- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.441
Canim bende seni merak ettim niye hic gelmedi hastami acaba dedimHalali hoş oldun kuzun o nasıl söz
Yasiii ay çol heyecanlı hayırla gelsin minik kızın
Tümayım 3 ay sonunda basladı hala daha devam ediyo ve dahada canım yanıyo
Gıdıklamıyo benimki buket canımı acıtıyo bu atada gemiş olsun alla korumuş
Canım çubuk kraker birebir ve salatalık
[sıze=3]kızlarrrrrrrrr yasemin doğuma giriyorrrrrrrrrrrrr 4 cm açılma varmış fetih suresi okumamızı istedi rabbim yardımcısı olsun inşallah..[/sıze]
İNŞALLAH CANIM HERALDE BANA ÖYLE YAZMIŞ 6-7 cm e ulaşsa doğum olur zaten diğer kızlarada haber verin telefonu olanlara..normal doğu olacak yanii,Allah bir avazda kurtarsın inşallah
KIZLAR YASEMİN DOĞUMA GİRİYOR 4cm açılma varmış FETİH SURESİ OKUMAMIZI istedi RABBİM YARDIMCISI OLSUNN
Amaninnnn Rabbim yardımcısı olsunn kolay doğumlar olsun inşaallah çok heyecanlı
sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınız için, lütfen dualara ara vermeyin aklınıza geldikçe edin.
sorulara cevap vereyim hemen;
gittiğim hastane: Büyükçekmece Özel Kolan Hastanesi.
Doktorum: Gül'ün doktoru olan Deniz Bey.
özel hastanede böylesi bir sezeryan karşıtı doktor bulmak beni çok şaşırttı açıkçası. biz şimdi korkularımızdan proteinimizdenn tansiyondan filan sebeple yola çıkarak sezeryan istediğimizi söyledik kesinlikle sezeryan diye birşey yok dedi, sen normal doğuracaksın bunun için elimizden geleni yapıcaz, olmazsa suni sancı vericez, en son ihtimal herşeye rağmen normal olmazsa sezeryan ozaman düşünülür dedi. yani açıkçası beni normal doğuma ikna edip gönderdi dün akşam. bu sabahta nişan geldi zaten, demekki vucudumda bunu kabul etti :) işte benim bi şanssızlığım baştan beri bu doktora gitmediğim için çok samimi olamadım , mesela şimdi hastaneyi aradım odasını bağlamadılar, gülden telefonunu aldım cebini açmıyor vs vs ulaşamıyorum yani. gerçi benim Allahtan şu dr doğurtsun diye bi takıntım yok sancım artınca giderim kim varsa doğurtsun banane.
bende sana mesaj yazıyordum şimdi
:)) kalp kalbe karşıymis ayyy çok heyecanlı özlem yawww Rabbim kolaylık versin Yasomaaa
köseaboooooo düştün mü, bide normal bişey gibi anlatmışşş, anam geçmiş olsun, sen koca göbekle düştün bide oturup güldüm.... :))
ayağındaki ayakkabılar hayal ettim, umarm kosele değildir, esas ben ona çok gülerim,neyse bir yerine bişey oldumu? benim hamile arkadaşım koridorda ayağı kayıp düşmüştü 8 aylık falan hemen dr aradı , doktor yat dinlen çok ağrın olursa gel demiş, sende yat bari zorlama
kitap için sağol tatlım kesin alıcam :))
Ay buket gecmis olsun dikkat et. Normalde bende boyle durumlarda cok gulerim hele benim basima gelince ama gebeyken cok korkunc ya ben trdeyken yeni ogrenmisim hamileligimi esim onden ben arkadan arabaya yetisecez. Allahim ayagim bi kaydi ama dusmedim nasil kastiysam kendimi geri cektim belim agirdi sonra ucuz atlattim tabi kendi kendime guldum))
Burdayımmmmm :))) ara ara gidip geliorum :) çok fenayim burjuuu bulantıdan duramıyorum(
[sıze=3]kızlarrrrrrrrr yasemin doğuma giriyorrrrrrrrrrrrr 4 cm açılma varmış fetih suresi okumamızı istedi rabbim yardımcısı olsun inşallah..[/sıze]
eşim hergün soruyo ne zaman doğacak bu diye..tık yok hiç..belirtide yok...
yarın annem geliiyo..daha evimin temizliğini yaptırmadım..iki 3 tane halım var onları yıkatacam..en önemlisi daha kızışımın kıyafetlerini yıkamadım..hafta salı çarşamba onları yapmayı planlıyorum..eşimede diyorumki dur bi üstünü başını yıkayalım da öyle doğsun..
ben planlı programlı bi insanım arkadaş..eminim kızışımda öyledir...temizlik yapılsın ondan sonra doğar ben biliyorum:))manyağım ya
buda benim kızışım
iydir iydir..benim doktor böle diyodu..bulantı iyidir yidir..bebiş oradadır seninledir:))
limon kokla..bende çok işe yarıyodu..derhal ortamı değiştiriyor limon..
bence sen bu saydığın işleri yarından itibaren yapmaya başla bakarsın senin kız senin gibi planlı programlı olmaz aniden gelir
ay deme özlem öle deme...:))
şuan yaseminin yerinde bende olabilirdim:))
ama hakkaten hafta içi olabilir ...çarşamba kontrolüm var..en azından çarşambaya kadar sabretsinde:)
zaten doktor dedi dönmemiş daha...
amaaaaaaaan sağlıklı olsunda ne zaman geliyosa gelsin...bende bu işleri yapmak için annemi bekledim naapiyim..:)))
ay rabbiyessir velatü esir rabbi temmin bin hayır.. yaseminin yardımcısı olsun Allah..inşallah kavuşmuştur bebeğine sağlıkla...
özlem çok tuhafım şuan...
üfffff bu fikri sevmiyorum işte benim bulantım yok diye bebiş orda yok anlamına mı geliyor,hayır iyi örneklerimde yokki daha öncede bulantım olmadı ama turp gibi bebişim var diyemiyorum bunlar bağlantılımıdır acabaaaaa,ama bulantısıda olmayan örnekler var dimi var var tabii çok örnek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?