- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.881
Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra
Canım bende her zamanki gibi sinirliyim işyerine benim öğle tatilim 12.00-13.30 amaöğrenci geliyor 12.30-1.00 de deli oluyorum eşim beni bekliyor ben aç bekliyorum öğrenci var içeride işim olsa dr filan gitsem kalcak yani artık bıktım kışında çok uğraştım biliyorsunuz sabah ki öğrenci işçi kız 1 ay izin aldı burnunu yaptırdı raor filan o da iznini sonuna getirmiş ameliyatı da rapor almış sonrasına elalem işini biliyor iznim bitti geldim kız yok ben izindeyim basmış gitmiş başka şehire neymiş ablasını hastaymış yiğenine bakıyormuş ya deli oldum. Valla annemin ihtiyacı olmasa bir dk durmam ya. Gözün aydın canım baban çıkmış daha da iyi olacak inşallah. Ve inşallah herşey güze olacak canım.
Ozleemm suan tüp bebek merkezinde yatıyorum...deli gibi su içiyorum...eşimle tartıştık cok gerginim neyse şimdi sakinlesmeye çalışıyorum...bu aşamada yazdıklarında ilac oldu bana...
Yapcaz artık haledicez canım bişekilde.. Senin patronda bayan da?
ayy yaso..bende kocamınkileri giyiyorum biliyomusun?.)))))))akşamlarıda onun şortlarıyla yada eşofmanlarıyla oturuyorum..geçen gün öyle darlandımki gittim anadan üryan sonundum sonra bi geniş namaz eteğim vardı onu giydim..taa göğsümün üstüne kadar eteği çektim öyle oturdum..altta kilot milot da yok.. ay bazen varya daral geliyo bütün kıyafetlerimden arınmak istiyorum...
Ay yok ben çalışamam heralde ztn istifamı verdim sağolsunlar ne doğumda arayıp bi tbrik ettiler nede istifa ettim diye güle güle dediler.. Kaç sene çalıştım sizinle insafsızlr.. Bebiş azcık büyüsün ozmn çalışırım belki.. Şimdi bakcak kimse yok ztn .. Ama çok zor olucak.. Seda sende çok titizsin herşy tam olsun istiosun sen bnden cinnet geçirirsin söliyim :))
Neyse bebiş gelsinde bak bakalım ayrılabilvekmisin ondan)
Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra
selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
Çiğdeem aynı durumdayız canım.. Oğlum asla kendi kendine oyalanmıyor, sürekli ilgi istiyor, yatağımın örtüsünü bile zor düzeltiyorum.
Bulaşıklar hemen makinaya, tek çeşit yemek ve kahvaltılıklardan oluşuyo hep menümüz..
Geçecek zamanla alışıcaz bu düzene inşallah, yani ben öyle umuyorum.
Çok şükür gaz sorunumuz bitti ve ben inanılmaz rahatladım, şimdi eski halime dönmek için elimden gelen herşeyi yapıcam.
Keşke öyle köklü bir temizlik işine kalkışmasaydın canım. İş bölümü yap mesela 1 gün perdeleri yıka, diğer gün halıları sil. 3. gün çamaşırları hallet, 4. gün ütüleri bu şekilde daha kolay olur sanırım
sEDAAMMM canımm benimm yüreğinin zenginliği inşAllah sana evladını getirecek, sen hayırlı bir evlatsın, ama buket e de %100 katılıyorum çok fedakar verici olmak her zaman hoş olmuyor maalesef, seni yıpratır.. bide gerçekten geçenlerde de demiştim yine rica ediyorum ola ki bebeğin gelişi tüpa kalırsa bu sefer bence tek başına ol.. kimseyi çağırmaa bi de öyle dene.. sen çok iyi yüreklisin Allah gönlüne göre versin inşAllah..
ÇİĞDEEMMM aklıma ne geldi, sen doğum parası aldın mı? Bildiğim kadaryla bu hakkın var senin doğum parası almaya.. ben gebelik süresinde 120 gün ssk varsa hakkında doğuyor diye biliyorum..
selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
SÜNDÜZCÜMM canım benim RABBİM sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..
vaaaavvvvvvv seksi hatun seniiiiii,kıyafet olmuyor bahanesiyle öyle ortalarda cıbıldak dolaşıyon demek
çiğdem doğum iznin bitmişmiydiki istifa ettin bitmediyse keşke bitmesini bekleseydin sigortadan para alacaksın ya onu etkilemesin,bizim iş yerinde bi kız vardı doğumdan sonra gelicem dedi gitti gelecek diye erine kimsede alınmadı meğer taktik yapmış doğum izni bitti ben 6 ay daha izin istiyorum dedi iş yeride örnek teşkil eder veremem dedi kızı işten çıkardı öyle oluncada tazminat aldı,gerçi gitmeside hayırlı oldu ama neyse
gözün aydın sündüzcüm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olur inşallah, rabbim diğer arkadaşlarada hayrlı doğumlar nasip etsin
gülcüğüm kapanmışsın canım hayırlı olsun
özlem baban nasıl oldu?
afffffffeerim affffeerim sende değişiklikler var işini sallamamaya başladıın..aferimm..iyiyye gidiyosun..boşver ipleme ..Kızlarr günaydınn. Bugün işe gitmedim astım bahane ettim ay valla umrumda değil öğrencilerde geliyordu ders çalışmnaya ama elin daha dün giren öğrenci işçisi 1 aydan fazla iziny yaptı be bu hafa geldim hiç yoktu ortada ben izne çıkmadna gitmişti 1 ay öyle olmuştu zaten. Yok ablası hastaynmışta yiğenine bakıyormuş. Bende bugün gitmedim. Evimin işlerini yapıcam, çamaşırlarımı yıkıcam, ütü yapıcam ve haftasonu da rahat edicem. ohh sefam olsunn
sündüzcüm hayırlı olsun kuzum gözün aydın, Rabbim size bağışlasın evladına hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra
sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.yok canım biliyorum iyiliğim için söylediğini. Ben zaten kira gönderiyorum maaşımdan maaşımda aman aman bişi değil bir de iki telide her ay kontör gönderiyorum. Elimde çok cüzi bir miktar kalıyor ki çalıştığı halde çoğu zaman yemek kartımı eşim dolduruyor cüzdanıma para koyuyor bazen kardeşim faturalara bile yetemiyor eşim gönderiyor ama eşime kirayı da primi de gönder evde oturayım diyemem o da ancak prim ödeyebilirim diyor olmaz yani 1 milyar para eder hepsi birden. Annem bebeğime bakmaz öyle diyordu bana ama yengeme demiş bakmam diye eşim pimpirikli diye bende baktırmam zaten çünkü annemin sabrı yok dedim ya neler yaptı diye ve sigara içiyor asla bırakmaz stent takıldı, karaciğer rahatsızlığı geçirdi yine de bırakmadı ben çocuğumu bırakıcam gidicem balkonda içmez biz yokken nasıl her dk bırakıp çecek diyelim ağlıyo o anda nasıl balkona çıkacak eh yanında içecek kesin heke stres olunca daha çok içer ben istemiyorum yanında içmesini bana hamileyken de içmiş kendimi bildim bileli hep yanımda içerdi evladıma bunu yapamam. Eşim sigara kokusunu evde duyduğu an kıyamet kopar hele bir de 12 gün dayandım sürekli dayanamam. Ama çocuğu da o zamana erteleyemem ben bu zamana kadar neden yapmadım diye zaten pişmanım. Eşimin tarafınında yorun sevme hakkı var yaşları ilerlerdi çok kendime bunu yapamam hadi o zamana attım 3 sene eh hemen olacak mı bak bu tüp olmadı mesela. Ama anneme çıtlatsam bile bana tepki verir ben iş bulurum da yük oldum da inan şu andakindne daha çok strese girerim ya dr yat derse filan ben iş bakayım diyor ben o çalışsın demiyorum ama kardeşim daha iyi bir iş bakabilir kira ödeyebilir diyorum sigara içmeseler kiralarının yarıdan fazlası zaten çıkar. Ben kendileriin benim yerime koyup düşünmelerini isterim ama yok. Neyse velhasıl bir şekilde olacak işte.
canım nasıl sevindim anlatamam bende geçen sene ekimde kapandım ilk başta tereddüt ettim yapabilir miyim diye ama inanki pişmanlık içimden bile geçmedi hala şükrediyorum Rabbim nasip ettiği için, hayırlı olsun kuzucum, eminim çok yakışmıştırselam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
canım hadi gözünüz aydın inşallah en yakın zamanda da sağlığına kavuşur.canım babam hastaneden dün çıktı evde yatıyor biraz ağrısı var ama iyi,sonda takılı hala onuda cmts günü çıkaracaklar.
ohh iyi yapmışsın vallahi insan afedersin eşşek gibi de çalışma kimse görümüyor, ama işte aldığın parayı sonuna kadar hak etme düşüncesi var bizim gibilerde, iyiki de var helal hak kazanç nasip etsin Allah, ben de bugün hiç iyi hissetmiyordum kendimi işe gidesim yoktu sürekli bir baş ağrısı uyku hali oluyor nitekim geldim hem yoğunum hem kimse yokKızlarr günaydınn. Bugün işe gitmedim astım bahane ettim ay valla umrumda değil öğrencilerde geliyordu ders çalışmnaya ama elin daha dün giren öğrenci işçisi 1 aydan fazla iziny yaptı be bu hafa geldim hiç yoktu ortada ben izne çıkmadna gitmişti 1 ay öyle olmuştu zaten. Yok ablası hastaynmışta yiğenine bakıyormuş. Bende bugün gitmedim. Evimin işlerini yapıcam, çamaşırlarımı yıkıcam, ütü yapıcam ve haftasonu da rahat edicem. ohh sefam olsunn
Canım çok içtiysen bırak içme şimdi anlamazsın işlem sırasında ve sonrasınca çok sancı oluıyor bu sefer inan 1 lt belki biraz fazlası yeter bana çok içirdiler yürüyemiyorum artık dedim yok iç kasıklarına iyice baskı olacak dediler sonra üzerimi çıkardım zor çıkardım transferde bir spekulumu hissettim başka hiçbirşey hissetmedim ama kasığımdaki sancı kötüydü zor dayandım odama getirildim sürgü vermediler yarım saat zor dayandım dakikaları saydım sancıdan yatağın kenarlarına tutundum yarım saat dolar dolmaz tuvalete gittim neyse ki tuv. odamdaydı. Hatta hemşireler güzel dedi ama dr sonda ile alacaktı nerdeyse suyu. Çok içtiysen yeter balım ben bir dahakine hasta bezi alıp işlemden sonra onu bağlıcam yapıcam kalkmaya niyetim yok iki saat kadar. Bu arada eşine de kızdım en hassas günün ama erkekler böyle işte canım ya anlamalarına imkan yok ama o da streslidir ondan olmuştur merak etme transferden sonra bak gör nasl davranacak.
mERALLLLiimmmm işlemm tamam heralde de mi? 13,30 civarı çok duygu yoğunluğu hissettimm.. ayyy güzel geçti inşAllah.. eşinnlee tartış mışsınn eşine kızmak gerek biraz da neysee sen hiç takılma ona.. o gerginliğinden ne yapıcağını bilemiyor sanırım.. senn bööylleee onu enn sevdiğinn halleerini düşünn.. boşveeerr kızmak da neymiş... güpgüzeell haberlerin, kucaklaşmaların, hayallerin, sevmelerin, evlat hasretinin son bulmasının başlangıcı bugun olsun sizin için inşAllah..
Seda yı okudum şimdi eee daha olmamış sanırım..
hadii o zaman dua yaa devamm.. seda fiil süresini okuyun demişti.. hadi onu okuyayım ben sanaa.. şifa niyetine inşAllah.
meralim ben kaçırdım transfer anını, ama sana 7 ayetel kürsi okudum Rabbim inşallah kabul eylesin o güzel kalbine göre versin Allah
kızlar ben çok yoğunum herkes izinde hem çok yoruluyorum hem acayip halsizlik ve uyku hali oluyo, neyse kendinize iyi bakın öptüm kerkesi
Öfffff senin şu kocan neden böyle davranıyor yaa tamam oda stresli olabilir ama senden daha fazla olamaz hem onlara ne oluyorki olan hep kadınlara oluyor ama beylerin nazından geçilmiyor cık cık cık olmaz ama böyle,seninkinin kulaklarını çekmek lazım üzmesin seni vallahi karşısında bizi bulur
yok canım o bayan değil erkek
Iyi geceler ballarım, birazdan tarih 23 ağustosu gösterecek
Meral göbüşünde bebekleriyle
Sündüz kucağında bebeğiyle güne başlayacak, aman maşallah size :)))
Meral canım transferin nasıl gecti? Işe ne zaman dönecen, inşallah raporun vardırda biraz yatarsın? Kac embiriyo kondu? Neler hissettin?? Telden de soramiyorum inşallah herşey yolundadır??
Meral artık hamile sayılır inşallah sağlıkla tutunurda devamı gelir, Rabbim meralime hayırlı evlatlar nbasip etsin ve tabiki isteyen herkese
Canlarım şu mübarek gecede hepiniz Allaha emanet olun Rabbim gönlünüzden geçen muradınızı hayırla nasip etsin inşallah :))
Kızlarr günaydınn. Bugün işe gitmedim astım bahane ettim ay valla umrumda değil öğrencilerde geliyordu ders çalışmnaya ama elin daha dün giren öğrenci işçisi 1 aydan fazla iziny yaptı be bu hafa geldim hiç yoktu ortada ben izne çıkmadna gitmişti 1 ay öyle olmuştu zaten. Yok ablası hastaynmışta yiğenine bakıyormuş. Bende bugün gitmedim. Evimin işlerini yapıcam, çamaşırlarımı yıkıcam, ütü yapıcam ve haftasonu da rahat edicem. ohh sefam olsunn
Oyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladına hayırlı ömürler nasip etsinn inşalla..güle güle büyüt bebişini..bol bol sütün olsun,bebeğinin hiç gaz sıkıntısı olmasın inşallahhh..benim içinde kokla o güzel bebişiKizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra
Gülll süperrr valla imrendim sana ben diyom diyom hala adım atamadımm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinnselam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
SÜNDÜZCÜMM canım benim RABBİM sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..
sağol tatlımm AMİN..Kiiiiiiz hadi hayirli olsun.radikal önemli bı karar ALlah hakkını verenlerden etsin:)))
evet canım kapandım zaten kapalı bir aileden geliyorum namazlarımıda kılıyodum içimde hep vardı eşimde istiyodu bende bi cesaret kapandım RABBİM kabul etsin devamını nasib eylesin İNŞALLAH..ohh maşaAllah, gözünüz aydınn.. Allah Ayşe Şevval e salık huzur mutluluk güzeel bir hayat nasp etsin inşAllah.. normal mi dğurdun acaba:26: neyse iyisin inşAllah sende..
Güll kapandın mıı? MAşaAllah nasıl karar verdin ben daha önce hiç denk gelmedim senin böyle bir düşüncene.. Sevindim senin adınaa..
SAĞOL CANIM AMİNN :)vaaaavvvvvvv seksi hatun seniiiiii,kıyafet olmuyor bahanesiyle öyle ortalarda cıbıldak dolaşıyon demek
çiğdem doğum iznin bitmişmiydiki istifa ettin bitmediyse keşke bitmesini bekleseydin sigortadan para alacaksın ya onu etkilemesin,bizim iş yerinde bi kız vardı doğumdan sonra gelicem dedi gitti gelecek diye erine kimsede alınmadı meğer taktik yapmış doğum izni bitti ben 6 ay daha izin istiyorum dedi iş yeride örnek teşkil eder veremem dedi kızı işten çıkardı öyle oluncada tazminat aldı,gerçi gitmeside hayırlı oldu ama neyse
gözün aydın sündüzcüm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olur inşallah, rabbim diğer arkadaşlarada hayrlı doğumlar nasip etsin
gülcüğüm kapanmışsın canım hayırlı olsun
AMİN TATLIMMM :)Iyi geceler ballarım, birazdan tarih 23 ağustosu gösterecek
Meral göbüşünde bebekleriyle
Sündüz kucağında bebeğiyle güne başlayacak, aman maşallah size :)))
Meral canım transferin nasıl gecti? Işe ne zaman dönecen, inşallah raporun vardırda biraz yatarsın? Kac embiriyo kondu? Neler hissettin?? Telden de soramiyorum inşallah herşey yolundadır??
Meral artık hamile sayılır inşallah sağlıkla tutunurda devamı gelir, Rabbim meralime hayırlı evlatlar nbasip etsin ve tabiki isteyen herkese
Tümay doktor görüşmen nasil gecti canım?
özlem baban nasıl oldu?
Bedişim doktor degiştirecekmisin?
Gül hayırlı olsun, Rabbim bir ömür kapalı olmanı nasip etsin inşallah
Canlarım şu mübarek gecede hepiniz Allaha emanet olun Rabbim gönlünüzden geçen muradınızı hayırla nasip etsin inşallah :))
TATLIM zaten istiyodum eşimde istiyodu ailemde biliosun ümreye gittiler eşimin aileside benim ailemde kapalı bende istiyodum ama cesaret edemiyodum 31 sene açık olup kapanmak zor geliyodu ama zaten açık giyinen biri değildim bi başım açıktı bi cesaret görümceme dedim alışveriş yapalım gittik aldık 2 gündür kapalıyım RABBİM kabul etsin sadece etek giyemiyorum ama pantolonlarım kot bol üstünede tunik giyyorum ALLAHIM yardımcım olsun devamını nasib etsin..kapanmak isteyenlerede o cesareti nasib etsin..Ya ben böleyim işte rahat edemiyorum bi odaya girdim mi hepsinş bitirmem lazım parça parça yapamıyorum kndimi parallıyorum işte.. Ama bitti sayılır çok şükür bi banyo-wc ve halılar kaldı yarına bitiririm onları da.. şuan perdem yıkanıyo ınu bekliyorum bitirince hemen ütüleyip asıcam mutfağımda bitmiş olcak.. sağolsun selim de hiç durmadı bugün 11 de uyuyan çocuk bugün ağlamaktan kendini yırrtı.. şimdi uyudu ve Şu saat oldu daa yeni üzümle peynirle yedim sabah yaptığım kahvaltoyla duruyodum valla.. Yok yok ben karar aldım p. Tesi itibariyle kendime çeki düzen veriyorum gülcüm.. Düzeni sağlıcam inşallah..
Darısı başına kardeş, allah kurtarsın :)))
Yok canım daha almadım bu ayın 2 sinde işe başlamam gerekiyordu ücretli iznim bitti sigortayla fln görüştüm eylül de yatıcak dedi.. İzin bittikten 1 ay sonra yatıyomuş.. Süt parası için sgk ya gitmem ama.. Sorun yok alıcam yani..
Eğer normal doğurduysan bu zaman dilimi çok süper.. Hiç sancı çekmemişsin demek ki.. 46 saat çekince ben 5.5 saat hiç yanii.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti.. Hayırlı bi evlat olur inşallah..
Hobbaa maraton başlasın bakalım.. Gelsin gazlar, gelsin uykusuzluk :))
Allah sabır versin kuşum şimdiden ..
Canııımmm çok sevindim .. Böyle bi karardan haberimiz yoktu..
Özel değilse öğrenebilirmiyiz? Seni kapanmaya teşvik eden nedeni.. Ben çok severim kapanan ve müslüman olanların hikayelerine..
Devrik oldu sanırım ayrı ayrı severim yani bu hikayeleri dinlemeyi..
Hadi hayırlı olsun
Evet canım bitmişti iznim bu ayın 2 sinde arayıp çapırmadılar bile ben sırdum nezman başlama tarihim diye.. Zaten o uyuz karıyla kötü ayrılmıştık hiö yüzünü de sesini de duyasım yok.. Yazdım istifayı kardeşimle gönderdim.. Aynı yerde çalışıyoduk da.. İyi oldu kurtuldum ordan çok şükür..
sağol canım benim yaza denk geldi ama eri gecçi olmaz dedim karar vermişken kapandım zaten erteliyodum senelerdir :) başardım cok şükür RABBİM kabul etsin sabrını verir İNŞALLAH..:)sündüzcüm hayırlı olsun kuzum gözün aydın, Rabbim size bağışlasın evladına hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.
canım nasıl sevindim anlatamam bende geçen sene ekimde kapandım ilk başta tereddüt ettim yapabilir miyim diye ama inanki pişmanlık içimden bile geçmedi hala şükrediyorum Rabbim nasip ettiği için, hayırlı olsun kuzucum, eminim çok yakışmıştır
canım hadi gözünüz aydın inşallah en yakın zamanda da sağlığına kavuşur.
ohh iyi yapmışsın vallahi insan afedersin eşşek gibi de çalışma kimse görümüyor, ama işte aldığın parayı sonuna kadar hak etme düşüncesi var bizim gibilerde, iyiki de var helal hak kazanç nasip etsin Allah, ben de bugün hiç iyi hissetmiyordum kendimi işe gidesim yoktu sürekli bir baş ağrısı uyku hali oluyor nitekim geldim hem yoğunum hem kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?