Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

alırız tabi... Bilgilerini yazarsan eğer.. yasemin topiğin sahibi..şuan meşgul ama müsait olunca senide tabloya ekler..eklemez yada unutsa hatırlat olur mu??[/QUOTE]

ismim bircan. 1,5 yıllık evliyim. pco hastasıyım. şu an ilaç tedavisi görüyorum.

Kuşlarım civcivlerim en değerli dostlarım,
Mahçubiyet duygularımla geldim yine son durum raporu vereyim sizlere dedim, işlerim tüm tersliğiyle ve yoğunluğuyla ve stresiyle devam ediyor :18:
ama bu arada ipeğimin kelimei tevhidlerini okudum, ALlahım inşallah en tez vakitte kabul eder ve ismi gibi narin güzel bir kız, yada tam aksine cabbar güçlü bir erkek bebeği olur aminnn
geçmişi okuyacağım, tabloya eklenmek isteyen tüm arkadaşları detaylı şekilde ekleyeceğim, o yüzden dua listesine eklenmek isteyen arkadaşlar tesbihlerini çekmeye başlayabilirler, yani tabloya eklenmeyi beklemelerine gerek yok.
ve ayrıca yeni gelen her kim varsa hepsine gönülden sevgilerimi ve hoşgeldiniz dileklerimi iletiyorum, Allah hepsinden razı olsun ki bu güzel zincire onlarda eklenmek istemiş. Birlikten kuvvet doğacak Allahın izniyle, bu koca dua zincirimiz yüzüsuyu hürmetine, ALlahım hepimizn gönlündeki hayırlı istekleri verecektir inşallah. Biliyorsunuz Cumartesi günü bize Kuranı Kerimden uyarı geldi, sakın ha umutsuz olmuyoruz
Hepinizi tekrardan öpüyorum, işlerime dönüyorum, hafifletince hemen geleceğim, üzerime düşen görevleri tek tek yapacağım canlarım.

kimse kimseyi sevmek zorunda değil güzelim

yok ya hakketen çok zoruma giittttt,o kaaaadar rencide ettilerki beni,yokalınganmışım,onun için saçma mesajlar yazıyormuşum,yani yerden yere vurdular beni,sadece bir arkadaşı hepisinden çok sevdiyimi söyledim....e ne olsun burda yasemine en sevdiyim arkadaşım diyorum onun için siz beni hemen topikten atmalı üstümü-üstümü gelmelisiniz,ama öyle yapmadınız,sonuçta insan kardeşleri arasımda da ayrımcılık yapa,ama hakketen hepinizi arıca seviyorum....ya böyle giderse ordakı kızlrala vedalaşıcam,çünki eyer hamile olursam asla bebeyimi ve beni germelerine izin vermem....yaseminim için de meraktan çatlıyom yani,inşallah hamiş olur....
kimse kimseyi sevmek zorunda değil güzelim

ya ben galiba türkçeyi kullanamıyorum ha,ısınamadım demekle kaynaşamadık demek istedim ya...alınma güzelim benim.kaynataşamadık,ama ben hepiniz için dualarımı ediyorum,bak bu gün senin için dua edicem.Allah kabul eylesin inşallllllah tatlım benim...

kızlar bende henüz adet olmadım hamilemiyim dersiniz

özlem bu işler çok heyecanlı oluyo yaa.. ben genelde söylediğim şeyi sana söyleyemiyecem..genelde bekle sürpriz olsun derim ama..sen bekledin gününde geldi.. tıbben en geç 10 günden sonraki gecikmeler hamileliğe yorulur..yani bi sıkıntı yoksa 10 gün gecikmesi normal değlidir.. ama sen bilirsin..bence bu günü beklede bi yarın olsun..sıcaklardan felan bazın bat geri atabiliyo..bende de tam tersine erken oluyo...acaba yoksa bendemiiiiiiiiiiiiii?????????

bu arada ben bayramdan sonra tüp bebek yaptıracamya.. hemşire bana dediki gebelik testi yap ondan sonra gel..ben geçen ay aşılama yaptım..olmadı adet oldum..şimdi bitti adetim,..yine de yaptır diyo... bende yarın sabah yapacam..size tek çizgimin fotosunu gönderirim:))

ya aslına bakarsan 2 ay önce doktor klomen falan kullandırmıştı o ay kesin diye bakıyordum adetim gecikti test yapamamıştım 3 gün gecikmeli geldi adet ama geçen ay tam 28.gün geldi heyecan yaptım biran önce öğrenmek istiyorum

hımm.. bu gün de tam 28. gün mü? ve adet belirtileri varmı??

hımm.. bu gün de tam 28. gün mü? ve adet belirtileri varmı??

evet bugün tam 28.gün ve ben hep öğle saatlerine kadar olurum geç saatlerde olduğum çok azdır yok denecek kadar, bişey yok gibi hatta sabah midem bulantı ağrı arası garipti ama psikolojik de olabilir böyle birden olmazdı herhalde ama yok dayanamayacağım burdan çıkana kadar bişey olmazsa eve giderken test alıcam yoksa da yok ne yapayım dünyanın sonu değil ya beklemeye devam ederiz.

Son düzenleme:
tabiki dünyanın sonu değil..bari sabahı beklede sabah çişiyle yap..öyle daha etkili ve kesin sonuç alınıyomuş..

canım benimm.. çok haklısın ümidimi kaybetmemeliyim ama inan Günaha girdim mi düşüncelerimle ilgili bilmiyorum ama evet içimde inanılmaz bir burukluk varken burası çıktı karşıma Cenab-ı Allah beni duaya sevk etti.. ki uzaklaşmıştım maalesef.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürür.. korku içindeyim ya inan bacaklarım titriyor çarşamba kısmetse test sonuçlarımı alıcam diye.. ben bu korkularla nasıl başediceğim onuda bilmiyorum.. geçen gece rüyamda kendimi hamile gördüm kanama falanda yokmuş diyorum ki demek ki diğer gebeler böyle sağlıklı olunca o yüzden mutlu.. sağlıklı olduğunu bilince herşeyin korkmuyormuş meğer insan çok mutluyum diye diye :) uyandım.. Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşAllah.

QUOTE=buketdemet;25841304]herkese günaydın..

ben anca uyanabildim dedün çokk kötü bi gece geçirdim..sahurdan sonra uyuyamadım.. oturdum sabaha kadar bi güzel ağladım..neyse.dualarınız iyi gelecek inşallah
bu gün baha dua okuyan okumayan, adımı anan anmayan herkesten Allah razı olsun. göbişleri bebekle dolsun..

yeni gelen arkadaşlarımızdan bedriye; hikayesini anlatmış.. üzüntünü anlıyorum ve paylaşıyorum..Yasemin'in okuduğu ayetten alıntı yaparak şunu söylemek isterim.. sende ümidini yitirenlerden olma!!
yasemin başından geçen hadise çok anlamlı..ümidimizi kaybetmek yok..kalplerimizi O'na yönelteceğiz ve 'Ol demesini bekleyeceğiz.
bu arada silikte olsa ikinci bi çizgi görmüşsün..onu göremeyenlerde varhakkaten belirtilerin gebeliği gösteriyorda ama hayırlısı.. ben hep derdim bekleyin sürpriz olsun diye ya seninkini bende çok merak etmişdim..:26::26:
neyse en azından henüz regl olmadın
özlemcim dualarımız seninle.. inşallh yarından sonra 9 ay boyunca hiç kırmızıları görmezsin

NURAY.. topiğin ilk hamişi..silik milik yinede hamiş.. sizin oralarda kan testi yapmamaları ilginçmiş..istek üzerine bile mi yapmıyolar.. yada idrar testi de mi yok??neyse adete kadar bi bekle bakalım..kaynanan da ümitlendirmemek için öyle söylemiştir.bizim buralarda bi söz vardır..umma ki küsmeyesin derler..heralde o politikayı güdüyor senin kaynana...

herneyse hepinize hayırlı günler, hayırlı hamilelikler dilerim..[/QUOTE]

kendini rüyanda hamile görüyorsan bu iş tamamdır.. geçmişi okursan bende rüyalarımdan bahsetmiştim..bir ay boyunca her gece rüyamda ya hamileydim, ya doğruyodum, yada emziriyodumm...geçecek geçecek merak etme..inş..hayırlısıyla olacak..

Selamlar Arkadaşlar,
Tümay, Buket, İpek Tevhidlerinizi okudum. Allah kabul etsin inşAllah.. Hayırlısıyla sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Mevlam.. sizlere.. Tüm dileyenlere. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…