Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nazan ,özlem,kader ,buket ve yasemin hepiciğinize merhaba topiğimiz ne kadar güzel bugün böyle ....evvet eylül ayının ilk hamişi aranıyor hadi hanımlar bekliyoz

ben hiç kullanmıyorum folikasit bıktım zaten 1 yıl kullandım heralde
ben ısrarla kullanmaya devam ediyorum ama bana faydalı oldu biliyormusun.
benim dişetlerim acayip çok kanardı, ayy bi dişimi fırçalıyim kıpkırmızı tükürürdüm afedersin.
folic plus içtiğimden beri dikkat ediyorum kanaması kesildi resmen ya mucize, yoksa dişlerim dökülecekti sanıyordum.
kullan yani ummadığın yerlerine faydası olur bence canikom.
nazan ,özlem,kader ,buket ve yasemin hepiciğinize merhaba topiğimiz ne kadar güzel bugün böyle ....evvet eylül ayının ilk hamişi aranıyor hadi hanımlar bekliyoz
hoşgeldin tümaycımmm
evet çok güzel bir gün muhabbetimizde süperdi ama işler rahat bırakmadı bizi, öğlen itibari ile dağıldık,
ayy bu arada altıma edicem öğlen okunsun diye zor tutuyorum kendimi ALlahım affet
hayırlı gunler evet bugun işim var ama kendıme ısrahat verdım bugun ve tesbıhlerınızı cektım.ALLAHIM KABUL ETSIN.

Allah kolaylık versin canım ne durumdasın taşındımı bittimi ince işlermi kaldı??

kızlarr eşime siparişi verdim birazdan getirecek testi o da işten erken çıktı normalde 5 gibi gelmesi gerekiyor ama heyecan yaptı sanırım bişi sorcam size idrar testinden önce ne kadar tutmak gerekir ki? 3-4 saat yazıo nette ama benim heyecandan paso çişim geliyor

oo sık sık çiş gelmeside bir hamişlik belirtisidir süper gidiyorsun tatlım tut tut, iyicene bide su filan içme bişey yeme değerlerini etkilemesin.

oo sık sık çiş gelmeside bir hamişlik belirtisidir süper gidiyorsun tatlım tut tut, iyicene bide su filan içme bişey yeme değerlerini etkilemesin.

cnm o hamişlikten öte heyecandan ama inşallah hamişliktendir bişi içmiyorum zaten yarım saat oldu zor tutuyorum bi de bişi içsem 10 dk bi çişicem... 3-4 saat nasıl dayanıcam ay

saol cnm yok nerde daha tasınmadık esım mobılyaları kendı yapıyo ,yatak odası,ayakabılık,mutfak yaptı işte esyalar tasınacak yerlesecek ALLAHtan kv evını bıtırdım benımkı kaldı

cnm o hamişlikten öte heyecandan ama inşallah hamişliktendir bişi içmiyorum zaten yarım saat oldu zor tutuyorum bi de bişi içsem 10 dk bi çişicem... 3-4 saat nasıl dayanıcam ay

ayyy ne güzel bir heyecan yaa, ben en son hayali hamişlik belirtilerimden bu yana birdaha böyle heyecan yapmadım
o ay kesin hamiş olmam gerekiyordu yani, hayallerim suya düşünce , testte tek çizgiyi görünce balon gibi söndüm
heyecanım kesildi şuanda da, zaten hiçbir belirtimde yok, ama zaten ben hamiş olsam hiç belirtim olmaz, benim hayatımda herşey böyledir bağıra bağıra gelmez, zorluklarla gelir ama bir anda gelir hiç ummadığım anda gelir. o yüzden artık ummamaya çalışıyorum. ummayınca olacak çünkü

kızlar bısey soracam kımseye bunusoramam en yakınım sızsınız bugun ben tuvalete ıdrarımı yaparken ılk defa afedersınız ama uzyan akıntı herhalde gordum hıc byle bısey gormemiştım zaten ben hıc hanı bahsedılen o uzayan akıntı hıc gormedım hayatımda bugun byle bişey oldu

canım aynen bende normal hayatta kimseye soramayacağım şeyler burda normal olarak gayet güzel konuşuyorum sanırım hepimiz aynıyız
bu çok güzel bir gözlem, büyük ihtimal yumurtlama belirtisi olabilir, onun için bugün kendini çok yorma da akşam bi değerlendirin bu durumu. ama tabi tutarmı tutmazmı yumurtlamışmısın yoksa benim gibi boş yere gelen bir akıntımıdır onu Allah bilir

cnm ben zaten anlamıyorum bu yumurtlama olayını gormuyom o akıntıyı ben bugun oldu sadece aman esımde yorgun bıseyde denzor mıyo uyup kalıyo hoş yatacak yerımız yok bıle kv.yatıyoz şimdılık anlıcan bu ay bızden bı cacık olmaz

heheheh doğru diyosun bu ay yumoşlar boşa gidecek napalım. dünde kayınvalidem bizde kaldı, ayy şimdi odadayız yatakta sağdan sola dönüyorum, yaylar gıcırdıyor, ayyy diyorum kadın başka şey anlıycak şimdi filan diyorum, hakkaten kayınvalide veya başka biri varken olmaz o iş

hahaha evet misafir varken çok zor o iş. ama kızlar yumurtlama zamanında takmayın kimseyi sonuçta ayda bir yumurtluyoruz oda kısmet olursa. sessiz sessiz halledin işinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…