Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedoşum duanı okudum canım, inşallah bu tüpde ikizlerin sağlıkla hayırla annelerine gelirler, Rabbim dualarını kabul etsin

haftaya pazartesi ayın 13'ü eğer gösterirse haftaya belli olur diye düşünüyorum 16 haftalık olacağız inşallah

sen neden doktor kontrolüne gideceksin canım

40 çıktıkktan sonra kontrole geleceksin dedi doktor..doğum kontrol yöntemlerini konuşacakmışız.birde benim kistler varya onlarıda sormak istiyorum ne alemdeler acaba??özledim kendilerini:)

Yav karnın burnunda yakında anne olucan, hala üçün beşin hesabını yapıyorsun tamam tamam daha doğru düzgün ağlayamıyorsun bile hemen değiştiriyorum

rabbim şifa versin canım, Allah ailesine bağışlasın, ele ayağa düşürmesin

Töbeee koca kız olmuş hala küsüyor iyi hadi yaptım 27, mutlu oldun mu

Tabiki hayirrr burcuuu ben eylul dogumluyum daha 9 ay var :))) bu yas mevzundanda herkes sikayet etmis bende kayitsiz kalamadim :)..[/QUOTE]

şikayet kayıt altına alındı efemmm

tatlım yenı taırıhım 20 ocak

bak tubiş, hiç yaşını dert ediyormu, biraz örnek alın örnek, yukardakiler hooov size diyorum tamam bebekim hemen yazıyorum

çok kıskandım yavvv ,ağlıcammmmmm, bari resim çekininde koyun, azıcık hevesim gecer belki, Bedişimmmmm

Buket'im genel olarak diğer annelere nazaran daha pozitif yazıyorsun, umarım işler yolundadır, inşallah yakında gece uykusuda başlar, "eski günler " demekle neyi refer ettin acaba??? bak"refer" dedim eski günlerdeki gibi sana ingilizce gönderme yaptım

Heyt bee Burcum benim SAT ı benden daha iyi biliyor yaşımda tam istediğim gibi...hiiç şikayetim yok benim....

...

vay ben senin ağzını yerim canımmm...
.örnek ol herkese, özlem, tuba, ferhan bakın kendiyle her an barışık, gerek boyu posu, gerek saçı, gerekse her an neşe saçan gülüşleriyle, yaşıyla başıyla tüyleriyle barışık örnek kişi...

canlarım 70000 lem yelid çekmek için duayı çekerken abdestlimi olmak gerekiyor yoksa basımızı örtüp abdet almadan cekilebilirmi yolda evde heryerde içimizden okuyabilir miyiz?

ferhancım, seda güzel cevap yazmış bende yazayım, içine nasıl siniyorsa öyle yap, ben abdestli cekmeye çalışırım, amam abdestli olmadan da okuduğum olur, arabada otobüste cekerim valla, çok güzel oluyor :)

sağlıkla kucaklarınıza alırsnz inş sonra gelsin uykusuz geceler :)

amin Allah razı olsun, herkes öyle diyor, çok korkuyorummmmm

kuşum Allaha şükür sakin pek ağlamayan bi kızım var..aslına bakarsan ağlamasına pek fırsat vermiyorum..ıh diyo başında bitiyorum her anne gibi..sonra bütün ihtimalleri jet hızıyla çek edip(bak ingilizcesini yazmadım sana, sen yazarsın:) ) bakımını yapıyorum.. şu aralar gündüz uyuyup gece 3 e 4 ekadar uyanık kalma huyumuz var.. onada sızlanmıyorum..şikayet etmiyorum:))çok şükür bu günümüze...babannede yanımızdaya o oyalarken ben diğer işlerimi yapabiliyorum..

eski günler demekle eski hareketli günler demek istedim.. yani işe başlayacamya ondan şeyttiydim:))

Nazan, Tuğba, Ferhan ve Kübra geçen listeden dularınızı tamamladım...ALLAH ım kabul eder İNŞALLAH....
Allahrazı olsun kuzum
40 çıktıkktan sonra kontrole geleceksin dedi doktor..doğum kontrol yöntemlerini konuşacakmışız.birde benim kistler varya onlarıda sormak istiyorum ne alemdeler acaba??özledim kendilerini:)
Ayy ne güzel bende lansinoh aldım kullanıyorum ama faydası yok mahvoldum darısı bize inş.
bu kadar işinin arasında hem de bide meme ucun sızlarken, hangi ara girdinde face'e baktın, hadi baktın ,nasıl sedoşun eltisinin teşekkürünü gördün???? brava brava

Kız face açtım sayfada çıktı gördüm ahah meme ucu sızısı çok zorr çok zorrr

Didemmmmmmm su soğanı nasıl uyguluyodun ayrıntılarıyla anlatırmısın çok ihtiyacım var yani gün boyumu kalıyo emzirirkenmi çıkarıyosun tek tekyazarsan çok sesevinirim

Cnm yeni gordum mesajini
Son verilen serilerde tortu oldugu icin toplatildigini duydum kan ilacinin seri numarasi eger
2920211
2920212
2920213 ise kullanma cnm
Birde verdikten sonra 1 2 saat emzirmeneye caliş yada muhallebi verebilirsin

ben soğan suyunuda yaptım.soğanı rendeledim suyuna pamuk batırıp her emzirmeden sonra göğsüme kapattım..benim sağ göğsümün tam memenin ucuyla birleştiği yer yarılmştı..bildiğin yarık vardı..hem emzirmede ya şafi dedim durdum...40 ı çıkana kadar sabret geçiyor canımcım geçiyor..her emzirmede muhakkak göğsünün ucunu sütünle yumuşat...

Son düzenleme:
nazanım Allah yardımcın olsun inanki süz böyle yazdıkca ben çok korkuyorum, bugün bütün gün düşündüm hep olumsuz yeşler yazılıyor, bizim kızların hepsi anneliğin çok zor olduğunu düşünüyor, acaba ben ne yapıcam??? vazgeçsem mi diye düşündüm inan ki, bide Aslı geldi aklıma valla kalbim sııştı, Rabbim kolaylıklar versin[/QUOTE]

Burcuuuuummmmmmm tatlicim ya sana hic dolandirmadan sunu soylemek istiyorum annelik evet dunyadaki en zor meslek cocuk dogunca ne evinin isi bitiyo nede cocugun ihtiyaclari ama o cektigin acilar sikintilar falan varya hani klise ama tek gulus yetiyo insana ve Rabbim oyle bir guc veriyorki insana kendimden ornek verimmm 2 gun sancinin ardindan evdede 3 gun toplam 5 gun toplasan 5 saatlik uykuyla durabildim dusun ve esim o aralar ise basladi ve ayni gun oyku nisa nihayet emmeye baslamisti esim dahil onun ise girmesinden cok oyku nisanin emmesine sevindik dusun
Annelik cokkkk zor sma dunyada ibsani rahatlatan guzellestiren ve gunlerini uzatip seni kendine baglayan onsuz alisveris bile yapamaz hale donusturen bisey
Bunlar gozunu korkutmasin hepsi gun geliyo unutuluyo geriye tek kalan sesini bile duydugunda aglamasi dinen kollarinda misil misil uyuyan seni gorunce yuzunde guller acan mucizr bi varlik kaliyo iste bu inan herrrrrr seye deger canimin ici
Ah canimcim ya desene seninki tam gece kusu eee esin naapiyo o arada adam nasil sabah ise gidiyo kiz yazik
Babaanneler gercekten buyuk kurtarici siki tut valla hic bi yere birakma derim esimin babaaanesi cok yardomci olmustu bana sagolsun
Didemmmmmmm su soğanı nasıl uyguluyodun ayrıntılarıyla anlatırmısın çok ihtiyacım var yani gün boyumu kalıyo emzirirkenmi çıkarıyosun tek tekyazarsan çok sesevinirim

Hemennn tatli kusum ne demek tatlim bir orta boy sogani kabuguyla beraber ortadan ikiye bol ic kismina azicik tirnak at hani iyice suyu ciksin diye gece yatmadan oncr birini bir digetinide diger gogsune koy sudyenini gecir ustune cok kaynaz orada durur merak etme bebisin kalkmaya yakin gie hemmen banyoya bps suyla biraz yika verecegin gogsunu kurula emdikten sonra tekrar koy sonraki emzrmedede diger gogsune yap aynisini boylece sabaha jadar kalmis oluyo soganlar gogsunde ben bide gogud koruyucu kullandim yaralarim iyilesene kadar o beni cok rahatlatmisti wee varya onunkini 5 tlye almistim ilk basta kullanmasi cok zor geliyo yapamiyosun kac defa firlattim olmuyo diye kac gece agladim ama sonunda basarmistim tstlicim senin su an cok zor biliyorum ama tek ihtiyacin olanbiraz zaman vr sabir bir haftada duzenli uygularsan sogan ise yarar ins her gece yenisini kes koy goguslerinr oyle uyu acisinida aliyo goguslerin sogan bebekte rahatsiz olmuyo krem bendede ise yatamamisti biraz sabrettim gogus ucu koruyucuyla kullandim faydasini gordum canim umarim sendede ise yarar biran once iyilesirsin yinede aklina takilan bisi olursa sorabilrsin cok opuyorum melek kizini annesi

Burcuuuuummmmmmm tatlicim ya sana hic dolandirmadan sunu soylemek istiyorum annelik evet dunyadaki en zor meslek cocuk dogunca ne evinin isi bitiyo nede cocugun ihtiyaclari ama o cektigin acilar sikintilar falan varya hani klise ama tek gulus yetiyo insana ve Rabbim oyle bir guc veriyorki insana kendimden ornek verimmm 2 gun sancinin ardindan evdede 3 gun toplam 5 gun toplasan 5 saatlik uykuyla durabildim dusun ve esim o aralar ise basladi ve ayni gun oyku nisa nihayet emmeye baslamisti esim dahil onun ise girmesinden cok oyku nisanin emmesine sevindik dusun
Annelik cokkkk zor sma dunyada ibsani rahatlatan guzellestiren ve gunlerini uzatip seni kendine baglayan onsuz alisveris bile yapamaz hale donusturen bisey
Bunlar gozunu korkutmasin hepsi gun geliyo unutuluyo geriye tek kalan sesini bile duydugunda aglamasi dinen kollarinda misil misil uyuyan seni gorunce yuzunde guller acan mucizr bi varlik kaliyo iste bu inan herrrrrr seye deger canimin ici

Ah canimcim ya desene seninki tam gece kusu eee esin naapiyo o arada adam nasil sabah ise gidiyo kiz yazik
Babaanneler gercekten buyuk kurtarici siki tut valla hic bi yere birakma derim esimin babaaanesi cok yardomci olmustu bana sagolsun

Hemennn tatli kusum ne demek tatlim bir orta boy sogani kabuguyla beraber ortadan ikiye bol ic kismina azicik tirnak at hani iyice suyu ciksin diye gece yatmadan oncr birini bir digetinide diger gogsune koy sudyenini gecir ustune cok kaynaz orada durur merak etme bebisin kalkmaya yakin gie hemmen banyoya bps suyla biraz yika verecegin gogsunu kurula emdikten sonra tekrar koy sonraki emzrmedede diger gogsune yap aynisini boylece sabaha jadar kalmis oluyo soganlar gogsunde ben bide gogud koruyucu kullandim yaralarim iyilesene kadar o beni cok rahatlatmisti wee varya onunkini 5 tlye almistim ilk basta kullanmasi cok zor geliyo yapamiyosun kac defa firlattim olmuyo diye kac gece agladim ama sonunda basarmistim tstlicim senin su an cok zor biliyorum ama tek ihtiyacin olanbiraz zaman vr sabir bir haftada duzenli uygularsan sogan ise yarar ins her gece yenisini kes koy goguslerinr oyle uyu acisinida aliyo goguslerin sogan bebekte rahatsiz olmuyo krem bendede ise yatamamisti biraz sabrettim gogus ucu koruyucuyla kullandim faydasini gordum canim umarim sendede ise yarar biran once iyilesirsin yinede aklina takilan bisi olursa sorabilrsin cok opuyorum melek kizini annesi[/QUOTE]

oda uykusuz kalıyo naapsın..valla bende öyle diyorum.büyük yardımcı..

Cnm yeni gordum mesajini
Son verilen serilerde tortu oldugu icin toplatildigini duydum kan ilacinin seri numarasi eger
2920211
2920212
2920213 ise kullanma cnm
Birde verdikten sonra 1 2 saat emzirmeneye caliş yada muhallebi verebilirsin
tatlıcım zaten denek gibi kullanıyorlar bizim cocukları valla ben vermiyorum canım ya karar verdim
sen naapıyosun tatlısım ya kızın nasıl özlettin valla kendini

oda uykusuz kalıyo naapsın..valla bende öyle diyorum.büyük yardımcı..[/QUOTE]

kız nereye ne yazdın nettin anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…