Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iki senede eşim okudu o binada..sonra taşındı..biz ünivi beraber kazanıp gittik:..

Ben ilk gittiğimde kaydolurken sene:1997 kaydı alan kişi şimdlik ordasınz en kısa zamanda buraya kampüse taşınacaksınız dedi...ben mezun oldum hala taşınmamıştık şuna bak taaa eşine kısmet olmuş...vay anasını beee...Buketimle ayn ünv. tedeniz...Aslı m la müdürüm akraba...du bakalım daha neler öğrenicem:))

Bu arada Burcum saç maceranı okurken bir taraftan da gözyaşlarımı siliyordum...kötü bir anımda okudum ama ona rağmen beni güldürmeyi başardın...Şimdi içimde kalan son kahkahayı da attım:))))) çok komiksin yaaa...benim de ilk evlendiğim yıl öyle bir hikayem var ama ben verdiğim paraya kıyamayıp napalım bu da bi tür değişiklik hali diyerek kullandım o saçı:))) hala o yıl ki resimlere bakamıyorum...Ben de bu cumartesi kestiricem yelelerimi anormal sıkıldıımm...nerdeyse makası alıp kendim kesicem o raddedeyim...

meraaal benim arkadaşımla senin kardeşinin arkadaşı ortaktı yaaaaaa

selamkızlar nasılsınız biz iyiz cok şükür hastaneişlerimiz vardıbugün bentetenoz aşımı oldum diğeri 1 sene sonraymış..oğluşumuidrar testiyaptırdıkcokşükürenfeksiyonu düzelmiş..egzamadaazalmış..sizlerdeiyisinizdirinşallah..bu gün dua günümmüş benim :)

günaydın güzeller nasılsınız bakalım
gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin tubacım sanada çok sevidim inş. kuzucugu sımsıkı tutunur sana

gülcüm duanı okudum.Allah evladına da sanada uzun sağlıklı ömürler versin.
sağolun kızlar ALLAH razı olsun..
canım ALLAH razı olsun..çok gecmiş olsun kayınvalidene..
Malesef canım çözülmedi, hiç bitmeyecek gibi geliyo bazen, manen çok yorgun ve bitkin durumdayım
tattlım biz metsil damla kullanıyoruz iyi geldi kullanmadıysan bi dene

Geçmiş olsun adaşım, oğluşunun rahatsızlığından haberim yoktu, neyseki düzelmiş sevindim :)
Metsilide kullandık canım ama hiç fayda etmedi benim gazman oğluma
Bikaç kişi sap simplex mi ne öyle bi ilaç önerdi de onu alıcaz birde :S

Ovvv sohbet devam ediyor :)
MERAL bütün taopikle akraba çıkacak sanırim, ayy sizden biri mi tam hatırlayamadım ama benim Adanadan ing öğrtemeni arkadaşım vardı adı pınar, onunla arkadaşmışınız evet ya sizden kim di acaba hatırlayamadım..meralim kuaför diyo ki keşke resim cekinseydin 30 sene sonra bir degişiklik yaptın onada 24 saat dayandın diye :)) ama keşke cekseydim size yollardım :))

KIz 7veregül bebgim hoşgeldin, oğlunun gaz sorunun çozersin inşallah.

Bu arada yolumuz az kaldı, eşimin abiside izmirden kalkmış gelmiş annesinin yanına, bütün sülale ordaymış :)

muskat cevizini denedin mi?? Bi araştırsana??

Kızlar bugün ve önümüzdek 2 gün tek başımayım bankada...yani birimimizde yetkili olarak tekim...müdürüm başkanım ve diğer yetkili arkadaşım izinli...canım hiiç ama hiiç çalışmak istemiyor....o kadar ki canımın sıkıntısından geçen sene bugün neler yazılmış topikte onları okudum...Koptuum:))) Buketin müştak a bağladığı zamanlar...topik 80 sayfa ilerlemiş ama Buket müştakla birlikte 40. sayfayı kutluyor:)))) Yasemin leke leke regl olmuş test yapmış ama mafiş tek çizgiyi görmüş yazdıklarından enerjisinin dipte olduğu çok belli...bi de çok temizlik yapmış canım benim...aynı şekilde Özlemim de deli temizlik yapmış Bedriye'min de düşüğünün üstünden 24 gün geçmiş ama hala regl olamamış acaba tekrar hamile olabilr miyim diye soruyor? aayyy günlük tutmak gibi bişey bu yaa... Zeyneeppp bak düşün geçen sene şuan hamile olanların hiçbirisi hamile değilmiş...belki de seneye de bizimle ilgili birileri yazacak "geçen sene Zeynep tüp denemiş tutmadı diye çok üzülmüş" diye...ama halbuki sen bebişini kucağına almş olacaksın birileri bunu yazarken...İNŞALLAAHH...ve ben de tabii ki...ve Özlem de...Aslı da....Bu arada Seda yı merak etmekten içim şişti...facebooktan mesaj yazayım dedim ama sanırım bir engel mi ne var msj yazamadım bir türlü...

oku okuda bize özet geç ben ve deli gibi temizlik yapmak allah allah hiç anımsayamadım,ben geçen sene yaklaşık bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştim mesela vay beeee 1 yıl oldu beee

oku okuda bize özet geç ben ve deli gibi temizlik yapmak allah allah hiç anımsayamadım,ben geçen sene yaklaşık bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştim mesela vay beeee 1 yıl oldu beee

aayyy şok şok şok flaş flaş flaş...okurken kalbim duracaktı...taam geçen sene yarın değerlerin yükseldiği haberini vermişsin...benim haberim yoktu bundan...çok şaşkınıımm...canım beniimm...tam 1 yıl olmuş valla...neyse tekrarlayacağız burda göreceksin...bu heyecanları bir de bizimle yaşacaksın İNŞALLAAAHHH....

aaaa öylemi bak tam tarihi hatırlamıyordum ama ramazanın son bi haftasını tutmamıştım hamileyim diye sonra baktım bişey yiyip içmiyorum son arefe gününü tutmuştum galiba,ahhh ahhhh 1 hafta öncesi kanamam olmuştu hüngür hüngür ağlamıştım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye, bide ençok neye içerlemiştim biliyormusun kontrole gittim bebeğin kalbi durmuş dedi doktor, eve geldim kendime çanta hazırladım kürtaja gidiyorum diye artık bana ne lazım olacak orda hepsini biliyordum hatta eşime dedimki millet doğuma gider doğum çantası hazırlar bende kürtaja gidiyorum diye çanta hazırlıyorum dedim oofff ooofff

ah canım benim...kıyamam ben sanaa....en azından en kötüyü çok iyi biliyoruz...kötüyü bildikten sonra güzeli iyiyi yaşamak çölde vaha ya rastlamak gibi...ammmaaann vallaha ben herşeye hazırım..amaannn hiç umurumda değil...geleni karşılamaktan başka yapacak bişey yok ki...

evet geleni karşılamaktan başka yapacak bişey yok ama yinede umursamadan yapamayız kötüyü bildiğimiz için hep o kötüden korkarız işte

Neguzel ozetlemissiniz ya eski gunler ah aahhh. Ben bi yil onceside hamile degildim yani pek ozetlenecek durumum yok. Ha su olabilir tedaviye basladim bir yil sonra ve asilamam oldu ikinci asilama icin bugun randevum var doktordayim bekliyorum ne bi heyecan ne bi merak ne bi korku var bende ruhsuzlasmisim resmen ya gercekten. Yumurta takibi ilac igne asilama ayni islem ben anca kasim gibi tupe gecerim cunku islemler ilac kullanimi vs. 12surermis surec. Neyse ben yakinda tr gidip bi tahlil yaptircam istanbulda ama hangi doktora gidecem bilmiyom hangisi iyi umraniyede

ayşeciğim canım hayırlı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer gelir bebişin, heyecanlı değilim diye şimdiden karamsar başlama lütfen sen şuan bütün basamakları bildiğin için heyecanlı değilsin ama test günü gelsin bak o zaman nasıl heyecanlı olursun lütfen olumlu düşün kovala beyninden bütün olumsuz düşünceleri

Ozlemim kovaliyorum ama gitmiyorlar. Sanki asilamayla olacakmis gibi gelmiyor bana. Dollenmiyorki mubarekler dollense zaten kendiliginden hamile kalmam gerekmiyormuydu. Bence dollenmede sorun var gibime geliyor. Haklisin bu sureci bildigim icin heyecan yok ama tutmadi bu ay dedigimdede heyecan yapmamistim bu ayki bat gunune kadar cunku yumurtlamamisim bu ay ve biliyotdum olmadigimi. Neyse sustum sustum negatifi siliyorum. Positif oliyorum yarin tatile gidiyorum yupppiiiiii. Iyimi boyle positif

aaaaa ne güzel bak tatil sana çok iyi gelir bol bol gez toz düşünme hiç heyecan yok falan diye sonra güzel haberlerle gel

burcu canım geçmiş olsun allah şifa versin meralcim kötü bi tatil olmuş eşinle inş herşy düğzelir seninle ilgili olmasada eşin olayı sana çevirmiş anlaşılan umarım hatasını anlar ama burcuya katılıyorum affetmek insanı son derece rahatlatıyor genel olarak herkesin keyfi yerinde çok şükür zeynepcim allahım seni tez zamanda muradına erdirsin bedriyecim kasılmalar olucak tabi rahim doğuma hazırlanıcak yavaş yavaş ciddi kasılmalarda erken doğum riski söz konusu dr gidince söyle nst falan ister belki onda zaten kasılmalar çıkıyo tatlım didem doğurdumu acaba sedayıda merak ediyorum rabbim herkes için hayırlı olanı versin 7 veren gül adaçayı yağı diğer adı acı elma yağı tatlı susam yağıyla karıştırıp karnına msaj yap ben kendimde ve kardeşimde denedim işe yaradı ama ben sade kullandım senin bebeğinin cildi hassas oldğundan seyreltip kullan inş işe yarar ben bugün kontrole gittim kızım yine kilo almamış anneannesi normal doğum olsun diye adak adamış sanırım olucak suan normal doğuma yaklaşıyorum yavaş yavaş ilk defa nstde sancım çıktı 70lerde çatı muayenesinde rahim yumuşamış açılma yok hayırlısı artık dua edin bana inş sağ salim çıkarız bu işten hem hazırım hem değilim rica etsem 7 fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 felak 7 nas okurmusunuz benim için hepiniz allaha emanet olun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…