Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Slmm Aramiza yeni arkadaslar da katilmis hosgelmişler...Buketcim ve Tümaycım tevhidleriniz tamm Allah dualarımızı kabul etsin..Bebislerimizi kucağımıza almayı nasipetsin insllh..

herkese günaydın..

ben anca uyanabildim dedün çokk kötü bi gece geçirdim..sahurdan sonra uyuyamadım.. oturdum sabaha kadar bi güzel ağladım..neyse.dualarınız iyi gelecek inşallah
bu gün baha dua okuyan okumayan, adımı anan anmayan herkesten Allah razı olsun. göbişleri bebekle dolsun..

yeni gelen arkadaşlarımızdan bedriye; hikayesini anlatmış.. üzüntünü anlıyorum ve paylaşıyorum..Yasemin'in okuduğu ayetten alıntı yaparak şunu söylemek isterim.. sende ümidini yitirenlerden olma!!
yasemin başından geçen hadise çok anlamlı..ümidimizi kaybetmek yok..kalplerimizi O'na yönelteceğiz ve 'Ol demesini bekleyeceğiz.
bu arada silikte olsa ikinci bi çizgi görmüşsün..onu göremeyenlerde varhakkaten belirtilerin gebeliği gösteriyorda ama hayırlısı.. ben hep derdim bekleyin sürpriz olsun diye ya seninkini bende çok merak etmişdim..:26::26:
neyse en azından henüz regl olmadın
özlemcim dualarımız seninle.. inşallh yarından sonra 9 ay boyunca hiç kırmızıları görmezsin

NURAY.. topiğin ilk hamişi..silik milik yinede hamiş.. sizin oralarda kan testi yapmamaları ilginçmiş..istek üzerine bile mi yapmıyolar.. yada idrar testi de mi yok??neyse adete kadar bi bekle bakalım..kaynanan da ümitlendirmemek için öyle söylemiştir.bizim buralarda bi söz vardır..umma ki küsmeyesin derler..heralde o politikayı güdüyor senin kaynana...

herneyse hepinize hayırlı günler, hayırlı hamilelikler dilerim..

iyi geceler kızlar ben geldim ya arkadaşlar benim kasıklarımda oturuken falan ağrılar var geçenlerde yumurtlama günümdü reglde var sizce niyeki sanki böyle adet olacakmışım hissi gibi:26:

rabia bu sıcaklarda pek mümkün değil ama ayaklarını üşütüncede kasık da ağrı yapar..öyle bişey var mı??

buket in kelime i tevhidini okudum bide benim batımı 5 eylül olarak değiştirir msiniz
Allah razı olsun

buketcim kelime-i tevhidini okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun
Hoşbulduk
Ben seni tanıdım epey, geçmişi okudum topikte :)
Çok şen şakrak esprili bi hanımsın, Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

teşekkür edrim Allah razı olsun. bu arada şu mesajların altındaki takvimleri naıl yapıyorsunuz..ben dün biraz kurcaladım ama bulamadım bişey??

Kizlar merhabalar benide ugurlu tablonuza eklermisiniz

Yas 29
İsim figen
Bekleme surem 2 yil
Sorun erkek infertilitesi gorunuo
Bat 12 agustos
Evlilik 2008
Son durum beklemede

Son düzenleme:

buketcim teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah dediğin gibi 9 ay boyunca görmem kırmızıları

Allah razı olsun

Allah razı olsun

teşekkür edrim Allah razı olsun. bu arada şu mesajların altındaki takvimleri naıl yapıyorsunuz..ben dün biraz kurcaladım ama bulamadım bişey??

buketcim (Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com) dan kendine uygun çizelgeyi seçip tarihleri falan giriyorsun sonra ordaki url kodunu kopyalıyorsun forum ayarlarımdan,profil ayarlarım'a giriyorsun orda çizelge yazan bölüme yapıştırıyorsun oluyor inşallah anlatabilmişimdir.

Allah bizede nasip etsin şu testte çizgileri görüp buraya fotoğraf koymayı
inşallah canım benim inşallah...
canım aramıza hoş geldin,durumuna hakketen üçzüldüm ama sen bana inan kuzum bu topik uğurlu bir topik,sana da dualarımız ve biz uğurlu geleceyiz...
olsun tatlım benimde ilki öyleydi zaten ışığa tutunca görüüyordu,inşallah iki gün sonra yaprığında belirginleşise işte bu güzel haber....işallllllah,işaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaah...
hayalet hamile yaseminim inşallah senin ki de onaylanır benimki de hep birlikde doğururz kızzzzzzzzz....
sağ ol kuzum inşallah kesinleşir de hayal kırıklğına uğamam....yani her aykında farklı bir durumgöremedim,sadece şimdi karnımda acaip şişlik ve gaz var,bi de hafif miyde bulantım.benimki dpo 8de baya yumuşaktı kuzum,o gün de tets yaptım,silik çizgiyi görüm,sende yumşakmı kuzum?
evet ya kaynanam için ben de öyle düşündüm zaten.inşallah kesinleşir de hep birlikte topiyin ilk hamişlik haberini kutlarız.bu arada nuray diyil kuzum bnim,ya nura ya aynur...ayrıca senin için duamı ve zikrimi ettim kuzum...
Kizlar merhabalar benide ugurlu tablonuza eklermisiniz

Yas 29
İsim figen
Bekleme surem 2 yil
Sorun erkek infertilitesi gorunuo
Bat 12 agustos
Evlilik 2008
Son durum beklemede
yaseminim gelsin ekler seni tablomuza kuzum....
ah çocuk ah...bende istiyorum tüm isteyenlerinde olsun istiyorum.. Rabbim aratmasın
uğurlu topiyimize ve aramıza hoş geldin güzelim...

evet kızlar,ben bu ün annemlere geldim,sonra onlarla denize gittik,1kaç gün daha burdayım,kocışı uykuya verdim,yazıyorum,ama canım çok sıkkın,diyer topikdeki kızlar canımı çok sıktılar,bir ara imkan olursa anlatırım.ğpüyorum hepinizi,yarın görüşürüz...

Allah razı olsun

Allah razı olsun

Ben kendi tickerımı daisypath'den yaptım canım. Daisypath sitesinden Anniversay yazan yere tıkladım daha sonra Full size ticker yazısını tıkladım, ardından açılan sayfalardan beğendiklerimi seçtim ve ilerledim evlilik gün ve tarihimizide yazdıktan sonra gerekli olan linki profil ayarlarımdan çizelge yazan bölüme yapıştırdım.
Anlatınca karışıkmı oldu ne :26: Eğer anlamadıysan evlilik bilgilerini verebilirsin ben sana bi ticker hazırlayıp linkini veriyim sende profiline kaydet?

Evet yumusak gibiGeldi ama tamda anlayamamis olabilirim hayirlisi artik bekleyip gorucez
Ama ne gazim ne siskinligim var her ayki gibiyim sade ve bos gibi hissediyorum kismet

Tümay ve Buket arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…