Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen

canım arkadaşım inan çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır umudunu yitirme olur mu daha bugün yeni girdim mesajını gördüm çok üzüldüm işi bıraktım o yüzden nete de giremiyorum ama hep aklımdasınız

kızlar ne yazıkkı bebeğimin kalbi durmuş, yine olmadı, biraz sonra kürtaja gideceğim benim için dua edin lütfen

cok üzüldüm canim ne desem bilemiyorum. Rabbim sabir versin Insaallah. Allahim sen özlem arkadasimizin acilarini, üzüntülerini dindir ona en yakin zamanda tekrardan sevindir.
Amiin

Arkadaslar hakli özlemcigim düsügün sebebini arastirsinlar ve ona göre tedavi uygulansin canim.
Metanetini koru canim.Allaha sükret ve Insaallah Rabbim mükafatlandiracaktir seni ve esini buna inan.
Hamile kalabiliyorsun en azinda bunda bi sorun yok hamd olsun

Canımm çok geçmişler olsun tez zamanda Allah şifasını versin. Biyopsi kesin yaparlar evet ama korkma bir anlık birşeymiş canım sağlığın için gerekli bak diyorum sana bunu yoluna koy bebeği yine düşünürsün. Önce senin sağlığın önemli. O menopoz diyen doktoru da dövmek geldi içimden. Hemen regl göremiyorsun diye menopoz denir mi yaa fsh değerin bile onu gösterse beklemesi lazım ne demek imkansız yanii. Bak olmuşsun yine regl nasıl oldun yumurtan var ki oldun regl dediğin şey zaten döllenmeyen yumurtanın vücut tarafından atılmasıdır sende bir yumurta dahi olsa tüp olabilir. Ama önce şu bacağının durumu belli olsun ona yoğunlaş canım. İyi haberlerini verirsin İnşallahh..

yaa ne gördüm ben geröek mi barisözlem ne desem bilemiyorum çok üzüldüm. Allah yeniden tatrıracak sana bu duyguyu umudunu kaybetme bak hamile kalabiliyorsun hiç olmazsa bunu biliyorsun sorunun yok. İnşallah bir dahakine tamamına erdirecek Rabbim dua etmekten vazgeçme herşey Rabbimden herşeyin hayırlısı canım..

Kızlar iş çıkışı kaynanama gittik oturduk geldik yemek yedik koltukta uyuyakalmışım. Çok yoğunuz dedim ya bu hafta işte bu ay hep sınavlarımız var yabancı dil hazırlık okuluyuz biz fakülteleri kazananlar önce bizde hazırlık okuyor sonraki sene fakültelerine gidiyor geçerlerse. Bu ay her hafta bir sınav var çeşit çeşit hatta bu hafta iki tane biri salıydı biri de yarın. Bittim valla müdürlükte de arjadaş yalnız oradaki bayanın eşi vefat etti oraya da yardım ediyorum. Çalışmak normalde güzel aslında evde de sıkılıyorum herşeye takıyorum ama yoğun olunca da zor oluyor bir de midem bu ara fena.Neyse bu akşam midem yönünden rahatım. Şimdi baştan başlayup bgüne kadar olanların tesbihlerini çekicem dualarını edicem gözümden uyku akıyor ama söz verdim yerine getiremezsen çok huzursuz olurum. Rahat bir uyku uyuyayım dualarımı edeyim. Allah inşallah kabul eder dualarımızı. Sonra da yatarım iyi geceler. Yarın sınav var ama vakit bulursam bir geçmişe bakayım baya birşeyler olmuş yaa.

canım çok üzücü bi olay ama mutlaka vardır bi hayır olmayışında. rabbim sabır versin tez zamanda acısını unutturacak sağlıklı bi evlat versin inşallah.

ozlemcim rabbim sabir versin ins.cennette kavusucaz biz meleklerimize bak benim bes tane besi de cennettte hele sonuncusu oglum herseyi hazirdi onlari toplayip kaldirmak ne kadar zor rabbim buyuk sen sakin isyan etme ben yaptim cokpismanim.
kizlar ozlem arkadasimizin pihtikasma problemi var

kizlar ya hamile kalmak saglikli bir hamilelik gecirmek o bebegi saglikli kucagina almak ne kadar zor olmus degilmi?

kizlar ya hamile kalmak saglikli bir hamilelik gecirmek o bebegi saglikli kucagina almak ne kadar zor olmus degilmi?

Çok haklısın canım... Pıhtılaşma uğraşması zor bir sorun sanırım Rabbim yardımcınız olsun, ben hiç hamile kalmadığım için böyle sorunlarımız varmı yokmu bilmiyorum Şimdilik eşimin sorunu ile uğraşıyoruz inşallah Rabbim başka sorunlarla karşılaştırmaz

canim sadece pihtilasna degil butun hastaliklar zor seninkide zor rabbim yardimcin olsun.
ama rabbim dermanssiz dert vermesin.

Son düzenleme:

canım arkadaşım, Allahım sana buna dayanacak sabır versin öncelikle inşallah. ayy kalbimin içinden üzüldüm yaa, nekadar gzel gidiyordu herşey, ama isyankar konuşmaktan da korkuyorum ama çok üzülüyorum off ya ne desek boş ne yapsak anlamsız, Allahtan herşey, bazen diyorum duygusuz mu yaşamak lazım, hiçbişey istememek, hiçbişey düşünmemek lazım, zaten kaderimizde ne varsa o oluyor, bize ne oluyor ki diyorum. bilmiyorum şeytana mı uyuyorum ama çok zor şuan yaşadığın şey bitanecik arkadaşım. bizler kalben hep senin yanındayız lğtfen kendini bırakma olurmu

canım benim bugün işlerim çok yoğundu ha geldim ha geliyorum derken gelemedim
geçmişi okudum zate moralim çok yüksek değildi, bide özlemciğimin haberini okudum iyice yıkıldım ya
Amiin
graphicdesigner yasemin bat: 12 Eylül,
buketdemet buket bat: 12 Eylül
Ayrılmaz ikililerimizin tarihleride geçmiş :)
ah canım benim bu ne güzel bir yakıştırma olmuş "ayrılmaz ikili" çok sevdim bunu sağol
valla ben olmadım henüz ama oldum olucam gibi tuhaf bir durmdayım
canım buketim, Allah bütün işlerini rasgetirsin inşallah tatlım, dualarım seninle, ankaraya gidince eşinede kavuşacaksın inşallah çok daha iyi olacağını umuyorum

süpersin maşallah sana 41 kee maşallah
Allah bu azmi bu kuvveti senden hiç lmasın, her işini yoluna koysun, emeklerini boşa çıkartmasın kuşum benim.

İnşaalah ıyı hbrlerı hepbırlıkte paylaşırız.ınanırmısın bu hafta resmen bıtmek bılmıyor.nasıp bakalım.yanı gunumu bekleyım ıkı guncuk kaldı dımı

ne becerikli kızsın maşallah sana ben apışıp kalırdım oturur ağlardım sahsen afferim sana emeline ulaşmışsın inş. güzel sonuçlarda gelir sende uçup gidersin ankaraya

çok haklısın buket ey güzel allahımm sen büyüksünn

Hayırlı sabahlar , Hayırlı cumalar sevgili canların ciğerlerim arkadaşlarım
Hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah, dün işlerim çok yoğundu ha geldim ha geliyorum derken bi baktım gelememişim
Akşamda ovulasyon testinde ikinci çizgiyi şüpheli derecede koyu gördüm, yani koyuydu büyük ihtimal tam kestiremiyorum, o yüzden pek canım çekmesede zorla bir deneme yaptık, ama o ruh hali ile de yapınca ruh halim bozuluyor sanki, onun için pek keyfim yoktu akşam. dün benim 30. günümdü eğer hakkate yumurtlamışsam yuh bana yani millet 14. günde yumurtlar bende taa 30 ama ne bilim yani ben bu işi beceremiycem gibime gelmeye başladı ne zor ya, hamile kalmak bi zor, hamile kaldıktan sonra onu karnında büyütmek ve yaşatmak zor, doğumdan sonraki bakım hele daha zor Allah yardımcımız olsun, bu işlere benim aklım ermemeye başladı ne bilim

küçük yasemincim ve kadercim tesbihlerinizi çektim ALlah kabul etsin inşallah.
Kızlar bu arada aramızda bazı fire verenler olduğunu okuyorum illaki günü gününe çekemiyorsanız, müsait olduğunuzda bi 5-10 dk oturun herkesin tesbihlerini çekip bitirin, bu şekilde dahil olun en azından, ben silmiyorum valla listeden, adınız yazılmış bikere, ben sizin dualarına mani olmak istemiyorum, sizde azıcık gayret gösterin bebişlerim, pes etmeyin hemencicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…