- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.981
Ikizim hic canini sikma yaseminin de kanamalari vardi bi kac kisi daha yasamisti bak Masaallah duzeldi bol bol dinlen ve dua et canim
evet masaallah baya hareketlenmis burasi Rabbim hep mutlu haberler vermeyi nasip etsin Insaallah
Masallah diyorum kizlarAllah im topigimizi nazarlardan korusun.seybil ve Ayse de hamileymissssssss!!!! HAYİRLİ OLSUN KİZLAR.Allah tamamina erdirsin insallah.
Bana gelince hem regl oldum hem grip.cok agrim vardi dun.dayanamadim dr a gittim.kist yokmus sukur.agri icin igne yaptirdi.bugunde parol ictim.oyle iste.herkese iyi aksamlar.unutmadan YASEMİN canim gozun aydin
canım elevite'e denk gelen başka vitavim i, valla bende gebe oldugumda içmiştim iğrenç geldi şimdi banada, tatlım yaza tüp bebek yapacagız inşallah,antalya'da yaptirica inşallah buyüzden yazı bekliyrum okul tatil olsun diye, zaten son 1 yıldır her ay doktora gittiğim için, yaza kadar hiçbişey yapmayalım dedik, yani tamamen akışına bıraktık :)) ve bende de kendimmi çocuklara adadım,okulda bacaklarım kopuyor ayakta durmaktan ama mutlu oluyorum, anaaam hayırdır neden ingilizce lazım kuzum sana?Burcum ozlem ve asliyi tebrik ettim daha evvel.arada cee diyip kaciyorum :) kist yok diyince benim agrim gecti zatentum gun yattim.yarin bilemedin pzt ye gecer insallah.elevite canim sikildi benimde.nazan haber vermese icmeye devam edecekktim.Allah razi olsun.sen neler yapiyorsun? Gulhan in icine doganin gercek olmasi icin varmi bi calisman?ben sadece okul icin calisiyorum bu ara.acilen ingilizcemi ilerletmem lazim.hayirlisi artikin ne diyeyim
Selam iyi geceler kizlar nasilsiniz bakim
Nartanen gültanem bitanem ayşem hos geldin cnm nerelerdesin sen bakim
Ben sanki onun tup bebek oldugunu hatirliyorum ve ikizlere hamile diye yanlis hatirlsmuyirsam ilkini ben duymadim kaybettigini. Neyse hayirli olsun gelip anlstir belki
burju ucuz dedinde aklima geldi. Ben klomen kullandim 3 yumurtam olusmustu ve asilama oldum. Gecen ruyamda ultrasonda yildiz gibi yanip sonen pariltili 3 tane isik vardi doktor bana tebrikler cogul gebelik dedi. E tabi esimde ucuzlerim diye severse 3 yumiste olgunlasinca ruyama girdi ;)
Sagolun kizlar.limon,ihlamur,ada cayi
... Ne buldumsa ictim ama ne fayda.zamana ihtiyaci var.son adetim olurmu onu bilemem ama artik gelse bebisim hiiiiiic fena olmaz.tabiki yalniZ degil.burcu,meral,seda,ve tubalarla birlikte.liste ne kadar azaldi dimi?insan bi basladimi dua etmeye liste bitmiyordu simdi herkes hamile masaallahboyle olunca sanki siraylaymista simdi benim siram yaklasiyormus gibi hissediyorum ama bi yanimda buruk tabi
Kızlar kanaması olan kızlar kanamaniz nasıl oluyodu yoğunluğu nasıldı ben biraz önce tuvalete gittiğimde yine kan vardı ama devamı yok naapsamki
burjum hadi Insaallah senin haberde yaklasiyordur Insaallah. Ben hamile kalmadan once hep baskalarini hamile goruyordum. Bi arkadasim bekar onun bile bi kizi olmus ruyamda bi kac gun sonra ayni ruyada oglu olmustu bi kizi bi oglu vardi. Yeni evlenen diger arkadasimi hamile gordukten sonra hamile oldugumu ogrendim:)
Bat nezaman bu arada
Mesude canim sagol Insaallah saglikli gebelik geciririz. Senin minik kizda masaallah cok tatli olmus buyumus ya yerim onu
zeynebim o buruklasmayi bilir canim Rabbim buyuktur dualarin karsiligini alirsin Insaallah. Ben bu sefer inandim yani diger aylara ragmen bu sefer her gece karnimi oksadim sevdim bebisim geldin biliyorum dedim oyle inanmak istedim ve cok sukur. Belki sacma gelebilir ama onceden bunu yapamiyordum bi yanim hep umitlenme diyordu ve umidimi kesiyordum karnimi elleyip yok ya ne sacmaliyorum ben diyordum. En kisa zamanda tum isteyenlerde nasip etsin Insaallah Mevlam
Burjum sen bu iki sene icinde kac kere hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?