Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mrb Arklr Günüme 4 Gün Kaldı İnş Umudum Boşa Cıkmaz.Ayrıca Kan Testı Yaptırsam Sonuc Nasıl Olur .Bilginiz Vrsa YÖnlendırebılırmısnız?
:26:

Mrb Arklr Günüme 4 Gün Kaldı İnş Umudum Boşa Cıkmaz.Ayrıca Kan Testı Yaptırsam Sonuc Nasıl Olur .Bilginiz Vrsa YÖnlendırebılırmısnız?
:26:
canım kan testi için biraz erken eğer hamileysende hcg düşük çıkar bence bekle gününü idrar testi yap..bat tarihlerimiz aynı benimde 17-19 arası İNŞALLAH güzel haberler verriz RABBİM tüm isteyenlere anneliği nasib etsin..

kafayı sıyıracam az kaldı...psikolojim bozuldu...rüyalarım da bebek görmeye başladım...acaba hamilemiyim soruları içimden çıkmıyo....sanırım deliriyorum...

Hadi bakalım hayırlısı inşallah, güzel haberlerini alırız

Canım o eşinle olan birliktelikten sonra gelen akıntıda olabilir :26: Bende bazen karşılaşıyorum öyle, hatta adetin 12. günü halvet oldu dün 13. gündü öyle bi sıvı benden yine geldi ve ben ayırd edemedim acaba hangisi diye :97: Ovulasyonuda aldım hiç kullanmadım ya unutuyorum wc.de iş bitince aklıma geliyo, aaa ben test yapıcaktım diyorum

kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
Özlem canım çok üzüldüm mesajını okuyunca, Rabbim sabır versin, demekki hayırlısı böyle imiş. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, dualarımız seninle canım

bilmiorumki canım beraber olduktan sonra hiç gelmemişti o sıvıdanözellikle baktım 8-10cm uzadı şaşırdım..benim bat yaklaştı İNŞALLAH hayırlısı ile güzel haberler gelir RABBİMDEN..

bilmiorumki canım beraber olduktan sonra hiç gelmemişti o sıvıdanözellikle baktım 8-10cm uzadı şaşırdım..benim bat yaklaştı İNŞALLAH hayırlısı ile güzel haberler gelir RABBİMDEN..

6 günün kalmış Ateş ölçümü yapıyomusun? Hadi hayırlısı bakalım, inşallah bu ay yüzün güler Daha önce düşük falan yapmışmıydın canım?

6 günün kalmış Ateş ölçümü yapıyomusun? Hadi hayırlısı bakalım, inşallah bu ay yüzün güler Daha önce düşük falan yapmışmıydın canım?
17-19 arası olcam canım ateş ölçümü yapmıyorum..gecen ay kimyasal gebelik gecirdim tatlım erken düşük oldu..AMİN İNŞALLAH hepimizin yüzü güler..

Hı hıı :) Sanırım işleri yoğun bugün onların, pek katılamıyolar Topiğimiz sessiz, dışarsı acaip soğuk, esiyo, arada yağmur yağıyo, bunaltıcı bi hava var Yine kış geliyooo :119:
ohh azcık serinleriz gelelimde burası yanıyo canımm..ama gece donarız yorganları hazırlıyalım

ben buralardayım.başıma ilginç olaylar geldi bu gün o yüzden giremedim..ama yasemini merak etim şimdi..yasemindende evvel nuradamla yı merak ediyorum yaaa hadi hayırlısı..
yasemini de bu gün hiç aktif görmedim..inşallah hasta masta değildir..

ohh azcık serinleriz gelelimde burası yanıyo canımm..ama gece donarız yorganları hazırlıyalım

Vallahi bulunduğunuz yere aldanıpta yazlık ince ince şeylerle gelmeyin Buz gibi anam elektrikli sobayla duruyoruz biz

geçmedi anacım geçmedi..hiç geçer mi?? tık demez şaşmaz saat kulesidir benimki..
geldiler kendileri..

Hımmmm, hayırlısı olsun, maşallah böyle olmasıda çok iyi birşey Adet sancın oluyomu peki? Benim bu ay çok şiddetli oldu :18: Rabbim nasip ederde hamile kalırsam doğum sancısını yadırgamam herhalde öldüm bittim 2 saat

Hayırdır inşallah nasıl ilginç olaylar :44:
Yasemin ne zaman girdi bilmiyorumda en son yazdığım bi mesajı beğenmiş, bir daha online olmadı demekki :26: Aynuru bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…