- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.141
ay kızlar bu gece annemlerdeyken ayağımı koltuğa çarptım küçük serçe parmagımı, cırt diye ses çıktı resmen bir ağladım inanın can havliyle eşimede annemede bağırdım hastaneye git röntgene dıyor soyluyorum kı gebelikte çekmiyorlar diye yok krem falan dediler ama gitmedim davul gibi şişti parmağım ama hareket ettirebiliyorum demekki kırı değil çok şükür, şu an terlik falan olmuyor o kadr şiş, yni insanın başına ne zman gelicek belli değil cidden, hepimizi Allah korusun inşAllah
Slm kizlar..umarim herkes iyidir.ben memleketteyim.bi iyi bi kotu yuvarlanip gidiyoruz.regl oldum ve zor geciyor.2gun parca parca geldi.ve muthis bi agriyla.parol ictim agriyi o biraz hafifletti.ama en onemlisi dinirlerim lacka olmus.ota koke aglayip duruyorum.cocuk gormeye tahammulum yok.hele esim bi cocugu kucagina alsa sevse deliriyorum.kendi yegenlerimi bile goresim yok.hele benden 10 yas kucukler,cocuklu gunu bildlklerim bile kucaklsrinda bebelerle dolanmiyomu iyice kotu oluyorum.herkes hersey batiyor.anneme bile tahammulum yok.hic iyi olmadi buraya gelmemiz ama hayirlisi.bakalim nasil toplarim kendimi isin kotusu esime eziyet ediyorum.sacma sapan nedenlrden kac kez girdik birbirimize.yil donumumuzde kaynadi gitti.dadece pasta alip hep beraber yedik.ole iste.kimsyle konusamiyorum bari size dokeyim icimi dedim.hepiniz Allaha emanet olun
MErALİM canim benim senin bayraminda benimkinden farksizmis malesef.insallah en kisa zamanda barisirsiniz.hatta belki coktan barismisinizdir.yalnizlik insanin icinde be meral.annemin yaninda olsaydim demissin ya.ben yanindayimda noluyor dedim.bana esimden daha yakin bi insan yok su hayatta ama o bile anlamiyor.bayram sabahi beraber agladik.ama sonra farkettim ki ben dogmamis bebeme aglarken o olen babasina agliyormus! Yalan yok babamsiz gecen ilk bayramdi ve icimiz buruk.ama hic kimse beni bebegimden daha fazla uzemez
kızlar ya dun ekim anneleri topiğinde diyor ki karnın içinde böyle sertleşme oluyormuş bebek bı yere toplanmış gibi bi kaç saniye içinde dağılırmış kadın bunu bebek hareketi sanarmış ama bu aslında kasılmaymış saatde 4 kez olursa tehlikeliymiş erken doğum olma olasılığı artıyormuş yaa bende çok oluyor bu durum sürekli tekrarlıyor bu hafta sonu kısmetse doktora gidiceğim ama duyan var mı böyle bişey..
günaydın herkese ..iki gün yoktum neler neler olmuşş..çok ta detayı okuyamasamda baya bi karışmış ortalık..
bediş parmağını vurmuşsun geçmiş olsun..
meral sebebini anlayamadım ama eşinle küsmüşsün, derhal barışın..bu bir emirdir:))))küslükten nefret ederim dyaanamam..
şekerkız hamileymiş gözü aydın olsun..
bizde iki gün kaçamak yaptık..bolu-karabük safran bolu dönüştede amasrayı gezdik ankaraya geldik..şuan ayaklarım kütüp..ayakkabıda olmuyor..ankarada da iğrenç bi hava var..
her kese hoş günler dilerim efenim.ç..
Canımın içiii...dün hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyerek okudum ama kendi derdime düşüp geçmiş olsun bile demedim...Kuzuum beniimm..Herkes gibi ben de çok iyi bilirim serçe parmak çarpma acısını ama hakikaten bu masum bir çarpma değil...ve bence doktora gitmemekle hata ediyorsun...haklısın iğne ilaç vırt zırt hiçbişey olmayacak ama ehil bir elin serçecik parmacığına değmesi bile rahatlatır insanı...ay ay ay o tombik ayacıklar, o tombik serçe parmacıklara kıyamam beennn.....
Zeynebiiimmm...aklımın fikrimin yeni sahibi...sana yemin ediyorum sürekli aklımdasın...çok ama çok merak ediyorum seni...Burdaki herkesler seni çok iyi anlar biliyorum ama an itibariyle çok yakın şeyler yaşamamız nedeniyle çok daha hissediyorum seni...Canım benim...ben düşüğümden ve dış gebeliğimden sonra ve sonrasındaki süreçte anladım ki o anlarda yapılacak en güzel şey sevdiklerinle birlikte olmamak...ben yapmadım ama eğer bende hüsran yaşarsam direk psikoloğa gidicem...Çünkü artık dengem, hormonlarım, ruhum, bedenim herşeyim bağımsızlığını ilan etti...ve onları tekrar uyumlu bir şekilde çalışmaya ancak ve ancak bir uzman ikna edebilir...Bu arada dün döner dönmez astroloji sayfasına baktım...çook ama çook zorlu bir aydayız...yıkıcı etkileri olacakmış..Onu okuyunca dedim Meral alarmlar çalıyo ilk evvela evliliğine sahip çık...peki evine ne zaman döneceksin?
Malesef Zeynebim kabus ötesi kabus bir bayram geçirdim...Ama ALLAH a hamdolsun en azınan sağlığım yerinde diyerek potansiyel salak Polyanna tarafımı ortaya çıkarmak istedim:)) çook ama çook haklısın mutsuzsan hiçbir yer hiçbir ALLAH ın kulu seni mutlu edemiyor...Bu annen bile olsa ki anneler böyle durumlarda tam tersi daha çok geriyo...en azından sen eşini yakın buluyorsun ben de o da yok...asla benim üzüntüme ortak olmadı...ben ne zaman konuşmak istesem "ben konuşarak daha çok mutsuz olyorum Meral lütfen konuşmak istemiyorum" dedi ve üzüntülerimin içimde patlamasına neden oldu....Seni çok seviyorum Zeynebim ve keşke elimde olsa da seni mutlu edecek bişeyler söylesem ya da yapabilsem diye düşünüyorum...Keşke böyle bir gücüm olsaydı....Keşkeee....
Bedriyem can parem kurban olim okuma şu Ekim annelerini Kasım babalarını...bırak ...nasılsa gidiyorsun doktora...Doktora gidene kadar tatilin keyfini çıkar...oohh..miiss...başlasın aylaklık günleri...
Banane banane barışmıcam işte...o gelsin önce...o gelmeden hayatta gitmem ben...hata onun...o zaman ilişkimiz zarar görür...hatasızken gidersem bu sefer ne zaman hatalıydım anlamaz di mi ama?
Bedriyecim çok şükür şimdilik çok çok azaldı bakalım doktor ne diyecek
Herkese günaydın kızlar, yazışmalarınızı okuyorum fakat katılamıyorum
Bedişim geçmiş olsun canım, o parmağın acısını bilirim felakettir..
Haziran anneleri topiğinde okumuştum, serçe parmağındaki acıyı falan bebekte hissedermiş. Haziran annelerinden biri serçe parmağını acıtmış ve eşine öptürmüştü bebeği hissetmesin acıyı diye ne kadar doğru bilemem tabi ama o olay dikkatimi çektide hiç unutmam
güldürecek ben buna yürakten inanıyorumBukettt hanım gezmeler tozmalar ohh maşallah hani siz Özlemle bana gelicektiniz o kadar bekledimm ( Bana gelince çok yoğun bir bayram geçirdik ne gelenimiz eksik oldu ne de gideceğimiz yerleri tamamlayabildik ,mutluyduk huzurluyduk şükürler olsun bi de bebişimiz olsaydı daha mutlu olurduk ama napalım onu da Allah istemedi inşallah bir dahaki bayramlara özledim sizleri kızlar yawww
kızım sen evindemi oturdunki bizi bekliyorsun facebooktan gördüm seni gezmelere gitmişsin neresiydi kırıkkalemiydi neydi
hayırlısıyla güzel şeyler duyacaksın ben ikili test zamanı ammada stres yapmıştımm amaaannn ne kadr rahat o kadar stressiz bebek demek bence..ben çok yordum kuzumu
ayyy çok acıyor kıyamam ben ona hissetmez inşallah yaa. gerçi ne yaşarsak yaşayalım hissediyor diyorlar ama gerçekten üzülürüm eğer ki şu acıyı hissedip acıyorsa canı.. senin bebeğin nasıl, gaz problemleri çözüldü mü biraz biraz..
MEral imm canım benimm neden bilmiyorum seni okurken çok duygulandım cnım benimm, astrolojiye benim doğum zamanıma yakında bak, zeynebime dediklerinde çok haklısın ve eşler de huzunlu anlarda farklı tepkiler veriyor benım eşimde düşüklerimde, dış ta (ki dış ta 4 gece hast yattım oda refakatçimdi) ama hiç biz o olayları yasamıyormuşuz gibi davrandı, hani ağlarken görse hayırdır ne oldu diyecek kadar..
bu arada nedir bu küçük serçe parmaktan çektiğimiz, Allah eksikliğini yokluğunu göstermesin..
Malesef Zeynebim kabus ötesi kabus bir bayram geçirdim...Ama ALLAH a hamdolsun en azınan sağlığım yerinde diyerek potansiyel salak Polyanna tarafımı ortaya çıkarmak istedim:)) çook ama çook haklısın mutsuzsan hiçbir yer hiçbir ALLAH ın kulu seni mutlu edemiyor...Bu annen bile olsa ki anneler böyle durumlarda tam tersi daha çok geriyo...en azından sen eşini yakın buluyorsun ben de o da yok...asla benim üzüntüme ortak olmadı...ben ne zaman konuşmak istesem "ben konuşarak daha çok mutsuz olyorum Meral lütfen konuşmak istemiyorum" dedi ve üzüntülerimin içimde patlamasına neden oldu....Seni çok seviyorum Zeynebim ve keşke elimde olsa da seni mutlu edecek bişeyler söylesem ya da yapabilsem diye düşünüyorum...Keşke böyle bir gücüm olsaydı....Keşkeee....
bak yaa 2.günü gittim öğleden sonrada evimde misafirlerimi bekledim gelmek isteyen gelirdi anacımmharşlığınızı da hhazırlamıştım emmee geçmiş olaa
kurbana artıkınn o kadar üzülmeee :)))tüüüh yaaaaa gitti harçlıklar desene ne yapsak ki????
kurbana artıkınn o kadar üzülmeee :)))
bak yaa 2.günü gittim öğleden sonrada evimde misafirlerimi bekledim gelmek isteyen gelirdi anacımmharşlığınızı da hhazırlamıştım emmee geçmiş olaa
ayyynı benim kocam hiç konuşmadı yorum yapmadı hep konuyu kapattı değiştirdi niye konuşmuyorsun sen üzülmüyormusun dediğimdede konuştukça ben daha çok üzülüyorum konuşunca değişen bişey olmuyor dedi,sen benim üzülmediğimimi düşünüyorsun dedi,ben ağlayınca üzüldü dayanamadı ama hiç konu açmadı hep değiştirdi,benimkini hiç ağlarken görmedim mesela
Ay evet yaa ben de gördüm zaten hep sorucam unutuyordum eşin Kırıkkale li mi diye? Görünce teyit etmiş oldum...Siz benim müdürümün akrabasısınız galiba...Şuan müdürüm de Kırıkkale de:)) soyadlarınız aynı...ve bu soyadının Kırıkkale de çok meşhur olduğnu da biliyorum:)...vee son olarak Kırıkkale candır:)))) Neden? çünkü ben Kırıkkale ünv mezunuyum...uzun zaman bundan utanç duydum ama artık özümsedim:)))
İşte bak sanırım bütün erkekler böylee...ay yemin ediyorum acayip rahatlıyorum yaa...yemin ederim ben sanıyodum sadece benimki böyle...oh bee...sadece geçen ağladı!!(yani pek ağladı sayılmaz ama ) o kadar mutlu oldum ki anlatamam...hani bahsetmiştim arkadaşlara iftara gittik 5 aile sayısız çocuk herbir yerden anneeee...babaaa...sesleri...canım kocacım da o kadar çok etkilenmiş kiii...een sonunda o da dayanamadı vee hayatımda ilk kez en azından gözlerinin sulandığını ve hüzünlendiğini gördüm....
Gülcüm duanı okudum canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Canlarım nasılsınız, biz bu sabah uyandık planlarımız vardı onları yapalım dedik, sonra bir tel geldi, eşimin annesi ameliyat olmuş, ayagına çivi batmış, oda iltihap yapmış, şeker hastası olduğü için yara açılmış, ameliyata almışlar, hemen apar topar valizleri topladık şimdi sivas'a gidiyoruz hastaneye..neye niyet neye kısmet..inşallah hepiniz iyisinizdir???
Gülcüm duanı okudum canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Canlarım nasılsınız, biz bu sabah uyandık planlarımız vardı onları yapalım dedik, sonra bir tel geldi, eşimin annesi ameliyat olmuş, ayagına çivi batmış, oda iltihap yapmış, şeker hastası olduğü için yara açılmış, ameliyata almışlar, hemen apar topar valizleri topladık şimdi sivas'a gidiyoruz hastaneye..neye niyet neye kısmet..inşallah hepiniz iyisinizdir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?