- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.921
anacım sen demin enerji dolu değilmiydin, şimdi ne oldu sıkıntımı geldi birden????
İyi geceler canlarim okadar msj yazdim bugun cok sacma bisey olmus anlamadim gelmemis...
Bebegimi gordum cok iyi buyuyor hala cinsiyet ogrenemedim 4lu test yaptik sonucu 1 hafta sonra...
Sunduz gozun aydin canim anali babali.buyusun..
afffffffeerim affffeerim sende değişiklikler var işini sallamamaya başladıın..aferimm..iyiyye gidiyosun..boşver ipleme ..
sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.
neden daha önce uyarmadııınnn....patlayacaktım....
[
Bdriyeeemm kuzuumm nolur hakkınızı helal edin haber veremedim çıkınca...
yaaa sen insan olamazsın yaaa...ALLAHrazı olsun bin kere...
Bircanım canım kaçırmamışsın saat 4 de oldu trasfer...ALLAH razı olsun...ALLAH sana da kolaylık versin..İş yoğunluğun azalsın İNŞALLAH..
Dn telefondanm okuddum haberi aldın inanılmaz mutlu oldum...Vay Sündüzüm vaayy senin karnından çıktı benim karnıma kondu:)))RABBİM sağlıklı uzuuun ömürler nasip etsin İNŞALLAH...Bedriyemin, Buketimin ve Yaseminimin başına İNŞALLAH...
Sorma Özlemim neyse şimdi iyiyiz çok şükür ama çok canımı sıktı dün...
Burcum bende sana yazacaktım ama benim tetenek kocam telefonla ilişkime son vermemi emir buyurdu yazamadım bende...Herşey yolunda çok şükür...Bugün işe gitmedim ama bir ara uğrayacağım..çok ufak bir işim var...Dün Bölge Başkanı beni arayıp özel rica etti kıramadım:))) 2 embriyo kondu...4 ü de tekrar donduruldu...Çok acayiptim Burcu yaaa...işlemden sonra beni aldı bir ağlama...düşünsene beğen beğenme baya baya döllenmiş bölünmüş küçük noktacıklar var içimde...inanılmaz garip bir duygu...ALLAH sonuna kadar gitmeyi nasip eder İNŞALLAH...
Oh be sonundaa...ayakta alkışlıyorum seni...
günaydın kızlar..
sağol tatlımm AMİN..
evet canım kapandım zaten kapalı bir aileden geliyorum namazlarımıda kılıyodum içimde hep vardı eşimde istiyodu bende bi cesaret kapandım RABBİM kabul etsin devamını nasib eylesin İNŞALLAH..
SAĞOL CANIM AMİNN :)
AMİN TATLIMMM :)
TATLIM zaten istiyodum eşimde istiyodu ailemde biliosun ümreye gittiler eşimin aileside benim ailemde kapalı bende istiyodum ama cesaret edemiyodum 31 sene açık olup kapanmak zor geliyodu ama zaten açık giyinen biri değildim bi başım açıktı bi cesaret görümceme dedim alışveriş yapalım gittik aldık 2 gündür kapalıyım RABBİM kabul etsin sadece etek giyemiyorum ama pantolonlarım kot bol üstünede tunik giyyorum ALLAHIM yardımcım olsun devamını nasib etsin..kapanmak isteyenlerede o cesareti nasib etsin..
sağol canım benim yaza denk geldi ama eri gecçi olmaz dedim karar vermişken kapandım zaten erteliyodum senelerdir :) başardım cok şükür RABBİM kabul etsin sabrını verir İNŞALLAH..:)
Sedaaaaa ayyy inanamıyorum sana, sen işe mi gitmedin ayyyy muhteşemsn yaa, varya işte sen böyle ol, bebeğin kendiliğinden gelir ben sana diyim. şu mükemmelliyetçiliğini bırakıp azıcık gamsız olunca işlem tamamdır inşallah
Çiğdem tatlım muhteşemsin, şu doğum öncesi yazdığın şeyler resmen kılavuz rehber gibi çok değerli bence. hakkaten hepsi nasılda doğru yaa,, ayy ama ben okudukça doğurmaktan korkmaya başlıyorum Allahım herkese sabırlar versin anne olmak çok güzel olduğu kadar çok stresli bir durum.
Öncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...
Bizde bugün itibariyle başlıcaktık tüp bebeğe ama naaptık tüp bebek yerine tatile gitmeyi tercih ettikbazen şöle düşünüyorum pardon bazen değil heppp :)) biz karı koca kafayı yemişiz ve galiba normal değilizzz tatil için tüp bebek ertele :) olacak işmi yaa ama napim çokk ihtiyacım vardı kızlar biliyosunuz yaşadıklarımı hastalıklar,kayıplar bitmeyen problemlerr hem tüp için kafanın da rahat olması gerekiyor..
İyimi yaptık kötümü yaptık bilemiyorum ama an itibariyle çok mutluyum ve bir haftadır bitmeyen bir enerjiyle koşturabilmem bile beni mutlu ediyor..
Bizde bugün itibariyle başlıcaktık tüp bebeğe ama naaptık tüp bebek yerine tatile gitmeyi tercih ettikbazen şöle düşünüyorum pardon bazen değil heppp :)) biz karı koca kafayı yemişiz ve galiba normal değilizzz tatil için tüp bebek ertele :) olacak işmi yaa ama napim çokk ihtiyacım vardı kızlar biliyosunuz yaşadıklarımı hastalıklar,kayıplar bitmeyen problemlerr hem tüp için kafanın da rahat olması gerekiyor..
İyimi yaptık kötümü yaptık bilemiyorum ama an itibariyle çok mutluyum ve bir haftadır bitmeyen bir enerjiyle koşturabilmem bile beni mutlu ediyor..
e ee tabi büyüdükçe yeri daralıyo...hareketleri az hissttiğini asanıyosun..bende sayıyorum..saatini bekliyorum..belli saatlerivar benimkıcışımın:..planlı programlı tertipli bi kız benimki:))sen daha dokor bile bulamadın:)) ne zaman gidecen ki..? ben yarın gidiyorum kıcışımı görmeye...lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaay lay lay lay lay laaayy...:))
bugün bi enerji patlaması var bende..hadi yazında yazışalım..
ayy meral ne ekşınlı bir transfer yaa inşallah hakkaten tutarda ikizlernle ilgilenmekten eşinle tartışmaya vaktin kalmaz artıkın
Bedişim benim dr tam senlik valla, dün sağlık ocağına gittim dr beni nst ye bağladı filan dedim, kadın diyorki doktorunuz çok ilgiliymiş valla normalde drların büyük çoğunluğu bunu yapmazdı dedi, ve verdiği ilaçlar tam isabetli sizin için en uygun ilaçlar dedi.
Aslıııı ohhhhh sefan olsun canımcım, tebdili mekanda herzaman ferahlık vardır, valla iyi yaptın oh düşünme yok erteledik falan filan diye, bunda da vardır bi hayır inşallah, sen yeterki relax ol, gerisini Allah halleder
Buketimm maşallah kuzucum hep böyle enerjk ol inşallah bende bu sabah 5.30 kalktım dahada uyuyamadım angut gibiyimbenim cimcimede gece 12 den sonra mutlaka hareket ediyor, ama gün içinde nezaman edeceği belli olmuyor. ama geceleri saati belli yani ve hakkaten bu günlerde bende çok kuvvetli tekmeler hissetmiyorum genelde derinlerde gibi hep, sıcaktan mıyışıklık geldi çocuğada heralde napsın
offf yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff
kııız çarşafı almaya gitmiştirr:)))
heyaa ne ara yemek yiyeyimm
inşallah Sedacım inşallahhhbakalım hakkımzıda hayırlı olanları versin Rabbim.. hem sen de bellimi olur tüp bebeğe gerek kalmadan sürpriz şekilde hamile olduğunu öğrenirsincanım hiç öyle deme psikolojinin de iyi olması lazım ki bebeğin güzelce tutunsun ben çalışmıyor olsaydım izin sorunum olmasaydı bende kesin giderdim. Sonra da tüp bebeği yaptırırdım. Senden de güzel haberler alacağız inşallahh
bence de Bedriye sağlıklı tüp bebekaslımmm canım benimm bence amaç tüp değil sağlıklı tüp bebek denemesi yaptırabilmek stres olduktan sonra zaten 2-0 yenik başlıyorsun.. sen bi kafanı dağıt enerjini toplaa.. Allah beterinden korusun türlü türlü sıkıntılar yaşadınız şimdi içindeki kötü enerjiyi atma zamanı belki sonrasında tüpe bile gerek kalmayacak.. sen doktorları dinlee ama her denilenide takma kafana.. Hayırlısı Allah tan..
ne çarşafı kızım yaa bişeler olmuş bizde öle çarşaf falan yokama çok merak ediyorum
Bebemm yemeği burda yicez tabiki de
kzııım ne olmuş olabilir başkada..taa anası kalkmış gitmiş..ayıpta bişey...genç ten biri yok uymuş gideymiş yaa..şimdi bende meraklandım bak:))hemen haber alır almaz banada bildir..
yaa bediş ne yazmışsın sen öyle..iyice içim çekildi ..öfff pööttt tööff göööff
valla bende bugün geç kaldım 9u 20 geçe geldimmben de alarmı duymamışım zaten hiç duymuyorum da kocam hadi kalk kalk die die sonun da yeter kalk gitte uyuyum dedi bende kalktım :) kıyamadım adamcağıza hele bide o yatınca hiç kalkasım gelmiyor
valla ben dün öle bi göbek attımki ohhh kıvr kıvırr
anamm Buket dün bizim düğün vardı dedimya gelinle damada bişe olmuş galiba sabahın beşinde damadın annesi gitmiş yanlarına ayyy noldu acaba kv arayıp anlatsaydı çatlıcam meraktann
Öncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...
ohh çok şükür haydi güzel haberler ver inşallah inşallah inşallahÖncelikle dünün 3 olayının 2 sinin olumlu sonuçlarla sonuçlanması beni inanılmaz mutlu etti...Tümay'ım güzel haberlerle, Sündüz'üm bebişiyle dönmüş çok şükür...Gelelim bana...işten saat 12:30 da çıktım eve geldim üstümü değiştirdim vee saat 12:45 itibariyle yola çıktık...ben de daha önceden de söylediğim gibi bir göz muayenesi ne bileyim diş kontrolüne gider bir hava, kocam da ise ölümcül bir ameliyata giriyormuşum endişesi vardı...Anacımla başladık dulara ben 33 Ayetel Kürsi, işte Rabbi Yessir, Bedriye m hatırlatmasıyla Salavat falan işte ALLAH ne verdiyse annem zaten sabahtan başlamış Meryem Suresi falan ne iliştiyse gözüne okumuş...Sizinde sayenizde aşırı duaya maruz kalıp böyle dingin huzurlu inanılmaz sakindim:)) ALLAH ım YARABBİM eşim böyle bir trafik canavarı edasında araba kullanıyor...yahu yavaş geç kalmadık bana söylediler aradılar zaten iş uzayacakmış saat da 1 bile değil...yok böyle zigzag lar arabalara korna basmalar(ki 3 yıllık evliyiz 5 kere basmamıştır kornaya..ben basınca çok kızar mesela..)en son bankadan arkadaşımla konuşureken yeter artık diyip bağırması ben de bardağı taşırdı...İnanılmaz çok sinirlendim...o gerginlik de tabii günümüzün içine....neyse merkezde hemen odaya aldılar...annemle eşim yemek yemeğe giştti ben de televizyon falan seyrettim anam bir çişim geldi anlatamam..dedim ben bununla kaç saat geçirebilirim ki saolsun hemşire boşalt onu dedi..14:30 da bi boşalttım...en çok da eşim gelirken ananas almış ona sevindim...koca bir ananası yedim tek başıma:)) neyse dediler başla su içmeye işte 14:30 muydu neydi bi de beni panik ettiler hocam gelebilir hızlı sıkışın diye...iç babam iç..ulan hızlı nasıl sıkışılır...içtim 2 lt suyu:)) tabii Sedam beni daha önceden uyarmadığından..(bu arada hani Ramazan da Eyüp Sultan a gitmiştik ya ordan zemzem suyu almıştık..Kocam sen ne ara akıl ettin de çantama attın şaştım valla...) neyse meşhur hocamız geldii...haydi koştura koştura beni aldı mı bi titreme ve öğürme...hakim olamıyorum kendime...sonra saldım kendimi sakin ol diyerek dualarla...işlem esnasında çok canım yanmadı basit bir işlemmiş..ama ben salak yine kk de okumuştum işte bi kadın olumlu sonuç almış bir kadın ben sonda bağlattım o nedenle de kalkmak zorunda kalmadım yazmıştı...hemşireye rica ettim o da bağlayamam ama sonda yla boşaltımı yaparım dedii..Anaaamm demez olayddıımm ne zormuş o sonda işi..aman ne canım yandı ne canım yandı...ama boşaltım oldu hem de baya hemşire dedi kız sen napmışsın amma su içmişsin diye...oda ya geçtim yarım saat 45 dk falan yattım...tekrar çiş...sonra 10 dk sonra tekrar çiş...bileydim o kadar içmezdim...sonra 3 iğne vurdular...ilaçları anlattılar falan saat 7 ydi eve geldik...iğneler günde 2 ye çıktı..Estrofem günde 5...8 embriyo çözdüler.. 4 ünü tekrar dondurdular...2 embriyo transfer ettiler...heyecanlıyız...çok acayibiz...annem yanımda şimdi kahvaltıyı hazırlıyor...kocamı çekiştiriyor...vay anam vay...işimiz var...
aslıcım iyi yapmışsın vallahi bütün kış çalışıyoruz tatilsiz olmuyor bizde kaç yıldır çıkamıyoruz tadını çıkarın sonrada bomba gibi hazır olun tüpeBizde bugün itibariyle başlıcaktık tüp bebeğe ama naaptık tüp bebek yerine tatile gitmeyi tercih ettikbazen şöle düşünüyorum pardon bazen değil heppp :)) biz karı koca kafayı yemişiz ve galiba normal değilizzz tatil için tüp bebek ertele :) olacak işmi yaa ama napim çokk ihtiyacım vardı kızlar biliyosunuz yaşadıklarımı hastalıklar,kayıplar bitmeyen problemlerr hem tüp için kafanın da rahat olması gerekiyor..
ay bende merakettim aslı nolmuş ki acaba
demi Bircan yaa iyi olacak inşallah koca bir kış ayından sonra süper iyi gelecekohh çok şükür haydi güzel haberler ver inşallah inşallah inşallah
aslıcım iyi yapmışsın vallahi bütün kış çalışıyoruz tatilsiz olmuyor bizde kaç yıldır çıkamıyoruz tadını çıkarın sonrada bomba gibi hazır olun tüpe
ikizimmm 8 haftalık hamilelik yok daha neler şuan hastayım canımmmtatilden dönüşte bol bol çalışma gerekecekkikizim iyi yapmissin canim bencede tüpten önce bi kafa dagitirsin tamamen bosaltirsin stresi atarsin üzerinden bi de bakmissinki 8 haftalik hamilesintüpe gitmeden tatilde mucize Insaallah
Bir süre alışverişe bakkala gidemeyeceğiz için doğuma yakın evde herşeyi stoklayın.. Lazımken olmaması suratınızı muşmulaya çevirebilir
Hala hamleyken eşinizin elini tutun ve külahta dondurma yiyin yürüyerek.. Daha sonra o eller çocuk arabası süreceği için pek elele tutuşulmuyor
Hala hamileyken evdeki başbaşalarınızı arttırın.. Eşinizle doğum sonrası ilgilenemeyecğiniz için şimdiden ilgi depolayın ki kendinden soğuduğunu düşünmesin.. Kalıcı müsafir aranızı açabilir dikkat
Hala hamileyken eğer yasak yoksa ilişkilerinizin tadını çıkarın.. Çünkü bu veletler hissediyo tüm romantizm yerlerde.. Bir eliniz beşik sallarken bulabilirsiniz kndinizi :))
Hala hamileyken uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.. Uyayamiyorsanız yatın ve ayaklarınızı uzatın tv nin keyfini çıkartın.. Yeni diziler başladı mı? Tüm yaz ne yayınlandı haberim bile yok :))
Hala hamileyken göğüs uçlarınıza masaj yapın, hazırlayıcı krem kullanın ve doğru emzirme tekniğini öğrenin.. Ben çok çektim yara ve çatlaklardan siz çekmeyin..
Hala hamileyken sohbetini sevdiğiniz kişilerle buluşun ve uzun uzun konuşun.. Sonrasında bir oda da veya bebek bakım odasında emzirmeyle vaktiniz geçebilir :))
Hala hamileyken kendinize kıyafet alın veya sevdiğiniz başka şeyler.. Çünkü kendinize bluz almaya gitmişken hep bebek reyonunda çıkıyorsunuz)
Hala hamileyken şu yeme işini çok abartmayın aman hamileyim yemek serbest diye düşünmeyin canlarım çünkü aynaya bakarken bebeğiniz yanınızdaysa eee bu göbekde kim var diyebilirsiniz)
Hala hamileyken kocanıza sarılarak uyuyun sonrasında hep kıçınız dönük beşiğe odaklanmış olcaksınız :))
Hala hamileyken duşun keyfini çıkarın köpük yapın hatta süt banyosu bile olabilir.. Çünkü sonrasında hep 5 dk. Sürücek :)) hatta uyutup öyle bile girseniz duşta ortalığı yıkan bir ağlama sesi gelicek kulağınıza nasıl çıktığınızı bilmiceksiniz ve bebiş hala uyuyo ama.. Sesi kulaklarınızda :))))
Hala hamileyken bebek bakımını öğrenin ve kimseye muhtaç kalmayın.. Sonrasında bir bebeğin 10 tane annesi çıkabilir ortaya :)) siz bildiğinizi uygulayın..
Hala hamileyken doğum fotoğrafçınızı bir kez daha uyarın yan çizmemesi konusunda.. Mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum :))
Hala hamileyken bol bol dua edin ve kitap okuyun.. Sonrasında hiç vaktiniz olmayabilir ve aklınız hep kitaplarınızda olabilir :))
Hala hamileyken kendinize ayna da bakın ve çok güzel olduğunuzu söyleyin hatta süslenip hamilelik fotoğrafları çektirin.. Sonrasında aynaya bakmak istemiceksiniz ve hep iphone nunuz bebiş resmi ile dolacak :))
Nacizane tavsiyelerim..
Devamı gelecektir..
Sevgilerle..
Sizi çok seviyoruz oğluşumla)
kızlar yaaa ben ne yaptım varya durun anlatim bakim doğru mu yapmışım
şimdi 1 ay evvel kayınvalidem bebek için yünden yorgan yaptırdı bana, şöyle ufak bebek yorganı. Neyse bebeğin odasını kurunca bende yorganı açtım nevresimin içine soktum koydum yatağın üstüne. Fakat odaya giriyorum bir tuhaf koku, 1 oldu aynı koku, 2 oldu, 3 oldu... aa dedim bu ne kokusu yaa, mobilyaları kokluyorum yok kokmuyor, bebek arabasını kokluyorum yine bişey yok. ama böyle kurban bayramı gibi kokuyor yanimeğersem yorgan kokuyormuş, ama nasıl kokuyor varya bi kokladım şöyle içime çektim bilmeden tabi, sanki bir koyun yutmuş gibi oldum. Yani havalandırmakla filan uçacak bi koku değil, rahmetli koyun ölçüş gitmiş kokusu bize baki kalmış o derece yani. bende bu sabah dedimki ne olacaksa olsun, attım makinaya, hem deterjan gözüne, hemde yumuşatıcı gözüne 1er kapak mis kokulu yumuşatıcı koydum yıkadım 1 saat. dedim şimdi darmadağın çıkarsa makinadan yandık. neyseki tek parça çıktı astım bakalım ne olacak. e şimdi kv ye sorsam diycekki açalım sökelim yorganı havalandıralım filan, ooo uğraşamam ben öyle. neyseki halloldu gibi görünüyor şimdilik, kuruyunca bakalım nasıl kokacakk rahmetli koyun
7veren Gül'cüm canımmm hoşgeldin taze anne, çiğdem ile kaderdaşsınız valla, bende buket ve bedriye ile aşşağı yukarı brbirine yakın tarhlerde doğuracağım için benim kaderdaşlarımda onlar olacak sanırım
ayy gaz probleminizin bitmesine çok sevindim maşallah canım 41 kere tü tüt tü
etrafımda duyuyorum o gaz sancısı saç baş yolduruyormuş yani, çocuk saatlerce ağlıyormuş, hiçbirşyede çare olmuyormuş, tam bir çaresizlik durumu yani. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık, usluluk, iyi huy versin inşallah.
Mesudeyi merak ediyorum bende ya, betüş rahat bırakmıyormu yoksa analı kızlı gezmelere mi çıkıyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?