Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy canım çok güzel silikte olsa ikinci çizgi varsa hamişsindir inşallah kan değerinden yüksek çıkar güzel i hamiş olursun inşallah darısıda bizlere olsun
canım öyle yapma ovulasyon testi uygulasanda çizgi görsende görmesende sen bat bittikten sonra gün aşırı ilişkide bulun bazen o testlerde yanılıyor işini garantiye al bi raz zor gibi ama mecbur. doktorumda öyle önerdi biz 3 aydır gün aşırı devam ediyoruz gerçi olmadı ama inşallah bu ay olur yoruluyoruz artık
inşallah bi gün bizde bebişlerimizin cinsiyetinden, isimlerinden, kıyafetlerinden konuşacağız inşallah rabbim yaşatsın o günleri

ins. yaa :)) ay evettt en buyuk sıkıntı ısımdı Rabbm saglıklı evlat yada evlatlar diyeyım gelecegıde dusunerek nasıp etsınde ısımlerı onemlı degıl ya huuu =))

canım hiç kimseden haberim yok valla kim en yapıyor. Nasıl yaa nasıl tümör çıktı nasıl farkedildi şimdi ne gibi bir tedavi uygulayacakklar hayatım. Bu çok daha önemli bitanem sağlığın önemli önce onu bir hal yoluna koy iyileş inşallah Allah'ın izniyle sonra inşallah bebekte gelecek. Allah acil şifalar versin canım yaa.. İşte hep diyorum ya bebek için yanıp tutuşuyoruz ama Allah beterini vermesin bugünlermizi aratmasın diye kızlar. Menopoz olayını da bilmiyordum fsh mı yüksek çıkıyor tamamen olan birşey yoktur yaa sen sağlığını kazan önce tatlımm..

ecrin kulağa hoş geliyor ama tek başına kullanıldığında ücret anlamını taşıyor. yasin suresinin 11. ayetinde "ecrin kerim" diye geçiyor. yani Allahın hediyesi anlamını tek başına sağlamıyor.

bacagımda bır sıslık vardı arada bır agrıyordu.. doktora gttm belım tutulmustuda doktr bu arada fıtık dedı.. dedım madem belımı gosterdım bacagımdakı sıslıgıde gosterreyım emar fln cekıldı tümör dedı doktor sımdı randvm var ayın 19una buyuk ıhtımal biyobsi isterler oyle işte.. sagol cnm guzel duaların ıcın. menopoz olayıda bıraz uzun hıkaye 4 ay once doktora gttım adetım gecıkmıstı hamıle sandm kendımı cerrahpasaya gttım. doktor tahlıller fln yaptı menopoza gırdgımı soyledı sana ıgne dahı vursalar artık adet gormezsın tup bebek bıle ımkansız dedı cok agladım cok uzuldum daha 20 yasndayım dedım kendı kendıme nasıl olur bu? snradan aradan 3 ay gectı ve hıc beklemedgm bır anda adet gordum sonra 17 gun sonra bırdaha adet gordum ,:)) sımdı 22. gunumdeyım beklıyorum herlde menopozo atlattım =)) ama işte bacak cıktı sımdıde hayırlısı olsn ne dıyelım

selam kızlar ya ben bişiy sorcam bugün 23.günüm dün akşam oldu yalnız sabah uzayan sıvı geldi sizce yumurtlamış olabilirmiyim..ve tutma imkanı varmı bilgisi olan varmı

bu arada YASEMİNCİM 16 EYLÜL DAHİL tesbihleri çektim duaları okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..diğerlerini kağıda yazdım tatilde okuycam....pazar itibari ile 1 hafta yokum bat 17-19 eylül arası merak etmeyin gelişmeleri bildiririm..İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim..

Son düzenleme:

CANIM benim senin adetlerin düzensiz mi? akıntı biraz geç gelmiş gibi.. ben uzayan akıntı gördüğümde hiç gebe kaldığımı anımsamıyorum ama doktorlar dahil akıntı geldiğinde ilişki diyor.. Bence sende değerlendir hemen.. Allah ın izniyle olucak..

canım 3 aydır düzeni şaştı gecen ayda erken düşük yaşadım.. ilk defa sonlarında uzyan akıntıyı görüyorum..gecen ay 24. 25. gün çift çizgi çıkmıştı cmt 25.gün tekrar bakmayı düşünüyorum ama adet yaklaştığı için çok sıkta yapamam ki..

çok çok geçmiş olsun.. şişliği Allah tarafından önemsememezlik yapmamışsın.. adetinde gelmişken doktora gitsen olmaz mı? Baksınlar düzelme ne boyutlarda diye.. doktorlarda insan gaybı kimsee bilemez hakkında hayırlısı olsun inşAllah.. çok mu kafna taktın acaba oadetten kesildiğin dönemlerde.. mesela benimde fsh yüksek 11 çıkmıştı yaklaşık bir buçuk sene önce doktor vakit kaybetmeden aşılamaya geç demşti ben halaaa duruyorum.. fsh kaç onuda bilmiyorum. aklıma kötü birşeylerde getirmek istemiyorum.. testi yaptırmayada korkuyorum.. fsh genetik diyorlar ailede bilinene erken menepoz yok ama işte kısmet.. aslında ne biliyor musun kafayı hep rhat tutucağız strese girmeden gönlümüzü Allah a emanet edip bekliyeceğiz araştırmalara girmiyeceğiz.. ooo gelsin bebişler.. bazen cahil kalmak gerekiyor bence bu konularda.. ben o kadar çok şey araştırıp öğrendim ki neye yarıyor.. sadece korku duymama.. hakkımızda hayırlısı herşeyin.. bacağın ile ilgili kısımda da benim senden yana gönlüm ferah Allah ın izniyle pıt diye kurtulacaksın o tümörden

kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen

kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
canım benim çok üzüldüm ya....ne diyeceğimiz bilmiyorum ama RABBİM sabır versin..İNŞALLAH tez zamanda tekrar verir bebiş sana unutturur herşeyii..

canım benim yaaa..çok üzüldüm..Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin..uzun ömür versin..yine olur sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..sez iyi ollun yeterki gerisi boş..sağlıkla dön inşallah canım benim ya..

1.Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır

2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

Son düzenleme:

canım benim çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. ne kadar üzülme desem boş biliyorum. ama biz inançlı insanlarız sabırlı olmalıyız. Rabbim yine verir inşallah, dualarımdasın.

canım benimm Allah geçmiş etsin çok çok çok üzüldüm.. ama mutlaka bir hayır vardır.. mutlaka.. biz sadece şer gibi yaşıyoruz.. Allah ım inşAllah en yakın ayda en önde sana yine kısmet etsin.. ve tam sebebini de açıklayabilirler umarım.. Allah hayırlısıyla kürtajdan hemmen çıkmanı nasip etsin.. üzülme desem boş ama duaya sığınalım.. dua ediceğim senin için Rabbim alsın sıkıntılarını inşAllah sabır versin. Şifa versin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…