Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hosbuldum burcucum.. Büyüdükçe yaramazlıkları da çoğalıyor maalesef :)) teşekkür ediyorzzzz

Kızlar bu saat oldu hala bankadayım...gerçekten deliricem..sinirden öğürtü tuttu...açlıktan ölücem...ama artık dayanamıyorum ve yapmam gerekeni yarım bırakıp aynen çıkıyorum...

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/ Meral[/TD]
[TD]26.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]29.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap[/TD]
[TD]30.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]31.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ Sündüz[/TD]
[TD]06.08.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982/ Gül[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar dualarınızı okudum mevlam dileklerinizi kabul etsin

Sündüz canım doğumun çok yalaşmış valla, amanınnnnn :) bu arada DIDEM den haberin var mı? doğurdumu?bizim kızlardan ona ulaşan oldu mu acaba??????
yok canım haberim yok artık tek sayılara düştük bakalım ne zaman gelecek nazlı güzelimiz hergün çağırıyoz gelsin diye hiç sözümüzü dinlemiyoo
Sündüz senin içinde 7 şer tane dua okudum.allah sağlıklı kolay doğum versin inşallah.
amin inş allah razı olsun canım
amin canım allah razı olsun

hayırlısı olsun canım , hayırdır canım ne korkusu ne yapacaksın,aşılama ile ilgilimi?

Kızlar bu saat oldu hala bankadayım...gerçekten deliricem..sinirden öğürtü tuttu...açlıktan ölücem...ama artık dayanamıyorum ve yapmam gerekeni yarım bırakıp aynen çıkıyorum...

ayyyy canım yaaa sen çok geç saatlere kadar çalışıyorsun bırak boşver yarın halleder bitirirsin işlerini

Bende kafa dagitma taktikleri ariyorum. Gezmek kitap okumak gobek atmak. Hepsini denedim simdi en etkili yontemim gelecek ev tasimak:))). Yarindan itibaren kartonlara koyacam esyalari sonrasi Allah kerim. Tasiniyorum kizlar dualarinizi tamamlayip uzun sure giremeyebilirim net baglanana kadar aa birde izine gidecem 1ay yani 2ay falan yokum sizi ozleyecegim. Guzel haberlerle gelinozamana kadar

ayşeciğim biz buralardayız giden sensin yani senin güzel haberlerle gelmen lazım,bide ev taşıyormuşsun ooh tam buketin takdiği gelirken yanlız gelme

Gunaydin canlarim..
Burcu insallah cabucacik iylesir kayinvsliden rabbim sifa versin...
Kucuk Burcu yazdiklarini okurken benim canim yandi ne olur dikkat et bol bol dinlen..

Ben cok mutluyum kardesim geldi ilac gibi geldi bana onunla guzel zaman geciyor kafa dagitiyorum... dualari okuyorum .

HER TAŞINMADA Bİ KERAMET VARDIR BİLİYOSUN. aLLAH KOLAYLIK VERSİN..GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH..

ne güzel..benimde kız kardeşim olsaydı keşke...

Kızlar sabah hematoloji doktoru kan istemişti onları vermeye gittim..sonuçların bir kısmı çıkmışş benim sürekli düşük olan b12 nasıl yükselmişş 1,500 lerde doktor ilacı kesti ama anlamadığım immün globilin m die bi değer de yüksek çıkmış acep o nedirki ??internetten baktım da hiç bişe anlamadımmdemir çok düşük ilaca başlıcam..diğer kanlarda taaa 1 hafta sonraya çıkacak bilmem s aktivitesi bişeler yazıyodu nie istiyoki bunları çok meraklandıö doğrusu kızlar şaka maka benim tedaviye az kaldı ve ben çok heyecanlıyımm çok korkuyorum (18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…