- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.821
Bu kadar olurr..
Seni gördüm rüyamda hastalanmışsınn bende diyorum ki oohh cuma günü yola çıkacaktın tatilden en fazla bir iki günü yemiş olursun o zaman diye hesap yapıyordum
Kızlaaarr MEraaalll dualarıma birazdan başlıcaam sana, Allah yardım etsin.. inşAllah..
Sündüzzz sana dua ettim sağlıkla al bebeğini inşAllah kucağına,
Tümayımmm sana da bol bol dua ettim.. Rabbimm güzel haberler almanı sağlıklı haberler duymanı kısmet etsin inşAllah.. doktorunda bugun seni çok güleç, sabırlı, açıklamalı karşılasın inşAllah.. nasıl karşıladığını da bildir geldiğinde
Güne muhteşem başlamakla birlikte an itibariyle çok ama çok sinirliyim...Dün annem 18:30 da geldi saat00 du müdürüm (ALLAH onu en yüksek makamlara çıkarsın İNŞALLAH) hadi sen çık annenle birlikte ol dedi...Bölge Başkanına gidip "Efendim annem geldi müsadenizle çıkabilir miyim?" dedim. Sözkonusu anne olunca susuyorum ama telefonun açık olsun dedi 19:20 gibi falan çıktım...Gece saat 00:00 dı benim asistan beni aradı...yavrum sıkıla sıkıla sordu sorusunu inanamadım..vee sabah ne öğrenim bireysel ekip gece 2 de müdürüm ise sabah 4 de çıkmış bölgeden...İnanabiliyor musunuz? yani annem gelmese ben de gece 2 ye kadar burda çalışacaktım...Yuh yaaa ...artık bu kadarı da fazla...vallahi pes...söylenecek kelimelerimin bittiği yerdeyim...sabah sabah tüm millet şiş gözlerle geziyo bölgede...kendimi suçlu hissettim...
Neyse...şimdi geçti sinirim...yukardaki paragrafı yazarken yanı yaklaşık 20 dk önce hakikaten çok sinirliyim...
Canlar zabanan ezanla uyandım...hemmen kaltım namaza durdum...aayy muhteşemdiii....RABBİM e isteklerimi sundum...İNŞALLAH kabul buyurmuştur...Taamm o sırada anacım da uyandı...o namazını kılana kadar ben balkonda dua ettim...Sonra annem geldi onunla dua ettik...Güne ancak böyle başlanırdı bence...sonra yattım 1 saatliğine falan..7:30 da kalktım bir güzel banyomu yaptıımm...saçlarımı köpükledim...kırmızı blüz...kırmızı ayakkabılar falan...çok özendim bugün kendime...uykum var ama mutluyum...heyecansız, stressiz, ve duygusuzum...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...
[
yok canımmmamanınnn hastalığım sanamı malum oldu ewet pazara girreim denize artıkın zaten fazla sürmüyor benim hastalık ama inadına olurmuş :))) tek problem karnım çok ağrıyooo
yok canımmmamanınnn hastalığım sanamı malum oldu ewet pazara girreim denize artıkın zaten fazla sürmüyor benim hastalık ama inadına olurmuş :))) tek problem karnım çok ağrıyooo
yok be sedacım ben kullanamam öle şeler :18:amann nolacak seda 2 gün sonra girerim hiçç takmıyorumkine :)) önemli olan tatilde olmak bende güneşlenirim :)):82:canımm tatildeysen ve denize girmek istiyorsan tampon alsana çok rahat oluyor 2-3 saatte bi değiştiriyorsun en geç 3 saat mutlaka. Denize gir filan çok konforlu benim bir kere gecikmişti öyle denk geldi kullandım ilk gün biraz rahatsız oldun bir iki saat ama sonra orada olduğunu bile unutuyorsun. Sadece tatil için zaten bitene kadar ama akşamları yatarken ped koy.
ayyy ne rüyalarr ne rüyalarr... bana kısmet falan çıkıyordu karadenize gidiyordum ben kızlar acaba gamzeden haber mi alıcazz.. bebişli hatunların yoğunlu fazla bayağı heralde yoklar bayağıdır..aklıma çok mesude düşüyor inşAllah iyidir.. bukett hatta sen keşke atabilirsen msj atsan iyiler mi diye?
Meraaallll Allah ettiğiniz duaları kabul etsinn.. biiirr sürüü yürek seninle bugun..
çok heyecanlasınıdr şu an belki, inşAllah sen hayırlısıyla bebişlerinle geliceksin ve sedama,zeynebimee bu tüp yolunda yoldaş olucaksın pozitifsin ve pozitif sonuçla geliceksin hayırlısıyla..
yarın buyuk gun yanii,,Allah ımm yardım etsin bu gece sen nasıl uyursun ki? yarına senin içinde bolca dua ediceğim, çok heyecanlı, bizi haberdar et mutlaka..
ayyy yarın inşAllah çok güzel çok hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun..tümay doktordan guuupgüüzeell haberlerle gelsin, meralin transferi harika gecsin bebişleri sağlıkla yüklesin doktoru:)), sündüz canımm enn kolay en acısız şekilde sağlıklıca inşAllah bebeğini alsın kucağınaa..
Günaydın kızlarr. Bugün büyük gün Meralimin transferi var. Rabbim inşallah yüzünü güldürsün, tutunmasını, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Bak benim de perşembe günü 14.00 de olmuştu 3 hafta sonra sana nasip oldu. İnşallah senin yüzün gülecek canım. Dualarımız seninle.
Benimde gözümden uyku akıyor yine 10.30 da yattım oysa ama yetmiyor haftasonunu iple çekiyorum ya.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
günaydın herkese..bugün saat 13:30 da merale rabbi yessir okuyoruz...unutmayın!!
Günaydın canlarım, çok yoğunum, ama aklım sizde, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor bazen, inşallah hepiniz çok iyisinizdir :)
canım kv hergün daha iyiye gidiyor ama tedavisi uzun sürecek yani toplamda 4 hafta falan ,10 günü geride bıraktık, haftaya salı Allah nasip ederse evimize dönüyoruz, eşimin ablası burda, onunda ikizleri var, tüp bebekle oldular, o da çok sıkıntılar çekti bebekler doğdugunda 8 yıllık evliydi, inşallah darısı sana ve tüm tüp dostlarımıza :))
Meral bebeğimmmmm
Dün bir oksijen tedavisi sonucu bir yere gittik, dolunay vardı, tam dolunaymiydi bilmiyorum gerçi, aklımdan kalbimden hep sen geçtin, ortamdan koptum biran, sonra sabah gözümü açtım daha yataktayım yüzümü yıkamadım, baktım içimden rabbi yesir çekiyorum :) dün sana o kadara çok şey yazmak istedim ki, yukarıdaki mesajı bile çok zor şartlarda yazdım, dün çok yogundum, neyse beni boşver, sabah gözümü senle açtım anlayacağın :)) şimdi sen heyecandan bayılacak gibisindir eminim Allah yardımcın oldun bugün oraya dualarla gideceksin biliyorum inşallah herşey yolunda gider, kalbin ferah için rahat, ruhun huzurlu bir şekilde gideceksin veeee seni çooooook seviyorum :))))))))))
Meral canım günaydın ne zaman yola çıkacaksınız?
Annen ve kız kardeşin yanında olacak mı?
Heyacan seviyen ne durumda?
Meraaaaaaaaaaaaaal :)
Kızlar Günaydınnn...
Sabah uyandım bide ne görüyüm hastalanmışım :) olmasaydı şaşardım :)
Sündüzcüm canımmm Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak yavrunu kucağına alırsın Dualarım seninle canım
Merallll amanınnn bugünmüş transferr büyük gün hadi bakalım hayırlısı olsun canım dualarımdasın ve güzel haberlerine almamıza çok az kaldı demek oluyo bu :) Mübarek perşembe günü nede güzel öğle ezanından sonra yapılacak transferin :) Bundan 9 ay sonra iyice ağırlaşacaksın ve bi dolu kilo almış olacaksın sonra belki tek yada ikiz ya da üçüz bebişler gelecek Allah'ın izniyle
Sen inanılmaz pozitif birisin..Güzel yürekli arkadaşım Allah yardımcın olsun Allah hakkında hayırlı olanları nasip etsin inşallah Seni çokkkk seviyorummmm
allah yardımcın olsun işin gücün rast gitsin cnm
yok be sedacım ben kullanamam öle şeler :18:amann nolacak seda 2 gün sonra girerim hiçç takmıyorumkine :)) önemli olan tatilde olmak bende güneşlenirim :)):82:
canımm tatildeysen ve denize girmek istiyorsan tampon alsana çok rahat oluyor 2-3 saatte bi değiştiriyorsun en geç 3 saat mutlaka. Denize gir filan çok konforlu benim bir kere gecikmişti öyle denk geldi kullandım ilk gün biraz rahatsız oldun bir iki saat ama sonra orada olduğunu bile unutuyorsun. Sadece tatil için zaten bitene kadar ama akşamları yatarken ped koy.
ayyy ne rüyalarr ne rüyalarr... bana kısmet falan çıkıyordu karadenize gidiyordum ben kızlar acaba gamzeden haber mi alıcazz.. bebişli hatunların yoğunlu fazla bayağı heralde yoklar bayağıdır..aklıma çok mesude düşüyor inşAllah iyidir.. bukett hatta sen keşke atabilirsen msj atsan iyiler mi diye?
Meraaallll Allah ettiğiniz duaları kabul etsinn.. biiirr sürüü yürek seninle bugun..
yok be sedacım ben kullanamam öle şeler :18:amann nolacak seda 2 gün sonra girerim hiçç takmıyorumkine :)) önemli olan tatilde olmak bende güneşlenirim :)):82:
bende kullanamıyordummm.. bi kere tampon taktım denize girdimm aklımsürekli onda nasıl çıkarıcam acaba diyegidip çıkarmıştım da rahatlamıştımm.. ohh beee dediyddimm.. tatile nereye gidiyonuz
Bu kadar olurr..
Seni gördüm rüyamda hastalanmışsınn bende diyorum ki oohh cuma günü yola çıkacaktın tatilden en fazla bir iki günü yemiş olursun o zaman diye hesap yapıyordum
Kızlaaarr MEraaalll dualarıma birazdan başlıcaam sana, Allah yardım etsin.. inşAllah..
Sündüzzz sana dua ettim sağlıkla al bebeğini inşAllah kucağına,
Tümayımmm sana da bol bol dua ettim.. Rabbimm güzel haberler almanı sağlıklı haberler duymanı kısmet etsin inşAllah.. doktorunda bugun seni çok güleç, sabırlı, açıklamalı karşılasın inşAllah.. nasıl karşıladığını da bildir geldiğinde
Canım sen şimdi bugün izine ayrılmadın mı transferin var işyerinde mi uğradın sabah nasıl oldu? yıllık iznini yazdırdın mı işe gitmeyi düşünmüyorsun herhalde böyle bir yoğunlukta evinde yat dinlen. Çok güzel uyanmışsın sabaha maşallah canım. Ayetel kursi oku bol bol salavat getir canım işin rast gitsin al bebeğini gel canım benim..
sen bilirsin tabi canım bende çalıştığım için 2 hafta iznimin 1 haftasında ev işlerimi yapı bir haftasında tatile giderdil denk gelince kullandım çünkü 1 haftada 4 gün denize girmemek çok kötü benim için zaten deniz için gidiyordum. Eskişehir'de deniz yok ama çok rahat hiçbir zararı da yok. Nasıl rahat hissedeceksen kendini öyle yap balım.
kız ipi var zaten ordan çekip çıkarıyorsun takılması da kolay bende yadırgamıştım ama alıştım geçen sene de annemle gitmişti tatile tam yolda geldi ara kanama olarak 16. günümde ve sürer 4 gün filan aldım orada da kullandım sadece gece kullanmadım.
anam ben korkarım tampondan yaa çıkmazsa içeri kaçarsa ...bi kerede p.r.tif kalmıştı bende:))ay çok komikti:)))
ararım canikom..iyidir umarım..ee malum bebekliler artık fırsat bulamıyolar..bediş demek ki bu iyi günlerimiz...
AMİNNNNNNNNN :)) Ewet bugün büyük gün Güzel Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhBu son reglin olsun İNŞALLAAAHHH...aaaa yaşasıın tatilin heba olmayacaaakk...aayy çok sevindim senin adınaaa...Beni tatilden önce en geren şeydir bu...Yaaa Aslı'm bugün büyük gün...oldu da bitti MAŞALLAH dicez bakalım...o kadar mutluyum ki bugün transferin olmasından ötürü...bissürü anlamlı şeyin birleştiği birgün bugün...ama inanın bu düşünce beni mutlaka olacak duygusuna sevketmiyor...herşeye hazır gidiyorum...emin olun...
Amiiinn...ALLAH razı olsun...
aynen Bedriye ben takma kısmını bile yapamam korkarım ayol :))Canım tatile Anamura gidiyoruz Allah izin verirse..bende kullanamıyordummm.. bi kere tampon taktım denize girdimm aklımsürekli onda nasıl çıkarıcam acaba diyegidip çıkarmıştım da rahatlamıştımm.. ohh beee dediyddimm.. tatile nereye gidiyonuz
nasıl yaniii Bukett sonra naptın senmiçıkardın??kızım ne ilginçsin sen yahuuanam ben korkarım tampondan yaa çıkmazsa içeri kaçarsa ...bi kerede p.r.tif kalmıştı bende:))ay çok komikti:)))
ararım canikom..iyidir umarım..ee malum bebekliler artık fırsat bulamıyolar..bediş demek ki bu iyi günlerimiz...
Resmi silemedim başka resim koydum:)))))))))))))))))))))))))
ayyy inşAllahh bizde sağlıkla alırız kucağımızaa vee öylleee yoğun oluruzz birbirimize msjlarla dönüş yaparızz..
benimm bebeğim dün buıgun durgun sanki yine.. aklım onda.. bugunde sağlık ocağına gittim bi önceki verdiğim kanda takip yapılamamış kan donmuş nadieren böyle oluyormuş.. ya bukkeettt sen tampondan korkmazsın hiç inanmıyorumm sen dün bana yazdın yaa normal doğum düşünüyorm diyee benimm gözümde korkusuz şövalyeden daha korkusuzsun seennn
AMİNNNNNNNNN :)) Ewet bugün büyük gün Güzel Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh
aynen Bedriye ben takma kısmını bile yapamam korkarım ayol :))Canım tatile Anamura gidiyoruz Allah izin verirse..
nasıl yaniii Bukett sonra naptın senmiçıkardın??kızım ne ilginçsin sen yahuu
ama ben görmediiiim neden profiline koymadııın bende görmek istiyorum
kzım ucu dışarda kaldıı...çektim çıkardımm...:)))bikeresinde bunun çileklisi varmış meğer ben kan kan diye bağıröıştım:)))gençtik cahildik bişey bilmiyoduk:))))
bakarızz:))
şimdi gelelim banaaaa
bugün yine sinir stres hat safhada bu patronada sinir oluyorum fırçalayıp duruyo, neyse gidişime zemin hazırlıyorlar,2 sene daha sıkıcam dişimi sonra elveda....
dün gazi hastanesine gittim mesut öktem'den randevu alabilmek için evet muayene değil sadece randevu için gittim ve pazartesi gel dedi bana ayyyyy inşallah herşey güzel olacak.
bu arada babam bugün hastaneden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?