Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar dün eşimle hastaneye giderken konuştum dedim doktoru değişecem dedi hangi doktor gece telefonunu açar normal bunlar acilde ki doktor dedi ki büyük ihtimal bel fıtığın var doğum yaptıktan sonra mutlaka emar falan cek ben çünkü en ufak bir temizlikte bile yerlerde sürünüyorum doktor şimdilik emar çekemem tehlikeli olbilir doğumdan sonra bir baktır dedi

allah yardımcın olsun cnm yaa bel çok zor

canım eşine söylermisin kadın doğumcuların telefonları 24 saat acık olur normalde hatta tum doktorların !!! eger senın bır sıkayetın oldugunda ona ulaşamayıp baska doktora gitmek durumunda kalıyorsan o doktor ne işe yarar o zaman her ay başka doktora bakınalım. uygun olmayıp bakmayabılır doğumdadır vs ama mutlaka sana gerı donmelıydı! ay eşinin umursuzluguna da cok kzıdım . buarada kanaman için sana ilaç falan vermiş miydi. oyle konuya pa dıyede gırdım kusura bakma .

canım bizim burda doktorlar pek ilgilenmiyorlar umursamazlar bir tek ilk doktorum gebeliğimde ki doktorum gece kaç olursa olsun geliyordu hatta benim kürtajımda gece 1 de saha macında çağırmışlardı gelmişti ama işte o da ilaç tedavisi vermiyordu kontrolleri 1 ayda bir yapıyordu bu doktorumun hem kontrolleri 15 günde hemde ilaç tedavisi uyguluyor işte birinde biri var biri yok insanda seçim yapamıyor valla arada kalmışım yok eşime hangi doktora desem ona götürür

ah zaten her doktoun var bir sorunu neyse sen sağlıkla doğur da gerısı bos fazla stress yapma . ama dikkatli de ol.

kuzum allahtan hayırlısı..olamayacak gibi bişeyse elbetteki yapacak bişey yok da..sağlık olsun..bu ay olmaz bi daha ki ay olur..
Evet canım inan ki kalbimde nokta kadar üzüntü yok, aynı senin dediğin gibi düşünüyorum

meral canım benim inşallah hemen bu akşam kocanla barışırsın, illa ki onun sana gelmesini istiyorsan biraz daha sabret olmadı baktın sen konuşursun hem 2 kere haklı olursun :)))
Evet canım 2013 tam dediğin gibi geciyor benim için, bide bu ağustos ayı içerisinde zorlu geçecek bir dönem var ya o ne zamana kadar sürecek?

BURCU canım Rabbim şifa versin, oralarda güvenilir dr bulmak zor bilirim?, inşallah ağrının sebebi bel fıtığidir, yat dinlen semir bütün gün

SÜNDÜZ canım istedigin duların okudum, hemde çok yürkelten, bütüin pozitif hisselerimlede sana dua ettim :)))

eveeet aferin sana dediklerimi dinliyorsun
kızlar burda çiçek salgını varmışş neyseki ben çıkarmışım çiçek ama yinede korkuyor insan yaa
aman dikkat et kendine başkalarının eşyalarını falan kullanma sakın canım bu demek oluyorki hamileliğin boyunca temizlik falan yapmayacaksın kendini zorlamayacaksın

sağol canım allah razı olsun allahım kabul etsin inş
geçmiş olsun Allahtan tetanoz aşın taze dikkat et kendine alışveriş yapmak çok keyifli benim bile hala alasım geliyoo
sağol canım allah razı olsun senden zaten acayip bi pozitif enerji alıyorum yanımda gibisin tanıyor gibi hissediyorum nedense

bendede var bel fıtığı geçen sene bacağım kalıp gibi olmuştu hiç yürüyememiştim 1 ay fizik tedavi gördüm gebeliğimdede çok korkuyordum inş sorun olmaz diye çok şükür çok iiyim maşallah diyorum kendime bakalım doğumdaa sorun oluşturacakmı inş sendeki bel fıtığı değildir bundan sonra eğilmeli işler yapma dikkat et inş yoktur da varsada büyümesin

Sündüz canım doğumun çok yalaşmış valla, amanınnnnn :) bu arada DIDEM den haberin var mı? doğurdumu?bizim kızlardan ona ulaşan oldu mu acaba??????

Kızlar Didem'e faceden de msj attım tık yok, gelip bişeyler yazdı da ben mi kaçırdım??? beni bir aydınlatın bakalım???

kızlar didem'e faceden de msj attım tık yok, gelip bişeyler yazdı da ben mi kaçırdım??? Beni bir aydınlatın bakalım???

yokyaa..bayramdan önce gitti..ayın 5 i son günüm demişti..olmazsa bayramdan sonra sunu sancı verecekelr demişti.. Belkide doğurdu haberimiz yok...:))inşallah hayırlı haberlerle gelir..

çiğdem..emin olamamıştımya tefriciyelerden ben sana yine okudum.demekki okuyacağım varmış:)))) allah bol helal kazanç nasip etsin..

Selam hanımlar uzun zamandır görüşemiyoruz. Benm bılgısayarm bozuktu sonra modem bozuldu sonra tel bozuldu bır suru aksılık. Hala bılgısayar tamirden gelmedi. Girebildiğim kadar telden gırmeye çalışıyorum. Sizlerı cok özledm. Umarm hamiş sayısı artmıştır ve haniş olanların her şeyi yolundadır.. Biz emirle ıyiyiz yavaş yavaş büyüyorz emeklemeye başladık her yerimizi vuruyorz biyerlere. Ver ıkı dışımız çıktı on taraftan. O dişlerle sizi ham yapıyoruz.. Emiri görmek isteyenler albümde iki foto var bayramdan kalma sizleri kocaman opuyoruz...

burcu siz yoldamısınız şimdi evine ne zaman döneceksin izin ne zaman bitiyor
Evet tatlım, hatta molaya indik diye birden çıkmak zorunda kaldım
Izmir'e az kaldi, artık maceramız orda devam edecek :) eşimin izni 28 inde, benim iznim 1 eylülde bitecek, ama kv nin durumuna göre belki uzatıcaz, inan bizde bilmiyoruz ne yapacağımızı, hayırlısı olacak, biraz korkularım var, ama Allah rızası için yapmalıyım ne yapacaksam diye düşünüyorum

büşracım hoşgeldin canım, ohh maşallah , nev tatlıdır şimdi bizim minik emir, ee artık topiğin abisi oldun :)
Canım senden sonra bir şekerkız tuğba hamile, onun dışındakileri biliyorsun, emir'in resinlerine şuan bakamayacağım, telden yazıyorum, bilgdan bakar yerim ben onu. :) ikinizede maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…