Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyy anam ayyyy srn bizi nasil buyuttun zor is ana olmak ya vermemek daha cok rahatlatacak canim beni ya ondan eminim sende nasil rahat ediyorsan oyle yap artik Rabbim korusun bebeklerimizi ins

Ayyy anam ayyyy srn bizi nasil buyuttun zor is ana olmak ya vermemek daha cok rahatlatacak canim beni ya ondan eminim sende nasil rahat ediyorsan oyle yap artik Rabbim korusun bebeklerimizi ins
Amin insallah cnm ben vermeye devam edicem yaa kansızlık da kötü oluyor

arkadaslar cok sagolun gecmıs olsun dıleklerınız için Rabbim büyük soğan kürüne baslayacam inşallah yarın amınn Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Konuya atlamış gibi olacak ama fikrimi belitmek isterim..
Bence bi kan sayımı yaptırın bebeklerinizi ondan sonra kullanın, sonuçta fazlasını da zararlı bunun.. eğer eksiklik varsa ztn kullanırsınız ama ben olsam yinede kullanmazdım hergün pekmez verirdim.
Selimin kan sayımı temiz çıktı yinede hergün 1 tk. Pekmez veriyorum..
1 yaşına kadar bal yasak, pekmez değil kızlar haberiniz olsun..
Birde o damladan ztn 2 damla verilmiyor, kilosuna göre artıyor yani bizim 10 damla kullanmamız gerekiyor bu hesapla.
Parabenin çok zararı var vucüda bi internetten okuyun derim canlarım..
Ezbere ilaç veriyorlar asla araştırmadan vermeyin..
Hatta size açıkça söyliyim;
Selim 7 aylık oldu bugün 2. Kez hastaneye gitti..
Aşılarını sağlıkocağında yaptırıyorum daha sakin daha az insan var diye..
Boşu boşuna her ufak eahatsızlığında bile görürmüyorum hastaneye mikrop kapmasın diye..
İnanın tam bir mikrop yuvası..
Çok sakınmam ben selimi öle herşeyden veya herkesten ama bu hastane konusunda titiZim biraz..
İnternet benim elim kolum, herşeyi araştırıp uyguluyorum doğal yöntemle tabii...
Hepinizi öpüyorum bebeklerine bilinçli anne olun, öyle her denilene inanmayın..

Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin inşallah iyi geceler herkese cok yorgunum yarin hepimiz icin musmutlu bir gune uyanmayi nasip etsin Rabbim insallahh... ozlem ve burcu sorumu yazdigin cevaplar icin tesekkurler buarada..

Yav karnın burnunda yakında anne olucan, hala üçün beşin hesabını yapıyorsun tamam tamam daha doğru düzgün ağlayamıyorsun bile hemen değiştiriyorum

ben üçün beşin hesabını yaparım arkadaş zaten 30 oldum diye sinir oldum 20 li yaşlar iyiydi sende beni iyice büyütüyorsun Allah Allah tuba kabullenebilir ben kabullenmiyorum tamammıüzme beni ağlarım susturamazsın

ben barışık değilim varmı diyeceğin haaa söyle varmı

Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin inşallah iyi geceler herkese cok yorgunum yarin hepimiz icin musmutlu bir gune uyanmayi nasip etsin Rabbim insallahh... ozlem ve burcu sorumu yazdigin cevaplar icin tesekkurler buarada..

ben hangi soruna cvp yazdım anımsayamadım

canım bence beyza daha güzel ben nedense derin simini sevmiyorum çok anlamsız geliyor.
özlem bende sana kız bebeği çok yakıştırıyorum Rabbim inşallah ne hayırlısı ise onu vermiştir.
burcucum Allah şifa versin arkadasına inşallah tez vakitte sağlığına kavusur bebek anne baba için çok zor bir durum doğardoğmaz ameliyat edecekler çok zor ya inşallah çabucak iyileşir. senin işe girmen çok iyi olmuş ev insanı sıkıyor her şeyi düşünüyorsun hayırlı olsun canım benm.

özlem bende sana kız bebeği çok yakıştırıyorum Rabbim inşallah ne hayırlısı ise onu vermiştir.

bircancığım sen hep kız dedin bende bazen kız bazen erkek diyorum yeterki sağlıklı sıhhatli olsun Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah,ben işin gırgırındayım sonuçta evlat biz ikisinede razıyız

Didemm yanıyorummm bu soğanı bagladım ayy nasıl yakıyor ayyyy çok fenaa çiğden koydum robotta çektim gögüs pedi ile koydun buram buram soğan kokuyorum ıyyak kocam soğucak ayol

Selam canlar Berrin anlamı kaybettik allah rahmet eylesin çok Üzgünüm elden hicbisi gelmiyor birgün bizimde namazımizi kılıp kara toprağa verecekler ahh yalan dünya boş bomboş allahım iman nasip etsin cumlemize

sündüzcüğüm başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Nazoo yaa su ayva çekirdeğini yapsana yada denedinmi?
Neler denemedimki herseyi deniyorum ama yok yok yok aslı sen hepsini not et inş gerek kalmaz ama bizde bitane sende iki allah yardımcın olsun upuslu çocuklafın olsun öyleki yedir altını degiştir yatır inş.

Başınız sağılsun canım allahım gençlerden saklasın

Buket duamnur siz nasilsiniz kizlar
Buket annelik nasil gidiyo cnm
canımcım şimdi gördüm yazını..iyi gidiyo..bir düzen oturtmaya çalışıyoruz işte. sabahtan akşama kadar bıdıklan uğraşıyorum.evimin işini yapıyorum.yemek yapıyorum öle geçiyo..günle çabucak geçip gidiyo işte..sende büyütmüşsün maşallah..fotolar çok tatlı ..bende yükledim iki tane bak bakalım teyzesi:))

Canım benim her yakınımızı kaybettiğimizde aynı duygulara kapılıyoruz..Boş diyoruz üzülmeyeceğiz takmayacağız diyoruz ama en fazla bu duyguyu 1 ay taşıyoruz...Yine aynı yine aynı...RABBİM aynen dediğin gibi iman nasip etsin hepimize...İmanımızı artırsın yüce YARADANIM...Berrin Ablanın da mekanı cennet olsun ..Kabri cennet bahçesine dönüşsün İNŞALLAH...Her ölüm zamansız her ölüm erken ama genç ölümü ve ani ölüm çok acı...Acısı üstünde kalsın ALLAH ailesine ve sizlere sabır versin...

Beni engelledin mi naptın Bukeett...ben göremiyom resimleri..Minnak diye yükledin di mi? ama orda bu albümde fotoğraf bulunmamaktadır diyoo..Niye beni dışlıyon Buketim ni yaptım ben sana:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…