Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat

dualarınızı okudum kızlar rabbım hayırlısıyla kabul etsın ınsallah

bedriyeee mail attım canım, sen şimdi hergün değiştirirsin bi gün kız bi gün erkek dersin içimden hep erkek geçiyor erkek diye seviyorum ama bazen kız diyorum hatta o kadar erkek dedimki geçengünde eşime kızımız dedim birden kızmıı diye tepki verdi

çok sağol canım zaten fazla duramam,yarın öğleden sonra yeğenimi okula bırakıyorum çıkmışken yarım saatliğine uğrarım elif'i görmek için,sen istiyorsan özelden telini yaz bana ben ararım seni

derin çok popüler ama beyza hiç eskimez:))

kız ne zaman gidecen
ne zaman belli olacak?

derin çok popüler ama beyza hiç eskimez:))

kız ne zaman gidecen
ne zaman belli olacak?

Buketçiğim ne kadaan politik cevaplamışsın ya Beyza güzel mi diyorsun yani. Derin evet daha modern ama modern isimlerin modası çabuk geçer modaya göre koymuyoruz tabi ama Beyza daha genel büyüyünce de yakışacak bir isim oturaklı bir isim yani ayrıca kuranda da geçiyor arapça zaten. Apak, bembeyaz demekmiş, ayrıca günahlarından arındırılmış, günahkar olmayan ne güzel anlamı var dimi ama eşim beğenir mi bilmem. :26:

uzun bir aradan sonra herkese merhaba

malumunuz yağmur arın hanımla uğraşıyoruz. kendisi gündüz uyuyup gece 3 e kadar uyumayan oyun oynamak isteyen bir tarzda bebek olup.şuan az önce yaptığı çıpı çıpının etkisiyle mışıl mışıl uyuyor. bu aylarda artık uyku saatıazalırmış ama keşke gündüz oyalanıp gece uyusa...kendileri gece 3 te yatıp taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7.5-8 e kadar uyuyan bir hanım olup ondan sonradan uykudan gözünğ açamayan memeyi bile uyuyarak yiyen hatta uyumaktan yiyemeyen bir tip.
anlayacağınız bizim şimdilik düzenimiz bu .akşam 7 den sonra kuş uykusuna yatıp 11 e kadar oyalanıyor.ondan sonrada geceyi 3 ediyoruz.sonrada gündüz çıtımız çıkmıyo takiisaat öğlen 12 ye kadar..**
neyse bende durumlar bu..bir iki fotosunu ekleyeyimde bakınteyzeleri büyümüşmü??

bu arada ben hala doktor kontrolume gitmedim.. esk günlere nasıl dönecez hiç bilmiyorum:)))ayın 17 sinde de kızımı cız yapacaklar..piş hemşireler..

evet anlamı çok güzel..baksana sen anlamışsın benim ne demek istediğimi..politik cevaplarımla bile anlaştırabilmişim...inşallah adı gibi günahsız akça pakça bembeyaz bir kızın olur..bu günde senin dua günün..senin için okuyup bunu dileyeceğim..

Ayy canım bu bebekler hep aynı sanırım gece gündüz ayrımı olmadığı için işte. Bir yerde okudum façeta üyeliğim var o sayfaya. Hassas anneler diye süper bilgiler var. Şimdi bebeğin gece uyuması için çok iyi yedirmek karnının doyurmak lazımmış hatta süt+ mama verilebiliemiş karnı tok olunca çok güzel uyuyorlarmış ayrıca mıkırdandığında uyanır gibi olduğunda hemen kucağa almamak, ışığı kısıkta da olsa açmamak lazımmış hatta az ağlasa bile müdahele edilmemeliymiş ki tekrar dalsın. Gündüz bütün perdeler açılmalı gün ışığını girmesine olanak tanımalı aman uyusun diyerek gündüz perdeler güneşlikler kapanmamalı ve oyunlar gündüz oynanmalıymış. Tabii bunu en baştan yapmak lazımmış özellikle gece emmelerine gerek kalmadığı andan itibaren. Emzirilen dönemde de aynı şekilde ışık loş olacak emzirilecek ve çok oyalanmadan yerine yatırılacakmış yattığı yerden sırtı hafif sıvazlanıp bırakılacakmış aç olan çocuk uyanırmış artık seninkine uygulanır mı bilmiyorum ama geç sayılmaz bence tabi önce o günü uykusuz geçirmesi lazım oyunlarla filan sanırım.

Canımm evet dua günüm ve öyle içimden geldi ki bu isim anlatamam hani bir an önce olsa doğsa ve koysam diye sabırsızlanıyorum tabi erkekte olabilir ama bilmiyorum ısındım tabii önce eşime kabul ettirmem lazım önce gebe kalayımda o zaman konuşurum onunla beyza derin olsa güzel olur hem büyüyünce hangi ismini kullanmak istiyorsa onu kullanır söyler seçenek olur diye düşünüyorum hem geleneksel hem modern bir arada ben o zaman gelirse, kaynanamın aklına girerim iki koldan saldırırız ahh görebilecek miyim o günleri bakalımm :26:

Bukett gögüs yaralatın geçtimi kuzu benim kuzda öyle gündüzleri uyyo geceleri ağlıyo

geçti de anacım şimdide sağ göğsümün tam ucunda bi nokta beyazlaşmış.iltihap gibi yani.arada sızlıyo..

canım bunlar çok güzel öneriler..hepsini uygulayacam..face de mi var bunlar..bizimki karanlık olsa da uyumuyo ya hayırlısı..ama gündüz perdeyi açmayı unutuyorum.. bunları yapacam...sağol

Son düzenleme:

Canın saolsun senin Yaseminim ye anasını satayım...bizim farkımız evli kadınla bekar kadın arasındaki fark gibi...benim pozitifliğimden falan değil yazdıklarım kendime iş çıkarma çalışmalarım nedeniyle oluyor tüm bunlar...hayattan kopmamaya çalıştıkça yeni şeyler yapmaya başlıyorsun...ama senin durumun öyle mi? vakit öldürme gibi bir durumun yok ki senin...ye iç keyfine bak cnım benim....

Heyt bee Burcum benim SAT ı benden daha iyi biliyor yaşımda tam istediğim gibi...hiiç şikayetim yok benim....

Kizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
Ben gelemiyorum perşembe günü ananemi kaybettik hep ordayım ; ( aklım sizlerde çok öpüyorum herkesi

Canım benim başn saolsun...RABBİM annanenin yattığı yeri nur etsin...Kabri Cennet bahçesi olsun İNŞALLAH...

canlarım 70000 lem yelid çekmek için duayı çekerken abdestlimi olmak gerekiyor yoksa basımızı örtüp abdet almadan cekilebilirmi yolda evde heryerde içimizden okuyabilir miyiz?

kız ne zaman gidecen
ne zaman belli olacak?

haftaya pazartesi ayın 13'ü eğer gösterirse haftaya belli olur diye düşünüyorum 16 haftalık olacağız inşallah

sen neden doktor kontrolüne gideceksin canım

sağlıkla kucaklarınıza alırsnz inş sonra gelsin uykusuz geceler :)

Seda face gördüm eltin tşk etmiş onu akıl etmiş neyseki :)))

evet canım yaa artık o kadar da yapsın dimi. Ben cevap yazacaktım ama İngilizcem yok o kadar eşime yazdırayım dedim ama yine de ben yazayım ya kaynım çevirir nasılsa ona.

canlarım 70000 lem yelid çekmek için duayı çekerken abdestlimi olmak gerekiyor yoksa basımızı örtüp abdet almadan cekilebilirmi yolda evde heryerde içimizden okuyabilir miyiz?

Canım ben başladım lem yelide evde olduğum zaman abdest alıp başımı kapayıp öyle çekiyorum dışarı çıkacağım zaman mesela bugün işe gelirken arabada okudum onun için yine abdest aldım ama başımı örtmedim evde yap ama dışarıda gerek yok ezbere okunuyor ya zaten ezbere okunan dualarda filan abdest aranmıyor sorun olmaz bence. Şimdi ben mesela abdestli değilim arabada eve giderken de çekicem yani.

Bu arada lem yelidim 14.000 oldu ama dün gündüz çekemedim akşam çektim c.tesi de öyle cuma akşamıda başım ağrıyordu 2.000 ancak çekebilmiştim ondan yoksa daha fazla olurdu daha Tuba ve Burcunun okuduklarını da katmadım yani. Regl olana kadar bitiririm inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…