Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hiiiiiii kurban olurum seni vereneeee....Benim canım mıymış oooo....Bak Buket örnek al...nasıl s.s. yapmış gör...MAŞALLAH...:))) Benimle ilgili kurduğun her bir cümle bünyemde çikolata yeme etkisi yarattı bilesn...Beni çok mutlu ettin ya ALLAH ta seni mutlu etsin İNŞALLAAAHHH....Sizin edeceğiniz her dua benim içime siner aksi mümkün mü? Bu arada benden umudu kesip eşime ulaşmışlar...:))) çok bozuldum ama ses etmedim:)))

CANIMM benimmm yeni bir rüzgar estirdi inan senin bu transferinn inşAllah hepde böyle yüzümüz güler.. Rabbi yesir benide çok rahatlatıyor, ayetel kürside aynı şekilde ama sana nacizane tavsiyem kendin 100 ad selavat getir. "Allahumme salli ala seyyidina Muhammed" inşAllah tüm işleriniz yolunda kolaylıkta gidecek.

Sonuç ne olursa olsun ALLAH ın izniyle yüzümüz hep gülecek İNŞALLAH...Tavsiyen için sonsuz teşekkür ederim muhteşemsin...kafam öylesine karışık ki iyi ki hatırlattın...ALLAH razı olsun....

ay meral evet transfer günü öle yapalım..rabbi yessir okuyalım..

i.ç.o.s.s.

inşallah çocuğun olur ...s.s y,i zaten biliyosun...

ALLAH tan bir mani çıkmazsa yarın saat: 14:00 de transferim gerçekleşiyor...Benimle aynı heyecanı paylaştığınızı çok iyi biliyorum...Eğer yarın müsait olursanız benim için hep beraber saat: 13:30 da RABBİ YESSİR okur musunuz?

Aynı anda hepinizle birlikte hep beraber dua etmek istiyorum...Sadece 1 tane...

Hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...Seviyorum sizi...Hem de çookk...

Canim ya cok sag ol bizde esimle ayni senin gibi diypruz yarisi gitti yarisi kaldi suan 15 hafta 4 gunlugum ...Rabbim herkese yavrusunu saglikla kucahina almayi nasip etsin ...Canim burdan dua isteyip gidince kendimi cok guclu hissediyorum once saglikli oldugunu sonrada cinsiyetini ogrenirim insallah..

Canim ben okurum 100 tane insallah guzel sonuclar aliriz seninle...

ben Rabbi yesir okuyamam kusura bakmaaaaaaa

çünkü başka başka dualar edicemmmmm :))) madem çok istiyorsun yanında Rabbi yesirde çekerim, Rabbim inşallah kolaylaştırır veeee pozitif sonucu görmenizi nasip eder, meraaaaallllll bebeğim herşey çok güzel olacak inşallah, kalbimiz seninleeeeee

Bugun test icin hastaneye gittim.biliyorsun fobim var ancak dua ile sakinlesiyorum.senin icin aklima gelen duayi okudum.10 tefriciye 10 ayetel kursi 20 rabbi yesir 100lem yelid.sonra dr geldi.yarin dualarim seninle olacak.is yerindeki yogunluk sayesinde bebege odaklanmazsin veeee bide bakmisiz gelmis bebecik insallah.

Telden girdigim icin alinti yapamadim kizlar.ben bugun kartal arastirmaya geldim testler icin.dr cok tatli.sonuclar bi ay sonra cikacak.esimin toplantisi var.onu bekliyorum donmek icin.uskudardayiz vee tekrar diyorum Allah istanbulda yasayanlara sabir vrsin.bu gurultu bu kirlilik.cekilir gibi degil.insanin omrunu yr mazallah

ALLAH canını almasın 1 saliselik bir sürede duvara çarpmış gibi oldum...okuyamam demişsin yaa...bilmeden bişey yaptım seni kırdım falan sandım:))) tövbeee...ama ama beni sevdiğine dair cümle yok...anlaştık sanıyordum...bir metin hazırlanacaktı...Neden şuan okuyamıyorum ben o metni neden neden neden?

Hii unutmadan
SEVİYORUM SENİ MERALLLLLLLLLLL :)

Canım beniiim ben de seni seviyorum...her daim aklımdasın...dualarımdasın...bu testlerin heeepsi boşuna kesinlikle bişey çıkmayacak ve bir sonrakinde işlem tamamlanacak biliyorum...görüyorum...dönenceee....

selam arkadaşlar

Bugün mutluyum :) :) sırf yatmak için dün hiç uyumadım gece 12 de yattım yaklaşık 30 saate yakın uyanık kaldım ve bugün 3 de uyandım hala uykum var gece uykusunu özlemişim :) gece uyumak çok güzel yaaa

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz meralcim sen hamişliğe adım taraken bende inş anneliğe adım atmış olurum allah gönlüne göre versin inş herşey yolunda gider hoşçakalın

Meralciğimmm büyük gün geldi demek nasıl da geçti sen iki regl ara vermiştin yani dr verdirmişti bak geldi işte transfer günün ve tesadüfe bak benim de perşembe günü saat 2 de olmuştu sonu benzemesin inşallahh.. Ben senden umutluyum vücut dinlendi, embriyolar dinlendi, sen çokm pozitifsin ben o kadar pozitif olamadım çünkü işyerinde hep bir sorunlar çıktı randevu saatlerimde öğrenci işçi geç geldi, sinirimi bozan şeyler oldu vs.. Bir de ohs riski, e2 yükselmesi derken hep stres oldum sen çok çok iyisin bu da sonuca yansıyacak inşallahh canımm. Ta buradan alıyorum enerjiyi dualarım seninle bitanem hadi al bebeğini gel.

Tabii ki okurum ayrıca ezbere bildiğimden tefriciye de okurum o saatte ayrıca geç kaldım yazmakta umarım görürsen fil suresi var elem tere diye başlıyor hani anlatmıştım bir kadına imkansız demişler ama üçüzlere gebe kalmış diye tüpte, o kadın hep onu okumuş ya ezberle ya kağıda yaz onu oku canım.

canım hayırlısıyla gelsin inşallah rahat ol stres yapma eğer sezeryan olmak zorunda kalırsan moralini bozma bebeğin sağlıkla gelsin önemli olan o ancak elinden geldiğince normali dene dayanmaya çalış Rabbim güç kuvvet versin inşallah. Sağlıcakla gelsin bebeğin dualarımızda sende olacaksın

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım benim allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

çok heyecanlasınıdr şu an belki, inşAllah sen hayırlısıyla bebişlerinle geliceksin ve sedama,zeynebimee bu tüp yolunda yoldaş olucaksın pozitifsin ve pozitif sonuçla geliceksin hayırlısıyla..

yarın buyuk gun yanii,,Allah ımm yardım etsin bu gece sen nasıl uyursun ki? yarına senin içinde bolca dua ediceğim, çok heyecanlı, bizi haberdar et mutlaka..

ayyy yarın inşAllah çok güzel çok hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun..tümay doktordan guuupgüüzeell haberlerle gelsin, meralin transferi harika gecsin bebişleri sağlıkla yüklesin doktoru:)), sündüz canımm enn kolay en acısız şekilde sağlıklıca inşAllah bebeğini alsın kucağınaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…