- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.001
tatlıcım zaten denek gibi kullanıyorlar bizim cocukları valla ben vermiyorum canım ya karar verdim
sen naapıyosun tatlısım ya kızın nasıl özlettin valla kendini
oda uykusuz kalıyo naapsın..valla bende öyle diyorum.büyük yardımcı..
Ya sorma cnm ama kan ilacida iyi istah aciyo benim kiz zaten fazla yemiyor birde kemikleri citir citir ediyor devit3 de kan ilacinida kullaniyorum napimkız nereye ne yazdın nettin anlamadım
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yeni işe girdim alışmaya çalışıyorum şükür işe girmek iyi geldi kafa dağıtıyorum aslında moralim çok bozuk bugün benimle birlikte hamile bir arkadaş vardı sancısı tutmuş doğuma almışlar bebek doğmuş çocuğun makatı yok cuma günü ameliyat edecekler yandan delik açıp bağırsaklarını yandan açılan deliğe bağlıyacaklar çok zor bir durum ya allah sabır ve şifa versin kendime şükrettim en azından doğup kokusunu almadım
Ya sorma cnm ama kan ilacida iyi istah aciyo benim kiz zaten fazla yemiyor birde kemikleri citir citir ediyor devit3 de kan ilacinida kullaniyorum napim
Iyiyim cnm sende ozlettin kendini kiz nasilsin tatli kizin napiyo buyumuştur iyice resim koysana bi
Mawera yi gordum sanki
maşallah allah bağışlasın çok tatlı[/QUOTE]hadi ya ama paraben var kız içinde cok kullanma yinede benim içime sinmedi hem dişleride çürütüyomuş
valla iyi canım ya naapsın büyüyo valla canımada okuyo iş güc ev bi görsen valla savaş alanı bu gece topliim dedim bizimki kalktı şimdi bide seni gördüm artık yarın yaparım inş öyle ümit ediyorumkoyiim tabi canımcım bu gün cektim bak
Eki Görüntüle 921566
Eki Görüntüle 921568
senin kızda bayaaa büyümüstur kaç aylık oldu
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yeni işe girdim alışmaya çalışıyorum şükür işe girmek iyi geldi kafa dağıtıyorum aslında moralim çok bozuk bugün benimle birlikte hamile bir arkadaş vardı sancısı tutmuş doğuma almışlar bebek doğmuş çocuğun makatı yok cuma günü ameliyat edecekler yandan delik açıp bağırsaklarını yandan açılan deliğe bağlıyacaklar çok zor bir durum ya allah sabır ve şifa versin kendime şükrettim en azından doğup kokusunu almadım
hadi ya ama paraben var kız içinde cok kullanma yinede benim içime sinmedi hem dişleride çürütüyomuş
valla iyi canım ya naapsın büyüyo valla canımada okuyo iş güc ev bi görsen valla savaş alanı bu gece topliim dedim bizimki kalktı şimdi bide seni gördüm artık yarın yaparım inş öyle ümit ediyorumkoyiim tabi canımcım bu gün cektim bak
Eki Görüntüle 921566
Eki Görüntüle 921568
senin kızda bayaaa büyümüstur kaç aylık oldu
Hepsinde varmiymiş ki cnm ya dişleri curutuyo madem niye veriyorlar ki zaten vermiyodum ne zamandır yeni basladim neyse bi şişe kullanim da daha kullanmam pekmez veririm artik
Amanin Allahim masallah nasil tatli olmuş ya buyumus masallah Rabbim korusun saglikli uzun omurler versin cnm
Bizde baya buyuduk ya teyzesi boscer cnm hepimiz öyle ev is guc onlarin keyfine kalmis esim evde ise ona birakip yapiyorum yoksa yok
sağol teyzesi seninkide kocaman olmuş oyyy oyy maşallah gözleri çok güzel canımcım ya Rabbim iki nazar boncuğu kondurmuş gözlerine maşallahkız koca abla olmuş bu kaç aylık oldu bayaadır yoksun heeee
valla tatlım hepsini içinde şeker var oda dişleri çürütüyo benimkinin adı ferrumdu sanırım attım kullanmadım yinede sen bilirsin tabi ama ben kıyamadım vermeye ne biliiim
ya bu gün misafir geldi varya ev nasıl anlatamam çok utandım çamasır topluyodum gec uyudu oykükadın iyice pasaklı sancak vallla
aynen canım şükrettim rabbim hakkımızda hayırlı olanları yaşatsın hayırsız olanların da sabrını versin sağol canımBurcummm Allah sabır versin arkadaşına Rabbim kolay atlatmasini nasip etsin, Allahım bizi bununla sınmasın, şimdi bunu görünce senin yaşadığın ne kadar hayırlıymış diyor insan, Rabbimden hep hayirlisini sağlıklısını istemek lazım, sen de hic üzülme tatlım, bu yaşanan arkadaşinin sınavı, Rabbim inşallah şifasını bulmasını nasip eder, dua edicem inşallah
aynen kafamı dağıtmak için girdim iyi de oldu aynen rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesinMerhaba cnm iyi yapmissin kafani dagitirsin en azindan hayirli olsun ben iyiyim sende iyisinfir insallah cok uzuldum arkadasina Rabbim sifasini versin bizleri evlatlarimizla imtihan etmedin vok zor ya kim bilir o arkadasin nasil uzulmustur
çok sağol canım amin aynen herşey rabbimin elindeBurcumm allah arkadaşına sabır versin bebegede acil şifa inş. Ne denilirki başka çok üzüldüm
Sende sagol tatlim melek onlar butun guzellikler onlarin Rabbim bahtlarinida guzel eylesin 7 aylik olcaz bu ayin 11'de benimkinin markasi farkli ama evet biz buyuklere bile agir oluyo ben bile icemedim bilmiyorum ki cok gerekli mi acaba kan ilaci bi doktora sorim ben
Aman bosver senin kucuk cocugun var kadin kadini daha iyi anlamasi lazim kimin ne düşündüğü onemli mi kizinin cani sagolsun takma o kadar hersey dortdortluk olmuyo bizim hersey yarim valla tek birakamiyorum ki emeklemeye basladi kafasini oraya bura carpiyo kalorifere gidiyo carpiyo tutuyo elini yakiyo aglamaya basliyo koltuklarin altina giriyor babasi gelince yemeklerimi yapiyorum dusun yani
aminnn canım inş aynen dediğin gibi Rabbim yokluklarını göstermesini inş
yani sen bilirsin canım bi sor istersen
taktığım yok canımda ne biliim ya valla bende herkes yatınca yapıyorum yemekleri falan yanlız değilmişim bu konuda iyi bari
Kullanmayan cocuklarda demir eksikligi oluyormus kucukken benim vardi toprak yiyordum ben devam edicem sende bi doktorla konuş ve guvendigin bi marka al ve kullan canım
Pekmez falan vermek dahaviyi degilmi ki ya cigdende vermemis mesela ne biliiim mesudem ya herkes bisi diyo bendede pco var mesela kizimdada olna ihtimalini arttircam verirsem paraben yalanxi ostrojen gorevi goruyo vucutta cunku bi jan sayimi yaptirayum olmadi oyle veririm ama cok sogugum verme konusunda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?