- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.281
özlem iyi düşün buket hem sever hem döver
ol ol ol ol ol ol ol ol ol ol ol:13::13::13::13::13:
sen karışma bee..cadalozzz
özlemi uyarayım dedim ama ne yapalım kendi düşen aglamaz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması) Canlarrrrr analı kızlı köfte ve yelkenli salataya oy versenize :))) Seviyorum sizleriii
Kızlar sabah hematoloji doktoru kan istemişti onları vermeye gittim..sonuçların bir kısmı çıkmışş benim sürekli düşük olan b12 nasıl yükselmişş 1,500 lerde doktor ilacı kesti ama anlamadığım immün globilin m die bi değer de yüksek çıkmış acep o nedirki ??internetten baktım da hiç bişe anlamadımmdemir çok düşük ilaca başlıcam..diğer kanlarda taaa 1 hafta sonraya çıkacak bilmem s aktivitesi bişeler yazıyodu nie istiyoki bunları çok meraklandıö doğrusu kızlar şaka maka benim tedaviye az kaldı ve ben çok heyecanlıyımm çok korkuyorum ( 18::18:
hepsine tek tek baktım...bende onun sofrasını beğendim..afiyet olsun:))
o s aktivitesi dediği pıhtılaşma ile alakalı sanırım protin c protein s falan
Kızlar sabah hematoloji doktoru kan istemişti onları vermeye gittim..sonuçların bir kısmı çıkmışş benim sürekli düşük olan b12 nasıl yükselmişş 1,500 lerde doktor ilacı kesti ama anlamadığım immün globilin m die bi değer de yüksek çıkmış acep o nedirki ??internetten baktım da hiç bişe anlamadımmdemir çok düşük ilaca başlıcam..diğer kanlarda taaa 1 hafta sonraya çıkacak bilmem s aktivitesi bişeler yazıyodu nie istiyoki bunları çok meraklandıö doğrusu kızlar şaka maka benim tedaviye az kaldı ve ben çok heyecanlıyımm çok korkuyorum ( 18::18:
anacım sor her bi haltı bu değerler nedir iyi midir kötü müdür ne halt olacakdır felan filan..
bebişim tüm sonuçlar çıkmadı daha ama ben b12 çok yüksek görnce cebinden aradım kadını biraz tırstımm ama diğerlerini sormadım rahatsız etmeyim die haftaya tüm sonuçlar çıkacak bakacak bida b12 ye bakacak o zaman herşeyi soracam valla hatta unutmayım die kağıda yazacam :)))amann belki aranızdda aynısı olan vardır diwe sordummm
ee zaten benim pıhtılaşmaya baktılar bu neki daha bunda da bişe çıkarasa nolacakk( sen baktırmışmıydınkine?
ewet Buket sormalıyım tırsmam bunlardan değil tüp bebeğe başlıcaz ya ondan ötürüüü kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve korkuyorum nedense hiç içimden gelmiyookızım sor tabi sen bizede sorda..bu tırsma durumları nedişr..sende benim gibi olma her haltı anlatsın doktor..insanın kafasını kemiriyo herşey..anlatsın herbir haltı sonra kendisi neye karar veriyorsa versin..demi yani??*haksız mıyım?*
benim bakıldı bişey olduğu yok yaa niye stres yapıyorsun doktora sorarsın nedir ne değildir diye
bende oy verdim o tariflere ama hiç bakmadım
hadi canım hayırlısıyla olacak inş yavaş yavaş emin adımlarlaKızlar sabah hematoloji doktoru kan istemişti onları vermeye gittim..sonuçların bir kısmı çıkmışş benim sürekli düşük olan b12 nasıl yükselmişş 1,500 lerde doktor ilacı kesti ama anlamadığım immün globilin m die bi değer de yüksek çıkmış acep o nedirki ??internetten baktım da hiç bişe anlamadımmdemir çok düşük ilaca başlıcam..diğer kanlarda taaa 1 hafta sonraya çıkacak bilmem s aktivitesi bişeler yazıyodu nie istiyoki bunları çok meraklandıö doğrusu kızlar şaka maka benim tedaviye az kaldı ve ben çok heyecanlıyımm çok korkuyorum ( 18::18:
özlem bebekim :) tatlım kv'nin durumu ne olacak diye korkularım vardı yarası şeftali kadar derin yara ondan öyle şeettim, eğer iyi bakılmazsa şeker hast olkdugu için kangrene kadar gider demişti abisi, ama bugün bile daha diye hamdolsunhayırlısı olsun canım , hayırdır canım ne korkusu ne yapacaksın,aşılama ile ilgilimi?
ayyyy canım yaaa sen çok geç saatlere kadar çalışıyorsun bırak boşver yarın halleder bitirirsin işlerini
Bende kafa dagitma taktikleri ariyorum. Gezmek kitap okumak gobek atmak. Hepsini denedim simdi en etkili yontemim gelecek ev tasimak:))). Yarindan itibaren kartonlara koyacam esyalari sonrasi Allah kerim. Tasiniyorum kizlar dualarinizi tamamlayip uzun sure giremeyebilirim net baglanana kadar aa birde izine gidecem 1ay yani 2ay falan yokum sizi ozleyecegim. Guzel haberlerle gelinozamana kadar
Gunaydin canlarim..
Burcu insallah cabucacik iylesir kayinvsliden rabbim sifa versin...
Kucuk Burcu yazdiklarini okurken benim canim yandi ne olur dikkat et bol bol dinlen..
Ben cok mutluyum kardesim geldi ilac gibi geldi bana onunla guzel zaman geciyor kafa dagitiyorum... dualari okuyorum .
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması) Canlarrrrr analı kızlı köfte ve yelkenli salataya oy versenize :))) Seviyorum sizleriii
özlem bebekim :) tatlım kv'nin durumu ne olacak diye korkularım vardı yarası şeftali kadar derin yara ondan öyle şeettim, eğer iyi bakılmazsa şeker hast olkdugu için kangrene kadar gider demişti abisi, ama bugün bile daha diye hamdolsun
Gelelim bana
Gece geldik kv yi hastaneye yatirdik, eşim kaldı yanında, şimdi bende hastanedeyim..şekeri bi düşüyor bir yükseliyor ama yinede daha iyi hamd oldsun, tam olarak kendine gelsin de, eve çıkartacaklar, ondan sonrada oksijen terapisiyle tedavi olacak
Bide az önce bir arakadaşim msj atti hamileymiş, 10 aylik evli, ilk defa bu ay denemişler, maşallah dedim, sevindim, ama içim buruk, çokta sevdiğim bir arkadşim, bu hissi siz çok iyi bilirsiniz, Rabbim sınavlarımızı kolay versin
Firsatım oldukça gelicem topige, çok öptüm sizi
inşallah canım hayırlısıyla başlayalım da inşallah sonucu da hayırlı olurrrselamlar nasılsınız ya sedadan haber varmı duyan gören hadi canım hayırlısıyla olacak inş yavaş yavaş emin adımlarla
canım anladım da zaten diğer testler de pıhtılaşma çıktı bu nedirki acep??neyse doktora gidince öğrenecezzzAslım o ilk yazdığın sanırım bağılşıklık sist alakalı, s aktivitesi pıhtılaşma ile alkalı, banada yaptılar, hem o mutasyonlu olanı yaptılar hem protein s olanı, yapsınlar bebekim :)) ohh yolun açık olsun, Aslı benim aşılama bu ay kaldı, kv hast diye, nasip kısmet, hiç üzül?edim bile :)))
inşallah canım hayırlısıyla başlayalım da inşallah sonucu da hayırlı olurrr
canım anladım da zaten diğer testler de pıhtılaşma çıktı bu nedirki acep??neyse doktora gidince öğrenecezzzBurcu canım kv de tekrardan çokk geçmiş olsun Rabbim tez zaman da şifa versin...Bu arada arkadaşın da hamileymiş tuhaf olman normal canım Allah'ım en yakın zaman da sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım benimde pıhtılaşma yapıldığı halde onlarada bakılmıştı aynı zamanda 2.düşükten sonra yeniden bakıldı hatta doktor söylenmişti pıhtılaşma var işte niye aynı şeylere tekrar tekrar bakılıyor demişti salak sanki ben demişim kendileri bakıyor sonrada söyleniyorlar,protein s yada c mi dedi şuan hatıtlamıyorum pıhtılaşma ileuyumlu dedi yani doğruluyo gibi bi laf etti
hımmm şimdi baktım da protein s ve c aktivitesi,antitrombin III ve 25OH kolekalsiferol(vit D3)bu testleri de istemiş ama 1 hafta sonra çıkıyo artık neymiş öğrenecezzz :)) inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?