- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.241
ayy canım çok güzel silikte olsa ikinci çizgi varsa hamişsindir inşallah kan değerinden yüksek çıkar güzel i hamiş olursun inşallah darısıda bizlere olsunkızlar bu sabahki testimde çoook silik de olsa 2. çizgiyi gördüm birazdan kan testi için çıkıcam bekleyecek halim kalmadı çünkü dua edin lütfen bana da inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır çünkü çok silik çizgi için okuduğum şeyler pek hoş diil :18:
canım öyle yapma ovulasyon testi uygulasanda çizgi görsende görmesende sen bat bittikten sonra gün aşırı ilişkide bulun bazen o testlerde yanılıyor işini garantiye al bi raz zor gibi ama mecbur. doktorumda öyle önerdi biz 3 aydır gün aşırı devam ediyoruz gerçi olmadı ama inşallah bu ay olur yoruluyoruz artıkbu arada ben de yumurtlama testlerime devam ediyorum.. dün akşam 10.günümdü ve ikinci çizgiden eser yok.. hayalet gibi çıkıyor.. yaa aslında diyorum ki bu testlerde etkiliyor insanı.. mesela negatifi görüyorum ya koşa koşa uyumaya gidiyorum.. ilişki milişki hak getire..
inşallah bi gün bizde bebişlerimizin cinsiyetinden, isimlerinden, kıyafetlerinden konuşacağız inşallah rabbim yaşatsın o günleriKONULARA geç kalıyorum sanırım ama bizim kızımız olsaydı size şimdi enteresan gelicektir ( genelde hep ööle geliyor çevreye) adını "manâ" koymak istedik.. o bizim anlamımız olsun diye.. erkek olursa diye düşünmedik.. hep kız geçti sanırım gönlümüzden gerçi o da olmadı.. ola ola adı dış, düşük oldu.. inşAllah sağlığyla kısmet olur bende buradan ciddi olarak sorarım size ismi ne olsun diye.. aayy ne güzel muhabbetler yapabiliriz.. hepimiz gebe kalalım inşAllah sağlığıyla hayırlısıyla bu sohbetlere geçelim sonrada
canımm benim yaa Allah ım nasıp etsin inşAllah hepimize.. elif adı çok güzel gerçekten ama bizim sülalede var.. çevremde çok var.. ama çok duru çok güzel bir isim.. rana evet süpper.. manâ adı zor da aynı zamanda.. hıı bide "ecrin" bu isimde çok güzel.. hakikatende en büyük sıkıntı çocuğa isim bulmaktı onu da çözeceğiz kısmetse..Allah ım ne olur hayırlısıyla bizlerin herkesin yüzünü güldürsün mevlam..
cok geçmiş olsun cnm.. tez zmanda şifa bulursun ıns. Bende dun yazdım bısıler topıge acıkcası bnmde pek haberm yok ne olms ne bıtmıs :) bnı sorarsan aynı.. =) bacagımda tümöt cıktı bılmıyorum okudunmu bnde onla urasıyorum ıste menopoz olayı bıttı sımdı bu basladı.. sıkıntılar ard arda gelıyor yanı.. sen yınde bence halıne şükret :))
canımm benim yaa Allah ım nasıp etsin inşAllah hepimize.. elif adı çok güzel gerçekten ama bizim sülalede var.. çevremde çok var.. ama çok duru çok güzel bir isim.. rana evet süpper.. manâ adı zor da aynı zamanda.. hıı bide "ecrin" bu isimde çok güzel.. hakikatende en büyük sıkıntı çocuğa isim bulmaktı onu da çözeceğiz kısmetse..Allah ım ne olur hayırlısıyla bizlerin herkesin yüzünü güldürsün mevlam..
canım hiç kimseden haberim yok valla kim en yapıyor. Nasıl yaa nasıl tümör çıktı nasıl farkedildi şimdi ne gibi bir tedavi uygulayacakklar hayatım. Bu çok daha önemli bitanem sağlığın önemli önce onu bir hal yoluna koy iyileş inşallah Allah'ın izniyle sonra inşallah bebekte gelecek. Allah acil şifalar versin canım yaa.. İşte hep diyorum ya bebek için yanıp tutuşuyoruz ama Allah beterini vermesin bugünlermizi aratmasın diye kızlar. Menopoz olayını da bilmiyordum fsh mı yüksek çıkıyor tamamen olan birşey yoktur yaa sen sağlığını kazan önce tatlımm..
ayy canım çok güzel silikte olsa ikinci çizgi varsa hamişsindir inşallah kan değerinden yüksek çıkar güzel i hamiş olursun inşallah darısıda bizlere olsun
canım öyle yapma ovulasyon testi uygulasanda çizgi görsende görmesende sen bat bittikten sonra gün aşırı ilişkide bulun bazen o testlerde yanılıyor işini garantiye al bi raz zor gibi ama mecbur. doktorumda öyle önerdi biz 3 aydır gün aşırı devam ediyoruz gerçi olmadı ama inşallah bu ay olur yoruluyoruz artık
ya bak ne kadar güzel demişsin çok haklısın.. testler hemen insanı en azından beni tembelliğe itiyor birde ümitsizliğe niye yumurta yok acaba diye.. ben adet bittiğinden beri test yapıyorum ve tık yokçünkü yumurta yok diyorum.. bu testleride kullanayım bi dhaa almıyacağım.. o zaman her gün ayrı bir umut kapısı oluyor.. inşAllah tutar bu ay.. Çalışan kazanır elması kızarır misalii inşAllah yuvanız kazanır bu ay hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle güzeeell bir bebek.. öncesinde sağlıklı bir gebelik.. inşAllah Yarabbiim
selam kızlar ya ben bişiy sorcam bugün 23.günüm dün akşam olduyalnız sabah uzayan sıvı geldi sizce yumurtlamış olabilirmiyim..ve tutma imkanı varmı bilgisi olan varmı
bu arada YASEMİNCİM 16 EYLÜL DAHİL tesbihleri çektim duaları okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..diğerlerini kağıda yazdım tatilde okuycam....pazar itibari ile 1 hafta yokum bat 17-19 eylül arası merak etmeyin gelişmeleri bildiririm..İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim..
canım 3 aydır düzeni şaştı gecen ayda erken düşük yaşadım.. ilk defa sonlarında uzyan akıntıyı görüyorum..gecen ay 24. 25. gün çift çizgi çıkmıştı cmt 25.gün tekrar bakmayı düşünüyorum ama adet yaklaştığı için çok sıkta yapamam ki..CANIM benim senin adetlerin düzensiz mi? akıntı biraz geç gelmiş gibi.. ben uzayan akıntı gördüğümde hiç gebe kaldığımı anımsamıyorum ama doktorlar dahil akıntı geldiğinde ilişki diyor.. Bence sende değerlendir hemen.. Allah ın izniyle olucak..
bacagımda bır sıslık vardı arada bır agrıyordu.. doktora gttm belım tutulmustuda doktr bu arada fıtık dedı.. dedım madem belımı gosterdım bacagımdakı sıslıgıde gosterreyım emar fln cekıldı tümör dedı doktor sımdı randvm var ayın 19una buyuk ıhtımal biyobsi isterler oyle işte.. sagol cnm guzel duaların ıcın. menopoz olayıda bıraz uzun hıkaye 4 ay once doktora gttım adetım gecıkmıstı hamıle sandm kendımı cerrahpasaya gttım. doktor tahlıller fln yaptı menopoza gırdgımı soyledı sana ıgne dahı vursalar artık adet gormezsın tup bebek bıle ımkansız dedı cok agladım cok uzuldum daha 20 yasndayım dedım kendı kendıme nasıl olur bu? snradan aradan 3 ay gectı ve hıc beklemedgm bır anda adet gordum sonra 17 gun sonra bırdaha adet gordum ,:)) sımdı 22. gunumdeyım beklıyorum herlde menopozo atlattım =)) ama işte bacak cıktı sımdıde hayırlısı olsn ne dıyelım
canım benim çok üzüldüm ya....ne diyeceğimiz bilmiyorum ama RABBİM sabır versin..İNŞALLAH tez zamanda tekrar verir bebiş sana unutturur herşeyii..kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?