Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim bende seni merak ettim niye hic gelmedi hastami acaba dedim
Faceten msj aticaktim ...

[sıze=3]kızlarrrrrrrrr yasemin doğuma giriyorrrrrrrrrrrrr 4 cm açılma varmış fetih suresi okumamızı istedi rabbim yardımcısı olsun inşallah..[/sıze]

Son düzenleme:
Ya midem bulandi sanirim acikinca bulaniyor benimki . Rahatladim ama ya ozlem yakinda seninde baslar hem zor bi okadarda guzel bi duygu ama cikarmamak sartiyla. Ikizim Allah yardimcin olsun kuvvet versin cikarmak daha zordur

yasemin Hayirli haberlerle gel Insaallah icimden bi ses yasemin pazara kadar dogurur diyor hadi hakkinda hayirlisi sana bulantilarimla birlikte Rabbi yesir okudum Allah yardimcin olsun

KIZLAR YASEMİN DOĞUMA GİRİYOR 4cm açılma varmış FETİH SURESİ OKUMAMIZI istedi RABBİM YARDIMCISI OLSUNN

canım benim daha yeni gördüm fırsat bulup giremiyorum ki deniz bey benide normale yöneltmeye çalıtı ama şartlar el vermedi maalesef İNŞALLAH sağlıkla gelcek minişin herşey yolunda gidecek..yarın yanına gelicem inşallah :)

:)) kalp kalbe karşıymis ayyy çok heyecanlı özlem yawww Rabbim kolaylık versin Yasomaaa

anaaaammm yasemin ne haldedir şimdi,inşallah kolay geçiyordur, hiç zorlanmadan kendi sancılarıyla doğurur inşallah suni sancıya gerek olmaz,ayyyy sonunda kavuşuyor kızına rabbim sağlıkla sıhhatle doğumu atlatmalarını nasip etsin ikisinede güç kuvvet versin

köse
le değil..unisex bağcıklı bi ayakkabı..ayaklarım ne kadar şiş olsada 43 numara değil tabi..bide yürümek çok ilginç bi hal aldı zaten artık...kaypak kaypak yürüyorum eklemler çok yumuşak gibi...ayağım hemencecik yan dönünce bende bırktım kendi mi yere nazikce...ben düşene çok gülerim..hala yazdıkça güleceğim geliyo..

ya benim düşüşlerim meşhurdur zaten...çok düşmüşlüğüm vardır...düşenede çok gülerim...

Burdayımmmmm :))) ara ara gidip geliorum :) çok fenayim burjuuu bulantıdan duramıyorum (

iydir iydir..benim doktor böle diyodu..bulantı iyidir yidir..bebiş oradadır seninledir:))
limon kokla..bende çok işe yarıyodu..derhal ortamı değiştiriyor limon..

[sıze=3]kızlarrrrrrrrr yasemin doğuma giriyorrrrrrrrrrrrr 4 cm açılma varmış fetih suresi okumamızı istedi rabbim yardımcısı olsun inşallah..[/sıze]

anacccccccıımmm kız o kadarda anlaattı zaten kendi çok emindi...nişan bu nişan dedi durdu...demekki ayan oluyomuş..
ay o değilde ben ondan önceydim bende tık yok..
neyse Allah yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah...
ay yaaa ben bi tuhaf oldum ya şimdi..

eşim hergün soruyo ne zaman doğacak bu diye..tık yok hiç..belirtide yok...
yarın annem geliiyo..daha evimin temizliğini yaptırmadım..iki 3 tane halım var onları yıkatacam..en önemlisi daha kızışımın kıyafetlerini yıkamadım..hafta salı çarşamba onları yapmayı planlıyorum..eşimede diyorumki dur bi üstünü başını yıkayalım da öyle doğsun..
ben planlı programlı bi insanım arkadaş..eminim kızışımda öyledir...temizlik yapılsın ondan sonra doğar ben biliyorum:))manyağım ya

buda benim kızışım

bence sen bu saydığın işleri yarından itibaren yapmaya başla bakarsın senin kız senin gibi planlı programlı olmaz aniden gelir

iydir iydir..benim doktor böle diyodu..bulantı iyidir yidir..bebiş oradadır seninledir:))
limon kokla..bende çok işe yarıyodu..derhal ortamı değiştiriyor limon..

üfffff bu fikri sevmiyorum işte benim bulantım yok diye bebiş orda yok anlamına mı geliyor,hayır iyi örneklerimde yokki daha öncede bulantım olmadı ama turp gibi bebişim var diyemiyorum bunlar bağlantılımıdır acabaaaaa,ama bulantısıda olmayan örnekler var dimi var var tabii çok örnek var

bence sen bu saydığın işleri yarından itibaren yapmaya başla bakarsın senin kız senin gibi planlı programlı olmaz aniden gelir

ay deme özlem öle deme...:))
şuan yaseminin yerinde bende olabilirdim:))
ama hakkaten hafta içi olabilir ...çarşamba kontrolüm var..en azından çarşambaya kadar sabretsinde:)
zaten doktor dedi dönmemiş daha...

amaaaaaaaan sağlıklı olsunda ne zaman geliyosa gelsin...bende bu işleri yapmak için annemi bekledim naapiyim..:)))

ay rabbiyessir velatü esir rabbi temmin bin hayır.. yaseminin yardımcısı olsun Allah..inşallah kavuşmuştur bebeğine sağlıkla...

özlem çok tuhafım şuan...

tabii sıra sana geliyor,böyle yakın hamilelikte iyi değilmiş yaa bak sen şimdi heyecan yaptın

ama senin daha bulantılara var..her hamilelik bir olmuyoki...kimininde 8-9. ayında bulantı oluyo..inşallah seninkide 9. ayda bulanır..9. aya gelirsin de mide bulantını anlatırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…