Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra

ohh maşaAllah, gözünüz aydınn.. Allah Ayşe Şevval e salık huzur mutluluk güzeel bir hayat nasp etsin inşAllah.. normal mi dğurdun acaba:26: neyse iyisin inşAllah sende..

Güll kapandın mıı? MAşaAllah nasıl karar verdin ben daha önce hiç denk gelmedim senin böyle bir düşüncene.. Sevindim senin adınaa..

aaahh aaaah o yardımcı elemanlar yokmu her istediklerinde izin veriyorum yardımcı oluyorum,bir gün önce kızın birisi okulda işi varmış izin istedi bende yok dedim babam ameliyat olacak yarın ben gidebilirim sen sakın gelmemezlik yapma öbür gün gidersin,gece bi mesaj diğer kız hastalanmış yarın hastaneye götüreceğiz diye ablası bana mesaj attı hooop bende kaldım gidemedim çünkü gelen kız yeni ve tek başına idare edemez diğeri olsa edebilirdi hayır diyorum hasta olmuş olabilir özlem sinirlenme ama doktordan sonra toparlanıp gelemezmiydi yada doktora gidilecekse acile gidilemezmiydi sabahı beklemek zorundamıydı bide üstüne üstlük ertesi gün geç geldi uyuyakalmış hatta bugün bile geç kaldı gelde sinirlenme çolukla çocukla uğraşıyoruz, sorumluluk diye bişey yok akılları bir karış havada,ben bu işyerini bu kadar düşünüp mağdur olmamaları için uğraşıyorum karşılığında gördüğüm muamele sinirimi bozuyor,bana 6 günden fazla izin verilmiyor millete 10 gün 15 gün veriliyor benim iznim bayramla birleştirilemiyor başkalarının birleştiriliyor amaaaan seda böyle işte,ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen

Ozleemm suan tüp bebek merkezinde yatıyorum...deli gibi su içiyorum...eşimle tartıştık cok gerginim neyse şimdi sakinlesmeye çalışıyorum...bu aşamada yazdıklarında ilac oldu bana...

öfffff senin şu kocan neden böyle davranıyor yaa tamam oda stresli olabilir ama senden daha fazla olamaz hem onlara ne oluyorki olan hep kadınlara oluyor ama beylerin nazından geçilmiyor cık cık cık olmaz ama böyle,seninkinin kulaklarını çekmek lazım üzmesin seni vallahi karşısında bizi bulur

Yapcaz artık haledicez canım bişekilde.. Senin patronda bayan da?

yok canım o bayan değil erkek

vaaaavvvvvvv seksi hatun seniiiiii,kıyafet olmuyor bahanesiyle öyle ortalarda cıbıldak dolaşıyon demek

çiğdem doğum iznin bitmişmiydiki istifa ettin bitmediyse keşke bitmesini bekleseydin sigortadan para alacaksın ya onu etkilemesin,bizim iş yerinde bi kız vardı doğumdan sonra gelicem dedi gitti gelecek diye erine kimsede alınmadı meğer taktik yapmış doğum izni bitti ben 6 ay daha izin istiyorum dedi iş yeride örnek teşkil eder veremem dedi kızı işten çıkardı öyle oluncada tazminat aldı,gerçi gitmeside hayırlı oldu ama neyse

Kizlar 5,5 saat icinde kizimi kucagima aldim hepinize dua ettim ayrintilar sonra

gözün aydın sündüzcüm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olur inşallah, rabbim diğer arkadaşlarada hayrlı doğumlar nasip etsin

selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)

gülcüğüm kapanmışsın canım hayırlı olsun

Iyi geceler ballarım, birazdan tarih 23 ağustosu gösterecek
Meral göbüşünde bebekleriyle
Sündüz kucağında bebeğiyle güne başlayacak, aman maşallah size :)))

Meral canım transferin nasıl gecti? Işe ne zaman dönecen, inşallah raporun vardırda biraz yatarsın? Kac embiriyo kondu? Neler hissettin?? Telden de soramiyorum inşallah herşey yolundadır??
Meral artık hamile sayılır inşallah sağlıkla tutunurda devamı gelir, Rabbim meralime hayırlı evlatlar nbasip etsin ve tabiki isteyen herkese

Tümay doktor görüşmen nasil gecti canım?

özlem baban nasıl oldu?

Bedişim doktor degiştirecekmisin?

Gül hayırlı olsun, Rabbim bir ömür kapalı olmanı nasip etsin inşallah

Canlarım şu mübarek gecede hepiniz Allaha emanet olun Rabbim gönlünüzden geçen muradınızı hayırla nasip etsin inşallah :))

İyi geceler canlarim okadar msj yazdim bugun cok sacma bisey olmus anlamadim gelmemis...
Bebegimi gordum cok iyi buyuyor hala cinsiyet ogrenemedim 4lu test yaptik sonucu 1 hafta sonra...
Sunduz gozun aydin canim anali babali.buyusun..

Ya ben böleyim işte rahat edemiyorum bi odaya girdim mi hepsinş bitirmem lazım parça parça yapamıyorum kndimi parallıyorum işte.. Ama bitti sayılır çok şükür bi banyo-wc ve halılar kaldı yarına bitiririm onları da.. şuan perdem yıkanıyo ınu bekliyorum bitirince hemen ütüleyip asıcam mutfağımda bitmiş olcak.. sağolsun selim de hiç durmadı bugün 11 de uyuyan çocuk bugün ağlamaktan kendini yırrtı.. şimdi uyudu ve Şu saat oldu daa yeni üzümle peynirle yedim sabah yaptığım kahvaltoyla duruyodum valla.. Yok yok ben karar aldım p. Tesi itibariyle kendime çeki düzen veriyorum gülcüm.. Düzeni sağlıcam inşallah..
Darısı başına kardeş, allah kurtarsın :)))

Yok canım daha almadım bu ayın 2 sinde işe başlamam gerekiyordu ücretli iznim bitti sigortayla fln görüştüm eylül de yatıcak dedi.. İzin bittikten 1 ay sonra yatıyomuş.. Süt parası için sgk ya gitmem ama.. Sorun yok alıcam yani..

Eğer normal doğurduysan bu zaman dilimi çok süper.. Hiç sancı çekmemişsin demek ki.. 46 saat çekince ben 5.5 saat hiç yanii.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti.. Hayırlı bi evlat olur inşallah..
Hobbaa maraton başlasın bakalım.. Gelsin gazlar, gelsin uykusuzluk :))
Allah sabır versin kuşum şimdiden ..

Canııımmm çok sevindim .. Böyle bi karardan haberimiz yoktu..
Özel değilse öğrenebilirmiyiz? Seni kapanmaya teşvik eden nedeni.. Ben çok severim kapanan ve müslüman olanların hikayelerine..
Devrik oldu sanırım ayrı ayrı severim yani bu hikayeleri dinlemeyi..
Hadi hayırlı olsun

Evet canım bitmişti iznim bu ayın 2 sinde arayıp çapırmadılar bile ben sırdum nezman başlama tarihim diye.. Zaten o uyuz karıyla kötü ayrılmıştık hiö yüzünü de sesini de duyasım yok.. Yazdım istifayı kardeşimle gönderdim.. Aynı yerde çalışıyoduk da.. İyi oldu kurtuldum ordan çok şükür..

Bir süre alışverişe bakkala gidemeyeceğiz için doğuma yakın evde herşeyi stoklayın.. Lazımken olmaması suratınızı muşmulaya çevirebilir
Hala hamleyken eşinizin elini tutun ve külahta dondurma yiyin yürüyerek.. Daha sonra o eller çocuk arabası süreceği için pek elele tutuşulmuyor
Hala hamileyken evdeki başbaşalarınızı arttırın.. Eşinizle doğum sonrası ilgilenemeyecğiniz için şimdiden ilgi depolayın ki kendinden soğuduğunu düşünmesin.. Kalıcı müsafir aranızı açabilir dikkat
Hala hamileyken eğer yasak yoksa ilişkilerinizin tadını çıkarın.. Çünkü bu veletler hissediyo tüm romantizm yerlerde.. Bir eliniz beşik sallarken bulabilirsiniz kndinizi :))
Hala hamileyken uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.. Uyayamiyorsanız yatın ve ayaklarınızı uzatın tv nin keyfini çıkartın.. Yeni diziler başladı mı? Tüm yaz ne yayınlandı haberim bile yok :))
Hala hamileyken göğüs uçlarınıza masaj yapın, hazırlayıcı krem kullanın ve doğru emzirme tekniğini öğrenin.. Ben çok çektim yara ve çatlaklardan siz çekmeyin..
Hala hamileyken sohbetini sevdiğiniz kişilerle buluşun ve uzun uzun konuşun.. Sonrasında bir oda da veya bebek bakım odasında emzirmeyle vaktiniz geçebilir :))
Hala hamileyken kendinize kıyafet alın veya sevdiğiniz başka şeyler.. Çünkü kendinize bluz almaya gitmişken hep bebek reyonunda çıkıyorsunuz )
Hala hamileyken şu yeme işini çok abartmayın aman hamileyim yemek serbest diye düşünmeyin canlarım çünkü aynaya bakarken bebeğiniz yanınızdaysa eee bu göbekde kim var diyebilirsiniz )
Hala hamileyken kocanıza sarılarak uyuyun sonrasında hep kıçınız dönük beşiğe odaklanmış olcaksınız :))
Hala hamileyken duşun keyfini çıkarın köpük yapın hatta süt banyosu bile olabilir.. Çünkü sonrasında hep 5 dk. Sürücek :)) hatta uyutup öyle bile girseniz duşta ortalığı yıkan bir ağlama sesi gelicek kulağınıza nasıl çıktığınızı bilmiceksiniz ve bebiş hala uyuyo ama.. Sesi kulaklarınızda :))))
Hala hamileyken bebek bakımını öğrenin ve kimseye muhtaç kalmayın.. Sonrasında bir bebeğin 10 tane annesi çıkabilir ortaya :)) siz bildiğinizi uygulayın..
Hala hamileyken doğum fotoğrafçınızı bir kez daha uyarın yan çizmemesi konusunda.. Mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum :))
Hala hamileyken bol bol dua edin ve kitap okuyun.. Sonrasında hiç vaktiniz olmayabilir ve aklınız hep kitaplarınızda olabilir :))
Hala hamileyken kendinize ayna da bakın ve çok güzel olduğunuzu söyleyin hatta süslenip hamilelik fotoğrafları çektirin.. Sonrasında aynaya bakmak istemiceksiniz ve hep iphone nunuz bebiş resmi ile dolacak :))

Nacizane tavsiyelerim..
Devamı gelecektir..
Sevgilerle..
Sizi çok seviyoruz oğluşumla )

Son düzenleme:
Günaydınnlaarr, hayırlı cumalaaarr..

herkesde herşey yolundadır inşallah.. bu sabah kalktımm erkeeeenndeeenn, hepinizin üzerine dualar okudum, Rabbim bu mubarek günde kabul etsin.. herkese sağlık, şifa versin inşAllah..

Nartanesi Ayşee benden 10 ad ayetel kürsi daha al.. aslında ben okuyacağım ama senin sayı kaç kaçtasın bilmiyorum.. geldiğinde liste yaparsan yardımcı olmak isterim.. inşAllah..

Burcummm; doktoru değiştirmeyi istiyorum amma bulabildiğim doktor yok, netde araştırıyorum çevremdeki hastanelerin doktorlarını kimsede şu şöyle sabırlı, şöyle destek verir dedikleri bi doktora denk gelmedim.. şu an bişey yok yani.. sende durumlar iyi inşAllah.. Bu sabah da aklımdaydın kendi kendime dedim ki inşAllah görümcen kalabilir bebişlerle anneciinin yanında senin dönüşün geldi artık di mi? Allah şifa versin kayınvalidene inşAllah.. iyi mi toparladı mı biraz daha..

Kızlarr günaydınn. Bugün işe gitmedim astım bahane ettim ay valla umrumda değil öğrencilerde geliyordu ders çalışmnaya ama elin daha dün giren öğrenci işçisi 1 aydan fazla iziny yaptı be bu hafa geldim hiç yoktu ortada ben izne çıkmadna gitmişti 1 ay öyle olmuştu zaten. Yok ablası hastaynmışta yiğenine bakıyormuş. Bende bugün gitmedim. Evimin işlerini yapıcam, çamaşırlarımı yıkıcam, ütü yapıcam ve haftasonu da rahat edicem. ohh sefam olsunn

Çiğdeeem nekadar güzel anlatmışsın annelik gerçekten çok zor bir daha eski hayata dönüş yok,bende tembel bi insanım keyfime düşkünüm valla benim sonum ne olacak acep:18::18:

afffffffeerim affffeerim sende değişiklikler var işini sallamamaya başladıın..aferimm..iyiyye gidiyosun..boşver ipleme ..

sündüzcüm hayırlı olsun kuzum gözün aydın, Rabbim size bağışlasın evladına hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.
selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
canım nasıl sevindim anlatamam bende geçen sene ekimde kapandım ilk başta tereddüt ettim yapabilir miyim diye ama inanki pişmanlık içimden bile geçmedi hala şükrediyorum Rabbim nasip ettiği için, hayırlı olsun kuzucum, eminim çok yakışmıştır
canım babam hastaneden dün çıktı evde yatıyor biraz ağrısı var ama iyi,sonda takılı hala onuda cmts günü çıkaracaklar.
canım hadi gözünüz aydın inşallah en yakın zamanda da sağlığına kavuşur.
ohh iyi yapmışsın vallahi insan afedersin eşşek gibi de çalışma kimse görümüyor, ama işte aldığın parayı sonuna kadar hak etme düşüncesi var bizim gibilerde, iyiki de var helal hak kazanç nasip etsin Allah, ben de bugün hiç iyi hissetmiyordum kendimi işe gidesim yoktu sürekli bir baş ağrısı uyku hali oluyor nitekim geldim hem yoğunum hem kimse yok

neden daha önce uyarmadııınnn....patlayacaktım....

[

Bdriyeeemm kuzuumm nolur hakkınızı helal edin haber veremedim çıkınca...
Seda yı okudum şimdi eee daha olmamış sanırım..
hadii o zaman dua yaa devamm.. seda fiil süresini okuyun demişti.. hadi onu okuyayım ben sanaa.. şifa niyetine inşAllah.

yaaa sen insan olamazsın yaaa...ALLAHrazı olsun bin kere...

Bircanım canım kaçırmamışsın saat 4 de oldu trasfer...ALLAH razı olsun...ALLAH sana da kolaylık versin..İş yoğunluğun azalsın İNŞALLAH..

Dn telefondanm okuddum haberi aldın inanılmaz mutlu oldum...Vay Sündüzüm vaayy senin karnından çıktı benim karnıma kondu:)))RABBİM sağlıklı uzuuun ömürler nasip etsin İNŞALLAH...Bedriyemin, Buketimin ve Yaseminimin başına İNŞALLAH...

Sorma Özlemim neyse şimdi iyiyiz çok şükür ama çok canımı sıktı dün...

Burcum bende sana yazacaktım ama benim tetenek kocam telefonla ilişkime son vermemi emir buyurdu yazamadım bende...Herşey yolunda çok şükür...Bugün işe gitmedim ama bir ara uğrayacağım..çok ufak bir işim var...Dün Bölge Başkanı beni arayıp özel rica etti kıramadım:))) 2 embriyo kondu...4 ü de tekrar donduruldu...Çok acayiptim Burcu yaaa...işlemden sonra beni aldı bir ağlama...düşünsene beğen beğenme baya baya döllenmiş bölünmüş küçük noktacıklar var içimde...inanılmaz garip bir duygu...ALLAH sonuna kadar gitmeyi nasip eder İNŞALLAH...

Oh be sonundaa...ayakta alkışlıyorum seni...

Oyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladına hayırlı ömürler nasip etsinn inşalla..güle güle büyüt bebişini..bol bol sütün olsun,bebeğinin hiç gaz sıkıntısı olmasın inşallahhh..benim içinde kokla o güzel bebişi
Gülll süperrr valla imrendim sana ben diyom diyom hala adım atamadımm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinnoğluşun nasıl?

günaydın kızlar..
Kiiiiiiz hadi hayirli olsun.radikal önemli bı karar ALlah hakkını verenlerden etsin:)))
sağol tatlımm AMİN..
evet canım kapandım zaten kapalı bir aileden geliyorum namazlarımıda kılıyodum içimde hep vardı eşimde istiyodu bende bi cesaret kapandım RABBİM kabul etsin devamını nasib eylesin İNŞALLAH..
SAĞOL CANIM AMİNN :)
AMİN TATLIMMM :)

TATLIM zaten istiyodum eşimde istiyodu ailemde biliosun ümreye gittiler eşimin aileside benim ailemde kapalı bende istiyodum ama cesaret edemiyodum 31 sene açık olup kapanmak zor geliyodu ama zaten açık giyinen biri değildim bi başım açıktı bi cesaret görümceme dedim alışveriş yapalım gittik aldık 2 gündür kapalıyım RABBİM kabul etsin sadece etek giyemiyorum ama pantolonlarım kot bol üstünede tunik giyyorum ALLAHIM yardımcım olsun devamını nasib etsin..kapanmak isteyenlerede o cesareti nasib etsin..
sağol canım benim yaza denk geldi ama eri gecçi olmaz dedim karar vermişken kapandım zaten erteliyodum senelerdir :) başardım cok şükür RABBİM kabul etsin sabrını verir İNŞALLAH..:)

Hayırlı cumalarr, ayy ne güzel haberler yaaa
Sündüzcüm canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah çıkmış piyasaya en sonunda cimcime
Güllll canımmm maşallah sana yaa helal olsun demek kapandın kesin kararını verdin ayy çok sevindim, Allah sabrını ve mükafatını versin inşallah canım benim.
Meralcim bu sabahta aklıma geldin ggene dua ettim Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah diye, şuan nasılsın iyimisin ah birde eşin kızdırmış seni, valla topikçe eşinle görüşmeni yasaklıycaz en sonunda heleki şu dönemde
Özlemm baban çıkmış çok şükür inşallah tertemiz olmuştur, birdaha tekrarlamamak üzere bu konu kapanır gider, sağlıklı uzun ömürlü yaşar.
Sedaaaaa ayyy inanamıyorum sana, sen işe mi gitmedin ayyyy muhteşemsn yaa, varya işte sen böyle ol, bebeğin kendiliğinden gelir ben sana diyim. şu mükemmelliyetçiliğini bırakıp azıcık gamsız olunca işlem tamamdır inşallah
Çiğdem tatlım muhteşemsin, şu doğum öncesi yazdığın şeyler resmen kılavuz rehber gibi çok değerli bence. hakkaten hepsi nasılda doğru yaa,, ayy ama ben okudukça doğurmaktan korkmaya başlıyorum Allahım herkese sabırlar versin anne olmak çok güzel olduğu kadar çok stresli bir durum.

Öncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…