Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı cumalar canımm
evet almışken giyindim tatlım kapandım artık
herşeyde bi hayr vardır bazı şeyler içinde daha hayrlı olacağı kesin

neyse atlatmışsın gözün aydın.ç.ben hiç öle tuvalete sıkışmamıştım..yani sıkışmanın mantığı karından bakacakları için sıkışık olun kolay görünsün..yoksa başka bi mantığı yok yani..okadar kendine niye eziyet ettinki:)))hem kiminin karnı ince olur kolay gözükür..neyse..atlatmışsın anacığın sana bakar..ah analar vah analar..benim anamda hiç çekiştirmez benim kocamı..ben dert yandımmı ağzını açacak olur onuda konuşturmam..ama yinede benim eşime sorsan kaynana işte kötü:))ama kadıncağız hiç konuşmaz bile..neyse insan yönetmek zor iş..allah kolaylık versin..hepimize

ayyy ikiz olsun ikiz ben severim ikizleriiCanım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz hatta ikizlerin biri kız diğeri erkek olsa süper olurrr lütfen kendine çok dikkat et beslenmene falan bol bol su iç Rabbim yüzünü güldürsünnn hayırlısıyla tabikiii seviliyorsun

öZLEEEMMM canım benimmm baban hastaneden çıkmış gözün aydın yarın hayırlısıyla sondadan da kurtulsunn ohhh dahada rahatlar inşAllah..

MERAALLL canım benimmm inşAllah konulan o iki bebekde sana hayırlı sağlıklı evlat olur inşAllah.. bi de akıllı, bi de güzel.. Ayyyy Meralll inşAllah çok güzel olur.. Sen hayırlısıyla gebeliğini tasdiklee, senin eşin var yaa sen 2 tane doğurana kadar o 18 tane doğurur.. tam bu model babalara enn güzel örnek hakkatende heee.. şimdi farkettim..

ayy kızlar yaklaşık 2,3 gündür bebeğin hareketlerinde yine değişiklik var, cılızz, az harkeet ediyor onda da tekme yok sadece dönüş hissediyorum.. şimdi araştırdımm 32 de olurmuş böylee sayın demiş bende bu saatten itibaren hareket sayıcam eğer 10 olmazsa doktora gidiceğim.. dua eder misiniz? Sağlıklı hareketler versin Allah..:18:

Bizde bugün itibariyle başlıcaktık tüp bebeğe ama naaptık tüp bebek yerine tatile gitmeyi tercih ettik bazen şöle düşünüyorum pardon bazen değil heppp :)) biz karı koca kafayı yemişiz ve galiba normal değilizzz tatil için tüp bebek ertele :) olacak işmi yaa ama napim çokk ihtiyacım vardı kızlar biliyosunuz yaşadıklarımı hastalıklar,kayıplar bitmeyen problemlerr hem tüp için kafanın da rahat olması gerekiyor..
İyimi yaptık kötümü yaptık bilemiyorum ama an itibariyle çok mutluyum ve bir haftadır bitmeyen bir enerjiyle koşturabilmem bile beni mutlu ediyor..

e ee tabi büyüdükçe yeri daralıyo...hareketleri az hissttiğini asanıyosun..bende sayıyorum..saatini bekliyorum..belli saatlerivar benimkıcışımın:..planlı programlı tertipli bi kız benimki:))sen daha dokor bile bulamadın:)) ne zaman gidecen ki..? ben yarın gidiyorum kıcışımı görmeye...lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaay lay lay lay lay laaayy...:))
bugün bi enerji patlaması var bende..hadi yazında yazışalım..

iyi ettin iyii..önce bi kafayı boşaltmak lazım..sedaya da dedim aynı şeyiii..boşaltın anacım:)

iyi ettin iyii..önce bi kafayı boşaltmak lazım..sedaya da dedim aynı şeyiii..boşaltın anacım:)

desteğin için teşekkür ederimm canımcım normalde hep sert çıktığından korkar oldum valla :)))
herşeyi unutup, herkesten uzakta ve yanımda sadece sevdiklerim olacakkk ben kafayı boşaltıp gelicemm
Bukettt o enerji patlamasını hiçç sorma geçen hafta cumadan beri öyleyim ve dün düğünde hiççç oturmadım gece yarılarına kadar işler güçler maşallah bana galiba vitaminlerin de etkisi var yoksa ben hemencecik yorulan biriydim

olabilir alakalı tabikide...de bendeki neden onu şuan anlamış değilim..yani kalkım göbek atasım var..bugüğnde işe geçkaldım..eşim alarmını durdurmuş benimde şarjım bitmiş kapanmış..enson uyandım eşime sordum ki saat kaç dediki 8 30 :)))yüzümü yıkadım üstümü değğiştim otobüse bindim ama tam vaktinde yine işyerindeydim:))sanıırm bendeki patlaklık bundan..

ayy meral ne ekşınlı bir transfer yaa inşallah hakkaten tutarda ikizlernle ilgilenmekten eşinle tartışmaya vaktin kalmaz artıkın

Bedişim benim dr tam senlik valla, dün sağlık ocağına gittim dr beni nst ye bağladı filan dedim, kadın diyorki doktorunuz çok ilgiliymiş valla normalde drların büyük çoğunluğu bunu yapmazdı dedi, ve verdiği ilaçlar tam isabetli sizin için en uygun ilaçlar dedi.

Aslıııı ohhhhh sefan olsun canımcım, tebdili mekanda herzaman ferahlık vardır, valla iyi yaptın oh düşünme yok erteledik falan filan diye, bunda da vardır bi hayır inşallah, sen yeterki relax ol, gerisini Allah halleder

Buketimm maşallah kuzucum hep böyle enerjk ol inşallah bende bu sabah 5.30 kalktım dahada uyuyamadım angut gibiyim benim cimcimede gece 12 den sonra mutlaka hareket ediyor, ama gün içinde nezaman edeceği belli olmuyor. ama geceleri saati belli yani ve hakkaten bu günlerde bende çok kuvvetli tekmeler hissetmiyorum genelde derinlerde gibi hep, sıcaktan mıyışıklık geldi çocuğada heralde napsın

valla bende bugün geç kaldım 9u 20 geçe geldimmben de alarmı duymamışım zaten hiç duymuyorum da kocam hadi kalk kalk die die sonun da yeter kalk gitte uyuyum dedi bende kalktım :) kıyamadım adamcağıza hele bide o yatınca hiç kalkasım gelmiyor
valla ben dün öle bi göbek attımki ohhh kıvr kıvırr
anamm Buket dün bizim düğün vardı dedimya gelinle damada bişe olmuş galiba sabahın beşinde damadın annesi gitmiş yanlarına ayyy noldu acaba kv arayıp anlatsaydı çatlıcam meraktann

ayy anneciğinee bakk fırsatını bulmuşş damatcağızını mı çekiştiriyormuşş.. Ayy merall hayırlısıyla şu 14 günü atlatsak da güpgüzel haberler alsakda bi rahatlasak inşAllah.. Eşinide ayrıca tebrik etmek gerekir kalkmış zemzem suyu getirmiş hellaaalll.. sonda demek çok canını acıttı..:18: neyse ki bitti geçti hepsiciğii.. şimddiii ohh sıcacık evinnde huzurun içindesin. tadını çıkar.

offffff ya a kızlar bia kıl verin offf patlayacma..ne yapıyım bi duamı okıyım içimden..off sıkıldım çok..
aytel kürsi felak nas oku eline üfle vücuduna sürr tamammm
Aslıııı ohhhhh sefan olsun canımcım, tebdili mekanda herzaman ferahlık vardır, valla iyi yaptın oh düşünme yok erteledik falan filan
demi Yasom yaa içim de acabalar varda o yüzden böle onay istiyorummdeliyim ben deli

kııız çarşafı almaya gitmiştirr:)))

ayyyyyy oflama beeeee
Bukettttt kaç gel yanıma otururuz öğle tatilinden sonra da dönersin

heyaa ne ara yemek yiyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…