Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay bide işe m gidcen.izinde sorun u oluyo yoksa..neyse hayırlısı dikkat et kendine...

hadi ordan konuşarak çözermişiz saç baş yolmak daha çok işime gelir

ewet çok ekşınlı olduuu güne başlamamhee dökerim kurtlarımııı

hayırdır canımcım noldu??korkarım sen bu iş yerindekileri bi gün döveceksin

aa aaaaa dövmek ne kelime aslııııı ben hepsini toptan temizlemeyi planlıyorum

gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan 13.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe 16.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
zakkumx / Zeynep 19.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Liste bitti Allah a şükür, gerçekten herkese bütün yüreğimle dualar ettim.. inşAllah Allah hepimize sağlıklı gebelikler, hayırlı kolay doğumlar, sağlıklı evlatlar, tedavi olanlarımıza hayırlısıyla sağlıklı pozitif sonuçlar almayı, tedavisi negatif sonuç verenlerimize yüreklerine güç, sabır, ferahlık versin mevlam inşAllah ilk uygulanacak tedavide de hayırlısıyla başarılı sonuçlar almayı yada tedaviye gerek kalmaksızın kendiliğinden gebe kalıp sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin mevlam. Amin Yarrabbim.

Ayşee aşılaman da hayırlısı olsun.. Allah uğraşılarının meyvesini verir inşAllah.. sen benden 50 ayetel kürsi al.. tekrar okuyunca bildiririm.. çok öptüm..

Aslıcım nekadar ekşın dolu bir insansın yaa helal olsun sana valla otobüsü bulmuşsun ya tebriiik ediyorum seni

Özlem kuşum ne oldu sana bu sıra çok streslisin, bence melisa çayı iç günde 2 defa, benim standart reçetem bu biliyorsun

duamnur Burcu , canım benim sonuçlarımda 10-15 güne çıkmıştı galiba sorun yok yani

yasoo sana bişey soracamç...ben yemek yedikten sonra karnım taş gibi oluyo...acba yediklerim mideyi itiyo, midemde bebeği itiyo, bebekte karnımı mı itiyo..:=))taş gibi oluyorum resmen yaa..bide sıuyu çok içiyorum şişiyorum..sende de var mı??

bediş duanı okudum Allah kabul etsin.Allah bebeişini sana bağlasın...

Amin canım benim hayırlısıyla hepimizin inşAllah hepimiizinn evladını Allah bağışlasın bende tam senin takvmi okuyordumm ne hızlı geçti son üç aya girdin diyor maşaAllah..... bebeğin doğumu ile ilgili karar verdiniz mi? Siz konuşuyor musunuz hiç doktorla normal mii sezeryen mi? epidural mii

Canlar yine yine yine inanılmaz yoğun birgünün taam göbeğindeyim...Sabah başladığımız toplantı öğle yemeğinde bitti...Şimdi de toplantıda belirlenen eksikliklerle ilgili tablolar yapıyoruz...Delirecem yaaa...Bu nasıl bir dönem bi de şansa bak tüp zamanı...İnnaın yumurtalarımı merak etmeye vaktim yok...

SON DAKİKA : Eşimi aramışlar...tüm embriyolar aynı derecede ilerliyormuş hangisini seçeceklerine karar veremiyorlarmış o nedenle yarın öğleden sonra saat 14:00 de işlemi gerçekleştireceklermiş...Biraz heyecan yaptım...RABBİM izin verise yarın bu saatler yatıyor olurum...Beni en çok strese sokan çiş olayı...Neyse doktorum yönlendirir heralde...

SON DAKİKA : Annem 12:30 otobüsüyle Ankara'dan yola çıktı...Çoook ama çok mutluyum...

SON DAKİKA : Kız kardeşim tatilini yarıda kesiyor ve akşam 22:15 otobüsüyle Dikili den yola çıkıyor...

İnanılmaz rahatladım..Onlar yanımdayken dünya bana cennet...e siz de varsınız...ALLAH ıımm bin kere şükürler olsun...

günaydın kızlarr, nasıl özene özene yazdım herkese silinmiş tüm yazdıklarım ciddenb çok kızdımm..şansa bak dedimm.. amaaann amaaann da dedim bi de..

Yaa sorma sabah 9 da açtım...Şu bizim umarsız çift olmamızla lakalı yazan herkese cevap yazıyordum en son Seda' nın yazdığına cevap yazıyordum...saat10 da tekrar bilg. açtım...2 kelime daha ekledim...peehh hepsi gitmiş...

Gunaydiiin
Asilamaya dakikalar kaldi heyecan daha yeni basti
Yasemincim sagol ilgilendigin icin agzina saglik

Ayetel kursi
YAsemin 10
Kalan 303

Canım beniiimm ALLAH yardımcın olsun...Çok heyecanlı bir süreç...ALLAH muvaffak etsin İNŞALLAH...

Keşke ben de sana Ayetel Kürsi okuyabilseydim...Keşkeee....Kadeerr...Nasip...

meraaaaaaaaaalll. nerdesin .. sanada öle bişey yapalım..

Nasıl bişey kuzuuummm...Haaa Ayetel Kürsi mi? Bana bişey yapın...Ne bilim beni sevin mesela...Herkes yarın beni ne kadar çok sevdiğiyle ilgili bir metin yayınlasın...Bu günlerde sevgiye açım...Nolur bana çok dua edin...aayy ağlıcam galibaaa...

:))))))))))))))))))))))))

tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Tümay'ım senin için dua ettim..RABBİM tüm korku ve endişelerini alsın yüreğine ferahlık versin diye...Bu süreci çook sağlıklı geçirip bebeğini sağlıkla kucağına al diye...RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

ben doktoru değiştirecemya bediş, bu hafta sonu gidecem ilk olarak(aslında ikinci olarak) bilmiyorum konuşmalımıyım..daha erkenmi..benim isteğim bbelli normal..ama geçen show tvde kadın doğumcular çıkmıştı kan sulandırıcı kullananlara normal doğurtamıyoruz felan dedi, ama tabi genel anlamda konuştu..bilemem ne derece doğru aksine benim doktorda asıl sezayende sıkıntı demişti...bilemem bakacaz..onuçta yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmeden şekillenmiyo bu durum..

ayy yarabbim yaa yaa sana aşk methiyeleri mi dizelim kocan desin onları sana:))biz anca üç gulhuvallah bir elham okuruz:)))ay ölünün arkasından okur gibi oldu allah korusun..dua okuruz demek istedim işte...
Meral sizin bankanın ünvanda yükselme sınavı varmış sende girecen mi??

Eveeettt 6 Ekim deeee...geçenkinde 9.000 kişi falan girmişti bil bakalım kaç kişi 70 üstü aldı...Sadeceee 2 (yani yönetmenlik ünvanında) sonra geçme notunu 50 ye çektiler ve ben 47 ile kaldım(( bu sefer geçme notu 60...ama benim psikolojim çok bozuk o kadar önemsemiyorum ki dikkat et size bile yazmadım....ama çok önemli başkanım bana bu sınavı muhakkak kazanmam gerektiğini söyledi...deli gibi şube açıyoruz...gerçi müdür olmak gibi bir hırsım yok ama...amaaannn ne bileyim...

Kız işte kocam yapamadığımdan açım...hadi kurban olim duaların yanında bi de böyle kısa kısa sevgi cümleleri alayım...hadi benim güzellerim hadi benim canlarım...sonuçta bu topiğin en yaşlısı benim...bir ayağım çukurda...ha ne var 2 cümle yazsanız eliniz mi aşınır...???

bizmde var..bende girecem ama yön yr..
Kızım sanada başlayalım ayetel kürsi..yanıda bi s.s. Yazarız...yada b.s.s. Yada i.ç.o.s.s. Yazarız..sen şimdi bunların anlamını da sorarsın ama ben sana yazamam şimdi bunları:))

MERAL;

Sana sevhi methiyeleri tabii ki yazalım yaniii diyorsun kiii bildiğimi ayrıca okumakda istiyorum.. Canım benimm ben senin enn çok huzur veren yanını seviyorum.. inanılmaz pozitifsinn ve çok garip sinirliyim üzgünüm dediğin anda bile sen çok pozitif geliyorsun bana, hayat dolu halinleee aklımı başımdan alıyorsunn bide nedense seni çok hızlı okuyorum ben acaba aceleci mi geliyorsun bana bilemedim.. ayetel kürsi niyetlenn.. okuruzz.. rabbi yesir çekeriz sana yarın bol bol.. sen niyetlen şimdi 313 tane, Ayşeciiğiimm hamilelere diye niyetlenmiş ama sen istersen genel de niyetlenirsin hepimiz okuruz içine hangisii sinerse.. çok heyecanlıyımm, çok umutluyum.. Hayırlısını sağlıklısını diliyorum Allah tan , Ayrıca tüp merkezide bugun sana mı eşine mi ulaştı bilmiyorum ama minnettar kalmışlardır konuşabildiklerine Allah yardım etsinn.. 3üznüz olsun inşAllah.. 2 kız 1 erkek..inşAllah..

BUKEEETTT doktor mu değiştiriyorsunn anacım sen ne cesaretli hatunsunn, pıt diye bu beni tanımıştı falan hiç bişey demeden zınk diye değiştiriyorsunn, ben de epidural sezeryane karar verdimm kısmetsee. ama onun için önce epidural yapan bi hastane ve doktor bulmam gerek YAseminn bana kendi doktorunun bilgilerini verince araştırıcamm bakalım o hastanede var mıymış.. Doğum işi gerçekten de kısmet işi sezeryan planlanıp normal doğuran arkadaşlarım olduğu gibi tam tersi olanda oldu.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..

Slm canlarim ....
Dua listesini bitirdimrabbim herkesin gonlune gore versin yarin randevum var dualariniza talibim...

Hiiii napcaz biz Bukeett?? bizim banka kaynak verecekmiş bu sefer ..Eylül de de eğitim verilecekmiş 2 gün falan...bu sefer mevzuat ağırlıklı olacakmış galiba....amaann niye hatırlattın ki bana sinirim bozuldu yine((

ama ben çatlarııımmm...hele i.ç.o.s.s...lüfeeeenn....

Ayetel Kürsi okumakta beni çok rahatlatıyor ama en çok RABBİ YESSİR beni mutlu ediyor...Hiçbirinizi yormak istemediğim için bişey söylememeye çalışıyorum ama...Benim için 1 tane RABBİ YESSİR okursanız çok memnun olurum...Herkes saat 13:30 itibariyle müsait olunursa eğer okursa ben o gücü alıp öyle girerim...

Slm canlarim ....
Dua listesini bitirdimrabbim herkesin gonlune gore versin yarin randevum var dualariniza talibim...

tÜMAYIMMM bugunde yarında dualarım seninle, Rabbim güpgüzell haberler duymanı vermeni nasip etsin inşAllah.. dün gecede aklımdaydınn inan kendi kendime dedim ki (seni 15.haftada diye düşündüm şimdi yine konterol etmedim ama hayırlısıyla 35 de sezeryan olucaksın yaa.. kısmet olursaa beklediği kadar bekliyoorrr hoopp bebiş inşAllah kucağında diye çınlattık kulaklarınızı .. belki cinsiyetide söyler Tümay bu sefer, dualarımdasınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…