Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inşallah inşallah canım.o kadar korkuyorum ki bişey çıkmasından.hayırlısı ile bi sorunsuz çıksa sonuçlarda rahatlasam

ay aya ay yarın kavuşuyormusun hayırlısı ile meleğine.Allah ım yar ve yardımcın olsun inşallah canım.yarın dua edilecekler listesindesin

Herkese bol mutlu umutlu günler olsun herkesin günü aydın olsun :))

Bugün işe gidecek olanların Allah işini gücünü kolaylaştırsın, temizlik yapacakların Allah yardımcısı olsun Herkes için güzel ve kolay bir gün olsun :)

Doğum yapacak olan arkadaşımıza allah kolay doğum nasip etsin sağlıklı sıhatli bir şekilde yavrusunu kucağına alsın.
Transferi olan arkadaşımıza allahım sağlıklı sıhatli ve hayırlı bir evlat nasip etsin güzel haberlerle dönsün evine ve umudu hiç bir zaman kırılmasın...
Bugün kontrolü olan arkadaşlarımızında güzel haberlerle yüzleri gülsün...

ALLAH'IM HEPİMİZİN O GÜZEL YÜZÜNÜ SOLDURMASIN HER DAİM YÜZÜMÜZDE GÖNLÜMÜZDE GÜLSÜN

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr. Bugün büyük gün Meralimin transferi var. Rabbim inşallah yüzünü güldürsün, tutunmasını, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Bak benim de perşembe günü 14.00 de olmuştu 3 hafta sonra sana nasip oldu. İnşallah senin yüzün gülecek canım. Dualarımız seninle.

Sündüzcüğüm inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına hayırlısı nasılsa öyle olsun yeter ki sağlıkla bebeğin gelsin Rabbim güç kuvvet versin sana.

Tümaycığım sende güzel haberlerle gelirsin İnşallahh..

Benimde gözümden uyku akıyor yine 10.30 da yattım oysa ama yetmiyor haftasonunu iple çekiyorum ya.

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

günaydın herkese..bugün saat 13:30 da merale rabbi yessir okuyoruz...unutmayın!!

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

günaydın herkese..bugün saat 13:30 da merale rabbi yessir okuyoruz...unutmayın!!

buket 100 günün altına düşmüşsün ohh maşallah dsarısı bizeeeee benim oldumgum haftalarda bebeginin hareketleri nasıldı bi ediyo bi etmiyo gibi bazen çok net bazen belli belirsiz ormalmi

Günaydın canlarım, çok yoğunum, ama aklım sizde, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor bazen, inşallah hepiniz çok iyisinizdir :)

Burcum sen nsilsin kv nasil

canım kv hergün daha iyiye gidiyor ama tedavisi uzun sürecek yani toplamda 4 hafta falan ,10 günü geride bıraktık, haftaya salı Allah nasip ederse evimize dönüyoruz, eşimin ablası burda, onunda ikizleri var, tüp bebekle oldular, o da çok sıkıntılar çekti bebekler doğdugunda 8 yıllık evliydi, inşallah darısı sana ve tüm tüp dostlarımıza :))

Meral bebeğimmmmm
Dün bir oksijen tedavisi sonucu bir yere gittik, dolunay vardı, tam dolunaymiydi bilmiyorum gerçi, aklımdan kalbimden hep sen geçtin, ortamdan koptum biran, sonra sabah gözümü açtım daha yataktayım yüzümü yıkamadım, baktım içimden rabbi yesir çekiyorum :) dün sana o kadara çok şey yazmak istedim ki, yukarıdaki mesajı bile çok zor şartlarda yazdım, dün çok yogundum, neyse beni boşver, sabah gözümü senle açtım anlayacağın :)) şimdi sen heyecandan bayılacak gibisindir eminim Allah yardımcın oldun bugün oraya dualarla gideceksin biliyorum inşallah herşey yolunda gider, kalbin ferah için rahat, ruhun huzurlu bir şekilde gideceksin veeee seni çooooook seviyorum :))))))))))

Meral canım günaydın ne zaman yola çıkacaksınız?
Annen ve kız kardeşin yanında olacak mı?
Heyacan seviyen ne durumda?

Meraaaaaaaaaaaaaal :)

buket 100 günün altına düşmüşsün ohh maşallah dsarısı bizeeeee benim oldumgum haftalarda bebeginin hareketleri nasıldı bi ediyo bi etmiyo gibi bazen çok net bazen belli belirsiz ormalmi

evet nazo aynen öyle..normal yani hissettiklerin..belli belirsiz haeketler ver düzensiz..mesela şimdi benimkinin saatleri belli...senin ki normal takma kafana..

evet nazo aynen öyle..normal yani hissettiklerin..belli belirsiz haeketler ver düzensiz..mesela şimdi benimkinin saatleri belli...senin ki normal takma kafana..

Canım bişe soracam gaz sancısını çok çektinmi ya beni uyutmuyor bazen bu sancı çok canım acıyor birde benim karnım bi gün çok sert bi gün çok yumuşak bu normal mi ?

Kızlar Günaydınnn...
Sabah uyandım bide ne görüyüm hastalanmışım :) olmasaydı şaşardım :)
Sündüzcüm canımmm Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak yavrunu kucağına alırsın Dualarım seninle canım
Merallll amanınnn bugünmüş transferr büyük gün hadi bakalım hayırlısı olsun canım dualarımdasın ve güzel haberlerine almamıza çok az kaldı demek oluyo bu :) Mübarek perşembe günü nede güzel öğle ezanından sonra yapılacak transferin :) Bundan 9 ay sonra iyice ağırlaşacaksın ve bi dolu kilo almış olacaksın sonra belki tek yada ikiz ya da üçüz bebişler gelecek Allah'ın izniyle
Sen inanılmaz pozitif birisin..Güzel yürekli arkadaşım Allah yardımcın olsun Allah hakkında hayırlı olanları nasip etsin inşallah Seni çokkkk seviyorummmm

Güne muhteşem başlamakla birlikte an itibariyle çok ama çok sinirliyim...Dün annem 18:30 da geldi saat00 du müdürüm (ALLAH onu en yüksek makamlara çıkarsın İNŞALLAH) hadi sen çık annenle birlikte ol dedi...Bölge Başkanına gidip "Efendim annem geldi müsadenizle çıkabilir miyim?" dedim. Sözkonusu anne olunca susuyorum ama telefonun açık olsun dedi 19:20 gibi falan çıktım...Gece saat 00:00 dı benim asistan beni aradı...yavrum sıkıla sıkıla sordu sorusunu inanamadım..vee sabah ne öğrenim bireysel ekip gece 2 de müdürüm ise sabah 4 de çıkmış bölgeden...İnanabiliyor musunuz? yani annem gelmese ben de gece 2 ye kadar burda çalışacaktım...Yuh yaaa ...artık bu kadarı da fazla...vallahi pes...söylenecek kelimelerimin bittiği yerdeyim...sabah sabah tüm millet şiş gözlerle geziyo bölgede...kendimi suçlu hissettim...

Neyse...şimdi geçti sinirim...yukardaki paragrafı yazarken yanı yaklaşık 20 dk önce hakikaten çok sinirliyim...

Canlar zabanan ezanla uyandım...hemmen kaltım namaza durdum...aayy muhteşemdiii....RABBİM e isteklerimi sundum...İNŞALLAH kabul buyurmuştur...Taamm o sırada anacım da uyandı...o namazını kılana kadar ben balkonda dua ettim...Sonra annem geldi onunla dua ettik...Güne ancak böyle başlanırdı bence...sonra yattım 1 saatliğine falan..7:30 da kalktım bir güzel banyomu yaptıımm...saçlarımı köpükledim...kırmızı blüz...kırmızı ayakkabılar falan...çok özendim bugün kendime...uykum var ama mutluyum...heyecansız, stressiz, ve duygusuzum...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...

[

Canım bişe soracam gaz sancısını çok çektinmi ya beni uyutmuyor bazen bu sancı çok canım acıyor birde benim karnım bi gün çok sert bi gün çok yumuşak bu normal mi ?

yok canım ben gaz sancısı çekmedim..ama biliyosun bebek sıkıştırdığı için bağırsaklarla ilgili problemler olabilir..ben dikkat ettiğim halde kabızlık oluyodu bende..halada o risk var..azcık ucunu kaçırsam kabızlık oluyo..karın sertleşmeside yemek yedikten sonra oluyo bende..şişiyorum haliyle sertleşiyo karnım..bence bunlarda normal..bendeki kabızlık sendeki gaz sancısı olarak kendii göstermiş..gaz sancısına bal şerbeti iyi gelir derler ama şekerinide düşünerek ucunu kaçırmadan uygula bunu..

Canım benim hakkında hayırlısı olsun bugün bütün güzellikler seninle olsun :)

Çok saol tatlım kimyon kaynat iç dediler yaptım bu seferde çok afadersin ishal oldum ve her lavabodan çıktığımda baş dönmesi halsizlikle çıktım korkuyorum artık ishal olacam diye

Çok saol tatlım kimyon kaynat iç dediler yaptım bu seferde çok afadersin ishal oldum ve her lavabodan çıktığımda baş dönmesi halsizlikle çıktım korkuyorum artık ishal olacam diye

demekki daha az etkili şeylerle kapatabilirsin bu durumu mesela mercimek kavun yeme..süt de gaz yapar içme..peynir yoğurt ye onun yerine...ayaklarını sıçak tut..gaz sıkıştırdığı zaman bal şerbeti yap iç..

Çok teşekkür ederim canım benim uygulayacam umarım bana da iyi gelir...

allah yardımcın olsun işin gücün rast gitsin cnm

Bu kadar olurr..

Seni gördüm rüyamda hastalanmışsınn bende diyorum ki oohh cuma günü yola çıkacaktın tatilden en fazla bir iki günü yemiş olursun o zaman diye hesap yapıyordum

Kızlaaarr MEraaalll dualarıma birazdan başlıcaam sana, Allah yardım etsin.. inşAllah..
Sündüzzz sana dua ettim sağlıkla al bebeğini inşAllah kucağına,
Tümayımmm sana da bol bol dua ettim.. Rabbimm güzel haberler almanı sağlıklı haberler duymanı kısmet etsin inşAllah.. doktorunda bugun seni çok güleç, sabırlı, açıklamalı karşılasın inşAllah.. nasıl karşıladığını da bildir geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…