- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.021
Cnm sende olmasi cocugunda olma olasiligini artiriyor mu ki
Valla iki damla kan ilaci 2 kasik pekmeze eş değer oluyormus icin nasil rahat ediyorsa oyke yap o zaman mamasinin icerisinede katabilirsin ama pekmez ve bal da kucuk çocuklara onermiyorlar bagirsak tembelkigi mi yapiyormuş ne
Amin insallah cnm ben vermeye devam edicem yaa kansızlık da kötü oluyorAyyy anam ayyyy srn bizi nasil buyuttunzor is ana olmak ya vermemek daha cok rahatlatacak canim beni ya ondan eminim sende nasil rahat ediyorsan oyle yap artik Rabbim korusun bebeklerimizi ins
Yav karnın burnunda yakında anne olucan, hala üçün beşin hesabını yapıyorsuntamam tamam daha doğru düzgün ağlayamıyorsun bile hemen değiştiriyorum
vay ben senin ağzını yerim canımmm...
.örnek ol herkese, özlem, tuba, ferhan bakın kendiyle her an barışık, gerek boyu posu, gerek saçı, gerekse her an neşe saçan gülüşleriyle, yaşıyla başıyla tüyleriyle barışık örnek kişi...
Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin inşallah iyi geceler herkese cok yorgunum yarin hepimiz icin musmutlu bir gune uyanmayi nasip etsin Rabbim insallahh... ozlem ve burcu sorumu yazdigin cevaplar icin tesekkurler buarada..
canım bence beyza daha güzel ben nedense derin simini sevmiyorum çok anlamsız geliyor.Kızlar daha ortada fol yok yumurta yok ama bir şey sorucam. Şimdi haftasonu tv izliyordum Beyza ismini duydum bir adamın karısının ismiydi sesleniyordu işte ay çok hoşuma gitti birden hiç aklımda da olmayan bir isimdi ama nasıl sizce? Derin ismini de çok istiyorum eşim bir beğeniyor bir beğenmiyor aslında Beyza Derin güzel olur ama iki isim koymaya da eşim karşı çıkıyor. Sizce Derin mi Beyza mı daha güzel ? Gerçi eşime daha bir şey demedim.
özlem bende sana kız bebeği çok yakıştırıyorum Rabbim inşallah ne hayırlısı ise onu vermiştir.zaten o gün tahminleri alıcam öyle söyleyeceğim cinsiyetinievet benim tesellimde o gittiğimizde kocaman olacak ben erkek diye düşünüyorum ama bazen kız diyorum henüz ne düşündüğüm bile belli değil
burcucum Allah şifa versin arkadasına inşallah tez vakitte sağlığına kavusur bebek anne baba için çok zor bir durum doğardoğmaz ameliyat edecekler çok zor ya inşallah çabucak iyileşir. senin işe girmen çok iyi olmuş ev insanı sıkıyor her şeyi düşünüyorsun hayırlı olsun canım benm.kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yeni işe girdim alışmaya çalışıyorum şükür işe girmek iyi geldi kafa dağıtıyorum aslında moralim çok bozuk bugün benimle birlikte hamile bir arkadaş vardı sancısı tutmuş doğuma almışlar bebek doğmuş çocuğun makatı yok cuma günü ameliyat edecekler yandan delik açıp bağırsaklarını yandan açılan deliğe bağlıyacaklar çok zor bir durum ya allah sabır ve şifa versin kendime şükrettim en azından doğup kokusunu almadım
özlem bende sana kız bebeği çok yakıştırıyorum Rabbim inşallah ne hayırlısı ise onu vermiştir.
Didemm yanıyorummm bu soğanı bagladım ayy nasıl yakıyor ayyyy çok fenaa çiğden koydum robotta çektim gögüs pedi ile koydun buram buram soğan kokuyorum ıyyak kocam soğucak ayol
Selam canlar Berrin anlamı kaybettik allah rahmet eylesin çok Üzgünüm elden hicbisi gelmiyor birgün bizimde namazımizi kılıp kara toprağa verecekler ahh yalan dünya boş bomboş allahım iman nasip etsin cumlemize
Neler denemedimki herseyi deniyorum ama yok yok yok aslı sen hepsini not et inş gerek kalmaz ama bizde bitane sende iki allah yardımcın olsun upuslu çocuklafın olsun öyleki yedir altını degiştir yatır inş.Nazoo yaa su ayva çekirdeğini yapsana yada denedinmi?
Selam canlar Berrin anlamı kaybettik allah rahmet eylesin çok Üzgünüm elden hicbisi gelmiyor birgün bizimde namazımizi kılıp kara toprağa verecekler ahh yalan dünya boş bomboş allahım iman nasip etsin cumlemize
canımcım şimdi gördüm yazını..iyi gidiyo..bir düzen oturtmaya çalışıyoruz işte. sabahtan akşama kadar bıdıklan uğraşıyorum.evimin işini yapıyorum.yemek yapıyorum öle geçiyo..günle çabucak geçip gidiyo işte..sende büyütmüşsün maşallah..fotolar çok tatlı ..bende yükledim iki tane bak bakalım teyzesi:))Buket duamnur siz nasilsiniz kizlar
Buket annelik nasil gidiyo cnm
canımcım şimdi gördüm yazını..iyi gidiyo..bir düzen oturtmaya çalışıyoruz işte. sabahtan akşama kadar bıdıklan uğraşıyorum.evimin işini yapıyorum.yemek yapıyorum öle geçiyo..günle çabucak geçip gidiyo işte..sende büyütmüşsün maşallah..fotolar çok tatlı ..bende yükledim iki tane bak bakalım teyzesi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?