- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.161
Allah seni kahretmesin...bende kırıkkale mezunuyum..:)))
sen kaç yılında nereden mezun olsun:))
hazırlayın haşlığımı geliyorum elinizi öpmeyebiz senden büyük değilmiyiz sen gelir elimizi öpersin artıkın
ewet canım eşim Kırıkkaleli hımm soyadımız meşhurdur işte bende onların gelinleri olurummAy evet yaa ben de gördüm zaten hep sorucam unutuyordum eşin Kırıkkale li mi diye? Görünce teyit etmiş oldum...Siz benim müdürümün akrabasısınız galiba...Şuan müdürüm de Kırıkkale de:)) soyadlarınız aynı...ve bu soyadının Kırıkkale de çok meşhur olduğnu da biliyorum:)...vee son olarak Kırıkkale candır:)))) Neden? çünkü ben Kırıkkale ünv mezunuyum...uzun zaman bundan utanç duydum ama artık özümsedim:)))
Gülcüm duanı okudum canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Canlarım nasılsınız, biz bu sabah uyandık planlarımız vardı onları yapalım dedik, sonra bir tel geldi, eşimin annesi ameliyat olmuş, ayagına çivi batmış, oda iltihap yapmış, şeker hastası olduğü için yara açılmış, ameliyata almışlar, hemen apar topar valizleri topladık şimdi sivas'a gidiyoruz hastaneye..neye niyet neye kısmet..inşallah hepiniz iyisinizdir???
Canlarım nasılsınız, biz bu sabah uyandık planlarımız vardı onları yapalım dedik, sonra bir tel geldi, eşimin annesi ameliyat olmuş, ayagına çivi batmış, oda iltihap yapmış, şeker hastası olduğü için yara açılmış, ameliyata almışlar, hemen apar topar valizleri topladık şimdi sivas'a gidiyoruz hastaneye..neye niyet neye kısmet..inşallah hepiniz iyisinizdir???
İnanmıyoruuumm....Ay bu kadar oluurr....Ben 2001 mezunuyum...İktisat...Seen????
Haydaaa tuh tuh tuh canım benim çok geçmiş olsun yaa...aayy içim bi fena olduuu...Dikkatli dikkatli gidin kurban olim...eşin m kullanacak arabayı? panikle hız falan yapmasa bari...haritaya da vakıf değilim ki? Mersin Sivas arası çok uzun mudur?
ben girmişim sen çıkmışsın..ben 2005 mühendislik.. benm eşimde iktisat mezunu:)..geçen sene gittik kırıkkale üniv e..nasıl değişmiş nasıl değişmiş.yahşihan tarafında yurdun arkasında heryerde kafeler var öğrenci yurtları var..taş atsan yere düşmez bir kalabalık..kırıkkalede çallözden aişağıya cumartesi pazarının olduğu boylu boyunca uzanan caddebnin yan taraflarına park yapmışlar..ışıklar ağaçlar..dominos pizzacısı bile vardı..düşün yani..biz gtmişiz oralar adama benzemiş:))
canım adaşım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkatli olun allaha emanet olunGülcüm duanı okudum canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Ballarım geçmış olsun dilekleriniz için Allah. Razı olsun, çok teşekkür ederim, öperim ve bide sarılırım size :)
ASLİ facedeki resimlerin çok güzel fıstık gibisin sen :)
canım adaşım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkatli olun allaha emanet olun
sen güzel bakıyosun da ondan canımmm benimm
sağol canım benimhayır bebekim, hele saçlar uzayınca daha bir güzelleşnmışsin, aa saç deyince o gün kuaförden sonra saç maceramı burda yazdım okudun mu?
sağol canım benimgeçen bir anda kestirmeye karar vermiştim ama kıyamamıştım iyiki de kıyamamışım uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar uzun :)) ya ewet yaaa okudum kötü olmuş bide bitince whatsapp dan yollucaktın resmini yollasaydın ya keşke görürdüm..
kızar geçmişi okumadıgımdan yazılanlardan çıkarıyorum bedriye geçmiş olsun burcu allah kayıvalidene şifalar versin inş. meralcimm üzme tatlı canını bu kocalar hep böyle zehir eder insana herseyi buket gezi toz eglen anacımm maşallah
ayyy çok acıyor kıyamam ben ona hissetmez inşallah yaa. gerçi ne yaşarsak yaşayalım hissediyor diyorlar ama gerçekten üzülürüm eğer ki şu acıyı hissedip acıyorsa canı.. senin bebeğin nasıl, gaz problemleri çözüldü mü biraz biraz..
bu arada nedir bu küçük serçe parmaktan çektiğimiz, Allah eksikliğini yokluğunu göstermesin..
Malesef canım çözülmedi, hiç bitmeyecek gibi geliyo bazen, manen çok yorgun ve bitkin durumdayım
canım benim kuzenimin kızıda çok sıkıntı çekti elma yagı onlara fayda sagladı elma yagı ile karnını ovuyosun inş. sizede faydası olur
haddi beee...hayal bile edemedim...e ben napim...şehrin ortasında eski belediye binasında okudum:))) ama hayatımın en güzel yıllarıydı yine de:))
ben girmişim sen çıkmışsın..ben 2005 mühendislik.. benm eşimde iktisat mezunu:)..geçen sene gittik kırıkkale üniv e..nasıl değişmiş nasıl değişmiş.yahşihan tarafında yurdun arkasında heryerde kafeler var öğrenci yurtları var..taş atsan yere düşmez bir kalabalık..kırıkkalede çallözden aişağıya cumartesi pazarının olduğu boylu boyunca uzanan caddebnin yan taraflarına park yapmışlar..ışıklar ağaçlar..dominos pizzacısı bile vardı..düşün yani..biz gtmişiz oralar adama benzemiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?