Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

biz senden büyük değilmiyiz sen gelir elimizi öpersin artıkın
hazırlayın haşlığımı geliyorum elinizi öpmeye
ewet canım eşim Kırıkkaleli hımm soyadımız meşhurdur işte bende onların gelinleri olurummsenin müdür bizim akrabalardandır kesin

canım çookkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn..

Haydaaa tuh tuh tuh canım benim çok geçmiş olsun yaa...aayy içim bi fena olduuu...Dikkatli dikkatli gidin kurban olim...eşin m kullanacak arabayı? panikle hız falan yapmasa bari...haritaya da vakıf değilim ki? Mersin Sivas arası çok uzun mudur?

İnanmıyoruuumm....Ay bu kadar oluurr....Ben 2001 mezunuyum...İktisat...Seen????

ben girmişim sen çıkmışsın..ben 2005 mühendislik.. benm eşimde iktisat mezunu:)..geçen sene gittik kırıkkale üniv e..nasıl değişmiş nasıl değişmiş.yahşihan tarafında yurdun arkasında heryerde kafeler var öğrenci yurtları var..taş atsan yere düşmez bir kalabalık..kırıkkalede çallözden aişağıya cumartesi pazarının olduğu boylu boyunca uzanan caddebnin yan taraflarına park yapmışlar..ışıklar ağaçlar..dominos pizzacısı bile vardı..düşün yani..biz gtmişiz oralar adama benzemiş:))

Haritaya vakıf değilim ama google vakıfım onu unutmuşum...513 km ymiş. yaklaşk 6:30 saat...ALLAH yolunuzu açık etsin canım benim...

haddi beee...hayal bile edemedim...e ben napim...şehrin ortasında eski belediye binasında okudum:))) ama hayatımın en güzel yıllarıydı yine de:))

burcum çok geçmiş olsun, Rabbim şif versin inşallah, güzel haberler alırsınız bizide haberdar et dikkatli gidin hayırlı yolculuklar size..

ayyy meral imm napalım beyler böyle inan ben düşüklerim olduğu anlarda eşimin algısının kapandığını düşünüyorum.. napalım onlarda öyleler işte.. sanki bişey yokmuş gibi davranınca herşey yolund gibi hissediyorlar heralde, meral bak tumay da demiş eşinin üzerine 21 besmele çek ufle,işe yarıyacak hayırlısıyla..

Ballarım geçmış olsun dilekleriniz için Allah. Razı olsun, çok teşekkür ederim, öperim ve bide sarılırım size :)

Meral bide mesafeye bakmış canım, evet haklısın canım arası o kadar, şimdi bizim 200 km falan kaldı, eşim sabah çok kaygılıydı şimdi sakin çok şükür, arabayı o sürüyor çunkü ben mal araba sürmesini bilmiyorum...

Bu arada bizde ilk bebegi kaybettigimize eşim tel de herkese diyorduki ' yok ya hiç üzülmedik, normal olur böyle şeyler' yanımıza gelebnlerede böyle söylüyordu, sonra bana dedi ki üzüldüm ama senin kadar üzülmedim çok kıznmıştım o zaman ona

ZEYNEP sadece biz biliyoruz acımızı, annem diyo ki niye üzülüyoruz bir kan pıhtı4ı o, senin için öyle ama benim evladım, o yüzden 5 gebeliik yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum Burdur da olsaydım yemin ederim yanına gelirdim, sarılır ağlardık, sonrada salya sümükle gider dondurma yerdik, defelarca aynı hikayeyi birbirimize anlatır ağlardık

BEDIŞIM parmağını yerim senin canım hemen iyi olsun inşallah
ASLİ facedeki resimlerin çok güzel fıstık gibisin sen :)

canım adaşım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkatli olun allaha emanet olun

canım adaşım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkatli olun allaha emanet olun

Sağol canım Allah raı olsun, hepinizde tekrar tekrar Allah razı olsun, bu arada inşallah 2 li testin sorunsuz çıkar, termtemiz çıkar

sen güzel bakıyosun da ondan canımmm benimm

hayır bebekim, hele saçlar uzayınca daha bir güzelleşnmışsin, aa saç deyince o gün kuaförden sonra saç maceramı burda yazdım okudun mu?

hayır bebekim, hele saçlar uzayınca daha bir güzelleşnmışsin, aa saç deyince o gün kuaförden sonra saç maceramı burda yazdım okudun mu?
sağol canım benim geçen bir anda kestirmeye karar vermiştim ama kıyamamıştım iyiki de kıyamamışım uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar uzun :)) ya ewet yaaa okudum kötü olmuş bide bitince whatsapp dan yollucaktın resmini yollasaydın ya keşke görürdüm..

kızar geçmişi okumadıgımdan yazılanlardan çıkarıyorum bedriye geçmiş olsun burcu allah kayıvalidene şifalar versin inş. meralcimm üzme tatlı canını bu kocalar hep böyle zehir eder insana herseyi buket gezi toz eglen anacımm maşallah

Ayy evet keşke yollas@dım Ahu Tuba halime bakar bakr gülerdin, çok kötü olunca utandım yollayamadım :) sonrada hemen eski halime döndün zati :))
Kestirme bebekim, tadını çıkar bunalana kadar

Nazom çok sağol Allah razı olsun

Malesef canım çözülmedi, hiç bitmeyecek gibi geliyo bazen, manen çok yorgun ve bitkin durumdayım

canım benim kuzenimin kızıda çok sıkıntı çekti elma yagı onlara fayda sagladı elma yagı ile karnını ovuyosun inş. sizede faydası olur

Bize ayaklarını ovun demişlerdi de öyle yapmıştık, karnına hiç denemedim canım birde öyle yapalım bakalım inşallah şifa olur. Teşekkür ederim...

nerden nereye mühendislik okuyup bankacımı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…