- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.261
canım kan testi için biraz erken eğer hamileysende hcg düşük çıkar bence bekle gününü idrar testi yap..bat tarihlerimiz aynı benimde 17-19 arası İNŞALLAH güzel haberler verriz RABBİM tüm isteyenlere anneliği nasib etsin..Mrb Arklr Günüme 4 Gün Kaldı İnş Umudum Boşa Cıkmaz.Ayrıca Kan Testı Yaptırsam Sonuc Nasıl Olur .Bilginiz Vrsa YÖnlendırebılırmısnız?
:26:
kafayı sıyıracam az kaldı...psikolojim bozuldu...rüyalarım da bebek görmeye başladım...acaba hamilemiyim soruları içimden çıkmıyo....sanırım deliriyorum...
kızlar bu sabahki testimde çoook silik de olsa 2. çizgiyi gördüm birazdan kan testi için çıkıcam bekleyecek halim kalmadı çünkü dua edin lütfen bana da inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır çünkü çok silik çizgi için okuduğum şeyler pek hoş diil :18:
selam kızlar ya ben bişiy sorcam bugün 23.günüm dün akşam olduyalnız sabah uzayan sıvı geldi sizce yumurtlamış olabilirmiyim..ve tutma imkanı varmı bilgisi olan varmı
bu arada YASEMİNCİM 16 EYLÜL DAHİL tesbihleri çektim duaları okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..diğerlerini kağıda yazdım tatilde okuycam....pazar itibari ile 1 hafta yokum bat 17-19 eylül arası merak etmeyin gelişmeleri bildiririm..İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim..
Özlem canım çok üzüldüm mesajını okuyunca, Rabbim sabır versin, demekki hayırlısı böyle imiş. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, dualarımız seninle canımkızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
bilmiorumki canım beraber olduktan sonra hiç gelmemişti o sıvıdanözellikle baktım 8-10cm uzadı şaşırdım..benim bat yaklaştı İNŞALLAH hayırlısı ile güzel haberler gelir RABBİMDEN..Canım o eşinle olan birliktelikten sonra gelen akıntıda olabilir :26: Bende bazen karşılaşıyorum öyle, hatta adetin 12. günü halvet oldu dün 13. gündü öyle bi sıvı benden yine geldi ve ben ayırd edemedim acaba hangisi diye :97: Ovulasyonuda aldım hiç kullanmadım ya unutuyorum wc.de iş bitince aklıma geliyo, aaa ben test yapıcaktım diyorum
bilmiorumki canım beraber olduktan sonra hiç gelmemişti o sıvıdanözellikle baktım 8-10cm uzadı şaşırdım..benim bat yaklaştı İNŞALLAH hayırlısı ile güzel haberler gelir RABBİMDEN..
17-19 arası olcam canım ateş ölçümü yapmıyorum..gecen ay kimyasal gebelik gecirdim tatlım erken düşük oldu..AMİN İNŞALLAH hepimizin yüzü güler..6 günün kalmışAteş ölçümü yapıyomusun? Hadi hayırlısı bakalım, inşallah bu ay yüzün güler Daha önce düşük falan yapmışmıydın canım?
17-19 arası olcam canım ateş ölçümü yapmıyorum..gecen ay kimyasal gebelik gecirdim tatlım erken düşük oldu..AMİN İNŞALLAH hepimizin yüzü güler..
aaa evet ama haber yok henüz..Amiin
graphicdesigner yasemin bat: 12 Eylül,
buketdemet buket bat: 12 Eylül
Ayrılmaz ikililerimizin tarihleride geçmiş :)
evet canım bendede açılmadı az önce şimdi görünüo328. sayfayı göremedim tıklıyorum tıklıyorum açılmıyoBende mesaj atıyım dedim
aaa evet ama haber yok henüz..
ohh azcık serinleriz gelelimde burası yanıyo canımm..Hı hıı :) Sanırım işleri yoğun bugün onların, pek katılamıyolarTopiğimiz sessiz, dışarsı acaip soğuk, esiyo, arada yağmur yağıyo, bunaltıcı bi hava var Yine kış geliyooo :119:
Amiin
graphicdesigner yasemin bat: 12 Eylül,
buketdemet buket bat: 12 Eylül
Ayrılmaz ikililerimizin tarihleride geçmiş :)
canın sağolsun şeker diğer aya kısmet İNŞALLAH..geçmedi anacım geçmedi..hiç geçer mi?? tık demez şaşmaz saat kulesidir benimki..
geldiler kendileri..
ohh azcık serinleriz gelelimde burası yanıyo canımm..ama gece donarız yorganları hazırlıyalım
geçmedi anacım geçmedi..hiç geçer mi?? tık demez şaşmaz saat kulesidir benimki..
geldiler kendileri..
ben buralardayım.başıma ilginç olaylar geldi bu gün o yüzden giremedim..ama yasemini merak etim şimdi..yasemindende evvel nuradamla yı merak ediyorum yaaa hadi hayırlısı..
yasemini de bu gün hiç aktif görmedim..inşallah hasta masta değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?