Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canımmm amanınnn hastalığım sanamı malum oldu ewet pazara girreim denize artıkın zaten fazla sürmüyor benim hastalık ama inadına olurmuş :))) tek problem karnım çok ağrıyooo

Canım sen şimdi bugün izine ayrılmadın mı transferin var işyerinde mi uğradın sabah nasıl oldu? yıllık iznini yazdırdın mı işe gitmeyi düşünmüyorsun herhalde böyle bir yoğunlukta evinde yat dinlen. Çok güzel uyanmışsın sabaha maşallah canım. Ayetel kursi oku bol bol salavat getir canım işin rast gitsin al bebeğini gel canım benim..

yok canımmm amanınnn hastalığım sanamı malum oldu ewet pazara girreim denize artıkın zaten fazla sürmüyor benim hastalık ama inadına olurmuş :))) tek problem karnım çok ağrıyooo

canımm tatildeysen ve denize girmek istiyorsan tampon alsana çok rahat oluyor 2-3 saatte bi değiştiriyorsun en geç 3 saat mutlaka. Denize gir filan çok konforlu benim bir kere gecikmişti öyle denk geldi kullandım ilk gün biraz rahatsız oldun bir iki saat ama sonra orada olduğunu bile unutuyorsun. Sadece tatil için zaten bitene kadar ama akşamları yatarken ped koy.

ayyy ne rüyalarr ne rüyalarr... bana kısmet falan çıkıyordu karadenize gidiyordum ben kızlar acaba gamzeden haber mi alıcazz.. bebişli hatunların yoğunlu fazla bayağı heralde yoklar bayağıdır..aklıma çok mesude düşüyor inşAllah iyidir.. bukett hatta sen keşke atabilirsen msj atsan iyiler mi diye?

Meraaallll Allah ettiğiniz duaları kabul etsinn.. biiirr sürüü yürek seninle bugun..

yok be sedacım ben kullanamam öle şeler :18:amann nolacak seda 2 gün sonra girerim hiçç takmıyorumkine :)) önemli olan tatilde olmak bende güneşlenirim :)):82:

sen bugün maşallah baya rüya görmüşsün :) ewet ya bebişli hatunlar fırsat bulup uğrayamaz oldular Aylin,Çiğdem,Mesude,Güll ,Yediveren gül :)aboowww biz çocuksuzlar iyice azaldıkkacaba bu ay sürpriz hamile çıkarmıkine??

Sündüzüm ve Tümay ım için sabah çok dua ettim...Canım benim Sündüz kimbilir şuan ne tür acılar içinde...RABBİM hop diye acısız bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...Tümay'ım Bedriye min dediği gibi ggüüpgüzel haberlerle gel İNŞALLAH...Acaba randevun kaçtaydı?

Kuzuumm dün aşırı ayrana maruz kalmam sebebiyle bir uyuduuum bir uyudum anlatamam...(Şok ta MİS diye bir ayran var içmelere doyamıyorum saat 17:00 den 18:30 a 1,5 litresini içmişim:)))) Bu muhteşem enerji akışınız sayesinde inanılmaz rahat ve huzurluyum...ALLAH bin kere razı olsun...

Canım benim RABBİM in izniyle hepimizin yüzü gülecek İNŞALLAH...Az önce hemşire aradı...ye iç eğlen saat 14:00 de burda ol...ama 1-1,5 saat beklersin dedi...bu çişe sıkşma hali beni çok geriyo...neyse ALLAH büyük...bakcaz..

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

günaydın herkese..bugün saat 13:30 da merale rabbi yessir okuyoruz...unutmayın!!

Buketiiimmm ALLAH razı olsun...

Valla ağlıcam şimdi yaaa...Ya siz nasıl insanlarsınız? nerdeydiniz bunca zaman? ne yer ne içersiniz? RABBİM sizi özellikle mi yarattı bilmiyorum ki...Meleklerim benim...Yemin ederim huzur kaynağım oldunuz..Yatıp kalkıp dua ediyorum ağzı dualı bir insan yaptınız beni...Burcuuummm güzel kalpli, güzel yüzlü can arkadaşım...RABBİM gönlünden geçen ne varsaaa ama ne varsa tez zamanda nasip etsin sana İNŞALLAH....Evet dün akşam tam dolunaydı...hilal de BİSMİLLAH dedik ilaçlara başladık...Dolunayda tamamlıyoruz süreci ALLAH ın izniyle...bu da çok anlamlı benim için....vee inan hiç ama hiiiç heyecanlı değilim...bu benim gerçek halim olamaz...kendime inanamıyorum...Sanıyorum dualarınız içimi soğuttu...şükürler olsun...veeeeeeeeeeeee BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUUUMM...Bugün burası buram buram sevgi koksun...ki kokuyor zaten...

Meral canım günaydın ne zaman yola çıkacaksınız?
Annen ve kız kardeşin yanında olacak mı?
Heyacan seviyen ne durumda?

Meraaaaaaaaaaaaaal :)

Kuzum şimdi işyerindeyim foşur foşur çalışıyorum...öğle yemeği saatinde çıkıcam ALLAH izin verirse...Fulya nın trafiği biraz yoğun oluyor kocam da tetenek kızdırmayayım onu diye en geç 12:40 da yola çıkmamız gerekecek...Kız kardeşim değil ama annem yanımda olacak ALLAH izin verirse...Valla RABBİM e şükürler olsun sanki göz muayenesine gidiyor gibiyim...enteresan...resmen Türkiye nin 4 bir yanından akan dualarla RABBİM bana sakinleştirici vurdu...

Bu son reglin olsun İNŞALLAAAHHH...aaaa yaşasıın tatilin heba olmayacaaakk...aayy çok sevindim senin adınaaa...Beni tatilden önce en geren şeydir bu...Yaaa Aslı'm bugün büyük gün...oldu da bitti MAŞALLAH dicez bakalım...o kadar mutluyum ki bugün transferin olmasından ötürü...bissürü anlamlı şeyin birleştiği birgün bugün...ama inanın bu düşünce beni mutlaka olacak duygusuna sevketmiyor...herşeye hazır gidiyorum...emin olun...

allah yardımcın olsun işin gücün rast gitsin cnm

Amiiinn...ALLAH razı olsun...

yok be sedacım ben kullanamam öle şeler :18:amann nolacak seda 2 gün sonra girerim hiçç takmıyorumkine :)) önemli olan tatilde olmak bende güneşlenirim :)):82:

bende kullanamıyordummm.. bi kere tampon taktım denize girdimm aklımsürekli onda nasıl çıkarıcam acaba diye gidip çıkarmıştım da rahatlamıştımm.. ohh beee dediyddimm.. tatile nereye gidiyonuz

anam ben korkarım tampondan yaa çıkmazsa içeri kaçarsa ...bi kerede p.r.tif kalmıştı bende:))ay çok komikti:)))

ararım canikom..iyidir umarım..ee malum bebekliler artık fırsat bulamıyolar..bediş demek ki bu iyi günlerimiz...

sen bilirsin tabi canım bende çalıştığım için 2 hafta iznimin 1 haftasında ev işlerimi yapı bir haftasında tatile giderdil denk gelince kullandım çünkü 1 haftada 4 gün denize girmemek çok kötü benim için zaten deniz için gidiyordum. Eskişehir'de deniz yok ama çok rahat hiçbir zararı da yok. Nasıl rahat hissedeceksen kendini öyle yap balım.

bende kullanamıyordummm.. bi kere tampon taktım denize girdimm aklımsürekli onda nasıl çıkarıcam acaba diye gidip çıkarmıştım da rahatlamıştımm.. ohh beee dediyddimm.. tatile nereye gidiyonuz

kız ipi var zaten ordan çekip çıkarıyorsun takılması da kolay bende yadırgamıştım ama alıştım geçen sene de annemle gitmişti tatile tam yolda geldi ara kanama olarak 16. günümde ve sürer 4 gün filan aldım orada da kullandım sadece gece kullanmadım.

Yani Aslı'nın hastalanacağı malum oluyor da beniimm kocaaaa olayım malum olmuyor ya ne diim sana Bedriye'm...Ha ne var diyeydin ya Maralım seni gördüm rüyamda kucağında bebeler diye...ben de umutlu umutlu gideydim:))))

yok bebeğim izne ayrılmadım bugün geldim öğlene kadar çalışıp burdan gidicem ALLAH izin verirse...ama yarın gelmicem...belki ufak bişey için uğrarım (benim yaptığım bir raporlama var da)...

Biliyoruuumm hissediyoruumm...o yürekleri çok seviyoruumm....

Geçen sene Kuzey Ege turu yapıyoruz eşimle aman ne keyifliyiz taam Çeşme ye gittik ben cörtledim..Nasıl üzüldüm anlatamam...Eşim yalvardı yakardı gittik aldık tamponu...sadece 1 dk yapmayı denedim..aayy hatırlamak istemiyorum...sanırım koordinatları belirleyemedim :))) beceremedim yani...Kabus gibiydi((

ayyy inşAllahh bizde sağlıkla alırız kucağımızaa vee öylleee yoğun oluruzz birbirimize msjlarla dönüş yaparızz..

benimm bebeğim dün buıgun durgun sanki yine.. aklım onda.. bugunde sağlık ocağına gittim bi önceki verdiğim kanda takip yapılamamış kan donmuş nadieren böyle oluyormuş.. ya bukkeettt sen tampondan korkmazsın hiç inanmıyorumm sen dün bana yazdın yaa normal doğum düşünüyorm diyee benimm gözümde korkusuz şövalyeden daha korkusuzsun seennn

AMİNNNNNNNNN :)) Ewet bugün büyük gün Güzel Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh
aynen Bedriye ben takma kısmını bile yapamam korkarım ayol :))Canım tatile Anamura gidiyoruz Allah izin verirse..
nasıl yaniii Bukett sonra naptın senmiçıkardın??kızım ne ilginçsin sen yahuu

canım benim dün gelemedim herkesten duygu dolu mesajlar istemişsin neyse geçte olsa ben bugün görevimi icra etmek için burdayım

topiğimize güneş gibi ayyy yok yok ay gibi doğdun (malum dolunayla çok ilgileniyorsun ya) hep çok mutlu ve çok pozitifsin,başkalarını bilmem ama beni çok mutlu ediyorsun yaydığın enerjiyi alabiliyorum,hani hep en yaşlınız benim diyorsun yaa senin olduğun yaş değil hissettiğin ve hissettirdiğin yaş önemli bence senin içinde küçük yaramaz bi çocuk, var hep oralarda biyerlerde dursun olurmu hiç büyümesin,seni çooooookkkkkk seviyorum hepmutlu ol...

senin için bende 13:30'da dua edeceğim Allah sana güç kuvvet versin,hayırlısı ile transferin çook kolay ve sorunsuz geçsin,test günün bir an önce gelsin hepimiz o testteki değer'e o pozitif test çubuğuna sevinelim bayram edelim burda.

Son düzenleme:

kızım normal doğumla onun ne alakası var..ben içine kaçarda çıkaramazsam sonra doktara ne diyecem diye düşünüyorum:))rezalet yanii:))komik...gülmekten çıkaramaz doktor...:))

kzım ucu dışarda kaldıı...çektim çıkardımm...:)))bikeresinde bunun çileklisi varmış meğer ben kan kan diye bağıröıştım:)))gençtik cahildik bişey bilmiyoduk:))))

ama ben görmediiiim neden profiline koymadııın bende görmek istiyorum

bakarızz:))

şimdi gelelim banaaaa

bugün yine sinir stres hat safhada bu patronada sinir oluyorum fırçalayıp duruyo, neyse gidişime zemin hazırlıyorlar,2 sene daha sıkıcam dişimi sonra elveda....

dün gazi hastanesine gittim mesut öktem'den randevu alabilmek için evet muayene değil sadece randevu için gittim ve pazartesi gel dedi bana ayyyyy inşallah herşey güzel olacak.

bu arada babam bugün hastaneden çıktı

kzım ucu dışarda kaldıı...çektim çıkardımm...:)))bikeresinde bunun çileklisi varmış meğer ben kan kan diye bağıröıştım:)))gençtik cahildik bişey bilmiyoduk:))))

bakarızz:))
sizi gidi cahiller siziben başıma gelenleri anlatamam bile o derece yaniii

Kuzucum hoşgeldinn o patronuna benden selam söle kızdırmasın beni gelirim yanına haaaçok üzerine geliyolar senin ama olmazkicanım mesuttan randevu almak için hast. nie gittinki arasaydın ben öle yapmıştım boşuna yorulmuşsun :)

Kızlar rezil oldummm benim ilk gün hiç böle olmazdı deli gibi hastalanıyorum vee pantolonuma çıkmışşş (( ayyy napacam ben yaa azıcık çıkmış ama üfffff bu nie böle olduki hiç böle olmazdı benimm bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…