- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.301
inşallah canım, sonuç beklemek çok zor biliyorum ama sen yinede şimdiden düşünüp stres yapma kendine
Evet canim o geldi.Burcu Seda dan haber var mi?özlem bebekim :) tatlım kv'nin durumu ne olacak diye korkularım vardı yarası şeftali kadar derin yara ondan öyle şeettim, eğer iyi bakılmazsa şeker hast olkdugu için kangrene kadar gider demişti abisi, ama bugün bile daha diye hamdolsun
Ohhh güle güle git ve kolayca taşı evini, kafanıda boşalt misss :)
Allah razı olsun canım, hey maşallah kardeş candır, üni kazanan kardeşin mi geldi?
Aslım o ilk yazdığın sanırım bağılşıklık sist alakalı, s aktivitesi pıhtılaşma ile alkalı, banada yaptılar, hem o mutasyonlu olanı yaptılar hem protein s olanı, yapsınlar bebekim :)) ohh yolun açık olsun, Aslı benim aşılama bu ay kaldı, kv hast diye, nasip kısmet, hiç üzül?edim bile :)))
ya Özlem garip olan ben çok nötrüm,tepkisizim ve duygusuzum..tüp bebeğe başlıcam ama içimde gram ümit,umut,mutluluk,heyecan hiç bişe yokkkkafayı yedim galibaaa
kızlar siz benim vecihiyle tanıştınızmı???
ewet Buket sormalıyım tırsmam bunlardan değil tüp bebeğe başlıcaz ya ondan ötürüüü kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve korkuyorum nedense hiç içimden gelmiyoo
teşekkür ederim tatlımmm
nasıl güzelmi??? ayy 2 gündür onunla uğraşıyorum dün hiç sesi çıkmadı yavrumun bende youtuptan arkadaşlarının seslerini dinlettim ve işe yaradı ötmeye başladııben gördüüüüümmmmmm
nasıl güzelmi??? ayy 2 gündür onunla uğraşıyorum dün hiç sesi çıkmadı yavrumun bende youtuptan arkadaşlarının seslerini dinlettim ve işe yaradı ötmeye başladııçok komik ama Özlemm oğluşumu görmeye beklerimmm beni sinirlendirince seni kediye veririm die tehdit ediyommm
nasıl güzelmi??? ayy 2 gündür onunla uğraşıyorum dün hiç sesi çıkmadı yavrumun bende youtuptan arkadaşlarının seslerini dinlettim ve işe yaradı ötmeye başladııçok komik ama Özlemm oğluşumu görmeye beklerimmm beni sinirlendirince seni kediye veririm die tehdit ediyommm
ya işteee Bukettt bende hiçbişeden emin değilim bebek istiyorum ama bakabilir miyim??? yeterli olur muyum???amann ne bilim saçma sapan şeler canım normal olsa tamam da böle tüp olunca işte nedense tırsıyorum ama Alah yardım eder inşallah belki nötr olmam daha iyidir benim gibi panik Aslıyaaee içinden gelmiyosa bebek de içinden gelmiyo heralde..sonuçta tüp bebek demek, bebek demek..tüp bebek istemiyosa için, bebekde istem,yo heralde:)=)) yani doğusal çıkarım yaptım:))))
vecihiye benden selam
ewettt tehdit ederim bennn bide tipsiz vecihi güzel aslı detirtmeye çalışıyorum ama 2 güne demezsen parmağının tekini keserim die tehdit ediyorummmhaa haaaa delisin sen kuşu tehditmi ettin , güzeldi ama yanlız sıkılır yanına bi eş lazım onun
allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhatli uzun ömür versin allah bahtını açık etsin canımselam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
kızımı uyuttum bi haber vereyim dedim fırsat bulmuşken
ayın 10unda bayramın 3. gününde aldım kucağıma yavrumu annelik çok tuhaf çok karmakarışık bir duyguymuş onu yaşıyorum şimdi 4 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum ve hala enerjim var düşünün
doğumum çok zor oldu malesef benim kızlr tam 27 saat sancı çektim bir türlü dönmedi kızımın kafası aşağıya sezeryan istemiyordum sonuna kadar direndim biliyordum gelecekti bebeğim en son kontrole geldiğinde son bir saat daha deneyeceğim dedi doktorum hadi ıkın bir saate yakın ıkındım doğum odasındayken bile hala hiçbirşey için söz vermiyorum dedi çok inatçıydı kızım bir hemşirenin hadi simsiyah saçlı bir kızın var ıkın deyip karnıma bastığını hatırlıyorum ve geldi bebeğim....
evlat çok tuhaf bir his ya o acılar o sancılar dikişlerimin fazlalığı bunlar sadece kızımın tek hareketiyle geçiyo uyuyunca uyuyor huzursuzlandığında bütün gün mutsuz oluyorum.
annelik hem dikişlerin acır hem uykusuzluktan gözlerin kapanırken kızının tek ağlamasıyla yataktan fırlayıp sadece ona adamakmış kendini...
ay ben seni yerim...kızın inatçı ama kime çekmiş acaba..sende inat etmişsin normal doğuracam diye..27 saat sancı ne demek..Allah senden razı olsun..ama nihayetinde almışsın kucağına sağ salim ya ona bak:))hadi gözün aydın.Allah sağlıklı uzun ömür versin sana da evladına da:))selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
ayın 10unda bayramın 3. gününde aldım kucağıma yavrumu annelik çok tuhaf çok karmakarışık bir duyguymuş onu yaşıyorum şimdi 4 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum ve hala enerjim var düşünün
doğumum çok zor oldu malesef benim kızlr tam 27 saat sancı çektim bir türlü dönmedi kızımın kafası aşağıya sezeryan istemiyordum sonuna kadar direndim biliyordum gelecekti bebeğim en son kontrole geldiğinde son bir saat daha deneyeceğim dedi doktorum hadi ıkın bir saate yakın ıkındım doğum odasındayken bile hala hiçbirşey için söz vermiyorum dedi çok inatçıydı kızım bir hemşirenin hadi simsiyah saçlı bir kızın var ıkın deyip karnıma bastığını hatırlıyorum ve geldi bebeğim....
evlat çok tuhaf bir his ya o acılar o sancılar dikişlerimin fazlalığı bunlar sadece kızımın tek hareketiyle geçiyo uyuyunca uyuyor huzursuzlandığında bütün gün mutsuz oluyorum.
annelik hem dikişlerin acır hem uykusuzluktan gözlerin kapanırken kızının tek ağlamasıyla yataktan fırlayıp sadece ona adamakmış kendini...
selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
Canım hayırlı uğurlu olsunnnn..Rabbim hayırlısıyla büyümeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallahhh..selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
facebook ta mı bu senin vecihi:)???
Canım hayırlı uğurlu olsunnnn..Rabbim hayırlısıyla büyümeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallahhh..Rabbim çok isteyen herkese bizlere de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhh çok öpüyorum ikinizi de resimleri bekliyoruz kara kızınınnn
ewettt buraya da koymaya çalıştım da koyamadım oğluşumun resminiii
sevsinler olluşunu:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?