğimiz ne kadar güzel bugün böyle ....evvet eylül ayının ilk hamişi aranıyor hadi hanımlar bekliyoz
hayırlı gunler evet bugun işim var ama kendıme ısrahat verdım bugun ve tesbıhlerınızı cektım.ALLAHIM KABUL ETSIN.
nazan ,özlem,kader ,buket ve yasemin hepiciğinize merhaba topiğimiz ne kadar güzel bugün böyle ....evvet eylül ayının ilk hamişi aranıyor hadi hanımlar bekliyoz
merhaba canım hoşgeldin
hoş bulduk canım nasılsın
kızlarr eşime siparişi verdim birazdan getirecek testi o da işten erken çıktı normalde 5 gibi gelmesi gerekiyor ama heyecan yaptı sanırımbişi sorcam size idrar testinden önce ne kadar tutmak gerekir ki? 3-4 saat yazıo nette ama benim heyecandan paso çişim geliyor
oo sık sık çiş gelmeside bir hamişlik belirtisidir süper gidiyorsun tatlımtut tut, iyicene bide su filan içme bişey yeme değerlerini etkilemesin.
ben ısrarla kullanmaya devam ediyorum ama bana faydalı oldu biliyormusun.
benim dişetlerim acayip çok kanardı, ayy bi dişimi fırçalıyim kıpkırmızı tükürürdüm afedersin.
folic plus içtiğimden beri dikkat ediyorum kanaması kesildi resmen ya mucize, yoksa dişlerim dökülecekti sıteanıyordum.
kullan yani ummadığın yerlerine faydası olur bence canikom.
hoşgeldin tümaycımmm
evet çok güzel bir gün muhabbetimizde süperdi ama işler rahat bırakmadı bizi, öğlen itibari ile dağıldık,
ayy bu arada altıma edicem öğlen okunsun diye zor tutuyorum kendimi ALlahım affet
Allah kolaylık versin canım ne durumdasın taşındımı bittimi ince işlermi kaldı??
cnm o hamişlikten öte heyecandan ama inşallah hamişliktendir bişi içmiyorum zaten yarım saat oldu zor tutuyorum bi de bişi içsem 10 dk bi çişicem... 3-4 saat nasıl dayanıcam ay
cnm o hamişlikten öte heyecandan ama inşallah hamişliktendir bişi içmiyorum zaten yarım saat oldu zor tutuyorum bi de bişi içsem 10 dk bi çişicem... 3-4 saat nasıl dayanıcam ay
kızlar bısey soracam kımseye bunusoramam en yakınım sızsınız bugun ben tuvalete ıdrarımı yaparken ılk defa afedersınız ama uzyan akıntı herhalde gordum hıc byle bısey gormemiştım zaten ben hıc hanı bahsedılen o uzayan akıntı hıc gormedım hayatımda bugun byle bişey oldu
canım aynen bende normal hayatta kimseye soramayacağım şeyler burda normal olarak gayet güzel konuşuyorumsanırım hepimiz aynıyız
bu çok güzel bir gözlem, büyük ihtimal yumurtlama belirtisi olabilir, onun için bugün kendini çok yorma da akşam bi değerlendirin bu durumu. ama tabi tutarmı tutmazmı yumurtlamışmısın yoksa benim gibi boş yere gelen bir akıntımıdır onu Allah bilir
cnm ben zaten anlamıyorum bu yumurtlama olayını gormuyom o akıntıyı ben bugun oldu sadece aman esımde yorgun bıseyde denzor mıyo uyup kalıyo hoş yatacak yerımız yok bıle kv.yatıyoz şimdılık anlıcan bu ay bızden bı cacık olmaz
hehehehdoğru diyosun bu ay yumoşlar boşa gidecek napalım. dünde kayınvalidem bizde kaldı, ayy şimdi odadayız yatakta sağdan sola dönüyorum, yaylar gıcırdıyor, ayyy diyorum kadın başka şey anlıycak şimdi filan diyorum, hakkaten kayınvalide veya başka biri varken olmaz o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?