Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi geceler canlarim okadar msj yazdim bugun cok sacma bisey olmus anlamadim gelmemis...
Bebegimi gordum cok iyi buyuyor hala cinsiyet ogrenemedim 4lu test yaptik sonucu 1 hafta sonra...
Sunduz gozun aydin canim anali babali.buyusun..

canım sevindim bak bebeğin iyiymiş evham yapma ama daha neden cinsiyet belli olmadı ki yaa..

afffffffeerim affffeerim sende değişiklikler var işini sallamamaya başladıın..aferimm..iyiyye gidiyosun..boşver ipleme ..

efet valla öyle yaptım bu sefer ama gel bana sor kaç kere vazgeçtim üzerimi giyinmeye yeltendim eşim yok gitme boşver dedi.

sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.

Amin inşallah canım cümlemize versin o mükafatı inşallah hepiniz çok güzel yürekli insanlarsınız.

Meral'im oh bitmiş güzelce transferin. Evet canım bir cesaret geldi yaptı valla daha dünkü kız gelmiyor yüksekokul sekreteri de izinde haftaya başlar böyle boşluğu bir daha bulamazdım iyi oldu.

canım hayırlı olsun kararın. Cesaret gerektiren birşey tabi zamanla da alışırsın iyice.

yaa evet Yaseminim aynen öyle yaptım işte bir kenara braktım herşeyi ama zor oldu kaç kere yok gideyim diye niyetlendim ama eşim yüksekokul sekreteri de hazır izin de gitme dedi kapalı kalsın isterlerse öğrenciler şikayet etsin seni suçlayamazlar öğrenci işçi daha dün girmiş sen gitmeden önce 1 ay izin aldı şimdi geldin ortada yok gitmiş kafasına göre boşver işini gücünü yap haftasonu rahat et dedi öylelikle kaldım işte.

Canım eşler gerçekten stresli oluyorlar benimki de belli etmese de çok stresliydi hele yumurta toplama zamanı öyle kireç gibi çıkınca ben deli olmuş anneme de belli etmek istememiş ama annem anlamış tabi hiç öyle beklemiyormuş. Biraz hoşgörmek lazım ama bunlar doğumda nasıl olurlar acaba eşim başka sedyeye de beni koyarlar diyor. Ya canım inan aklıma gelmemiş valla söyleyecektim. Keşke telini alsaydım aklıma geldi ama sen yoktun sonra girmişssin yazdım ama geç kalmışım ahh bana da ne içirdiler sizin ki iyiymiş boşalttırmış ben transferden başımın altında yastık gibi bişi vardı onu sıka sıka bir hal oldum, dr boşaltalım dedi yok dedim acırsa ama sanırım boşalttı çünkü spekulum takılırken çok acı hissettim hiç hissetmezdim yine de çok kötüydüm. Yarım saat zor durdum bende gittim sonra 15 dk sonra bir daha 3 kere gittim sanırım ama tutunup tutunmamasının onunla alakası hiç yok. Yine de bu sefer o kadar içmicem. Canım hayırlı olsun inşallah dualar kabul olur güzel haberlerle gelirsin ki ben inanıyorum sonuna kadar senin bu pozitifliğin sonuca da yansıyacak.

canım hiç öyle deme psikolojinin de iyi olması lazım ki bebeğin güzelce tutunsun ben çalışmıyor olsaydım izin sorunum olmasaydı bende kesin giderdim. Sonra da tüp bebeği yaptırırdım. Senden de güzel haberler alacağız inşallahh

aslımmm canım benimm bence amaç tüp değil sağlıklı tüp bebek denemesi yaptırabilmek stres olduktan sonra zaten 2-0 yenik başlıyorsun.. sen bi kafanı dağıt enerjini toplaa.. Allah beterinden korusun türlü türlü sıkıntılar yaşadınız şimdi içindeki kötü enerjiyi atma zamanı belki sonrasında tüpe bile gerek kalmayacak.. sen doktorları dinlee ama her denilenide takma kafana.. Hayırlısı Allah tan..

:18: ya gerilme var karnımın içinde gece kaç kez uyandım göbekli myiim diye kontrolee..
böyylee yumuşak hareketleri aslında var çok şükür hareketi ama bi az sanki doktorada çok haklısın gitmiyorum kontrolum haftaya başka bi doktorda bulamadımm ve doktorlardan korkuyorum..

ayy Yaseminnnimmm senin doktorun adını hastnaesini versene lutfeenn ağzımınn suları akıyor onaa epidural var mı hastanede..

offf yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne olduu.. benimde hiç sevmediğimm bir geçiştir tammm bööyyleee tadındasındırr bir anda içinden bi şey gideeer, sonra o şeyy yine geliirr.. sonra yinee giderrr.. böyle hayat devam eder..

inşallah Sedacım inşallahhhbakalım hakkımzıda hayırlı olanları versin Rabbim.. hem sen de bellimi olur tüp bebeğe gerek kalmadan sürpriz şekilde hamile olduğunu öğrenirsin
bence de Bedriye sağlıklı tüp bebek kötü enerjileri salıverip gelicemsonra daa Allah tan hayırlısı bakalım neler olur

Bedişim sana yazıyorum;
ESENCAN Tıp Merkezi, Esenyurt merkezde, esenyurt devlet hastanesinin biraz yukarısında yeri.
Sevgili doktorumun adı: H.Gülnur Seyithanoğlu
Randevu alıp gidersen en fazla yarım saat beklersin, ama randevusuz gidersen çok beklersin
Hastanenin telefon numarası : 0212 620 98 38

ne çarşafı kızım yaa bişeler olmuş bizde öle çarşaf falan yok ama çok merak ediyorum
Bebemm yemeği burda yicez tabiki de

kzııım ne olmuş olabilir başkada..taa anası kalkmış gitmiş..ayıpta bişey...genç ten biri yok uymuş gideymiş yaa..şimdi bende meraklandım bak:))hemen haber alır almaz banada bildir..

yaa bediş ne yazmışsın sen öyle..iyice içim çekildi ..öfff pööttt tööff göööff

ne bilim demekki anasını aradılar o gitti neyse haber gelince haberdar edicem

ay bende merakettim aslı nolmuş ki acaba

öncelikle hayirli cumalar herkese
meralim ne güzel anlatmissin heyecanli heyecanli okudum cok sükür bitti gect artik benim gibi beklemedesin
bak cok istiyordun ayetel kursi okumayi benim icin okuyabilirsin bebislerinle beraber. minicikler simdi onlar
canim sen tüp bebek nerde yaptirdin hangi hastane?
dinlen bol bol su ic ben cok az iciyorum su bende ismeliyim. ananas yemedim bende yesemmi yoksa gectimi artik
13 gün sonra güzel haberler yagar burda Insaallah

ohh çok şükür haydi güzel haberler ver inşallah inşallah inşallah
aslıcım iyi yapmışsın vallahi bütün kış çalışıyoruz tatilsiz olmuyor bizde kaç yıldır çıkamıyoruz tadını çıkarın sonrada bomba gibi hazır olun tüpe

ikizim iyi yapmissin canim bencede tüpten önce bi kafa dagitirsin tamamen bosaltirsin stresi atarsin üzerinden bi de bakmissinki 8 haftalik hamilesin tüpe gitmeden tatilde mucize Insaallah

ay bende merakettim aslı nolmuş ki acaba
ayyy herkesi nasıl meraklandırdımmm sizde ne meraklıymışsınız anacımm
haber alır almaz yazıcam
demi Bircan yaa iyi olacak inşallah koca bir kış ayından sonra süper iyi gelecek
ikizim iyi yapmissin canim bencede tüpten önce bi kafa dagitirsin tamamen bosaltirsin stresi atarsin üzerinden bi de bakmissinki 8 haftalik hamilesin tüpe gitmeden tatilde mucize Insaallah
ikizimmm 8 haftalık hamilelik yok daha neler şuan hastayım canımmmtatilden dönüşte bol bol çalışma gerekecekk

Çiğdem süpersin kuzum valla döktürmüşsün Hiç yabana atmayın bu yazılanları kızlar birebir yaşıycaksınız..

Gül adaşım hayırlı olsun canım, kapanmışsın. İnşallah Rabbim layıkıyla o başörtüsünü taşıyanlardan eylesin seni (amin)

Özlem geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin babacına..

Aslı tüp yerine tatili seçmeniz yerinde olmuş, stres atın, kafa dağıtın, bi kendinize gelin canım

Sündüz Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, kolay bir doğum olmuş sanırım çok uzun sürmemiş ayrıntıları paylaş canım

Meral inşallah 14 gün sonra pozitifi görenlerden olursun canım, bol bol dinlen

Bu arada herkese hayırlı cumalaaarr

Bedriye canım hemen stres yapma, hareketleri bi say bakalım, bişey olursada hemen başka dok git, sen dr değıştırince ben rahatlayacağım valla :)) tabiki hayırlısıyla, bu arada beni sormuşsun biz haftya pazartesi evimize gidiyoruz inşallah, eşimin izni bitiyor, kv izmirde kalacak tedavisi sürüyor, hergün daha iyi ama yavaş ilerliyor, hayırlısı tabiki

Meral canım ne maceralı bir tüp :)) inşallah bebeklerin sağlıkla tutunacak, bugün onlar için yasin okudum,sende bol bol tespih çek ve sakın kocanla kavga etme emi :)))

Tümay canım maşallah bebegin çok iyiymiş, maşallah size

Aslı tatlım ohhh mis gibi git tatile hiçbirşeyi düşünme ye iç gez :)

çigdem sen istifa ettin sanırım, hakkında hayırlısı olsun inşallah, paşayida öp yerime

Hayatumut gamze kesin doğurdu :)

Mesudeyi göremiyorum haberiniz var mı?

Buket bunalma bebekim , tadını çıkar her anın :)

kızlar yaaa ben ne yaptım varya durun anlatim bakim doğru mu yapmışım
şimdi 1 ay evvel kayınvalidem bebek için yünden yorgan yaptırdı bana, şöyle ufak bebek yorganı. Neyse bebeğin odasını kurunca bende yorganı açtım nevresimin içine soktum koydum yatağın üstüne. Fakat odaya giriyorum bir tuhaf koku, 1 oldu aynı koku, 2 oldu, 3 oldu... aa dedim bu ne kokusu yaa, mobilyaları kokluyorum yok kokmuyor, bebek arabasını kokluyorum yine bişey yok. ama böyle kurban bayramı gibi kokuyor yani meğersem yorgan kokuyormuş, ama nasıl kokuyor varya bi kokladım şöyle içime çektim bilmeden tabi, sanki bir koyun yutmuş gibi oldum. Yani havalandırmakla filan uçacak bi koku değil, rahmetli koyun ölçüş gitmiş kokusu bize baki kalmış o derece yani. bende bu sabah dedimki ne olacaksa olsun, attım makinaya, hem deterjan gözüne, hemde yumuşatıcı gözüne 1er kapak mis kokulu yumuşatıcı koydum yıkadım 1 saat. dedim şimdi darmadağın çıkarsa makinadan yandık. neyseki tek parça çıktı astım bakalım ne olacak. e şimdi kv ye sorsam diycekki açalım sökelim yorganı havalandıralım filan, ooo uğraşamam ben öyle. neyseki halloldu gibi görünüyor şimdilik, kuruyunca bakalım nasıl kokacakk rahmetli koyun

7veren Gül'cüm canımmm hoşgeldin taze anne, çiğdem ile kaderdaşsınız valla, bende buket ve bedriye ile aşşağı yukarı brbirine yakın tarhlerde doğuracağım için benim kaderdaşlarımda onlar olacak sanırım
ayy gaz probleminizin bitmesine çok sevindim maşallah canım 41 kere tü tüt tü
etrafımda duyuyorum o gaz sancısı saç baş yolduruyormuş yani, çocuk saatlerce ağlıyormuş, hiçbirşyede çare olmuyormuş, tam bir çaresizlik durumu yani. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık, usluluk, iyi huy versin inşallah.
Mesudeyi merak ediyorum bende ya, betüş rahat bırakmıyormu yoksa analı kızlı gezmelere mi çıkıyorlar acaba?

Canım acaba kv.den yünü yıkamadanmı diktirmiş yorganı?:26: Annemlerden biliyorum da yünü aldıktan sonra yıkıyolar kurutuyolar, havalandırıyolar, hatta o havalandırma işlemini sopayla yapıyolar :) Öyle kokmaması lazım yanii..
Bende merak ettim bak şimdi öyle yıkanınca birşey olurmu olmazmı, dur annemi arayıpta bi sorayım

Hoşbuldum canımmm Aynen valla çido her bir cümlesinde beni tarif ediyo sanki Gaz problemimiz bitti ya daha ne isterim ki Bebeğim mıkır mıkır, her sabah gülücükler saçarak uyandırıyo bizi. Eşimle ikimizin ortasına koyup öylece onu seyrediyoruz Herşey 4+4lük değil belki ama o sancıları çekip ağlamasında ben uykusuzluğada katlanırım yorgunluğada Herkeste olacak diye birşeyde yok tabi, çevremde gazsız bebeklerde var inşallah sizler onlardan olursunuz
Mesudeyi bende merak ediyorum. İnşallah kv. kabusu falan geri dönmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…