- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.301
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen
bacagımda bır sıslık vardı arada bır agrıyordu.. doktora gttm belım tutulmustuda doktr bu arada fıtık dedı.. dedım madem belımı gosterdım bacagımdakı sıslıgıde gosterreyım emar fln cekıldı tümör dedı doktor sımdı randvm var ayın 19una buyuk ıhtımal biyobsi isterler oyle işte.. sagol cnm guzel duaların ıcın. menopoz olayıda bıraz uzun hıkaye 4 ay once doktora gttım adetım gecıkmıstı hamıle sandm kendımı cerrahpasaya gttım. doktor tahlıller fln yaptı menopoza gırdgımı soyledı sana ıgne dahı vursalar artık adet gormezsın tup bebek bıle ımkansız dedı cok agladım cok uzuldum daha 20 yasndayım dedım kendı kendıme nasıl olur bu? snradan aradan 3 ay gectı ve hıc beklemedgm bır anda adet gordum sonra 17 gun sonra bırdaha adet gordum ,:)) sımdı 22. gunumdeyım beklıyorum herlde menopozo atlattım =)) ama işte bacak cıktı sımdıde hayırlısı olsn ne dıyelım
ozlemcim rabbim sabir versin ins.cennette kavusucaz biz meleklerimize bak benim bes tane besi de cennettte hele sonuncusu oglum herseyi hazirdi onlari toplayip kaldirmak ne kadar zor rabbim buyuk sen sakin isyan etme ben yaptim cokpismanim.
kizlar ozlem arkadasimizin pihtikasma problemi var
kizlar ya hamile kalmak saglikli bir hamilelik gecirmek o bebegi saglikli kucagina almak ne kadar zor olmus degilmi?
Çok haklısın canım... Pıhtılaşma uğraşması zor bir sorun sanırımRabbim yardımcınız olsun, ben hiç hamile kalmadığım için böyle sorunlarımız varmı yokmu bilmiyorum Şimdilik eşimin sorunu ile uğraşıyoruz inşallah Rabbim başka sorunlarla karşılaştırmaz
canım benim bugün işlerim çok yoğundu ha geldim ha geliyorum derken gelemedimben buralardayım.başıma ilginç olaylar geldi bu gün o yüzden giremedim..ama yasemini merak etim şimdi..yasemindende evvel nuradamla yı merak ediyorum yaaa hadi hayırlısı..
yasemini de bu gün hiç aktif görmedim..inşallah hasta masta değildir..
ah canım benim bu ne güzel bir yakıştırma olmuş "ayrılmaz ikili" çok sevdim bunu sağolAmiin
graphicdesigner yasemin bat: 12 Eylül,
buketdemet buket bat: 12 Eylül
Ayrılmaz ikililerimizin tarihleride geçmiş :)
canım buketim, Allah bütün işlerini rasgetirsin inşallah tatlım, dualarım seninle, ankaraya gidince eşinede kavuşacaksın inşallah çok daha iyi olacağını umuyorumhem olur..hep oldu..ben vazgeçmiştim tüp bebekten..bu seferde vazgeçmekten vazgeçtim..bir tahlil sonucumu bekliyorum uygun olursa yarın ankaraya uçup başlayacağım tedaviye..bakalım..artık bugünki badirelerden sonra ne olur allah bilir.
bende haşimoto tipi troid var..bu hastalık anti tpo diye bir değerin ölçülmesiyle biliniyor..malumunuz bendeniz erzurumda ikamet etmekteyim..ancak erzurumdaki koskoca erzurumdaki hiç bir hastane bu değeri ölçemiyor, ölçebilen birtek üniversite hastanesi, onlarda 1 haftaya cevap veriyorlar..oysaki benim bugün sonucmu öğrenip yarın ona göre tedaviye devam etmem gerekli..neyse..önce özel hastaneye gittim.işlemlerimi yaptılar tam kanımı hemşire alacak dedim kaç saate alırım ..didi şunu şunu 3 saate alırsınız öteki 1 haftaya gelir...dedim nasıl yani..dedi bunun aleti bizde yok taaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz..ordan çıktım başka bir özel hastaneyi aradım, dedi onun aleti bizde yok taaaaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz, neyse üniv hastanesinde yapılıyormuş öğrendim kalktım gittim deeeev gibi bir hastane yaklaşık yarım saat hastanenin içinde yürümek asansöre binmek koridorda dolaşmak suretiyle zaman harcadım..en sonunda mikrobiyolojiye gidip sordum..onlarda 1 haftadan önce cevap veremediklerini belirttiler:))koskoca erzurum sağlık bakanıda erzurumlu buralara nasıl hastaneler yaptı bi görseniz aklınız mafsalınız almaz..
neyse..ben birdaha gittin özel hastaneye dedimki benim kanımı alın nasıl yapılıyorsa yapın ben bu kanı ankaradaki kliniğe gönderecem dedim..onlarda Allahrazı olsun para almadan kanımı aldılar tüpe koyup bi makinede serum haline getirdiler ve bana verdiler..eczaneye gittim buz kalıı istedim üstüne tüpü koydum sardım sarmaladım hava alanına gittim bu arada orada ankaraya gidecek tanıdık bulmaya çalıştım hava alanında bi tanıdık bulup, tüp içindeki kanımı buz kalıbıyla birlikte ankaraya gidecek olan yolcuya verdim, yolcu ankaraya götürdü eşim ankaradan hava alanından aldı(ALlahtan ankaradaydı) 1 saat sonra kliniğe götürdü teslim etti..klinik yarın sabah bana sonucumu bildirecek..anlayacağınız..sabah 8 itibariyle başlayan kan verme maratonum öğlen 14:35 sularında ankarada sonuçlandı ve ben yarın ankaraya gitmeliyim..ama henüz müdürlerimin haberi yok..:))başıma gelenler bunlar
canım kan testi için biraz erken eğer hamileysende hcg düşük çıkar bence bekle gününü idrar testi yap..bat tarihlerimiz aynı benimde 17-19 arası İNŞALLAH güzel haberler verriz RABBİM tüm isteyenlere anneliği nasib etsin..
ne becerikli kızsın maşallah sana ben apışıp kalırdım oturur ağlardım sahsen afferim sana emeline ulaşmışsın inş. güzel sonuçlarda gelir sende uçup gidersin ankarayabende haşimoto tipi troid var..bu hastalık anti tpo diye bir değerin ölçülmesiyle biliniyor..malumunuz bendeniz erzurumda ikamet etmekteyim..ancak erzurumdaki koskoca erzurumdaki hiç bir hastane bu değeri ölçemiyor, ölçebilen birtek üniversite hastanesi, onlarda 1 haftaya cevap veriyorlar..oysaki benim bugün sonucmu öğrenip yarın ona göre tedaviye devam etmem gerekli..neyse..önce özel hastaneye gittim.işlemlerimi yaptılar tam kanımı hemşire alacak dedim kaç saate alırım ..didi şunu şunu 3 saate alırsınız öteki 1 haftaya gelir...dedim nasıl yani..dedi bunun aleti bizde yok taaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz..ordan çıktım başka bir özel hastaneyi aradım, dedi onun aleti bizde yok taaaaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz, neyse üniv hastanesinde yapılıyormuş öğrendim kalktım gittim deeeev gibi bir hastane yaklaşık yarım saat hastanenin içinde yürümek asansöre binmek koridorda dolaşmak suretiyle zaman harcadım..en sonunda mikrobiyolojiye gidip sordum..onlarda 1 haftadan önce cevap veremediklerini belirttiler:))koskoca erzurum sağlık bakanıda erzurumlu buralara nasıl hastaneler yaptı bi görseniz aklınız mafsalınız almaz..
neyse..ben birdaha gittin özel hastaneye dedimki benim kanımı alın nasıl yapılıyorsa yapın ben bu kanı ankaradaki kliniğe gönderecem dedim..onlarda Allahrazı olsun para almadan kanımı aldılar tüpe koyup bi makinede serum haline getirdiler ve bana verdiler..eczaneye gittim buz kalıı istedim üstüne tüpü koydum sardım sarmaladım hava alanına gittim bu arada orada ankaraya gidecek tanıdık bulmaya çalıştım hava alanında bi tanıdık bulup, tüp içindeki kanımı buz kalıbıyla birlikte ankaraya gidecek olan yolcuya verdim, yolcu ankaraya götürdü eşim ankaradan hava alanından aldı(ALlahtan ankaradaydı) 1 saat sonra kliniğe götürdü teslim etti..klinik yarın sabah bana sonucumu bildirecek..anlayacağınız..sabah 8 itibariyle başlayan kan verme maratonum öğlen 14:35 sularında ankarada sonuçlandı ve ben yarın ankaraya gitmeliyim..ama henüz müdürlerimin haberi yok..:))başıma gelenler bunlar
ilk adımı nasıl attığımı gördün mü gül..bak bir tahlil bana neler yaptırdı...:))
Allah a kurban olayım..demekki beni yaratırken o gücü içime koymuşki bunlarda başıma geliyo..:))
ama hayatta benim işim rastgitmez dememek lazım..niye gitmesin..misal babamla burada olmasaydı araba olmayacaktı ve ben hastane hastane dolanamıyacaktım, misal eşim ankarada olmasaydı şuan ben havaalanına gönderemeyecektim, misal havaalanında tanıdık aradığımızda eşimin lise arkadaşı çıkmayacaktı:))
hayata bak...benim durmum herkese iyilik yapma fırsatı verdi..hastanedeki laborant, eczane, havaalanındaki yolcu :)
örgüye kurguya bak..altta ne hesaplar dönüyo..bizim kafamız kesiyomu aklımız alıyomu..Allah ım biliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?