- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.281
Vallahi bulunduğunuz yere aldanıpta yazlık ince ince şeylerle gelmeyinBuz gibi anam elektrikli sobayla duruyoruz biz
Hımmmm, hayırlısı olsun, maşallah böyle olmasıda çok iyi birşeyAdet sancın oluyomu peki? Benim bu ay çok şiddetli oldu :18: Rabbim nasip ederde hamile kalırsam doğum sancısını yadırgamam herhalde öldüm bittim 2 saat
Vallahi bulunduğunuz yere aldanıpta yazlık ince ince şeylerle gelmeyinBuz gibi anam elektrikli sobayla duruyoruz biz
hem olur..hep oldu..ben vazgeçmiştim tüp bebekten..bu seferde vazgeçmekten vazgeçtim..bir tahlil sonucumu bekliyorum uygun olursa yarın ankaraya uçup başlayacağım tedaviye..bakalım..artık bugünki badirelerden sonra ne olur allah bilir.
hayırlısı olsun tatlım..İNŞALLAH tahlillerin uygun çıkar..hem olur..hep oldu..ben vazgeçmiştim tüp bebekten..bu seferde vazgeçmekten vazgeçtim..bir tahlil sonucumu bekliyorum uygun olursa yarın ankaraya uçup başlayacağım tedaviye..bakalım..artık bugünki badirelerden sonra ne olur allah bilir.
bizim evde oda yok şeker yandık...sarmaş dolaş yatarız artık
yok canım genelde yazın ortası gidioduk 10-15gün kalıp dönüuoduk..hava durumu yağmurlu dio ama bakıcaz artık..4-5 günden bişi olmaz canım bakarız başımızın çaresineNormal sobadamı yok? Bulursunuz odun parçaları falan ohh ne güzel yakarsınız sıcacık Belki siz geldiğinizde biraz düzelirde ısınır, yada sizin o taraf belki sıcaktır burdan Amaaan neyse boşver düşünme bunları
geçmedi anacım geçmedi..hiç geçer mi?? tık demez şaşmaz saat kulesidir benimki..
geldiler kendileri..
yok canım genelde yazın ortası gidioduk 10-15gün kalıp dönüuoduk..hava durumu yağmurlu dio ama bakıcaz artık..4-5 günden bişi olmaz canım bakarız başımızın çaresine
bende haşimoto tipi troid var..bu hastalık anti tpo diye bir değerin ölçülmesiyle biliniyor..malumunuz bendeniz erzurumda ikamet etmekteyim..ancak erzurumdaki koskoca erzurumdaki hiç bir hastane bu değeri ölçemiyor, ölçebilen birtek üniversite hastanesi, onlarda 1 haftaya cevap veriyorlar..oysaki benim bugün sonucmu öğrenip yarın ona göre tedaviye devam etmem gerekli..neyse..önce özel hastaneye gittim.işlemlerimi yaptılar tam kanımı hemşire alacak dedim kaç saate alırım ..didi şunu şunu 3 saate alırsınız öteki 1 haftaya gelir...dedim nasıl yani..dedi bunun aleti bizde yok taaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz..ordan çıktım başka bir özel hastaneyi aradım, dedi onun aleti bizde yok taaaaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz, neyse üniv hastanesinde yapılıyormuş öğrendim kalktım gittim deeeev gibi bir hastane yaklaşık yarım saat hastanenin içinde yürümek asansöre binmek koridorda dolaşmak suretiyle zaman harcadım..en sonunda mikrobiyolojiye gidip sordum..onlarda 1 haftadan önce cevap veremediklerini belirttiler:))koskoca erzurum sağlık bakanıda erzurumlu buralara nasıl hastaneler yaptı bi görseniz aklınız mafsalınız almaz..
neyse..ben birdaha gittin özel hastaneye dedimki benim kanımı alın nasıl yapılıyorsa yapın ben bu kanı ankaradaki kliniğe gönderecem dedim..onlarda Allahrazı olsun para almadan kanımı aldılar tüpe koyup bi makinede serum haline getirdiler ve bana verdiler..eczaneye gittim buz kalıı istedim üstüne tüpü koydum sardım sarmaladım hava alanına gittim bu arada orada ankaraya gidecek tanıdık bulmaya çalıştım hava alanında bi tanıdık bulup, tüp içindeki kanımı buz kalıbıyla birlikte ankaraya gidecek olan yolcuya verdim, yolcu ankaraya götürdü eşim ankaradan hava alanından aldı(ALlahtan ankaradaydı) 1 saat sonra kliniğe götürdü teslim etti..klinik yarın sabah bana sonucumu bildirecek..anlayacağınız..sabah 8 itibariyle başlayan kan verme maratonum öğlen 14:35 sularında ankarada sonuçlandı ve ben yarın ankaraya gitmeliyim..ama henüz müdürlerimin haberi yok..:))başıma gelenler bunlar
Yaşadığın şeylermi değiştirdi fikrini?
Tedaviye başlamak istemene sevindim, inşallah tahlil sonucunda uygun olur ve ilk adımı atarsınız :)
ilk adımı nasıl attığımı gördün mü gül..bak bir tahlil bana neler yaptırdı...:))
Allah a kurban olayım..demekki beni yaratırken o gücü içime koymuşki bunlarda başıma geliyo..:))
ama hayatta benim işim rastgitmez dememek lazım..niye gitmesin..misal babamla burada olmasaydı araba olmayacaktı ve ben hastane hastane dolanamıyacaktım, misal eşim ankarada olmasaydı şuan ben havaalanına gönderemeyecektim, misal havaalanında tanıdık aradığımızda eşimin lise arkadaşı çıkmayacaktı:))
hayata bak...benim durmum herkese iyilik yapma fırsatı verdi..hastanedeki laborant, eczane, havaalanındaki yolcu :)
örgüye kurguya bak..altta ne hesaplar dönüyo..bizim kafamız kesiyomu aklımız alıyomu..Allah ım biliyo..
Vay bee, peki bu kanın bu şekilde gönderilmesi sonucu falan etkilermiymiş :26: Epey çaba sarfetmişsin, sen şimdi bunları anlatırken koskoca Erzuruma bu durumu bende yakıştıramadım doğrusuEşinin ankarada olması büyük avantaj olmuş hadi bakalım hayırlısı
yokmuş..kan aldırdığım yere sordum..onlarda kanı alıp buzun üstüne koyup özel kuzularda ankaraya uçakla gönderiyorlar..bende aldım buza koydum bir teyzemin çantasında gitti.. eşimde oradan alıp başka bir buza koymuş.. sonra bide düşürmüş telaştan:)
ama laboratuvara sordum bi problem yok..bakalım..
artık adamlarlada yüzsüz yüzsüz konuşur oldum..zaten herşeyi anlattım asıl müdürüme ve bölge müdürüme tedave gördüğümü söyledim...geçen ay gitmiştim olmadı geri geldimya ondan sonra bölge müdürünün odasına gitmiştim imzaya,, ne yaptın işlerini dedi olmadı geri geldim dedim..Allah razı olsun adam en azından soruyo..bakalım yarına ne olur..
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun rabbim sabrını versin, bu kaçıncı?? eğer daha öncede olduysa mutlaka bi fakültenin kadın doğumuna git ve pıhtılaşma testi yaptır. benim de bebeğimin 8. haftada kalp sesi duyulmadı kürtaj oldum, inşallah bi daha böyle bir şey yaşamam ve sen de yaşamazsın. Acı zor, Allah sabır versn ne çektiğini anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?