Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim.. bu kadar sıkıntı yaşadım hiç kendimi hamile görmedim.. inşAllah Yarabbim Allah ım hayırlısıyla kısmet eder sağlıklı gebelik.. Sağlıklı hayırlı evlat.. Sen gebesin değil mi? Allah sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin inşAllah.

ay ağzından bal mı damlıyo ne??ben gebe değilim ama psikolojikmen öyleyim..yani kendimi gebeymişim gibi hissediyor ve ona göre davranıyorum..mesela ağır kaldırmıyorum felananlayacağın durumum bu..

ay ağzından bal mı damlıyo ne??ben gebe değilim ama psikolojikmen öyleyim..yani kendimi gebeymişim gibi hissediyor ve ona göre davranıyorum..mesela ağır kaldırmıyorum felananlayacağın durumum bu..

canım benimm yaa çok tatlısın.. inşAllah hayırlı tez vakitlerde gerçek kılar bu psikolojik hallerini inşAllah Yarabbim

hiç tek çizgi görmedik ya Allah ım şaka maka yeni uyandım ne yapacağım ben bu uykuyla sanırım depresyondayım

İpek arkadaşımızın kelimei tevhidini okudum, duasını ettim, Rabbim kabul buyursun inşallah :)
Bu arada tuba maşallah neden kalktınki canım uyusaydın akşam olmuştu zaten

yasemin ses ver nerdesin ne yaptın testi yeniledinmi merakla bekliyorum canım aynur ve senden gelecek iyi haberleri

kızlar ya ne qarip bu ay herkes sanki daha bir umutlu ya,ne güzel hepimiz ümitle dolup taşıyoruz,inşallah hayırlısı olur...
kızlar topiğimize nazar değdi nerde bu millet ipek nerde kayıplarda nazar duası okuyun
deme ya,beni annem hapis sakladı,nete girmmeme izin vermiyor,yaseminimin işi çok galiba,iprkcim 1kaç gündür yoktur,acaba ne oldu?
hiç tek çizgi görmedik ya Allah ım şaka maka yeni uyandım ne yapacağım ben bu uykuyla sanırım depresyondayım
ahhhhhh canım belki hamilesindir kuzum bu kadar uyyuduğuna göre.....
yasemin ses ver nerdesin ne yaptın testi yeniledinmi merakla bekliyorum canım aynur ve senden gelecek iyi haberleri
yaseminimizin başı baya karışık sanırım,bu gün rahat gelemedi...inşallah güzel haberlerle gelir.bende yarın sabah testi tekrarlıycam,inşallah daha da belirginleşşir...
kuzum ya neden test yapmıyosun ?benimde rara sıra adet olucakmışım gibi hafif sancılarım oluyor,çok tırsıyorum.....

hadi canlarım benim,iyi geceler herkese,bu arada ipekcim,şimdi bilgisayarı kapatıp dualarımı okuycam,inşallllah kabul olur....sen de gel artık bebeyim yaaaaa....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle

Canım tebrik ederim
Rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasib etsin, inşallah çok güzel rüya gibi bir hamilelik geçirirsin :)
Bu arada nasıl öğrendin?

tabrikler cnm bu topikten değilim ama sevincini paylaşuyrum inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bizlere de dua et cnm.Bu arada belirtilerini ve bu süreci biizmle paylaşır mısın

Çok mutlu oldum canm senin adına Allah bigun bizlere de hamileyiimmm demeyi nasip etsin insllhh...:)) Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipetsin...
Bu arada kizlar benm reglime daha 2gün var ama sabah turuncumsu bi akintim geldi ve kesildi acaba adetimmi geldi dedim ama gerisi gelmedi (insallah gelmez de..) Acaba.. dedim Test falan yapmadim daha ama hadi hayirlisii Haber ederim burdan yinee..

arkadaşlar ben eczaneden test alıp yapacaktım eğer hamileysem eşime sürpriz yapmakdı niyetim, kendisi beni aradı direk doktora ne zaman gideceğiz dedi bende önce bi evde test yapsak dedim boşver uğraşmayalım çıkmıyor onda biz kan testi yaptıralım dedi gittik hastaneye kan verdik az öncede sonucumu aldım labaratuvardaki adam değer düşük dedi biz normalde 5 in üstünde olunca pozitif sayıyoruz dedi 2-3 gün sonra yeniden test yaptır değerin 2 katına çıkması lazım,çıkmazsa kadın doğuma yönlendiriyoruz dedi, sevinip sevinmemek arasında kaldım ortalıkta bağırıp çığlık atasım hatta ağlayasım var sizden ricam lütfen benim için dua edin değerim 2 katına yükselsin.
bu sonucu almamda sizlerinde emeği var hepinizden Allah razı olsun sizlerin dualarınızın büyük payı olduğunu düşünüyorum,hepiniz çok eğlenceli şen şakrak insanlarsınız sizin sayenizde stresten uzaklaştım Allahım hepinize bu güzel olayı yaşamayı nasip etsin ve en önemlisi hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,işallah peşpeşe hepimiz hamile oluruz bu topikte ve kucağımıza alır büyütürüz çocuklarımızı.
sizleri seviyorum.. :118:

teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, bekle adet olmazsan sende test yap burası bize uğurlu geldi sana da uğurlu gelir inşallah

tabrikler cnm bu topikten değilim ama sevincini paylaşuyrum inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bizlere de dua et cnm.Bu arada belirtilerini ve bu süreci biizmle paylaşır mısın

teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun dualarım sizlerle, Allahım inşallah tez zamanda hayırlısı ile sizlere de nasip eder, göğsümde sancı vardı bir kaç gündür birde 1 kez sanırım idrarım çok koyu renkliydi başkada bir belirtim yoktu canım

inşallah cnm iyi sonuçlar alırsın Allah onu sana hayrılısyla nasip eder.Sen de dualarını eksik etme ama stres de yapma o da lumsuz etkilemesin

Canım tebrik ederim
Rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasib etsin, inşallah çok güzel rüya gibi bir hamilelik geçirirsin :)
Bu arada nasıl öğrendin?

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, çok ihtiyacım var dua ya, ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim inşallah Allahım bu sefer rüya gibi bir hamilelik geçirmemi nasip eder.
bugün adetimin 28.günüydü adet olmam lazımdı zaten bugünü dört gözle bekliyorduk adet olmayınca hemen kan testi yaptırdım, şuan için değerim düşükmüş yükselmesi lazım inşallah rabbim yardım eder bu sefer hüsrana uğramam

selamun aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar, gerçi bu saatte pek kimseyi bulamayabilirim ama en sonunda gelebildim
Bugün işyerinde kabus gibi bir gündü acil bir iş için cumadan beri uğraşıyordum, ajda pekkan gibi gerildim durdum, sağlığımı bozdum, mideme kramplar soktum yetişsin diye, fakat olmayınca olmuyor, uyuz adamlar son anda iptal ettiler işi, bütün emeklerim boşa gitti yani anlıyacağınız yani urdan ne ders çıkartmak gerekiyormuş, "sen ne yaparsan yap, kendini yırtsanda, paralasanda herşey olacağına yada olmayacağına varıyor" sonra eve geldim, evde ağıza atılacak bir lokma hazır yemek yoktu tabi hep ben millete iftara gittiğim için. neyse oturdum hanım oldum biraz yemek yaptım, hatta yarına eimin abilerini yemeğe çağırdım bide onun için hazılık yaptım, çorba, güllaç, iftariyelikler, masa süsleme vs vs.. sonra dedimki kendime çay demleyip içicem yaa bukadar yorgunluğun ardına yarım saatte kendime keyif yapıcam dedim. o sırada kanal d'de benim filmim başladı "sultan" onu izledim ve en sonunda artık kafamı toparlayıp topiğimize gelebildim.
Şimdi sanırım yarım saat filan geçmişi okumam gerekicek , o yüzden müsadenizle ben bi geçmişe gömülüyorum

hee bu arada bugün işten gelince bide test yaptım yine tek çizgi çıktı ve hala regl olmadım, yani saldım çayıra mevlam kayıra bakalım

ayyyyyyyyy özlemmmmmimm canım balım bebeğim Allahım bu negüzel hber yaa, ayy ben ne akılsızım insan son sayfayı bi okur snra geçmişe döner dimi, deminden beri okudum birsürü alıntı yaptım fakat senin hamişlik haberini okur okumaz hemen diğer alıntılarımı kenara kopyaladım sana yazıyorum, maşallah subhanallah Allahım sana hayrlısıyla güzel haberleri net bişeklde versin inşallah tatlım, peki evde test yaptınmı onda ne çıktı canım?? benimde günü geçti bugün yine test yaptım ama yine tek çizgi, ama tüm hamişlik belirtileride var yani az çok hala anlamadım gitti.
amnnn beni boşver sen önemlisin sen, ah bide evde test yapsana kuzucum bakalım evdeki testte de çıkacakmı ona göre benimde bi fikrim olsun, eğer evdeki testte çıkmasa anlarımki evdekiler baya geç cevap veriyor ona göre bende kan testi yaptırırım
ooooyyy hoplayalım zıplayalım tüm dualarımızın başına seni ve aynuru koyalım inşallah gerçekten netleşir hamişliğiniz hayırlısıyla tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…