- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.801
ALLAH canını almasın 1 saliselik bir sürede duvara çarpmış gibi oldum...okuyamam demişsin yaa...bilmeden bişey yaptım seni kırdım falan sandım:))) tövbeee...ama ama beni sevdiğine dair cümle yok...anlaştık sanıyordum...bir metin hazırlanacaktı...Neden şuan okuyamıyorum ben o metni neden neden neden?
Canım beniiim ben de seni seviyorum...her daim aklımdasın...dualarımdasın...bu testlerin heeepsi boşuna kesinlikle bişey çıkmayacak ve bir sonrakinde işlem tamamlanacak biliyorum...görüyorum...dönenceee....
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz meralcim sen hamişliğe adım taraken bende inş anneliğe adım atmış olurum allah gönlüne göre versin inş herşey yolunda gider hoşçakalın
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz meralcim sen hamişliğe adım taraken bende inş anneliğe adım atmış olurum allah gönlüne göre versin inş herşey yolunda gider hoşçakalın
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
günaydın herkese..bugün saat 13:30 da merale rabbi yessir okuyoruz...unutmayın!!
Burcum sen nsilsin kv nasil
ALLAH canını almasın 1 saliselik bir sürede duvara çarpmış gibi oldum...okuyamam demişsin yaa...bilmeden bişey yaptım seni kırdım falan sandım:))) tövbeee...ama ama beni sevdiğine dair cümle yok...anlaştık sanıyordum...bir metin hazırlanacaktı...Neden şuan okuyamıyorum ben o metni neden neden neden?
Canım beniiim ben de seni seviyorum...her daim aklımdasın...dualarımdasın...bu testlerin heeepsi boşuna kesinlikle bişey çıkmayacak ve bir sonrakinde işlem tamamlanacak biliyorum...görüyorum...dönenceee....
buket 100 günün altına düşmüşsün ohh maşallah dsarısı bizeeeee benim oldumgum haftalarda bebeginin hareketleri nasıldı bi ediyo bi etmiyo gibi bazen çok net bazen belli belirsiz ormalmi
evet nazo aynen öyle..normal yani hissettiklerin..belli belirsiz haeketler ver düzensiz..mesela şimdi benimkinin saatleri belli...senin ki normal takma kafana..
Canım bişe soracam gaz sancısını çok çektinmi ya beni uyutmuyor bazen bu sancı çok canım acıyor birde benim karnım bi gün çok sert bi gün çok yumuşak bu normal mi ?
Güne muhteşem başlamakla birlikte an itibariyle çok ama çok sinirliyim...Dün annem 18:30 da geldi saat00 du müdürüm (ALLAH onu en yüksek makamlara çıkarsın İNŞALLAH) hadi sen çık annenle birlikte ol dedi...Bölge Başkanına gidip "Efendim annem geldi müsadenizle çıkabilir miyim?" dedim. Sözkonusu anne olunca susuyorum ama telefonun açık olsun dedi 19:20 gibi falan çıktım...Gece saat 00:00 dı benim asistan beni aradı...yavrum sıkıla sıkıla sordu sorusunu inanamadım..vee sabah ne öğrenim bireysel ekip gece 2 de müdürüm ise sabah 4 de çıkmış bölgeden...İnanabiliyor musunuz? yani annem gelmese ben de gece 2 ye kadar burda çalışacaktım...Yuh yaaa ...artık bu kadarı da fazla...vallahi pes...söylenecek kelimelerimin bittiği yerdeyim...sabah sabah tüm millet şiş gözlerle geziyo bölgede...kendimi suçlu hissettim...
Neyse...şimdi geçti sinirim...yukardaki paragrafı yazarken yanı yaklaşık 20 dk önce hakikaten çok sinirliyim...
Canlar zabanan ezanla uyandım...hemmen kaltım namaza durdum...aayy muhteşemdiii....RABBİM e isteklerimi sundum...İNŞALLAH kabul buyurmuştur...Taamm o sırada anacım da uyandı...o namazını kılana kadar ben balkonda dua ettim...Sonra annem geldi onunla dua ettik...Güne ancak böyle başlanırdı bence...sonra yattım 1 saatliğine falan..7:30 da kalktım bir güzel banyomu yaptıımm...saçlarımı köpükledim...kırmızı blüz...kırmızı ayakkabılar falan...çok özendim bugün kendime...uykum var ama mutluyum...heyecansız, stressiz, ve duygusuzum...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...
[
yok canım ben gaz sancısı çekmedim..ama biliyosun bebek sıkıştırdığı için bağırsaklarla ilgili problemler olabilir..ben dikkat ettiğim halde kabızlık oluyodu bende..halada o risk var..azcık ucunu kaçırsam kabızlık oluyo..karın sertleşmeside yemek yedikten sonra oluyo bende..şişiyorum haliyle sertleşiyo karnım..bence bunlarda normal..bendeki kabızlık sendeki gaz sancısı olarak kendii göstermiş..gaz sancısına bal şerbeti iyi gelir derler ama şekerinide düşünerek ucunu kaçırmadan uygula bunu..
Çok saol tatlım kimyon kaynat iç dediler yaptım bu seferde çok afadersin ishal oldum ve her lavabodan çıktığımda baş dönmesi halsizlikle çıktım korkuyorum artık ishal olacam diye
demekki daha az etkili şeylerle kapatabilirsin bu durumu mesela mercimek kavun yeme..süt de gaz yapar içme..peynir yoğurt ye onun yerine...ayaklarını sıçak tut..gaz sıkıştırdığı zaman bal şerbeti yap iç..
Güne muhteşem başlamakla birlikte an itibariyle çok ama çok sinirliyim...Dün annem 18:30 da geldi saat00 du müdürüm (ALLAH onu en yüksek makamlara çıkarsın İNŞALLAH) hadi sen çık annenle birlikte ol dedi...Bölge Başkanına gidip "Efendim annem geldi müsadenizle çıkabilir miyim?" dedim. Sözkonusu anne olunca susuyorum ama telefonun açık olsun dedi 19:20 gibi falan çıktım...Gece saat 00:00 dı benim asistan beni aradı...yavrum sıkıla sıkıla sordu sorusunu inanamadım..vee sabah ne öğrenim bireysel ekip gece 2 de müdürüm ise sabah 4 de çıkmış bölgeden...İnanabiliyor musunuz? yani annem gelmese ben de gece 2 ye kadar burda çalışacaktım...Yuh yaaa ...artık bu kadarı da fazla...vallahi pes...söylenecek kelimelerimin bittiği yerdeyim...sabah sabah tüm millet şiş gözlerle geziyo bölgede...kendimi suçlu hissettim...
Neyse...şimdi geçti sinirim...yukardaki paragrafı yazarken yanı yaklaşık 20 dk önce hakikaten çok sinirliyim...
Canlar zabanan ezanla uyandım...hemmen kaltım namaza durdum...aayy muhteşemdiii....RABBİM e isteklerimi sundum...İNŞALLAH kabul buyurmuştur...Taamm o sırada anacım da uyandı...o namazını kılana kadar ben balkonda dua ettim...Sonra annem geldi onunla dua ettik...Güne ancak böyle başlanırdı bence...sonra yattım 1 saatliğine falan..7:30 da kalktım bir güzel banyomu yaptıımm...saçlarımı köpükledim...kırmızı blüz...kırmızı ayakkabılar falan...çok özendim bugün kendime...uykum var ama mutluyum...heyecansız, stressiz, ve duygusuzum...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...
[
Kızlar Günaydınnn...
Sabah uyandım bide ne görüyüm hastalanmışım :) olmasaydı şaşardım :)
Sündüzcüm canımmm Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak yavrunu kucağına alırsın Dualarım seninle canım
Merallll amanınnn bugünmüş transferr büyük gün hadi bakalım hayırlısı olsun canım dualarımdasın ve güzel haberlerine almamıza çok az kaldı demek oluyo bu :) Mübarek perşembe günü nede güzel öğle ezanından sonra yapılacak transferin :) Bundan 9 ay sonra iyice ağırlaşacaksın ve bi dolu kilo almış olacaksın sonra belki tek yada ikiz ya da üçüz bebişler gelecek Allah'ın izniyle
Sen inanılmaz pozitif birisin..Güzel yürekli arkadaşım Allah yardımcın olsun Allah hakkında hayırlı olanları nasip etsin inşallah Seni çokkkk seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?