- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.201
burcu canım geçmiş olsun allah şifa versin meralcim kötü bi tatil olmuş eşinle inş herşy düğzelir seninle ilgili olmasada eşin olayı sana çevirmiş anlaşılan umarım hatasını anlar ama burcuya katılıyorum affetmek insanı son derece rahatlatıyor genel olarak herkesin keyfi yerinde çok şükür zeynepcim allahım seni tez zamanda muradına erdirsin bedriyecim kasılmalar olucak tabi rahim doğuma hazırlanıcak yavaş yavaş ciddi kasılmalarda erken doğum riski söz konusu dr gidince söyle nst falan ister belki onda zaten kasılmalar çıkıyo tatlım didem doğurdumu acaba sedayıda merak ediyorum rabbim herkes için hayırlı olanı versin 7 veren gül adaçayı yağı diğer adı acı elma yağı tatlı susam yağıyla karıştırıp karnına msaj yap ben kendimde ve kardeşimde denedim işe yaradı ama ben sade kullandım senin bebeğinin cildi hassas oldğundan seyreltip kullan inş işe yarar ben bugün kontrole gittim kızım yine kilo almamış anneannesi normal doğum olsun diye adak adamış sanırım olucak suan normal doğuma yaklaşıyorum yavaş yavaş ilk defa nstde sancım çıktı 70lerde çatı muayenesinde rahim yumuşamış açılma yok hayırlısı artık dua edin bana inş sağ salim çıkarız bu işten hem hazırım hem değilim rica etsem 7 fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 felak 7 nas okurmusunuz benim için hepiniz allaha emanet olun çok
Canım beniiim okumam mı hem de büyük bir keyifle okuruuumm....ALLAH yar ve yardımcın olsun...aayy ben bile heyecanlandıımm...çok neşeli bir kız olacağı kesin...bu dönem aslan burçlarını çok severim...hayat dolu...etrafa da (ama sadece sevdiklerine) ışık saçan..mutluluk veren kişiliklerdir...herşey çok güzel olacak Sündüzcüm don't panic...
burcu canım geçmiş olsun allah şifa versin meralcim kötü bi tatil olmuş eşinle inş herşy düğzelir seninle ilgili olmasada eşin olayı sana çevirmiş anlaşılan umarım hatasını anlar ama burcuya katılıyorum affetmek insanı son derece rahatlatıyor genel olarak herkesin keyfi yerinde çok şükür zeynepcim allahım seni tez zamanda muradına erdirsin bedriyecim kasılmalar olucak tabi rahim doğuma hazırlanıcak yavaş yavaş ciddi kasılmalarda erken doğum riski söz konusu dr gidince söyle nst falan ister belki onda zaten kasılmalar çıkıyo tatlım didem doğurdumu acaba sedayıda merak ediyorum rabbim herkes için hayırlı olanı versin 7 veren gül adaçayı yağı diğer adı acı elma yağı tatlı susam yağıyla karıştırıp karnına msaj yap ben kendimde ve kardeşimde denedim işe yaradı ama ben sade kullandım senin bebeğinin cildi hassas oldğundan seyreltip kullan inş işe yarar ben bugün kontrole gittim kızım yine kilo almamış anneannesi normal doğum olsun diye adak adamış sanırım olucak suan normal doğuma yaklaşıyorum yavaş yavaş ilk defa nstde sancım çıktı 70lerde çatı muayenesinde rahim yumuşamış açılma yok hayırlısı artık dua edin bana inş sağ salim çıkarız bu işten hem hazırım hem değilim rica etsem 7 fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 felak 7 nas okurmusunuz benim için hepiniz allaha emanet olun çok
Burcum çoktan varmışsındır... Başın rahatlayınca haber verirsin artık...İNŞALLAH iyi durumdadır kayınvaliden....Ben müdürüme binbir yalan söyleyerek günü bitirdim...yarın çok çalışıp bugünkü aylaklığımı kapatmam lazım...Ben şimdi çıkıyorum canlar...hepiniz ALLAH a emanet olun...İNŞALLAH bu akşam kocamla barışırız...haaa bu arada 21 Besmeleyi bana sanırım ilk Bedriyem söylemişti bayramda hemen yaptım...uyuyordu kocam...bi de dün yolda gelirken yaptım...daha barışmadık ama belki sakinlemesine yardmcı olmuştur...belkiii....
sağol canım duaya çok ihtiyacım var allah razı olsun iki parmağıyla yapıyor canım şu durumda komple elinin girmesi mümkün olamaz işaret ve orta parmağıyla rahim ağzını ve kemik yapıyı kontrol ediyor spekulum takılması gibi bişi yani hatta daha az irrit edici bence sen druna danış kasılma olayını mutlaka bişi söyleyecektir inş herşey yolunda gider sağ salim kavuşuruz meleklerimizecanım benimm duaları abdest alıcam okuyacgım birazdan Rabbim evladını hayırlısıyla kucgına almayı kısmet etsin inşallah,hakkınızda normal doğum hayırlıysa onu ksmet etsin inşallah.. ya ben o kasılmaları hep bebek hareketi diye duşundum göbek dliğimin bi tarafında toplanıyordu ksılmaymış meğer dediğin gibi rahım kendını doğuma hzırlıyormnus normalmış ama sık olmayacakmış benımkı gayet sık sankı ama belki kasılma değil bebektır dicem bilemedim ctesi günü kısmetse doktora dicem bakalım ne dicek ama benim doktor raht nst falan sanmam istesin da bakalım ne dicek.. ya sana bişey sorucam çatı muayenesini nasıl yapıyor eliyle mi muayene ediyor çok afedersin ama sormak istediğim şu parmağını mı sokuyor doktor yoksa komple elini minetde değişik bilgiler var çünkü
sağol canım duaya çok ihtiyacım var allah razı olsun iki parmağıyla yapıyor canım şu durumda komple elinin girmesi mümkün olamaz işaret ve orta parmağıyla rahim ağzını ve kemik yapıyı kontrol ediyor spekulum takılması gibi bişi yani hatta daha az irrit edici bence sen druna danış kasılma olayını mutlaka bişi söyleyecektir inş herşey yolunda gider sağ salim kavuşuruz meleklerimize
muskat cevizini denedin mi?? Bi araştırsana??
Kızlar 3 saate yakın bel ve karın ağrısı yaşıyorum resmen yerlerde kıvranıyorum
Canım kanamam zaten sürekli var sancımda içim parçalanıyor sanki sırtımında tam ortası kopuyor resmenkanaman varmı yada ishal gibi bi durum canım ağrım kramp tarzımı
Canım kanamam zaten sürekli var sancımda içim parçalanıyor sanki sırtımında tam ortası kopuyor resmen
Canım kanamam zaten sürekli var sancımda içim parçalanıyor sanki sırtımında tam ortası kopuyor resmen
rica etsem 7 fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 felak 7 nas okurmusunuz benim için hepiniz allaha emanet olun çok
Kızlar 3 saate yakın bel ve karın ağrısı yaşıyorum resmen yerlerde kıvranıyorum
sağol canım allah razı olsun allah kabul etsincanım ben okudum rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin, bir avazda kurtarsın inşallah
burcu canım doktora gitsen için rahatlar hem belki ilaç falan verir,ihmal etme,kendine de eziyet etme lütfen
Kızlar acile gittim geldim bir tane serum taktı o biraz rahatlattı tabi her zaman ki gibi benim doktoruma ulaşılamıyordu şimdilik biraz daha rahatladı çok sağ olun yazdıklarınız için
Kızlar acile gittim geldim bir tane serum taktı o biraz rahatlattı tabi her zaman ki gibi benim doktoruma ulaşılamıyordu şimdilik biraz daha rahatladı çok sağ olun yazdıklarınız için
Günaydın arkadaşlar, dün eminönündeydim öldüm yorgunluktan, bebek için alışveriş yaptık, herkes daha erken diyor ama nezaman ne olacağı belli mi olur, Allah korusun bu seferde erken doğum riskin var der dr, beni yatırırı filan aman ben işimi bitireyim dedim
bebek arabası, hastane çıkışı, battaniyesi, lohusa picaması vs. gibi önemli eksikleri tamamladık çok şükür, ama dün koma derecesinde uyku modundaydım, elim kolum kalkmadı, çok şükür sabaha sağ salim çıktım. Birde ayağımın altı kaşındı diye evde demir biyer vardı oraya sürüp kaşıyim dedim eğilemiyorum ya göbekten, anammm bi baktık ayağımın altı şakır akır kanamaya başladı, meğer demir pütürüklüymüş heralde, inşallah tetenoz filan olmam,demir paslı değildi ama sonuçta ad demir yani, ilk aşımı olmuştum o beni korur heralde :) geçmişe göz attım, burcum çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin, ne oluyor bizim ayaklara böyle, sen ben kayınvaliden...
duamnur burcu tatlım senin dr biraz ilgisizmi ne yaa, bukdar kanamaya bir tepki vermiyor, belkide normaldir ama ne bileyim işin içine kan girince ben korkarım, kan görmeyi hiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?