- Konu Sahibi graphicdesigner
-
kardeçlerim,arkadaşlarım ben çıkıyorum şimdi namazımı kılıp,tümay ve diyer topikdeki gkcnenglish isimli üye için zikrimi edeyim,bu isimle nasıl ediceksem artık...
Ya yasemincim ben o topikdeki kızlara bir türlü ısnamadım yaaaa....hani hamilelik yolunda beraber yürüyelim var ya orda..
yok ya hakketen çok zoruma giittttt,o kaaaadar rencide ettilerki beni,yokalınganmışım,onun için saçma mesajlar yazıyormuşum,yani yerden yere vurdular beni,sadece bir arkadaşı hepisinden çok sevdiyimi söyledim....e ne olsun burda yasemine en sevdiyim arkadaşım diyorum onun için siz beni hemen topikten atmalı üstümü-üstümü gelmelisiniz,ama öyle yapmadınız,sonuçta insan kardeşleri arasımda da ayrımcılık yapa,ama hakketen hepinizi arıca seviyorum....ya böyle giderse ordakı kızlrala vedalaşıcam,çünki eyer hamile olursam asla bebeyimi ve beni germelerine izin vermem....yaseminim için de meraktan çatlıyom yani,inşallah hamiş olur......nuraa...canını niye sıkıyosun..sen teklif edersin..insanlar ister yapar ister yapmaz..zorla değil ki..alalal moralini bozma..benimde canımı sıkma.
bak gün geçtikçe hamilelik oranın artıyo..şuan %75,1 sin... yasemin de daha adet olmamış..çok heyecanlı..ama ben hep diyorum..heyecandan insan dayanamıyo ama bekleyin sürpriz olsun diye..neyse hayırlısı inş.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil güzelim
kızlar bende henüz adet olmadım hamilemiyim dersiniz
teşekkür ederim Allah razı olsun.buket ve ipek arkadaşım kelime i tevhidlerinizi okudum Allah ım kabul eder inşallah hayırlısıyla
özlem bu işler çok heyecanlı oluyo yaa.. ben genelde söylediğim şeyi sana söyleyemiyecem..genelde bekle sürpriz olsun derim ama..sen bekledin gününde geldi.. tıbben en geç 10 günden sonraki gecikmeler hamileliğe yorulur..yani bi sıkıntı yoksa 10 gün gecikmesi normal değlidir.. ama sen bilirsin..bence bu günü beklede bi yarın olsun..sıcaklardan felan bazın bat geri atabiliyo..bende de tam tersine erken oluyo...acaba yoksa bendemiiiiiiiiiiiiii?????????
bu arada ben bayramdan sonra tüp bebek yaptıracamya.. hemşire bana dediki gebelik testi yap ondan sonra gel..ben geçen ay aşılama yaptım..olmadı adet oldum..şimdi bitti adetim,..yine de yaptır diyo... bende yarın sabah yapacam..size tek çizgimin fotosunu gönderirim:))
teşekkür ederim Allah razı olsun.
ya aslına bakarsan 2 ay önce doktor klomen falan kullandırmıştı o ay kesin diye bakıyordum adetim gecikti test yapamamıştım 3 gün gecikmeli geldi adet ama geçen ay tam 28.gün geldi heyecan yaptım biran önce öğrenmek istiyorum
hımm.. bu gün de tam 28. gün mü? ve adet belirtileri varmı??
tabiki dünyanın sonu değil..bari sabahı beklede sabah çişiyle yap..öyle daha etkili ve kesin sonuç alınıyomuş..evet bugün tam 28.gün ve ben hep öğle saatlerine kadar olurum geç saatlerde olduğum çok azdır yok denecek kadar, bişey yok gibi hatta sabah midem bulantı ağrı arası garipti ama psikolojik de olabilir böyle birden olmazdı herhalde ama yok dayanamayacağım burdan çıkana kadar bişey olmazsa eve giderken test alıcam yoksa da yok ne yapayım dünyanın sonu değil ya beklemeye devam ederiz.
canım benimm.. çok haklısın ümidimi kaybetmemeliyim ama inan Günaha girdim mi düşüncelerimle ilgili bilmiyorum ama evet içimde inanılmaz bir burukluk varken burası çıktı karşıma Cenab-ı Allah beni duaya sevk etti.. ki uzaklaşmıştım maalesef.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürür.. korku içindeyim ya inan bacaklarım titriyor çarşamba kısmetse test sonuçlarımı alıcam diye.. ben bu korkularla nasıl başediceğim onuda bilmiyorum.. geçen gece rüyamda kendimi hamile gördüm kanama falanda yokmuş diyorum ki demek ki diğer gebeler böyle sağlıklı olunca o yüzden mutlu.. sağlıklı olduğunu bilince herşeyin korkmuyormuş meğer insan çok mutluyum diye diye :) uyandım.. Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
Selamlar Arkadaşlar,
Tümay, Buket, İpek Tevhidlerinizi okudum. Allah kabul etsin inşAllah.. Hayırlısıyla sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Mevlam.. sizlere.. Tüm dileyenlere. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?