- Konu Sahibi graphicdesigner
-
kendini rüyanda hamile görüyorsan bu iş tamamdır..geçmişi okursan bende rüyalarımdan bahsetmiştim..bir ay boyunca her gece rüyamda ya hamileydim, ya doğruyodum, yada emziriyodumm... geçecek geçecek merak etme..inş..hayırlısıyla olacak..
canım benim.. bu kadar sıkıntı yaşadım hiç kendimi hamile görmedim.. inşAllah Yarabbim Allah ım hayırlısıyla kısmet eder sağlıklı gebelik.. Sağlıklı hayırlı evlat.. Sen gebesin değil mi? Allah sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin inşAllah.
ay ağzından bal mı damlıyo ne??ben gebe değilim ama psikolojikmen öyleyim..yani kendimi gebeymişim gibi hissediyor ve ona göre davranıyorum..mesela ağır kaldırmıyorum felan anlayacağın durumum bu..
canım benimm yaa çok tatlısın.. inşAllah hayırlı tez vakitlerde gerçek kılar bu psikolojik hallerini inşAllah Yarabbim
özlem bu işler çok heyecanlı oluyo yaa.. ben genelde söylediğim şeyi sana söyleyemiyecem..genelde bekle sürpriz olsun derim ama..sen bekledin gününde geldi.. tıbben en geç 10 günden sonraki gecikmeler hamileliğe yorulur..yani bi sıkıntı yoksa 10 gün gecikmesi normal değlidir.. ama sen bilirsin..bence bu günü beklede bi yarın olsun..sıcaklardan felan bazın bat geri atabiliyo..bende de tam tersine erken oluyo...acaba yoksa bendemiiiiiiiiiiiiii?????????
bu arada ben bayramdan sonra tüp bebek yaptıracamya.. hemşire bana dediki gebelik testi yap ondan sonra gel..ben geçen ay aşılama yaptım..olmadı adet oldum..şimdi bitti adetim,..yine de yaptır diyo... bende yarın sabah yapacam..size tek çizgimin fotosunu gönderirim:))
deme ya,beni annem hapis sakladı,nete girmmeme izin vermiyor,yaseminimin işi çok galiba,iprkcim 1kaç gündür yoktur,acaba ne oldu?kızlar topiğimize nazar değdi nerde bu millet ipek nerde kayıplarda nazar duası okuyun
ahhhhhh canım belki hamilesindir kuzum bu kadar uyyuduğuna göre.....hiç tek çizgi görmedik yaAllah ım şaka maka yeni uyandım ne yapacağım ben bu uykuyla sanırım depresyondayım
yaseminimizin başı baya karışık sanırım,bu gün rahat gelemedi...inşallah güzel haberlerle gelir.bende yarın sabah testi tekrarlıycam,inşallah daha da belirginleşşir...yasemin ses ver nerdesin ne yaptın testi yeniledinmi merakla bekliyorum canım aynur ve senden gelecek iyi haberleri
kuzum ya neden test yapmıyosun ?benimde rara sıra adet olucakmışım gibi hafif sancılarım oluyor,çok tırsıyorum.....evet bugün tam 28.gün ve ben hep öğle saatlerine kadar olurum geç saatlerde olduğum çok azdır yok denecek kadar, bişey yok gibi hatta sabah midem bulantı ağrı arası garipti ama psikolojik de olabilir böyle birden olmazdı herhalde ama yok dayanamayacağım burdan çıkana kadar bişey olmazsa eve giderken test alıcam yoksa da yok ne yapayım dünyanın sonu değil ya beklemeye devam ederiz.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle
Çok mutlu oldum canm senin adına Allah bigun bizlere de hamileyiimmm demeyi nasip etsin insllhh...:)) Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipetsin...
Bu arada kizlar benm reglime daha 2gün var ama sabah turuncumsu bi akintim geldi ve kesildi acaba adetimmi geldi dedim ama gerisi gelmedi (insallah gelmez de..) Acaba.. dedim Test falan yapmadim daha ama hadi hayirlisii Haber ederim burdan yinee..
tabrikler cnm bu topikten değilim ama sevincini paylaşuyrum inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bizlere de dua et cnm.Bu arada belirtilerini ve bu süreci biizmle paylaşır mısın
arkadaşlar ben eczaneden test alıp yapacaktım eğer hamileysem eşime sürpriz yapmakdı niyetim, kendisi beni aradı direk doktora ne zaman gideceğiz dedi bende önce bi evde test yapsak dedim boşver uğraşmayalım çıkmıyor onda biz kan testi yaptıralım dedi gittik hastaneye kan verdik az öncede sonucumu aldım labaratuvardaki adam değer düşük dedi biz normalde 5 in üstünde olunca pozitif sayıyoruz dedi 2-3 gün sonra yeniden test yaptır değerin 2 katına çıkması lazım,çıkmazsa kadın doğuma yönlendiriyoruz dedi, sevinip sevinmemek arasında kaldım ortalıkta bağırıp çığlık atasım hatta ağlayasım var sizden ricam lütfen benim için dua edin değerim 2 katına yükselsin.
bu sonucu almamda sizlerinde emeği var hepinizden Allah razı olsun sizlerin dualarınızın büyük payı olduğunu düşünüyorum,hepiniz çok eğlenceli şen şakrak insanlarsınız sizin sayenizde stresten uzaklaştım Allahım hepinize bu güzel olayı yaşamayı nasip etsin ve en önemlisi hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,işallah peşpeşe hepimiz hamile oluruz bu topikte ve kucağımıza alır büyütürüz çocuklarımızı.
sizleri seviyorum..:118:
Canım tebrik ederim
Rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasib etsin, inşallah çok güzel rüya gibi bir hamilelik geçirirsin :)
Bu arada nasıl öğrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?