- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.201
AYY HERŞEYDEN ÖNCE İNŞLLAH şu ayağın ile ilgili hayırlı haberler alsın tatlım, o konuda mutlaka beni haberdar et, aklıma geldikçe dua ediyorum ben sana çünkü. inşallah temiz çıkar herşey.bende özledim inankii gerçi fazla konusamıyorum sizleee arada bir esip geçiyorumm topiğe :)) Malum saglık sorunları yüzünden.. bacagım ıcın doktora gıdıp gelıyoruz .Kıskanmıyorda değilimm :))) maşaallah azcucuk baktıma gecmıs yazılarınızaa ne güzel kaynaşmıssınız öylee aile gibi olmussunuz :) tesekkur ederım yasemın hanımcımmdünün etkisindeyımdır ondan belkiii bu pozitifliğim :))
ohh Allah kabul etsin canım, yiyelim güzelleşelim dimi amaaynen bende stresten yemeye vurdum kendimi vallahii.ye kuzum napim beni de ye.bu arada bgnden itibaren yasemincim sana pazara kadarki dualarınızı okudum allahım kabul etsin inş... çünkü bi bgn evdeyim perşemmbe ve c.tesi nöbetçiyim yoğunluktan unutmim diye bgn okuyuverdimmm
çok sağol canım teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda meleklerimize kavuşuruzyarın klomenin son günü pazartesi kontrolüm var inşallah iyi gelişmiştir yumurtacığım ya da yumurtacıklarım
AYY HERŞEYDEN ÖNCE İNŞLLAH şu ayağın ile ilgili hayırlı haberler alsın tatlım, o konuda mutlaka beni haberdar et, aklıma geldikçe dua ediyorum ben sana çünkü. inşallah temiz çıkar herşey.
aile gibi olduk hakkaten ya, çok seviyorum burayı, her telden çalıyoruz, herkes herkesin herşeyini biliyor filan samimi bir durum yani çok şükürsende sık gelmesen bile bir geldin pir geldin ilk geldiğin gün tüm topik seni sevdi valla
ayy artık nasıl bir gün ve gece geçirdiysen ağzından ballar damlıyor kuşum, bu nasıl bir yıldönümüydü yahu azıcık anlat bari merak ettim
ohh Allah kabul etsin canım, yiyelim güzelleşelim dimi ama
aminnn canım, ayyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin buraya, bende hala başlayamadım şu yumoş takibine, direniyorum dr a gitmemek için, evde yapılan ovulasyon testi aldım onda da çift çizgiyi göremedim hala
Allah razı olsun cnm cok sağoll gercekten :) kalp kalbe karsıdır bende bu topiği ve bu topiğin içindeki masum temiz yürekli anne adaylarını cok sevdım =)) şu son 3- 4 aydır ayagımızı doktorlardan kesemedikk.. Menopoz şokunu atlatamadan bacagımdaki tümör beni biraz sarsttı. Rabbıme cok şükür Rabbım sabrının veriyor. Menopoz olayını çözdük derkenn, bacagımdakı sorun cıktı demkkı rabbım ımtıhanımı sonlandırmadı daha :)) herlade 20 yasında görecegım en agır seylerle sınanıyorum sırayla :)) aslında düm cok abartılı bır sey yoktu =)) Bizim evlilik cüzdanımız kaybolmustu onu hediye olark almıs :)) ben cok uzulmustum ozaman aradım ama bulamamıstım.. Cokda lazım olmmutu eşimde bana kızmıstı kaybettım dıe :)) YEMEGE FLN CIKTIK dedgım gıbı cok abartılı bır sey degıldı ama yasadıgım son sıkıntılı zamanlrdan sonra yıy geldı bıraz o yuzden dünün huzurlulugu var ıcımde
hehehehdoğru diyosun bu ay yumoşlar boşa gidecek napalım. dünde kayınvalidem bizde kaldı, ayy şimdi odadayız yatakta sağdan sola dönüyorum, yaylar gıcırdıyor, ayyy diyorum kadın başka şey anlıycak şimdi filan diyorum, hakkaten kayınvalide veya başka biri varken olmaz o iş
negatifff
heyecan olur işte aha duydu aha söle aha böyle die
sorma ya inadına insanın canıda istiyor öyle zamanlarda , yasak şeyler kıymetli olur ya o hesap
dimi :benimde yasagım kalktı bugun ama yapmaya cesaretim yok canım acırsa (((((((
ayy oh çok şükür ya, ama bence sen yinede bekle birkaç gün daha, sonra canı yanarsa iyice soğursun bu sefer 1 ay korkudan canın istemez. psikolojikmen yani böyle olur daha beter olurama normal zamanda bi şikayetin kalmadı dimi oturup kalkarken tuvaletteyken filan varmı bi acısı?
elhamdülillah kalmadı hersey yolunda ama dedigin gibi ilişkiyi ertelemek lazım neyse ben çıkıyorum gideyimde evi temizleyeyim hafta sonu yapmadım kanamanın korkusuna .ok götürüyo evi öptüm yasiii
kızlar kocişim vardı sadece sonucu yazabildim o yüzden garibim o bile çok etkilendi ben yine iiyim onu teselli ettim ne çok istiyormuş meğer canım ya.. ama hala tık yok benim kırmızılardan beynim ne oyunlar oynuyor yarabbim yaa... çok saolun desteğiniz çok anlamlı tüm kalbimle en kısa zamanda çoookkk sağlıklı hayırlı mutlu bebişleriniz olur inşallah....
canım evet ya aslında erkekler bizden daha çok isteyip olmayınca daha çok etkileniyorlar ama belli etmiyorlar galiba, bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor ruh halleri. senden daha ümidi kesmedik kuşum, daha regl olmadın dur bakalım gün doğmadan neler doğar.
dualarına canı gönülden ain diyorum, sakın bizi bırakma he negatif çıktı diye, artık buralardasın dimi, ona göre bilgilerini verde seni ilk sayfadaki listeye ekliyim
tabi burdayım canım olur mu hiç her fırsatta yazıcam... ıspartada yaşıyorum aylin adım yaş 28 ekim diyelim isteğe yine çünkü konuştum eşimle folik 2 ay olsun istiyorum dedim şimdi olmazsa ekim adetinden sonra başlıycaz çalışmalara şimdiye kadar bi sorun yok gebelik için ama bu gecikme beni endişelendirmeye başladı bebiş yoksa...
negatifff
kızlar kocişim vardı sadece sonucu yazabildim o yüzden garibim o bile çok etkilendi ben yine iiyim onu teselli ettim ne çok istiyormuş meğer canım ya.. Ama hala tık yok benim kırmızılardan beynim ne oyunlar oynuyor yarabbim yaa... çok saolun desteğiniz çok anlamlı tüm kalbimle en kısa zamanda çoookkk sağlıklı hayırlı mutlu bebişleriniz olur inşallah....
tabi burdayım canım olur mu hiç her fırsatta yazıcam... ıspartada yaşıyorum aylin adım yaş 28 ekim diyelim isteğe yine çünkü konuştum eşimle folik 2 ay olsun istiyorum dedim şimdi olmazsa ekim adetinden sonra başlıycaz çalışmalara şimdiye kadar bi sorun yok gebelik için ama bu gecikme beni endişelendirmeye başladı bebiş yoksa...
aylincim canım ekledim seni, bilgilerinde bir hata varsa yaz bana atlım.
ben şimdi çıkıyorum öptüm herkesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?