- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.901
Hayırlı cumalarr, ayy ne güzel haberler yaaa
Sündüzcüm canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah çıkmış piyasaya en sonunda cimcime
Güllll canımmm maşallah sana yaa helal olsun demek kapandın kesin kararını verdin ayy çok sevindim, Allah sabrını ve mükafatını versin inşallah canım benim.
Meralcim bu sabahta aklıma geldin ggene dua ettim Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah diye, şuan nasılsın iyimisin ah birde eşin kızdırmış seni, valla topikçe eşinle görüşmeni yasaklıycaz en sonunda heleki şu dönemde
Özlemm baban çıkmış çok şükür inşallah tertemiz olmuştur, birdaha tekrarlamamak üzere bu konu kapanır gider, sağlıklı uzun ömürlü yaşar.
Sedaaaaa ayyy inanamıyorum sana, sen işe mi gitmedin ayyyy muhteşemsn yaa, varya işte sen böyle ol, bebeğin kendiliğinden gelir ben sana diyim. şu mükemmelliyetçiliğini bırakıp azıcık gamsız olunca işlem tamamdır inşallah
Çiğdem tatlım muhteşemsin, şu doğum öncesi yazdığın şeyler resmen kılavuz rehber gibi çok değerli bence. hakkaten hepsi nasılda doğru yaa,, ayy ama ben okudukça doğurmaktan korkmaya başlıyorum Allahım herkese sabırlar versin anne olmak çok güzel olduğu kadar çok stresli bir durum.
Öncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...
Hayırlı cumalarr, ayy ne güzel haberler yaaa
Özlemm baban çıkmış çok şükür inşallah tertemiz olmuştur, birdaha tekrarlamamak üzere bu konu kapanır gider, sağlıklı uzun ömürlü yaşar.
Öncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...
öZLEEEMMM canım benimmm baban hastaneden çıkmış gözün aydın yarın hayırlısıyla sondadan da kurtulsunn ohhh dahada rahatlar inşAllah..
MERAALLL canım benimmm inşAllah konulan o iki bebekde sana hayırlı sağlıklı evlat olur inşAllah.. bi de akıllı, bi de güzel.. Ayyyy Meralll inşAllah çok güzel olur.. Sen hayırlısıyla gebeliğini tasdiklee, senin eşin var yaa sen 2 tane doğurana kadar o 18 tane doğurur.. tam bu model babalara enn güzel örnek hakkatende heee.. şimdi farkettim..
ayy kızlar yaklaşık 2,3 gündür bebeğin hareketlerinde yine değişiklik var, cılızz, az harkeet ediyor onda da tekme yok sadece dönüş hissediyorum.. şimdi araştırdımm 32 de olurmuş böylee sayın demiş bende bu saatten itibaren hareket sayıcam eğer 10 olmazsa doktora gidiceğim.. dua eder misiniz? Sağlıklı hareketler versin Allah..:18:
Bizde bugün itibariyle başlıcaktık tüp bebeğe ama naaptık tüp bebek yerine tatile gitmeyi tercih ettikbazen şöle düşünüyorum pardon bazen değil heppp :)) biz karı koca kafayı yemişiz ve galiba normal değilizzz tatil için tüp bebek ertele :) olacak işmi yaa ama napim çokk ihtiyacım vardı kızlar biliyosunuz yaşadıklarımı hastalıklar,kayıplar bitmeyen problemlerr hem tüp için kafanın da rahat olması gerekiyor..
İyimi yaptık kötümü yaptık bilemiyorum ama an itibariyle çok mutluyum ve bir haftadır bitmeyen bir enerjiyle koşturabilmem bile beni mutlu ediyor..
iyi ettin iyii..önce bi kafayı boşaltmak lazım..sedaya da dedim aynı şeyiii..boşaltın anacım:)
desteğin için teşekkür ederimm canımcım normalde hep sert çıktığından korkar oldum valla :)))
herşeyi unutup, herkesten uzakta ve yanımda sadece sevdiklerim olacakkkben kafayı boşaltıp gelicemm
Bukettt o enerji patlamasını hiçç sorma geçen hafta cumadan beri öyleyim ve dün düğünde hiççç oturmadım gece yarılarına kadar işler güçler maşallah banagaliba vitaminlerin de etkisi var yoksa ben hemencecik yorulan biriydim
olabilir alakalı tabikide...de bendeki neden onu şuan anlamış değilim..yani kalkım göbek atasım var..bugüğnde işe geçkaldım..eşim alarmını durdurmuş benimde şarjım bitmiş kapanmış..enson uyandım eşime sordum ki saat kaç dediki 8 30 :)))yüzümü yıkadım üstümü değğiştim otobüse bindim ama tam vaktinde yine işyerindeydim:))sanıırm bendeki patlaklık bundan..
aytel kürsi felak nas oku eline üfle vücuduna sürr tamammmoffffff ya a kızlar bia kıl verin offf patlayacma..ne yapıyım bi duamı okıyım içimden..off sıkıldım çok..
demi Yasom yaa içim de acabalar varda o yüzden böle onay istiyorummAslıııı ohhhhh sefan olsun canımcım, tebdili mekanda herzaman ferahlık vardır, valla iyi yaptın oh düşünme yok erteledik falan filan
offf yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff
offf yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff
valla bende bugün geç kaldım 9u 20 geçe geldimmben de alarmı duymamışım zaten hiç duymuyorum da kocam hadi kalk kalk die die sonun da yeter kalk gitte uyuyum dedi bende kalktım :) kıyamadım adamcağıza hele bide o yatınca hiç kalkasım gelmiyor
valla ben dün öle bi göbek attımki ohhh kıvr kıvırr
anamm Buket dün bizim düğün vardı dedimya gelinle damada bişe olmuş galiba sabahın beşinde damadın annesi gitmiş yanlarına ayyy noldu acaba kv arayıp anlatsaydı çatlıcam meraktann
ayyyyyy oflama beeeee
Bukettttt kaç gel yanıma otururuzöğle tatilinden sonra da dönersin
anacım sen demin enerji dolu değilmiydin, şimdi ne oldu sıkıntımı geldi birden????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?