- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.761
Alinti yapamiyorum kizlar okuyanlardan Allah razi olsun
Yasemin 10
Buket 10
Seda 30
Toplam 50
Kalan 263
Buarada bisey sorcam pztesi 13mm olan yumurta bugun 23mm cok cabuk buyumemismi ya olabilirmi?
Sanirim pztesi gunude bugume yapti olcumden sonra:))
Simdi ise gidiyorum kizlar heyecanimi stresimi aldiginiz icin coook sagolun hepinizi bir bir opuyorum
RABBIM NE MURADINIZ VARSA HAYIRLISI ILE VERSIN INSAALLAH
sana ne oldu anacım..niye insanlarla kapışıyosunuz..sorunlarımızı konuşarak çözmeliyiz arkadaşlar..çözüm odaklı olmalıyız..insanlarla aramızda empati kurmalıyız haa baktık olmadı saç baş yolmak serbest..izin verdim özlem..tek dalabilirsin..
ewet çok ekşınlı olduuu güne başlamamhee dökerim kurtlarımııı
hayırdır canımcım noldu??korkarım sen bu iş yerindekileri bi gün döveceksin
canım kanı verdîm hemşire 15gün sonra çıkar gelip alırsın dedi ama 15günde çıkmıyor mu normalde deinşallah canım neden okadar geç çıkıyor acaba, ölçümde bir çıkmadıysa bir sorun olmaz merak etme.
canım kanı verdîm hemşire 15gün sonra çıkar gelip alırsın dedi ama 15günde çıkmıyor mu normalde de
Aslıcım nekadar ekşın dolu bir insansın yaa helal olsun sana valla otobüsü bulmuşsun ya tebriiik ediyorum seni
Özlem kuşum ne oldu sana bu sıra çok streslisin, bence melisa çayı iç günde 2 defa, benim standart reçetem bu biliyorsun
duamnur Burcu , canım benim sonuçlarımda 10-15 güne çıkmıştı galiba sorun yok yani
bediş duanı okudum Allah kabul etsin.Allah bebeişini sana bağlasın...
günaydın kızlarr, nasıl özene özene yazdım herkese silinmiş tüm yazdıklarım ciddenb çok kızdımm..şansa bak dedimm.. amaaann amaaann da dedim bi de..
Gunaydiiin
Asilamaya dakikalar kaldi heyecan daha yeni basti
Yasemincim sagol ilgilendigin icin agzina saglik
Ayetel kursi
YAsemin 10
Kalan 303
meraaaaaaaaaalll. nerdesin .. sanada öle bişey yapalım..
yasoo sana bişey soracamç...ben yemek yedikten sonra karnım taş gibi oluyo...acba yediklerim mideyi itiyo, midemde bebeği itiyo, bebekte karnımı mı itiyo..:=))taş gibi oluyorum resmen yaa..bide sıuyu çok içiyorum şişiyorum..sende de var mı??
amin canım benim hayırlısıyla hepimizin inşallah hepimiizinn evladını allah bağışlasın bende tam senin takvmi okuyordumm ne hızlı geçti son üç aya girdin diyor maşaallah..... Bebeğin doğumu ile ilgili karar verdiniz mi? Siz konuşuyor musunuz hiç doktorla normal mii sezeryen mi? Epidural mii
canlar yine yine yine inanılmaz yoğun birgünün taam göbeğindeyim...sabah başladığımız toplantı öğle yemeğinde bitti...şimdi de toplantıda belirlenen eksikliklerle ilgili tablolar yapıyoruz...delirecem yaaa...bu nasıl bir dönem bi de şansa bak tüp zamanı...innaın yumurtalarımı merak etmeye vaktim yok...
Son dakika : Eşimi aramışlar...tüm embriyolar aynı derecede ilerliyormuş hangisini seçeceklerine karar veremiyorlarmış o nedenle yarın öğleden sonra saat 14:00 de işlemi gerçekleştireceklermiş...biraz heyecan yaptım...rabbim izin verise yarın bu saatler yatıyor olurum...beni en çok strese sokan çiş olayı...neyse doktorum yönlendirir heralde...
Son dakika : Annem 12:30 otobüsüyle ankara'dan yola çıktı...çoook ama çok mutluyum...
Son dakika : Kız kardeşim tatilini yarıda kesiyor ve akşam 22:15 otobüsüyle dikili den yola çıkıyor...
Inanılmaz rahatladım..onlar yanımdayken dünya bana cennet...e siz de varsınız...allah ıımm bin kere şükürler olsun...
Yaa sorma sabah 9 da açtım...şu bizim umarsız çift olmamızla lakalı yazan herkese cevap yazıyordum en son seda' nın yazdığına cevap yazıyordum...saat10 da tekrar bilg. Açtım...2 kelime daha ekledim...peehh hepsi gitmiş...
Canım beniiimm allah yardımcın olsun...çok heyecanlı bir süreç...allah muvaffak etsin inşallah...
Keşke ben de sana ayetel kürsi okuyabilseydim...keşkeee....kadeerr...nasip...
Nasıl bişey kuzuuummm...haaa ayetel kürsi mi? Bana bişey yapın...ne bilim beni sevin mesela...herkes yarın beni ne kadar çok sevdiğiyle ilgili bir metin yayınlasın...bu günlerde sevgiye açım...nolur bana çok dua edin...aayy ağlıcam galibaaa...
:))))))))))))))))))))))))
ben doktoru değiştirecemya bediş, bu hafta sonu gidecem ilk olarak(aslında ikinci olarak) bilmiyorum konuşmalımıyım..daha erkenmi..benim isteğim bbelli normal..ama geçen show tvde kadın doğumcular çıkmıştı kan sulandırıcı kullananlara normal doğurtamıyoruz felan dedi, ama tabi genel anlamda konuştu..bilemem ne derece doğru aksine benim doktorda asıl sezayende sıkıntı demişti...bilemem bakacaz..onuçta yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmeden şekillenmiyo bu durum..
ayy yarabbim yaa yaa sana aşk methiyeleri mi dizelim kocan desin onları sana:))biz anca üç gulhuvallah bir elham okuruz:)))ay ölünün arkasından okur gibi oldu allah korusun..dua okuruz demek istedim işte...
Meral sizin bankanın ünvanda yükselme sınavı varmış sende girecen mi??
eveeettt 6 ekim deeee...geçenkinde 9.000 kişi falan girmişti bil bakalım kaç kişi 70 üstü aldı...sadeceee 2 (yani yönetmenlik ünvanında) sonra geçme notunu 50 ye çektiler ve ben 47 ile kaldım(( bu sefer geçme notu 60...ama benim psikolojim çok bozuk o kadar önemsemiyorum ki dikkat et size bile yazmadım....ama çok önemli başkanım bana bu sınavı muhakkak kazanmam gerektiğini söyledi...deli gibi şube açıyoruz...gerçi müdür olmak gibi bir hırsım yok ama...amaaannn ne bileyim...
Kız işte kocam yapamadığımdan açım...hadi kurban olim duaların yanında bi de böyle kısa kısa sevgi cümleleri alayım...hadi benim güzellerim hadi benim canlarım...sonuçta bu topiğin en yaşlısı benim...bir ayağım çukurda...ha ne var 2 cümle yazsanız eliniz mi aşınır...???
bizmde var..bende girecem ama yön yr..
Kızım sanada başlayalım ayetel kürsi..yanıda bi s.s. Yazarız...yada b.s.s. Yada i.ç.o.s.s. Yazarız..sen şimdi bunların anlamını da sorarsın ama ben sana yazamam şimdi bunları:))
Slm canlarim ....
Dua listesini bitirdimrabbim herkesin gonlune gore versin yarin randevum var dualariniza talibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?