Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Seda yı okudum şimdi eee daha olmamış sanırım..
hadii o zaman dua yaa devamm.. seda fiil süresini okuyun demişti.. hadi onu okuyayım ben sanaa.. şifa niyetine inşAllah.

meralim ben kaçırdım transfer anını, ama sana 7 ayetel kürsi okudum Rabbim inşallah kabul eylesin o güzel kalbine göre versin Allah
kızlar ben çok yoğunum herkes izinde hem çok yoruluyorum hem acayip halsizlik ve uyku hali oluyo, neyse kendinize iyi bakın öptüm kerkesi

Şimdi gir demedim ztn canım benim tatil gideceğin zaman fln.. Ana için temizleniyo doğru diuosun girmessen daha iyi tabi..
Bizde seni öpüyoruz kuzum :)

Bana koyanda o ztn karnım burnumda herişimi yapıyodum şimdi insan evladı biyerimde değil hiç yapamıyorum hep ilgi hep ilgi.. Ama kararlıyım o dediklerimiin hepsini yapıcam düzene sokucam bu hayata :))

Yapcaz artık haledicez canım bişekilde.. Senin patronda bayan da?

Ay yok ben çalışamam heralde ztn istifamı verdim sağolsunlar ne doğumda arayıp bi tbrik ettiler nede istifa ettim diye güle güle dediler.. Kaç sene çalıştım sizinle insafsızlr.. Bebiş azcık büyüsün ozmn çalışırım belki.. Şimdi bakcak kimse yok ztn .. Ama çok zor olucak.. Seda sende çok titizsin herşy tam olsun istiosun sen bnden cinnet geçirirsin söliyim :))
Neyse bebiş gelsinde bak bakalım ayrılabilvekmisin ondan )

Hayat ve vücut canım tamemen değişiyoaun.. Ben bide saçlarımo kestirdim ya o da beni ayrı bi depresyona soktu kendimi okdr çirkin hissediiyorum ki aynaya bakmak istemiyorum..
Tabiki bn abartıyorum.. Her gören çok güzelleşmişsin annelik güzelliği gelmiş diyo hatta nurlanmışım diyen bile var 😋

Evettt evettt konşalım lütfen .. Buna ihtiyacım var.. Şöyle yapabilirsin dln diyin.. Yol gösterin.. İsteklerimi sıraladım. Ki bütün annelerin istekleri bunun gibidir..
Sizde bir iki ay sonra anne olacaksınız size de yardımcı olur.. Benim gibi eşek çarpmışa bnzemezsiniz daha kontrollü olursunız belkim..
Hadihadi paylaşalım ..

Seda yı okudum şimdi eee daha olmamış sanırım..
hadii o zaman dua yaa devamm.. seda fiil süresini okuyun demişti.. hadi onu okuyayım ben sanaa.. şifa niyetine inşAllah.

canım valla deli gibi su içiyorum demiş ya henüz olmamıştı demek ki yoksa işlemden sonra zaten sıkışmış olacak neden su içsin dimi ? bana da merkezimde tanıştığım asla olmaz dedikleri ama üçüze gebe olan bayan söyledi elem tere okudum dedi o da fil suresi demiştim merale transfer vakti oku olmadı yaz al yanına diye ama Allah'a yapılan her dua kabul olacaksa vakti zamanı geldiyse olur zaten o anda inan özellikle bir dua okuyamıyorsun aklına ne gelirse o an onu okuyorsun.

aman demezler canım herkes işi görülünceye kadar sonra hiç tınlamazlar bekleme yani boşver bitmiş gitmiş kurtulmuşsun. Dedim ya eşimle yaşıt olsak yada bir iki yaş olsa aramızda kesin ertelerdim zorluk çekmektense 2017 de annem emekli oluyor 2014 geldi say zaten iki sene çalışırdım sonra çıkardım işten o zamana kadar annemin 1 senelik kira parasını da biriktirirdim gerçi gönderince elimde pek kalmıyor ama kısar biriktirirdim bir sene ordan gönderirdim zaten sonra da annem emekli olurdu bebeğime de kendim bakardım ama eşim için bekleyemiyorum. Artık o kadar da titiz olamıcam anlaşılan bebeğime ilgi göstermem daha önemli hele çalışan biri olarak.

Çiğdeem aynı durumdayız canım.. Oğlum asla kendi kendine oyalanmıyor, sürekli ilgi istiyor, yatağımın örtüsünü bile zor düzeltiyorum.
Bulaşıklar hemen makinaya, tek çeşit yemek ve kahvaltılıklardan oluşuyo hep menümüz..
Geçecek zamanla alışıcaz bu düzene inşallah, yani ben öyle umuyorum.
Çok şükür gaz sorunumuz bitti ve ben inanılmaz rahatladım, şimdi eski halime dönmek için elimden gelen herşeyi yapıcam.
Keşke öyle köklü bir temizlik işine kalkışmasaydın canım. İş bölümü yap mesela 1 gün perdeleri yıka, diğer gün halıları sil. 3. gün çamaşırları hallet, 4. gün ütüleri bu şekilde daha kolay olur sanırım

yaa seda senki böyle bi evlatsın o annen seni öyle üzdüya şuan çok kızıyorum annene..ama sen kızamazsın çünkü annen bunu anlarım..fakat bu kadar yapıp edipte kendini de yıpratma..dolma..yaptıklarını yüzüne vurda demiyorumda ne bileyim sonra patlak vermesinden korkarım senin adına:))

çiğdem bak yalnız değilsin..herkes aynı durumdaymışş.bu arada mesudeye mesaj çektim cevap vermedi belkide verecek vakti olmadı:))
hadi kızlar dökülün bakalım neler yapmak gerek:))

ah canım ah daha bir şey demememize rağmen alınıyor ediyor bir de desem şöyle yapma etme diye neler der bilmem. Ben bu düşüncemi faaliyete soksam ve 2.5 sene erteledim çocuğa kendim bakmak istiyorum senin emekli olmanı beklicem desem bu güzel bir şey dimi normalde ama o der ki tamam kızım sorun bensen çık şimdi işten bak çocuğuna ayağına bağ olmıyım bunu da öyle söyler ki içine oturur sanki kötü demiş gibi olursun. Kaynana kayınpeder yaşlı onlarda torun görmek istiyorlar bir oğulları zaten yurtdışında o kadar erteleyemem eşimin de yaşı var ama geleceği de düşünüyor insan nasıl yetişicem nasıl yapıcam evde olanlar bile zorlanıyor hem ev işi hem bakıcı parası zaten veremeyiz. Ama bı kız nasıl yetişecek diye düşünen yok bebek istemek güzel de sonrasını da düşünüyor insan keşke yapmasaydım bekleseydim demekte var sonunda ben çekicem sonuçta annem emekli olunca bebeğim 2-3 yaşına gelecek ama iş işten geçecek en güzel anlarını kaçırmış olucam bana ihtiyacı kalmıcak hani arafta kalırsın ya iki ara bir derede o durum benimki. Bir gün patlak verirse de ipler kopar zaten.

Son düzenleme:

zaten bende bu yüzden uyardımya seni..annenle aynı şehirdesiniz sanıyodum..yada değilseniz bile annen bakamazmı çocuğa..yada bu teklifine ne derdi..yani annemin emekli parasını ödedikten sonra bişey kalmıyo diyosun e bide bakıcıya verince o koca demezmi çalışma sen bak..bence benim anladığuım senin koca çalışma sen bak annenin parasını ben öderim bile diyebilecek yüreğe sahip ama tabi hangi insan evladından bunu beklersin...e herşeyin yükünüde sen çekemezsin ki..ya okadar çok yüklüsün ki seda sen bunca düşüncenin arasında zaten bu tğp işini götüremezsdin..önce bi yüklerinden kurtul bence..çocuk olduktan sonra arafta kalıp pişman olmaktan yada annenle aran bozulmasındansa baştan herşeyi konuşş..sende sonuçta el oğlunun evindesin..yaa zor meseleler inanki anlıyorum seni...insan kendinden olana konduramıyo bunları ama bencillik yapmaması gerekir tabiki annenin..senin kendi iğiliiin için bunu ona , onu kırmadan anlatman gerek sanırım..çünkü sen zaten şuan bi insanın sorumluluğunu yüklenmişsin şimdiden..e bide çocuk olunca nasıl olacak...inanki seni çok iyi anlıyorum herkesin başında bu işler..misal bebek oldu annende gelip bebeğe bakmayı teklif edebilir..emin değilim ama babandan hiç bahsetmiyosun sanırım ayrıydılar demi??sende mecburiyetin yokken onnun için çalışıyosun sonuçta...ha gelip baksa eşin ne der oda bi muamma çünki zor bi kadın anladığım kadarıyla...ya senin çok yükün var seda...önce bu yüklerden bi kurtul lütfen..bak ben ne zaman kafamdaki bulanıklıkları briaz attım biraz rahatladım öyle hamile kaldım...beni dostun kabul et..seni veya aileni eleştirmek haddim değil..ama içindekileri boşalt lütfen..böyle götürme bu işi..

sEDAAMMM canımm benimm yüreğinin zenginliği inşAllah sana evladını getirecek, sen hayırlı bir evlatsın, ama buket e de %100 katılıyorum çok fedakar verici olmak her zaman hoş olmuyor maalesef, seni yıpratır.. bide gerçekten geçenlerde de demiştim yine rica ediyorum ola ki bebeğin gelişi tüpa kalırsa bu sefer bence tek başına ol.. kimseyi çağırmaa bi de öyle dene.. sen çok iyi yüreklisin Allah gönlüne göre versin inşAllah..

ÇİĞDEEMMM aklıma ne geldi, sen doğum parası aldın mı? Bildiğim kadaryla bu hakkın var senin doğum parası almaya.. ben gebelik süresinde 120 gün ssk varsa hakkında doğuyor diye biliyorum..

Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra

Oyyyy sündüzüm Allaha şükürler olsun, ohh çok şükür bin şükür,, Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin, sütün bol bol gelsin, kızın port port gazını çıkarsın, hep uysun emsin..sağlıgınız hep daim olsun ikinizde çok öptümmmmmm :)))))

yok canım biliyorum iyiliğim için söylediğini. Ben zaten kira gönderiyorum maaşımdan maaşımda aman aman bişi değil bir de iki telide her ay kontör gönderiyorum. Elimde çok cüzi bir miktar kalıyor ki çalıştığı halde çoğu zaman yemek kartımı eşim dolduruyor cüzdanıma para koyuyor bazen kardeşim faturalara bile yetemiyor eşim gönderiyor ama eşime kirayı da primi de gönder evde oturayım diyemem o da ancak prim ödeyebilirim diyor olmaz yani 1 milyar para eder hepsi birden. Annem bebeğime bakmaz öyle diyordu bana ama yengeme demiş bakmam diye eşim pimpirikli diye bende baktırmam zaten çünkü annemin sabrı yok dedim ya neler yaptı diye ve sigara içiyor asla bırakmaz stent takıldı, karaciğer rahatsızlığı geçirdi yine de bırakmadı ben çocuğumu bırakıcam gidicem balkonda içmez biz yokken nasıl her dk bırakıp çecek diyelim ağlıyo o anda nasıl balkona çıkacak eh yanında içecek kesin heke stres olunca daha çok içer ben istemiyorum yanında içmesini bana hamileyken de içmiş kendimi bildim bileli hep yanımda içerdi evladıma bunu yapamam. Eşim sigara kokusunu evde duyduğu an kıyamet kopar hele bir de 12 gün dayandım sürekli dayanamam. Ama çocuğu da o zamana erteleyemem ben bu zamana kadar neden yapmadım diye zaten pişmanım. Eşimin tarafınında yorun sevme hakkı var yaşları ilerlerdi çok kendime bunu yapamam hadi o zamana attım 3 sene eh hemen olacak mı bak bu tüp olmadı mesela. Ama anneme çıtlatsam bile bana tepki verir ben iş bulurum da yük oldum da inan şu andakindne daha çok strese girerim ya dr yat derse filan ben iş bakayım diyor ben o çalışsın demiyorum ama kardeşim daha iyi bir iş bakabilir kira ödeyebilir diyorum sigara içmeseler kiralarının yarıdan fazlası zaten çıkar. Ben kendileriin benim yerime koyup düşünmelerini isterim ama yok. Neyse velhasıl bir şekilde olacak işte.

Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra

Oyy Sündüzüm gözünüz aydın maşallahh Allah analı babalı büyütsün canım benim hayırlı bir evlat olsun inşallah . Mis ms kokulıdur o şimdi Allah'ım nazalardan saklasın. Çokta çekmemişsin neyse ki canım.

kusum en iyi sen bilirsin.son söylediğin cok doğru ama bunuda bı sekilde anlatmak lazım karsı tarafa.inşallah hersey yoluna girer istedigin gibi olur.

selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)

SÜNDÜZCÜMM canım benim RABBİM sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..

kusum en iyi sen bilirsin.son söylediğin cok doğru ama bunuda bı sekilde anlatmak lazım karsı tarafa.inşallah hersey yoluna girer istedigin gibi olur.

inşallah canım mutlaka Rabbim de mükafatını verecektir ben onlar zor durumdayken nasıl başımı yastığa koyup rahat uyuyayım mümkün değil kardeşimin durumu belli. Maddiyatında değilim sadece Allah biliyor ya anlayış hoşgörü istiyorım lafta da olsa düşünülmek istiyorum elbette annem sesim biraz kötü gelse neden kötü geliyor ne oldu der, negatif olunca çok yıkıldı çok üzüldü Rabbim yardımcımız olacak elbet. Sağol canım arkadaşımm

Kiiiiiiz hadi hayirli olsun.radikal önemli bı karar ALlah hakkını verenlerden etsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…