- Konu Sahibi graphicdesigner
-
iyi geceler kızlar ben geldim ya arkadaşlar benim kasıklarımda oturuken falan ağrılar var geçenlerde yumurtlama günümdü reglde var sizce niyeki sanki böyle adet olacakmışım hissi gibi:26:
Allah razı olsunbuket in kelime i tevhidini okudum bide benim batımı 5 eylül olarak değiştirir msiniz
Allah razı olsunbuketcim kelime-i tevhidini okudum Allah kabul etsin
Hoşbulduk
Ben seni tanıdım epey, geçmişi okudum topikte :)
Çok şen şakrak esprili bi hanımsın, Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
Slmm Aramiza yeni arkadaslar da katilmis hosgelmişler...Buketcim ve Tümaycım tevhidleriniz tamm Allah dualarımızı kabul etsin..Bebislerimizi kucağımıza almayı nasipetsin insllh..
herkese günaydın..
ben anca uyanabildim dedün çokk kötü bi gece geçirdim..sahurdan sonra uyuyamadım.. oturdum sabaha kadar bi güzel ağladım..neyse.dualarınız iyi gelecek inşallah
bu gün baha dua okuyan okumayan, adımı anan anmayan herkesten Allah razı olsun. göbişleri bebekle dolsun..
yeni gelen arkadaşlarımızdan bedriye; hikayesini anlatmış.. üzüntünü anlıyorum ve paylaşıyorum..Yasemin'in okuduğu ayetten alıntı yaparak şunu söylemek isterim.. sende ümidini yitirenlerden olma!!
yasemin başından geçen hadise çok anlamlı..ümidimizi kaybetmek yok..kalplerimizi O'na yönelteceğiz ve 'Ol demesini bekleyeceğiz.
bu arada silikte olsa ikinci bi çizgi görmüşsün..onu göremeyenlerde varhakkaten belirtilerin gebeliği gösteriyorda ama hayırlısı.. ben hep derdim bekleyin sürpriz olsun diye ya seninkini bende çok merak etmişdim..:26::26:
neyse en azından henüz regl olmadın
özlemcim dualarımız seninle.. inşallh yarından sonra 9 ay boyunca hiç kırmızıları görmezsin
NURAY.. topiğin ilk hamişi..silik milik yinede hamiş.. sizin oralarda kan testi yapmamaları ilginçmiş..istek üzerine bile mi yapmıyolar.. yada idrar testi de mi yok??neyse adete kadar bi bekle bakalım..kaynanan da ümitlendirmemek için öyle söylemiştir.bizim buralarda bi söz vardır..umma ki küsmeyesin derler..heralde o politikayı güdüyor senin kaynana...
herneyse hepinize hayırlı günler, hayırlı hamilelikler dilerim..
Allah razı olsun
Allah razı olsun
teşekkür edrim Allah razı olsun. bu arada şu mesajların altındaki takvimleri naıl yapıyorsunuz..ben dün biraz kurcaladım ama bulamadım bişey??
teşekkür ederim.Allah razı olsuniyi akşamlar kızlar,
buketcim kelimei tevhidi okudum.
rabbim kabul etsin inşallah.
inşallah canım benim inşallah...Allah bizede nasip etsin şu testte çizgileri görüp buraya fotoğraf koymayı
canım aramıza hoş geldin,durumuna hakketen üçzüldüm ama sen bana inan kuzum bu topik uğurlu bir topik,sana da dualarımız ve biz uğurlu geleceyiz...kızlar selamlar, benide aranıza alabilir misiniz? Liste için bilgilerimi yazayım sşzde derdimi öğrenirsiniz:)) ben 4 yıldır evliyim.. yaklaşık 2 senedir çocuk istiyoruz, 2011 aralık ayında dış gebelik.. kendiliğinden sonlandı 4 gün hastanede yattım değerim düşünce taburcu edildim.. mart ayında düşük yaptım keseyi göremeden.. ve en son temmuz başında düşük yaptım keseyi görmeyi gidecektik 3-4 gün sonra herşey iyi demişti doktor bir anda sonlandı gebeliğim.. şimdi de düşükten sonraki adetimin gelmesini bekliyorum.. o yüzden bi bat tarihim yok.. aynı zamanda kan testlerim yapıldı.. smear testlerim falan ayın 8 inde sonuçları alıcağız aynı zamanda 8 inde eşiminde testleri yapılıcak.. sonrasında rahim filmi çektiriceğim cesaretim geldiğinde, ekim ayına randevum var gen testlerim için eşimle ikimizin.. işte böyle.. Allah başka dert vermesin. ama içim neye bilmiyorum o kadar kırgın o kadar boynum bükük ki kimsenin içini karartmak istemem.. yani benim için test yapmışım pozitif çıkmış mutluluk kaynağı olmuyor korku heyecanlı günlerin başlangıcı oluyor.. şu ana kadar hep hüzünle sonuçlandı ama hayırlısı diyorum.. çok uzattım özür dilerim.. size hemen bir dua yazayım benim doktor fobim var, hastaneye girdiğimde nabzım fırlıyor. tansiyonum çıkıyor falan annem bu duayı söyledi cesaret gelir dedi içine ben okuyorum sizde okuyun.. "Lailahe illa ente subhaneke inni küntüm binezzalimin".. çok gergin ve korku doluyum.. dualarıma bile çok dikkat ediyorum.. artık herşeyin hayırlısı diyorum.. inşAllah yüzümüz güler..
olsun tatlım benimde ilki öyleydi zaten ışığa tutunca görüüyordu,inşallah iki gün sonra yaprığında belirginleşise işte bu güzel haber....işallllllah,işaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaah...Cicişlerim günaydın
Evet dün gece test yaptım uykumun arasında, hemen baktım tek çizgi belirdi, daha 1 dk bile beklemeden hemen gittim yattım. gıcık oldum çünkü, ikinci çizgi çıkacak diye sabırla bekleyemedim.
Sabah kalktım teste birdaha bakayım dedim, tamamen hayalet gibi yani %3 filan görünen bi hayalet gölge gördüm ikinci çizginin çıkması gereken yerde. Yni Buket Psikolojik hamile ise eğer, bende hayalet hamileyimbundan sonra takma isimlerimizide yazalım tabloya bence. ama dünkü Kuranda okuduğum adetten sonra artık moralimi bozmayacağım inşallah varsa var, yoksa yok, bu ay yumurtlama testi alacağım, bugün onları araştirim biaz diyorum, nerde satılıyormuş, nasıl yapılıyormuş filan diye. ve bide eğer adet olmazsam birkaç gün sonra yine tekrarlayacağım testi, hala ümidimi kaybetmedim, inatla hep bir soru işareti kalıyor bu ay bu arada yeni uyandım güneydın hepiciğinize.
Dün gece 12 gibi filan girim topiğe, bütün gün ile ilgili herkesin yazılarından alıntı yaptım, cevap yazdım uzun uzun hemde, sonra enter a bastım göndermek için, forumda arıza varmış bütün yazdıklarım boşa gitti sinir oldum yaa, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler efalar getirmişler, hemen tablomuzu güncelleyeceim inşallah.
hayalet hamile yaseminim inşallah senin ki de onaylanır benimki de hep birlikde doğururz kızzzzzzzzz....Canlarım öncelikle bugün Buket'in dua günü, hepimiz canı gönülden, Allaha yönelerek birbirimiz için dua edelim herzaman, bugün ise buket için öellkle bastıra bastıra olsun inşallah dualarımız. 100 tane kelimei tevhidleri unutmayalım
değiştirdim tatlım inşallah o gün seni hamişler listesine almayı nasibetsin hayırlısıyla Allah
canım benim ayyy gözüküyor hakkaten çok net değil silik hafiften ama benimkinden 10 kat daha koyu senin çizgin. ben dediğim gibi sabah baktım sonucuna aa hayalet gibi yani, eğer fotoğrafta çıkarsa bende birazdan çekip koyarım buraya bakarsınız gülersiniz bu çizgi mi diyegörmek için biraz hayal gücünüzüde eklemeniz gerekecek belkide
kuşum yaptım evet, hayalet hamileyim şuanda, kendime yeni bir ünvan oluşturdum bu sayede
canım benim hoşgeldin sefalar getirdin, demekki seninde bu dualardan nasibin varmış ki gelip bu topiği buldurdu rabbim sana. ben seni listeye ekleyeceğim ma ismini yazmayı unutmuşsun canım benim, ayrıca dua listesinede girmek istersin dimi?
sorma yaa, direk baktım 1 çizgi netleşince daha beklemeye tahammülüm olmadı, uykum açılmadan hemen yatayım sonra kızgınlığımdan uyku tutmaz filan diye koştum yattım
sağ ol kuzum inşallah kesinleşir de hayal kırıklğına uğamam....yani her aykında farklı bir durumgöremedim,sadece şimdi karnımda acaip şişlik ve gaz var,bi de hafif miyde bulantım.benimki dpo 8de baya yumuşaktı kuzum,o gün de tets yaptım,silik çizgiyi görüm,sende yumşakmı kuzum?Canim gebeligin hayirli olsun bzede dua et insallah devam gelir
Ben sen su testten cok bahsedince yapmak istedim gecen aylardada bikere yapmistim o zaman elime sert bisey gelmisti top gibi ama bu sefer gelmedi yanliz hangi gun yapmistin sen bunu yani ilk adete kac gun kala yapmistin bu hamleliginde
Cunku adete yakinda sertlesebiliyomus sanirim ben adete 7 gun kala baktim
Bide belirtilerin neydi her aykinden farkli olanlar
evet ya kaynanam için ben de öyle düşündüm zaten.inşallah kesinleşir de hep birlikte topiyin ilk hamişlik haberini kutlarız.bu arada nuray diyil kuzum bnim,ya nura ya aynur...ayrıca senin için duamı ve zikrimi ettim kuzum...herkese günaydın..
ben anca uyanabildim dedün çokk kötü bi gece geçirdim..sahurdan sonra uyuyamadım.. oturdum sabaha kadar bi güzel ağladım..neyse.dualarınız iyi gelecek inşallah
bu gün baha dua okuyan okumayan, adımı anan anmayan herkesten Allah razı olsun. göbişleri bebekle dolsun..
yeni gelen arkadaşlarımızdan bedriye; hikayesini anlatmış.. üzüntünü anlıyorum ve paylaşıyorum..Yasemin'in okuduğu ayetten alıntı yaparak şunu söylemek isterim.. sende ümidini yitirenlerden olma!!
yasemin başından geçen hadise çok anlamlı..ümidimizi kaybetmek yok..kalplerimizi O'na yönelteceğiz ve 'Ol demesini bekleyeceğiz.
bu arada silikte olsa ikinci bi çizgi görmüşsün..onu göremeyenlerde varhakkaten belirtilerin gebeliği gösteriyorda ama hayırlısı.. ben hep derdim bekleyin sürpriz olsun diye ya seninkini bende çok merak etmişdim..:26::26:
neyse en azından henüz regl olmadın
özlemcim dualarımız seninle.. inşallh yarından sonra 9 ay boyunca hiç kırmızıları görmezsin
NURAY.. topiğin ilk hamişi..silik milik yinede hamiş.. sizin oralarda kan testi yapmamaları ilginçmiş..istek üzerine bile mi yapmıyolar.. yada idrar testi de mi yok??neyse adete kadar bi bekle bakalım..kaynanan da ümitlendirmemek için öyle söylemiştir.bizim buralarda bi söz vardır..umma ki küsmeyesin derler..heralde o politikayı güdüyor senin kaynana...
herneyse hepinize hayırlı günler, hayırlı hamilelikler dilerim..
yaseminim gelsin ekler seni tablomuza kuzum....Kizlar merhabalar benide ugurlu tablonuza eklermisiniz
Yas 29
İsim figen
Bekleme surem 2 yil
Sorun erkek infertilitesi gorunuo
Bat 12 agustos
Evlilik 2008
Son durum beklemede
uğurlu topiyimize ve aramıza hoş geldin güzelim...ah çocuk ah...bende istiyorum tüm isteyenlerinde olsun istiyorum.. Rabbim aratmasın
Allah razı olsun
Allah razı olsun
teşekkür edrim Allah razı olsun. bu arada şu mesajların altındaki takvimleri naıl yapıyorsunuz..ben dün biraz kurcaladım ama bulamadım bişey??
buketcim (Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com) dan kendine uygun çizelgeyi seçip tarihleri falan giriyorsun sonra ordaki url kodunu kopyalıyorsun forum ayarlarımdan,profil ayarlarım'a giriyorsun orda çizelge yazan bölüme yapıştırıyorsun oluyor inşallah anlatabilmişimdir.
Evet yumusak gibiGeldi ama tamda anlayamamis olabilirim hayirlisi artik bekleyip gorucezinşallah canım benim inşallah...
canım aramıza hoş geldin,durumuna hakketen üçzüldüm ama sen bana inan kuzum bu topik uğurlu bir topik,sana da dualarımız ve biz uğurlu geleceyiz...
olsun tatlım benimde ilki öyleydi zaten ışığa tutunca görüüyordu,inşallah iki gün sonra yaprığında belirginleşise işte bu güzel haber....işallllllah,işaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaah...
hayalet hamile yaseminim inşallah senin ki de onaylanır benimki de hep birlikde doğururz kızzzzzzzzz....
sağ ol kuzum inşallah kesinleşir de hayal kırıklğına uğamam....yani her aykında farklı bir durumgöremedim,sadece şimdi karnımda acaip şişlik ve gaz var,bi de hafif miyde bulantım.benimki dpo 8de baya yumuşaktı kuzum,o gün de tets yaptım,silik çizgiyi görüm,sende yumşakmı kuzum?
evet ya kaynanam için ben de öyle düşündüm zaten.inşallah kesinleşir de hep birlikte topiyin ilk hamişlik haberini kutlarız.bu arada nuray diyil kuzum bnim,ya nura ya aynur...ayrıca senin için duamı ve zikrimi ettim kuzum...
yaseminim gelsin ekler seni tablomuza kuzum....
uğurlu topiyimize ve aramıza hoş geldin güzelim...
evet kızlar,ben bu ün annemlere geldim,sonra onlarla denize gittik,1kaç gün daha burdayım,kocışı uykuya verdim,yazıyorum,ama canım çok sıkkın,diyer topikdeki kızlar canımı çok sıktılar,bir ara imkan olursa anlatırım.ğpüyorum hepinizi,yarın görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?