Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlem iyi düşün buket hem sever hem döver

tamam canım düşünürüm ama o bana bişey yapmaz

ol ol ol ol ol ol ol ol ol ol ol:13::13::13::13::13:

sen karışma bee..cadalozzz

ayyyy olurum olmammı bundan sonra dünya ahret bacınım
ablacığım canım benim nazan bizi kıskanıyormu neee

özlemi uyarayım dedim ama ne yapalım kendi düşen aglamaz

ağlamam tabii hem düşmek nasıl bi kelime çok ayıp nazan hiç yakıştıramadım

o s aktivitesi dediği pıhtılaşma ile alakalı sanırım protin c protein s falan

anacım sor her bi haltı bu değerler nedir iyi midir kötü müdür ne halt olacakdır felan filan..

anacım sor her bi haltı bu değerler nedir iyi midir kötü müdür ne halt olacakdır felan filan..

bebişim tüm sonuçlar çıkmadı daha ama ben b12 çok yüksek görnce cebinden aradım kadını biraz tırstımm ama diğerlerini sormadım rahatsız etmeyim die haftaya tüm sonuçlar çıkacak bakacak bida b12 ye bakacak o zaman herşeyi soracam valla hatta unutmayım die kağıda yazacam :)))amann belki aranızdda aynısı olan vardır diwe sordummm

kızım sor tabi sen bizede sorda..bu tırsma durumları nedişr..sende benim gibi olma her haltı anlatsın doktor..insanın kafasını kemiriyo herşey..anlatsın herbir haltı sonra kendisi neye karar veriyorsa versin..demi yani??*haksız mıyım?*

ewet Buket sormalıyım tırsmam bunlardan değil tüp bebeğe başlıcaz ya ondan ötürüüü kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve korkuyorum nedense hiç içimden gelmiyoo
benim bakıldı bişey olduğu yok yaa niye stres yapıyorsun doktora sorarsın nedir ne değildir diye

bende oy verdim o tariflere ama hiç bakmadım

teşekkür ederim tatlımmm

selamlar nasılsınız ya sedadan haber varmı duyan gören hadi canım hayırlısıyla olacak inş yavaş yavaş emin adımlarla

özlem bebekim :) tatlım kv'nin durumu ne olacak diye korkularım vardı yarası şeftali kadar derin yara ondan öyle şeettim, eğer iyi bakılmazsa şeker hast olkdugu için kangrene kadar gider demişti abisi, ama bugün bile daha diye hamdolsun

Ohhh güle güle git ve kolayca taşı evini, kafanıda boşalt misss :)

Allah razı olsun canım, hey maşallah kardeş candır, üni kazanan kardeşin mi geldi?

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması) Canlarrrrr analı kızlı köfte ve yelkenli salataya oy versenize :))) Seviyorum sizleriii

Aslım o ilk yazdığın sanırım bağılşıklık sist alakalı, s aktivitesi pıhtılaşma ile alkalı, banada yaptılar, hem o mutasyonlu olanı yaptılar hem protein s olanı, yapsınlar bebekim :)) ohh yolun açık olsun, Aslı benim aşılama bu ay kaldı, kv hast diye, nasip kısmet, hiç üzül?edim bile :)))

Allah korusun canım ya Allah şifasını versin yardımcısı olsun,iyi bakımla inşallah çabucak iyileşir

Gelelim bana
Gece geldik kv yi hastaneye yatirdik, eşim kaldı yanında, şimdi bende hastanedeyim..şekeri bi düşüyor bir yükseliyor ama yinede daha iyi hamd oldsun, tam olarak kendine gelsin de, eve çıkartacaklar, ondan sonrada oksijen terapisiyle tedavi olacak

Bide az önce bir arakadaşim msj atti hamileymiş, 10 aylik evli, ilk defa bu ay denemişler, maşallah dedim, sevindim, ama içim buruk, çokta sevdiğim bir arkadşim, bu hissi siz çok iyi bilirsiniz, Rabbim sınavlarımızı kolay versin
Firsatım oldukça gelicem topige, çok öptüm sizi

arkadaşın ender şanslı insanlardanmış,yoksa ender şanssız olan bizmiyiz

burcu canım o kadar derinmi yarası yazık kadına seker hastalığıda var iileşmesi zor olur enfeksiyon kapmasa bari allah şifa versin inş

selamlar nasılsınız ya sedadan haber varmı duyan gören hadi canım hayırlısıyla olacak inş yavaş yavaş emin adımlarla
inşallah canım hayırlısıyla başlayalım da inşallah sonucu da hayırlı olurrr
canım anladım da zaten diğer testler de pıhtılaşma çıktı bu nedirki acep??neyse doktora gidince öğrenecezzz Burcu canım kv de tekrardan çokk geçmiş olsun Rabbim tez zaman da şifa versin...Bu arada arkadaşın da hamileymiş tuhaf olman normal canım Allah'ım en yakın zaman da sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

canım benimde pıhtılaşma yapıldığı halde onlarada bakılmıştı aynı zamanda 2.düşükten sonra yeniden bakıldı hatta doktor söylenmişti pıhtılaşma var işte niye aynı şeylere tekrar tekrar bakılıyor demişti salak sanki ben demişim kendileri bakıyor sonrada söyleniyorlar,protein s yada c mi dedi şuan hatıtlamıyorum pıhtılaşma ileuyumlu dedi yani doğruluyo gibi bi laf etti

hımmm şimdi baktım da protein s ve c aktivitesi,antitrombin III ve 25OH kolekalsiferol(vit D3)bu testleri de istemiş ama 1 hafta sonra çıkıyo artık neymiş öğrenecezzz :)) inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrr

inşallah canım, sonuç beklemek çok zor biliyorum ama sen yinede şimdiden düşünüp stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…