Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herkese günaydın kızlar, yazışmalarınızı okuyorum fakat katılamıyorum
Bedişim geçmiş olsun canım, o parmağın acısını bilirim felakettir..
Haziran anneleri topiğinde okumuştum, serçe parmağındaki acıyı falan bebekte hissedermiş. Haziran annelerinden biri serçe parmağını acıtmış ve eşine öptürmüştü bebeği hissetmesin acıyı diye ne kadar doğru bilemem tabi ama o olay dikkatimi çektide hiç unutmam

Canımın içiii...dün hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyerek okudum ama kendi derdime düşüp geçmiş olsun bile demedim...Kuzuum beniimm..Herkes gibi ben de çok iyi bilirim serçe parmak çarpma acısını ama hakikaten bu masum bir çarpma değil...ve bence doktora gitmemekle hata ediyorsun...haklısın iğne ilaç vırt zırt hiçbişey olmayacak ama ehil bir elin serçecik parmacığına değmesi bile rahatlatır insanı...ay ay ay o tombik ayacıklar, o tombik serçe parmacıklara kıyamam beennn.....

Zeynebiiimmm...aklımın fikrimin yeni sahibi...sana yemin ediyorum sürekli aklımdasın...çok ama çok merak ediyorum seni...Burdaki herkesler seni çok iyi anlar biliyorum ama an itibariyle çok yakın şeyler yaşamamız nedeniyle çok daha hissediyorum seni...Canım benim...ben düşüğümden ve dış gebeliğimden sonra ve sonrasındaki süreçte anladım ki o anlarda yapılacak en güzel şey sevdiklerinle birlikte olmamak...ben yapmadım ama eğer bende hüsran yaşarsam direk psikoloğa gidicem...Çünkü artık dengem, hormonlarım, ruhum, bedenim herşeyim bağımsızlığını ilan etti...ve onları tekrar uyumlu bir şekilde çalışmaya ancak ve ancak bir uzman ikna edebilir...Bu arada dün döner dönmez astroloji sayfasına baktım...çook ama çook zorlu bir aydayız...yıkıcı etkileri olacakmış..Onu okuyunca dedim Meral alarmlar çalıyo ilk evvela evliliğine sahip çık...peki evine ne zaman döneceksin?

Malesef Zeynebim kabus ötesi kabus bir bayram geçirdim...Ama ALLAH a hamdolsun en azınan sağlığım yerinde diyerek potansiyel salak Polyanna tarafımı ortaya çıkarmak istedim:)) çook ama çook haklısın mutsuzsan hiçbir yer hiçbir ALLAH ın kulu seni mutlu edemiyor...Bu annen bile olsa ki anneler böyle durumlarda tam tersi daha çok geriyo...en azından sen eşini yakın buluyorsun ben de o da yok...asla benim üzüntüme ortak olmadı...ben ne zaman konuşmak istesem "ben konuşarak daha çok mutsuz olyorum Meral lütfen konuşmak istemiyorum" dedi ve üzüntülerimin içimde patlamasına neden oldu....Seni çok seviyorum Zeynebim ve keşke elimde olsa da seni mutlu edecek bişeyler söylesem ya da yapabilsem diye düşünüyorum...Keşke böyle bir gücüm olsaydı....Keşkeee....

Bedriyem can parem kurban olim okuma şu Ekim annelerini Kasım babalarını...bırak ...nasılsa gidiyorsun doktora...Doktora gidene kadar tatilin keyfini çıkar...oohh..miiss...başlasın aylaklık günleri...

Banane banane barışmıcam işte...o gelsin önce...o gelmeden hayatta gitmem ben...hata onun...o zaman ilişkimiz zarar görür...hatasızken gidersem bu sefer ne zaman hatalıydım anlamaz di mi ama?

vaaaaaaaaayy felsefik çıkarımını yerim senin:)))

Bedriyecim çok şükür şimdilik çok çok azaldı bakalım doktor ne diyecek

hayırlısıyla güzel şeyler duyacaksın ben ikili test zamanı ammada stres yapmıştımm amaaannn ne kadr rahat o kadar stressiz bebek demek bence..ben çok yordum kuzumu

ayyy çok acıyor kıyamam ben ona hissetmez inşallah yaa. gerçi ne yaşarsak yaşayalım hissediyor diyorlar ama gerçekten üzülürüm eğer ki şu acıyı hissedip acıyorsa canı.. senin bebeğin nasıl, gaz problemleri çözüldü mü biraz biraz..

MEral imm canım benimm neden bilmiyorum seni okurken çok duygulandım cnım benimm, astrolojiye benim doğum zamanıma yakında bak, zeynebime dediklerinde çok haklısın ve eşler de huzunlu anlarda farklı tepkiler veriyor benım eşimde düşüklerimde, dış ta (ki dış ta 4 gece hast yattım oda refakatçimdi) ama hiç biz o olayları yasamıyormuşuz gibi davrandı, hani ağlarken görse hayırdır ne oldu diyecek kadar..

bu arada nedir bu küçük serçe parmaktan çektiğimiz , Allah eksikliğini yokluğunu göstermesin..

İyi gunler kuzular...
Bedriye cok gecmis olsun bi gitseydin doktora ya belki bi krem verir...
Meral canim 21besmele cek esinin yuzune ufle sakinlesir biraz uzme kendini..
Buket ohhh bayram guzel gecmis :)
Aslicim seninde bayramin misafirlerle gezmelerle gecmis ne guzel :)
Tugba hamileymissin cok sevindim kanamalardan korkma dinlen hepimiz yasadik ilk haftalar dinlenince geciyor..
Yasemin sen nasil gecirdin bayrami anlat bakalim :))
Doktora gitcek herkes guzel haberlerle gelsin ..Benim doktor ikili test istemefi bakalim 3luyu istiycekmi?
Bu arada Bedriye ne olur her okuduguna takilma doktora sorarsin kendine stres yaratma..

kızım sen evindemi oturdunki bizi bekliyorsun facebooktan gördüm seni gezmelere gitmişsin neresiydi kırıkkalemiydi neydi

oy oy oy yerler seni..niye duygulandın kıızz? işte hamilelik böyle bişey sanırsam:)) ben de çok güldüm senin yazdığına "hiç biz o olayları yasamıyormuşuz gibi davrandı, hani ağlarken görse hayırdır ne oldu diyecek kadar.." demişsin ya koptum valla:))) vee altına imzamı atıyorum bu söylediğinin ve yalnız olmadığım için çok mutluyum demek ki bu erkeklerin genel haliymiş...oh bee ben de benimkinde problem var sanıyordum...Hiç bakmam mıı senin doğumun bi olsun...o hafta o ay..daha da önemlisi bebişin bütün seceresini çıkarıcam...sen bi doğurda ALLAH ın izniyle...

ayyynı benim kocam hiç konuşmadı yorum yapmadı hep konuyu kapattı değiştirdi niye konuşmuyorsun sen üzülmüyormusun dediğimdede konuştukça ben daha çok üzülüyorum konuşunca değişen bişey olmuyor dedi,sen benim üzülmediğimimi düşünüyorsun dedi,ben ağlayınca üzüldü dayanamadı ama hiç konu açmadı hep değiştirdi,benimkini hiç ağlarken görmedim mesela

bak yaa 2.günü gittim öğleden sonrada evimde misafirlerimi bekledim gelmek isteyen gelirdi anacımmharşlığınızı da hhazırlamıştım emmee geçmiş olaa

Ay evet yaa ben de gördüm zaten hep sorucam unutuyordum eşin Kırıkkale li mi diye? Görünce teyit etmiş oldum...Siz benim müdürümün akrabasısınız galiba...Şuan müdürüm de Kırıkkale de:)) soyadlarınız aynı...ve bu soyadının Kırıkkale de çok meşhur olduğnu da biliyorum:)...vee son olarak Kırıkkale candır:)))) Neden? çünkü ben Kırıkkale ünv mezunuyum...uzun zaman bundan utanç duydum ama artık özümsedim:)))

İşte bak sanırım bütün erkekler böylee...ay yemin ediyorum acayip rahatlıyorum yaa...yemin ederim ben sanıyodum sadece benimki böyle...oh bee...sadece geçen ağladı!!(yani pek ağladı sayılmaz ama ) o kadar mutlu oldum ki anlatamam...hani bahsetmiştim arkadaşlara iftara gittik 5 aile sayısız çocuk herbir yerden anneeee...babaaa...sesleri...canım kocacım da o kadar çok etkilenmiş kiii...een sonunda o da dayanamadı vee hayatımda ilk kez en azından gözlerinin sulandığını ve hüzünlendiğini gördüm....

Allah seni kahretmesin...bende kırıkkale mezunuyum..:)))

sen kaç yılında nereden mezun olsun:))

Gülcüm duanı okudum canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

Canlarım nasılsınız, biz bu sabah uyandık planlarımız vardı onları yapalım dedik, sonra bir tel geldi, eşimin annesi ameliyat olmuş, ayagına çivi batmış, oda iltihap yapmış, şeker hastası olduğü için yara açılmış, ameliyata almışlar, hemen apar topar valizleri topladık şimdi sivas'a gidiyoruz hastaneye..neye niyet neye kısmet..inşallah hepiniz iyisinizdir???

merak etme canım yanlız değilsin sanırım şu erkekler ağlamaz muhabbetinden dolayı ağlamıyorlar gerçi benim eşim ben ağlayamıyorum diyor ama bilmiyorum ben bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğimde ona mesaj atmıştım işteydi o, o zaman gözleri dolmuş bir iki damla düşmüş galiba pek emindeğilim anlatmıyor zorlaaa ağzından laf almıştım, bende ağlarken görsem mutlu olurdum delimiyim neyim en fazla gözleri doluyor o kadar

Son düzenleme:

ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin,inşallah iyidir durumu

geçmiş olsun canım.Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…