- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.241
kızlar dün eşimle hastaneye giderken konuştum dedim doktoru değişecem dedi hangi doktor gece telefonunu açar normal bunlar acilde ki doktor dedi ki büyük ihtimal bel fıtığın var doğum yaptıktan sonra mutlaka emar falan cek ben çünkü en ufak bir temizlikte bile yerlerde sürünüyorum doktor şimdilik emar çekemem tehlikeli olbilir doğumdan sonra bir baktır dedi
kızlar dün eşimle hastaneye giderken konuştum dedim doktoru değişecem dedi hangi doktor gece telefonunu açar normal bunlar acilde ki doktor dedi ki büyük ihtimal bel fıtığın var doğum yaptıktan sonra mutlaka emar falan cek ben çünkü en ufak bir temizlikte bile yerlerde sürünüyorum doktor şimdilik emar çekemem tehlikeli olbilir doğumdan sonra bir baktır dedi
canım bizim burda doktorlar pek ilgilenmiyorlar umursamazlar bir tek ilk doktorum gebeliğimde ki doktorum gece kaç olursa olsun geliyordu hatta benim kürtajımda gece 1 de saha macında çağırmışlardı gelmişti ama işte o da ilaç tedavisi vermiyordu kontrolleri 1 ayda bir yapıyordu bu doktorumun hem kontrolleri 15 günde hemde ilaç tedavisi uyguluyor işte birinde biri var biri yok insanda seçim yapamıyor valla arada kalmışım yok eşime hangi doktora desem ona götürürcanım eşine söylermisin kadın doğumcuların telefonları 24 saat acık olur normalde hatta tum doktorların !!! eger senın bır sıkayetın oldugunda ona ulaşamayıp baska doktora gitmek durumunda kalıyorsan o doktor ne işe yarar o zaman her ay başka doktora bakınalım. uygun olmayıp bakmayabılır doğumdadır vs ama mutlaka sana gerı donmelıydı! ay eşinin umursuzluguna da cok kzıdım . buarada kanaman için sana ilaç falan vermiş miydi. oyle konuya pa dıyede gırdım kusura bakma .
canım bizim burda doktorlar pek ilgilenmiyorlar umursamazlar bir tek ilk doktorum gebeliğimde ki doktorum gece kaç olursa olsun geliyordu hatta benim kürtajımda gece 1 de saha macında çağırmışlardı gelmişti ama işte o da ilaç tedavisi vermiyordu kontrolleri 1 ayda bir yapıyordu bu doktorumun hem kontrolleri 15 günde hemde ilaç tedavisi uyguluyor işte birinde biri var biri yok insanda seçim yapamıyor valla arada kalmışım yok eşime hangi doktora desem ona götürür
Evet canım inan ki kalbimde nokta kadar üzüntü yok, aynı senin dediğin gibi düşünüyorumkuzum allahtan hayırlısı..olamayacak gibi bişeyse elbetteki yapacak bişey yok da..sağlık olsun..bu ay olmaz bi daha ki ay olur..
Kuzum benim yaaa...kıyamam ben sana...bu son bikaç ayın hastane ve yollarda geçti senin...ama bunlar hep iyiye işaret şöyle ki; bilyorsun 2013 aydınlanma, idrak yılı...zorlu bir yıl olacağını hepimiz biliyoruz ama YARADAN 'ım bilinç düzeyimizi artırıyor...Hayatı çözmemiz artık daha kolaylaşacak...Bak gör arkası ne güzel bu günlerin...Ayrıca ALLAH sizden razı olsun...ne büyük fedakarlıklar yapıyorsunuz...En önemlisi anne duası aldınız...hem senin annenin gönlünü ettiniz hem de eşinin annesinin imdadına yetiştiniz...ALLAH size de sizin gibi evlatlar nasip etsin İNŞALLAH...
Bedriyem ne yazık ki durumlar aynı( hala barışmadık...ay çok canım sıkkın kocamı özledim beenn...sabah deli gibi sarılmak istedim ama yapamadım...ya ben kocamı çok seviyorum yaaa...Nolur barışalım...Çektiğim Besmeleler bana tesir etti ama kocamda tık yok:)) Ay çok komik bu sabah da Besmele çekeyim dedim ve 10 tane çektim gerisini hatırlamıyorum uyuyakalmışım:)))
Ammaaannn Saroozz yavru kuşum sen bir saroz a git bak bakalım bundan sonra başka yere gidebilecek misin? yeryüzünün 8. harikası...Kuzum biz 4 saatte gidiyoruz ama müdürüm ve burdan başka bir arkadaşım 2,5 saatte gidiyor..biz 100 ü geçmediğimiz için...:))) ben sana kalabileceğiniz yerler hakkında da bilgi veririm...nasıl iyi gelecek sana ...zaten istanbul da yaşayıp 2-3 günlük tatil yapmak isteyen herkes orada...denizi pırıl pırıl...1 tane bile turist yok (ki benim için en önmelisi bu) hep orta yaşlılar...müthiş sakin...ama haftasonuna denk gelirse bir o kadar kalabalık...
eveeet aferin sana dediklerimi dinliyorsunMeral, durumlar nasıl?meral biz belki belki 2 gunluğune sroz a gıdecegız kac saat suruyor yol acaba? şu an sadece araştırıyorum kısmet.. özleemm tavsıyene uyuyacağım bi tatıl yerlerı bakınıyorum ben..ayy çok sıcak, dun sağlık ocağına gıdemedım sonra ona cıkıcam
aman dikkat et kendine başkalarının eşyalarını falan kullanma sakınkızlar burda çiçek salgını varmışş neyseki ben çıkarmışım çiçek ama yinede korkuyor insan yaa
canım bu demek oluyorki hamileliğin boyunca temizlik falan yapmayacaksın kendini zorlamayacaksınkızlar dün eşimle hastaneye giderken konuştum dedim doktoru değişecem dedi hangi doktor gece telefonunu açar normal bunlar acilde ki doktor dedi ki büyük ihtimal bel fıtığın var doğum yaptıktan sonra mutlaka emar falan cek ben çünkü en ufak bir temizlikte bile yerlerde sürünüyorum doktor şimdilik emar çekemem tehlikeli olbilir doğumdan sonra bir baktır dedi
sağol canım allah razı olsun allahım kabul etsin inşcanım Allah yar ve yardımcın olsun..notumu aldım okurum tabi..
demekki tam üfleyememişsin..Ağzının içine üfleyecen:)=)))))
ah be kuzum sen niye bi düzelemedin...
neyse rahatlamışsın biraz ya ona bak..Allahtan doktorlar var.doktora gidecek durumumuz varAllah eksikliklerini göstermesin..
günaydın bu arada..
geçmiş olsun Allahtan tetanoz aşın taze dikkat et kendine alışveriş yapmak çok keyifli benim bile hala alasım geliyooGünaydın arkadaşlar, dün eminönündeydim öldüm yorgunluktan, bebek için alışveriş yaptık, herkes daha erken diyor ama nezaman ne olacağı belli mi olur, Allah korusun bu seferde erken doğum riskin var der dr, beni yatırırı filan aman ben işimi bitireyim dedim
bebek arabası, hastane çıkışı, battaniyesi, lohusa picaması vs. gibi önemli eksikleri tamamladık çok şükür, ama dün koma derecesinde uyku modundaydım, elim kolum kalkmadı, çok şükür sabaha sağ salim çıktım. Birde ayağımın altı kaşındı diye evde demir biyer vardı oraya sürüp kaşıyim dedim eğilemiyorum ya göbekten, anammm bi baktık ayağımın altı şakır akır kanamaya başladı, meğer demir pütürüklüymüş heralde, inşallah tetenoz filan olmam,demir paslı değildi ama sonuçta ad demir yani, ilk aşımı olmuştum o beni korur heralde :) geçmişe göz attım, burcum çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin, ne oluyor bizim ayaklara böyle, sen ben kayınvaliden...
duamnur burcu tatlım senin dr biraz ilgisizmi ne yaa, bukdar kanamaya bir tepki vermiyor, belkide normaldir ama ne bileyim işin içine kan girince ben korkarım, kan görmeyi hiç sevmiyorum.
sağol canım allah razı olsun senden zaten acayip bi pozitif enerji alıyorum yanımda gibisin tanıyor gibi hissediyorum nedenseEvet canım inan ki kalbimde nokta kadar üzüntü yok, aynı senin dediğin gibi düşünüyorum
meral canım benim inşallah hemen bu akşam kocanla barışırsın, illa ki onun sana gelmesini istiyorsan biraz daha sabret olmadı baktın sen konuşursun hem 2 kere haklı olursun :)))
Evet canım 2013 tam dediğin gibi geciyor benim için, bide bu ağustos ayı içerisinde zorlu geçecek bir dönem var ya o ne zamana kadar sürecek?
BURCU canım Rabbim şifa versin, oralarda güvenilir dr bulmak zor bilirim?, inşallah ağrının sebebi bel fıtığidir, yat dinlen semir bütün gün
SÜNDÜZ canım istedigin duların okudum, hemde çok yürkelten, bütüin pozitif hisselerimlede sana dua ettim :)))
sağol canım allah razı olsun allahım kabul etsin inş
geçmiş olsun Allahtan tetanoz aşın taze dikkat et kendine alışveriş yapmak çok keyifli benim bile hala alasım geliyoo
sağol canım allah razı olsun senden zaten acayip bi pozitif enerji alıyorum yanımda gibisin tanıyor gibi hissediyorum nedense
bendede var bel fıtığı geçen sene bacağım kalıp gibi olmuştu hiç yürüyememiştim 1 ay fizik tedavi gördüm gebeliğimdede çok korkuyordum inş sorun olmaz diye çok şükür çok iiyim maşallah diyorum kendime bakalım doğumdaa sorun oluşturacakmı inş sendeki bel fıtığı değildir bundan sonra eğilmeli işler yapma dikkat et inş yoktur da varsada büyümesin
Kızlar Didem'e faceden de msj attım tık yok, gelip bişeyler yazdı da ben mi kaçırdım??? beni bir aydınlatın bakalım???
kızlar didem'e faceden de msj attım tık yok, gelip bişeyler yazdı da ben mi kaçırdım??? Beni bir aydınlatın bakalım???
özlem sağol bebekim, didem şimdi emzirmenin derdindedir yavrum :))))
Evet tatlım, hatta molaya indik diye birden çıkmak zorunda kaldımburcu siz yoldamısınız şimdi evine ne zaman döneceksin izin ne zaman bitiyor
Selam hanımlar uzun zamandır görüşemiyoruz. Benm bılgısayarm bozuktu sonra modem bozuldu sonra tel bozuldu bır suru aksılık. Hala bılgısayar tamirden gelmedi. Girebildiğim kadar telden gırmeye çalışıyorum. Sizlerı cok özledm. Umarm hamiş sayısı artmıştır ve haniş olanların her şeyi yolundadır.. Biz emirle ıyiyiz yavaş yavaş büyüyorz emeklemeye başladık her yerimizi vuruyorz biyerlere. Ver ıkı dışımız çıktı on taraftan. O dişlerle sizi ham yapıyoruz.. Emiri görmek isteyenler albümde iki foto var bayramdan kalma sizleri kocaman opuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?