- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.781
MERAL;
Sana sevhi methiyeleri tabii ki yazalım yaniii diyorsun kiii bildiğimi ayrıca okumakda istiyorum.. Canım benimm ben senin enn çok huzur veren yanını seviyorum.. inanılmaz pozitifsinn ve çok garip sinirliyim üzgünüm dediğin anda bile sen çok pozitif geliyorsun bana, hayat dolu halinleee aklımı başımdan alıyorsunnbide nedense seni çok hızlı okuyorum ben acaba aceleci mi geliyorsun bana bilemedim.. ayetel kürsi niyetlenn.. okuruzz.. rabbi yesir çekeriz sana yarın bol bol.. sen niyetlen şimdi 313 tane, Ayşeciiğiimm hamilelere diye niyetlenmiş ama sen istersen genel de niyetlenirsin hepimiz okuruz içine hangisii sinerse.. çok heyecanlıyımm, çok umutluyum.. Hayırlısını sağlıklısını diliyorum Allah tan , Ayrıca tüp merkezide bugun sana mı eşine mi ulaştı bilmiyorum ama minnettar kalmışlardır konuşabildiklerine Allah yardım etsinn.. 3üznüz olsun inşAllah.. 2 kız 1 erkek..inşAllah..
BUKEEETTT doktor mu değiştiriyorsunn anacım sen ne cesaretli hatunsunn, pıt diye bu beni tanımıştı falan hiç bişey demeden zınk diye değiştiriyorsunn, ben de epidural sezeryane karar verdimm kısmetsee.ama onun için önce epidural yapan bi hastane ve doktor bulmam gerek YAseminn bana kendi doktorunun bilgilerini verince araştırıcamm bakalım o hastanede var mıymış.. Doğum işi gerçekten de kısmet işi sezeryan planlanıp normal doğuran arkadaşlarım olduğu gibi tam tersi olanda oldu.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
Hiiiiiii kurban olurum seni vereneeee....Benim canım mıymış oooo....Bak Buket örnek al...nasıl s.s. yapmış gör...MAŞALLAH...:))) Benimle ilgili kurduğun her bir cümle bünyemde çikolata yeme etkisi yarattı bilesn...Beni çok mutlu ettin ya ALLAH ta seni mutlu etsin İNŞALLAAAHHH....Sizin edeceğiniz her dua benim içime siner aksi mümkün mü? Bu arada benden umudu kesip eşime ulaşmışlar...:))) çok bozuldum ama ses etmedim:)))
CANIMM benimmm yeni bir rüzgar estirdi inan senin bu transferinn inşAllah hepde böyle yüzümüz güler.. Rabbi yesir benide çok rahatlatıyor, ayetel kürside aynı şekilde ama sana nacizane tavsiyem kendin 100 ad selavat getir. "Allahumme salli ala seyyidina Muhammed" inşAllah tüm işleriniz yolunda kolaylıkta gidecek.
Hiiii napcaz biz Bukeett?? bizim banka kaynak verecekmiş bu sefer ..Eylül de de eğitim verilecekmiş 2 gün falan...bu sefer mevzuat ağırlıklı olacakmış galiba....amaann niye hatırlattın ki bana sinirim bozuldu yine((
ama ben çatlarııımmm...hele i.ç.o.s.s...lüfeeeenn....
Ayetel Kürsi okumakta beni çok rahatlatıyor ama en çok RABBİ YESSİR beni mutlu ediyor...Hiçbirinizi yormak istemediğim için bişey söylememeye çalışıyorum ama...Benim için 1 tane RABBİ YESSİR okursanız çok memnun olurum...Herkes saat 13:30 itibariyle müsait olunursa eğer okursa ben o gücü alıp öyle girerim...
tÜMAYIMMM bugunde yarında dualarım seninle, Rabbim güpgüzell haberler duymanı vermeni nasip etsin inşAllah.. dün gecede aklımdaydınn inan kendi kendime dedim ki (seni 15.haftada diye düşündüm şimdi yine konterol etmedim ama hayırlısıyla 35 de sezeryan olucaksın yaa.. kısmet olursaa beklediği kadar bekliyoorrr hoopp bebiş inşAllah kucağında diye çınlattık kulaklarınızı.. belki cinsiyetide söyler Tümay bu sefer, dualarımdasınn..
ALLAH tan bir mani çıkmazsa yarın saat: 14:00 de transferim gerçekleşiyor...Benimle aynı heyecanı paylaştığınızı çok iyi biliyorum...Eğer yarın müsait olursanız benim için hep beraber saat: 13:30 da RABBİ YESSİR okur musunuz?
Aynı anda hepinizle birlikte hep beraber dua etmek istiyorum...Sadece 1 tane...
Hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...Seviyorum sizi...Hem de çookk...
Canim ben okurum 100 tane insallah guzel sonuclar aliriz seninle...
ALLAH tan bir mani çıkmazsa yarın saat: 14:00 de transferim gerçekleşiyor...Benimle aynı heyecanı paylaştığınızı çok iyi biliyorum...Eğer yarın müsait olursanız benim için hep beraber saat: 13:30 da RABBİ YESSİR okur musunuz?
ben Rabbi yesir okuyamam kusura bakmaaaaaaa
çünkü başka başka dualar edicemmmmm :))) madem çok istiyorsun yanında Rabbi yesirde çekerim, Rabbim inşallah kolaylaştırır veeee pozitif sonucu görmenizi nasip eder, meraaaaallllll bebeğim herşey çok güzel olacak inşallah, kalbimiz seninleeeeee
Bugun test icin hastaneye gittim.biliyorsun fobim var ancak dua ile sakinlesiyorum.senin icin aklima gelen duayi okudum.10 tefriciye 10 ayetel kursi 20 rabbi yesir 100lem yelid.sonra dr geldi.yarin dualarim seninle olacak.is yerindeki yogunluk sayesinde bebege odaklanmazsin veeee bide bakmisiz gelmis bebecik insallah.
Hii unutmadan
SEVİYORUM SENİ MERALLLLLLLLLLL :)
Canlar yine yine yine inanılmaz yoğun birgünün taam göbeğindeyim...Sabah başladığımız toplantı öğle yemeğinde bitti...Şimdi de toplantıda belirlenen eksikliklerle ilgili tablolar yapıyoruz...Delirecem yaaa...Bu nasıl bir dönem bi de şansa bak tüp zamanı...İnnaın yumurtalarımı merak etmeye vaktim yok...
SON DAKİKA : Eşimi aramışlar...tüm embriyolar aynı derecede ilerliyormuş hangisini seçeceklerine karar veremiyorlarmış o nedenle yarın öğleden sonra saat 14:00 de işlemi gerçekleştireceklermiş...Biraz heyecan yaptım...RABBİM izin verise yarın bu saatler yatıyor olurum...Beni en çok strese sokan çiş olayı...Neyse doktorum yönlendirir heralde...
SON DAKİKA : Annem 12:30 otobüsüyle Ankara'dan yola çıktı...Çoook ama çok mutluyum...
SON DAKİKA : Kız kardeşim tatilini yarıda kesiyor ve akşam 22:15 otobüsüyle Dikili den yola çıkıyor...
İnanılmaz rahatladım..Onlar yanımdayken dünya bana cennet...e siz de varsınız...ALLAH ıımm bin kere şükürler olsun...
Yaa sorma sabah 9 da açtım...Şu bizim umarsız çift olmamızla lakalı yazan herkese cevap yazıyordum en son Seda' nın yazdığına cevap yazıyordum...saat10 da tekrar bilg. açtım...2 kelime daha ekledim...peehh hepsi gitmiş...
Canım beniiimm ALLAH yardımcın olsun...Çok heyecanlı bir süreç...ALLAH muvaffak etsin İNŞALLAH...
Keşke ben de sana Ayetel Kürsi okuyabilseydim...Keşkeee....Kadeerr...Nasip...
Nasıl bişey kuzuuummm...Haaa Ayetel Kürsi mi? Bana bişey yapın...Ne bilim beni sevin mesela...Herkes yarın beni ne kadar çok sevdiğiyle ilgili bir metin yayınlasın...Bu günlerde sevgiye açım...Nolur bana çok dua edin...aayy ağlıcam galibaaa...
:))))))))))))))))))))))))
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz meralcim sen hamişliğe adım taraken bende inş anneliğe adım atmış olurum allah gönlüne göre versin inş herşey yolunda gider hoşçakalın
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz meralcim sen hamişliğe adım taraken bende inş anneliğe adım atmış olurum allah gönlüne göre versin inş herşey yolunda gider hoşçakalın
ALLAH canını almasın 1 saliselik bir sürede duvara çarpmış gibi oldum...okuyamam demişsin yaa...bilmeden bişey yaptım seni kırdım falan sandım:))) tövbeee...ama ama beni sevdiğine dair cümle yok...anlaştık sanıyordum...bir metin hazırlanacaktı...Neden şuan okuyamıyorum ben o metni neden neden neden?
Canım beniiim ben de seni seviyorum...her daim aklımdasın...dualarımdasın...bu testlerin heeepsi boşuna kesinlikle bişey çıkmayacak ve bir sonrakinde işlem tamamlanacak biliyorum...görüyorum...dönenceee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?