Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buralardayım işte canım :) Eşim ameliyat oldu 1 buçuk ay önce, şimdi bekleme sürecindeyiz. Dualarında unutma beni olurmu :)
Sende iyisin inşallah? Mesajlarını takip ediyorum arada

en son konuştuğumuzda ameliyattan bahsetmiştin.
inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin kuzum dualarım seninle...
bende iyiyim hamd olsun biran önce kış gelsin istiyorum... :)))

en son konuştuğumuzda ameliyattan bahsetmiştin.
inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin kuzum dualarım seninle...
bende iyiyim hamd olsun biran önce kış gelsin istiyorum... :)))

Evet canım, şükürler olsun ameliyat kısmını atlattık, inşallah şifasınıda buluruz :)
Çok iyi anlıyorum seni, ama maşallah epey olmuş, zaman çok çabuk geçiyo :) İnşallah oğlunu kucağına sağlıkla aldığının haberinide verirsin bizlere Dualarım sizinle canım <3

aynuuuurr, bu durumun seninle alakası yok genel olarak karıştırıyorum ben biliyosungenel olarak ta aynur la nuray ismini çok karıştırırım.. neyse bundan sonra nura diyecem..bu arada kim sıktı senin canını bakiyim..sen şimdi %75 hamile olan biri olarak böyle şeylere itimat etmemelisin..

evet karışık..dün baktım birazda pek anlamadım..pekde vaktim yoktu..öyle iki saniye kadar baktım..üstünde durmadım yani..ben bi bakiyim yapamazsam sana başvururum..sağol..

Tümay ve Buket arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile :)

Allah razı olsun

buket okudum kelimei tevhidini
Allah razı olsun..

ipetim.. bende senin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın...

ipekçim tevhidin tamam allah kabul etsin inş.

Günaydın, Hayırlı Haftalar, Mutlu bir yeni hafta diliyorum canlarım ballarım...
Bugün çok yoğun olacağım gibi görünüyor, geçen hafta salladığım tüm işler bugün kabus gibi karşıma dikilmiş vaziyette Allah yardımcım olsun, zaten gece sahurada kalkamadım, saatin alarımını kapatmışım yanlışlıkla.
Bu arada hala regl olmadım, bu akşam eve gidince testi tekrarlayacağım bakalım ne çıkacak bu sefer
Geçmişi okuyamadım, işlerimi bir yoluna koyayım, en baştan sırayla okumadığım bütün mesajları tek tek okuyacağım inşallah.
Bu arada kızlar bişey diycem, dua listesine eklenmek isteyen yeni arkadaşlara diyin ki, sizden önceki okunmuş olan kişilerede okuyun ki haksızlık olmasın diye uyaralım. yani herkes herkese okumuş olsun, sonradan geldim diye öncekileri es geçmeyelim lütfen, adaletli olsun dualarımız bile ben olmadığım zamanlarda yeni gelen arkadaşları siz karşılıyorsunuz ALlah razı olsun hepinizden.
Öpüyorum sizi, bugünkü kelimei tevhidlerimide okuyacağım birazdan, geldiğimde haber verirrim zaten okundu diye

arkadaşlar merhaba,
aynur ve yasemin arkadaşlarım 100 er kez kelime-i tevhidlerinizi okudum. Allah ım kabul eder inşAllah.. Tez vakitde hayırlısıyla gönlünüzdeki göbeğinizde ve kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklıca inşAllah.. ben şimdi listeden bugunun tarihini yakalayana dek diğer arkadaşlarım için okuyacağım.. okudukça buradan bildireceğim..

yaseminin
aynurun
tümayin
buketin
ipegin

dualarini okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah dualarimizi

Amiiinnn

Nasilsiniz bu arada?

Allah razı olsun..ben iyiyim..gerçi bu gün kocam gidiyo..moralim bozuk..salyalar sümük olmuş gözümden burnumdan akıyo..ama yine de iyiyim...sen nasılsın..??

Evet yumusak gibiGeldi ama tamda anlayamamis olabilirim hayirlisi artik bekleyip gorucez
Ama ne gazim ne siskinligim var her ayki gibiyim sade ve bos gibi hissediyorum kismet
ola bilir tatlım,ben zaten gazı ve şişkinliyi testten sonra hiss etmeye başladım,belki de piskolojikdir.seniin bat ne zaman fikencim?ama eyer çerviksinin yumuşak olduğunu hiss ediyorsan test yap bence ben yumuşak hiss ettiyim gün test yaptım ve çok silik de olsu ikinci çizgiyi görüm,2gün sonra 1az daha belirgin oldu,yarın tekrarlıycam,inşallah o daha belirgin olur.....
ben de istiyom bebek bazen umutlu oluyorum bazen de umudum kalmıyo
umut her zaman için olmalı güzelim,umudunu hiç bir zaman kaybetme....
olsun güzelilm,o kadar güldüm ki,çok tatlısın...ne bileyim ya ben daha önce yazıştığım topikde de kızlara şu dua etmeyi ve çerviksi kontrol etmeyi önerdim,beni israrcı ve itici olmakla suçalndırdılar,çok kırıldım,anım çok sıkılıyor,mutluluğumu yaşama bile izin vermediler,çok kötü olmuşdum...
günaydın yaseminimmmm,inşallah işlerini kolayca hall edersin,ben de annemlerdeyim çok bilgisayarla oynamağa için vermiyor,ara sıra girip bakarım,akşam mutlaka testini yapıb neticeni paylaş haaaaaaaaaa.....eger hamileysen bu kez testin daha bir belirginleşicek....
kızlr günaydın hayırlı haftalar, ipek kelime-i tevhidini okudum Allah kabul eder inş.
günaydın tatlım,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah....

afffferim sana güzelim,iyi yapmışsın,yasemin de zaten onu önermiş baksana,Allah senden razı olsun ve gönlündekini versin inşalllllllah...

..nuraa...canını niye sıkıyosun..sen teklif edersin..insanlar ister yapar ister yapmaz..zorla değil ki..alalal moralini bozma..benimde canımı sıkma.

bak gün geçtikçe hamilelik oranın artıyo..şuan %75,1 sin... yasemin de daha adet olmamış..çok heyecanlı..ama ben hep diyorum..heyecandan insan dayanamıyo ama bekleyin sürpriz olsun diye..neyse hayırlısı inş.

Allah razı olsun..ben iyiyim..gerçi bu gün kocam gidiyo..moralim bozuk..salyalar sümük olmuş gözümden burnumdan akıyo..ama yine de iyiyim...sen nasılsın..??

Allah cümlemizden razi olsun canim.
özel olmazsa esin nereye gidiyor? is icabimi gidiyor??
Allah kavustursun ya Insaallah günler senin icin cok cabuk gecerde kavusursun goncana. üüzülme canim bak esinide üzersin sonra sen üzülünce o dayanamaz sana

bende iyiyim cok sükür. dün iftardan sonra yoruldugumu hissettim ve cuuuuup yataga attim kendimi ve misil misil uyuymusum

Arkadaşlar bende teyze oldum perşembe günü meleğimiz simayımız dünyaya geldi ilk doğdugunda ağlayarak karşıladıgımız neye benzediğini bilmediğimizi şeyi şimdi onu tanımakla geçiriyoruz inş. Birgün bende anne olurum teyzelik bu kadar harika bir olaysa ben anneliği düşünemiyorum bile

Ne güzel dualar etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

iş için gidiyor canım..senin bat ne zamandı??

inş. Sende tadarsın o duyguyu..

ne güzel dualar etmişsiniz.rabbim dualarınızı kabul etsin, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

alırız tabi... Bilgilerini yazarsan eğer.. yasemin topiğin sahibi..şuan meşgul ama müsait olunca senide tabloya ekler..eklemez yada unutsa hatırlat olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…