- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.981
haftaya pazartesi ayın 13'ü eğer gösterirse haftaya belli olur diye düşünüyorum 16 haftalık olacağız inşallah
sen neden doktor kontrolüne gideceksin canım
hayııııııırrrrr ben daha 30'a yeni girdim 31 olmaaaazz 2 ayda 1 yaş büyüttün beni burcum istemiyorum banane banane ağlarım bak:2::2::2: ayyy bunlar hapşırıyormuş yanlış oldubunlar ağlıyor sanırım şimdi oldu
aslıııııı canım başınız sağolsun,allah rahmet eylesin ne olur kendini çok fazla yıpratma bebişlerini düşün
bedriyeeee canım bende liste var ama bilgisayarda değil çıktı almıştım yarın tarayıp atabilirim istersen
Asli canım basın sağolsun canım Tümay hadi hayırlısı canım kızını al gel artıkinbedisim elifimize maşallah inş hersey daha güzel olucak nazancım o ağlamalar hepimizin başına geldi canım hersey zamanla geçiyor sabır canım insanın elinden bişi gelmeyince üzülüyor Nurse Harveys adlı şurup iyi geliyormuş adaçayı yağı da iyi geliyor dualar için çok teşekkür ederim burcum Öz ablam degil genel durumu suan çok kötü heran hersey olabilir deniyor hayırlısı allahtan
kızlar ben geldim,2 gün oldu ist'a geleli ama 2 gündür önce annemde sonra ablamda iş yapıyoruz çok yoruldum zaten batmanda doğru düzgün uyumadık hiç sabaha kadar oturduk hep,çok şükür çok güzel geçti günlerimiz tabi yine doyamadık birbirimize her zaman ki gibi,geçmişe fazla bakamadım ama aklında kalanlara yazayım
ASLI ikizlerinin bir kız bir erkek olduğunu öğrenince çok sevindim hep maşallah Allah nazardan saklasın diye dua ettim,kucağına aldığın günleri de görürüz inş
SEDA yeni tedavin hayırlı olsun,ben de bugün lemyelide başladım biraz okuyayım sana tam sayı veririm,hadi bakalım seni bu sefer çok pozitif gördüm inş bu pozitifliğin test çubuğuna da yansır
BURCU yeni dua listesine beni de eklemişsin çook sağol canım ama yaşımı niye hemen 27 yaptın ki ben ağustos doğumluyum daha 8 ayım varve galiba bugün leke gördüm yani yeni batım 5 şubat
Tabiki hayirrr burcuuu ben eylul dogumluyum daha 9 ay var :))) bu yas mevzundanda herkes sikayet etmis bende kayitsiz kalamadim :)..[/QUOTE]kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim
uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler[/B]
tatlım yenı taırıhım 20 ocak
canım benim başımın üstünde yerin var bende sana sorucaktım hani gelecektin diye de sık boğaz ederim diye korktum sen sadece bir gun önceden beni haberdar et evde olayım yada cok yakınız gelicem ben de evde olayım işte :)), malum bn kv ye falan gıdıyorum yasen elife bakarsın bende uyurum dermişimmm:)), bekliyoruz haa en çok da elif bekliyor kendini sevdirmek için:)
kızlar dun gece elif bi uyandı uyumadı bi daha tribe girdim sütüm yok diye yoktu da bide terlemiş sırtındaki bezi alırken içime ert oldu üşümüş müdür diye gözünün içine bakıyorum üşütmemiş olsun inşAllah..
özlem bana listeyi atacak kızlar çok rahatım.. ve çok uykusuzum kızlar yaa..
uzun bir aradan sonra herkese merhaba
malumunuz yağmur arın hanımla uğraşıyoruz. kendisi gündüz uyuyup gece 3 e kadar uyumayan oyun oynamak isteyen bir tarzda bebek olup.şuan az önce yaptığı çıpı çıpının etkisiyle mışıl mışıl uyuyor. bu aylarda artık uyku saatıazalırmış ama keşke gündüz oyalanıp gece uyusa...kendileri gece 3 te yatıp taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7.5-8 e kadar uyuyan bir hanım olup ondan sonradan uykudan gözünğ açamayan memeyi bile uyuyarak yiyen hatta uyumaktan yiyemeyen bir tip.
anlayacağınız bizim şimdilik düzenimiz bu .akşam 7 den sonra kuş uykusuna yatıp 11 e kadar oyalanıyor.ondan sonrada geceyi 3 ediyoruz.sonrada gündüz çıtımız çıkmıyo takiisaat öğlen 12 ye kadar..**
neyse bende durumlar bu..bir iki fotosunu ekleyeyimde bakınteyzeleri büyümüşmü??
bu arada ben hala doktor kontrolume gitmedim.. esk günlere nasıl dönecez hiç bilmiyorum:)))ayın 17 sinde de kızımı cız yapacaklar..piş hemşireler..
Seda face gördüm eltin tşk etmiş onu akıl etmiş neyseki :)))
Heyt bee Burcum benim SAT ı benden daha iyi biliyor yaşımda tam istediğim gibi...hiiç şikayetim yok benim....
...
canlarım 70000 lem yelid çekmek için duayı çekerken abdestlimi olmak gerekiyor yoksa basımızı örtüp abdet almadan cekilebilirmi yolda evde heryerde içimizden okuyabilir miyiz?
sağlıkla kucaklarınıza alırsnz inş sonra gelsin uykusuz geceler :)
çok kıskandım yavvv ,ağlıcammmmmm, bari resim çekininde koyun, azıcık hevesim gecer belki, Bedişimmmmm
Buket'im genel olarak diğer annelere nazaran daha pozitif yazıyorsun, umarım işler yolundadır, inşallah yakında gece uykusuda başlar, "eski günler " demekle neyi refer ettin acaba??? bak"refer" dedim eski günlerdeki gibi sana ingilizce gönderme yaptım
Allahrazı olsun kuzumNazan, Tuğba, Ferhan ve Kübra geçen listeden dularınızı tamamladım...ALLAH ım kabul eder İNŞALLAH....
Ayy ne güzel bende lansinoh aldım kullanıyorum ama faydası yok mahvoldum darısı bize inş.40 çıktıkktan sonra kontrole geleceksin dedi doktor..doğum kontrol yöntemlerini konuşacakmışız.birde benim kistler varya onlarıda sormak istiyorum ne alemdeler acaba??özledim kendilerini:)
bu kadar işinin arasında hem de bide meme ucun sızlarken, hangi ara girdinde face'e baktın, hadi baktın ,nasıl sedoşun eltisinin teşekkürünü gördün???? brava brava
ANNELERİN DİKKATİNEE
kizlar 4. Ayda cocuklarimiza verdikleri kan ilacinin icinde paraben var hemde 2 turu birdensaglik bakanligi bu maddeye masum gostermek icin bildiri yayinlasada ben pek inandirici bulmadim hem paraben yuzdeside verilmiyorki nerden bilecegiz ne kadar kullanildigini bunu benim gibi dikkatini ceken anne varmi acqba bide seker var buda dislerin erken curumesine neden oluyo ayrica sutle kullanmayiniz diye uyarisi var iyide ben cocugumu emzirmeden ne kadar tutabilirimki sabah kalkmis ac cocugu
Allahrazı olsun kuzum
Ayy ne güzel bende lansinoh aldım kullanıyorum ama faydası yok mahvoldum darısı bize inş.
Kız face açtım sayfada çıktı gördüm ahah meme ucu sızısı çok zorr çok zorrr
Ah canimcim ya desene seninki tam gece kusu eee esin naapiyo o arada adam nasil sabah ise gidiyo kiz yazikuzun bir aradan sonra herkese merhaba
malumunuz yağmur arın hanımla uğraşıyoruz. kendisi gündüz uyuyup gece 3 e kadar uyumayan oyun oynamak isteyen bir tarzda bebek olup.şuan az önce yaptığı çıpı çıpının etkisiyle mışıl mışıl uyuyor. bu aylarda artık uyku saatıazalırmış ama keşke gündüz oyalanıp gece uyusa...kendileri gece 3 te yatıp taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7.5-8 e kadar uyuyan bir hanım olup ondan sonradan uykudan gözünğ açamayan memeyi bile uyuyarak yiyen hatta uyumaktan yiyemeyen bir tip.
anlayacağınız bizim şimdilik düzenimiz bu .akşam 7 den sonra kuş uykusuna yatıp 11 e kadar oyalanıyor.ondan sonrada geceyi 3 ediyoruz.sonrada gündüz çıtımız çıkmıyo takiisaat öğlen 12 ye kadar..**
neyse bende durumlar bu..bir iki fotosunu ekleyeyimde bakınteyzeleri büyümüşmü??
bu arada ben hala doktor kontrolume gitmedim.. esk günlere nasıl dönecez hiç bilmiyorum:)))ayın 17 sinde de kızımı cız yapacaklar..piş hemşireler..
Didemmmmmmm su soğanı nasıl uyguluyodun ayrıntılarıyla anlatırmısın çok ihtiyacım var yani gün boyumu kalıyo emzirirkenmi çıkarıyosun tek tekyazarsan çok sesevinirim
nazanım Allah yardımcın olsun inanki süz böyle yazdıkca ben çok korkuyorum, bugün bütün gün düşündüm hep olumsuz yeşler yazılıyor, bizim kızların hepsi anneliğin çok zor olduğunu düşünüyor, acaba ben ne yapıcam??? vazgeçsem mi diye düşündüm inan ki, bide Aslı geldi aklıma valla kalbim sııştı, Rabbim kolaylıklar versin
tatlıcım zaten denek gibi kullanıyorlar bizim cocukları valla ben vermiyorum canım ya karar verdimCnm yeni gordum mesajini
Son verilen serilerde tortu oldugu icin toplatildigini duydum kan ilacinin seri numarasi eger
2920211
2920212
2920213 ise kullanma cnm
Birde verdikten sonra 1 2 saat emzirmeneye caliş yada muhallebi verebilirsin
Burcuuuuummmmmmm tatlicim ya sana hic dolandirmadan sunu soylemek istiyorum annelik evet dunyadaki en zor meslek cocuk dogunca ne evinin isi bitiyo nede cocugun ihtiyaclari ama o cektigin acilar sikintilar falan varya hani klise ama tek gulus yetiyo insana ve Rabbim oyle bir guc veriyorki insana kendimden ornek verimmm 2 gun sancinin ardindan evdede 3 gun toplam 5 gun toplasan 5 saatlik uykuyla durabildim dusun ve esim o aralar ise basladi ve ayni gun oyku nisa nihayet emmeye baslamisti esim dahil onun ise girmesinden cok oyku nisanin emmesine sevindik dusun
Annelik cokkkk zor sma dunyada ibsani rahatlatan guzellestiren ve gunlerini uzatip seni kendine baglayan onsuz alisveris bile yapamaz hale donusturen bisey
Bunlar gozunu korkutmasin hepsi gun geliyo unutuluyo geriye tek kalan sesini bile duydugunda aglamasi dinen kollarinda misil misil uyuyan seni gorunce yuzunde guller acan mucizr bi varlik kaliyoiste bu inan herrrrrr seye deger canimin ici
Ah canimcim ya desene seninki tam gece kusu eee esin naapiyo o arada adam nasil sabah ise gidiyo kiz yazik
Babaanneler gercekten buyuk kurtarici siki tut valla hic bi yere birakma derim esimin babaaanesi cok yardomci olmustu bana sagolsun
Hemennn tatli kusum ne demek tatlim bir orta boy sogani kabuguyla beraber ortadan ikiye bol ic kismina azicik tirnak at hani iyice suyu ciksin diye gece yatmadan oncr birini bir digetinide diger gogsune koy sudyenini gecir ustune cok kaynaz orada durur merak etme bebisin kalkmaya yakin gie hemmen banyoya bps suyla biraz yika verecegin gogsunu kurula emdikten sonra tekrar koy sonraki emzrmedede diger gogsune yap aynisini boylece sabaha jadar kalmis oluyo soganlar gogsunde ben bide gogud koruyucu kullandim yaralarim iyilesene kadar o beni cok rahatlatmisti wee varya onunkini 5 tlye almistim ilk basta kullanmasi cok zor geliyo yapamiyosun kac defa firlattim olmuyo diye kac gece agladim ama sonunda basarmistim tstlicim senin su an cok zor biliyorum ama tek ihtiyacin olanbiraz zaman vr sabir bir haftada duzenli uygularsan sogan ise yarar ins her gece yenisini kes koy goguslerinr oyle uyu acisinida aliyo goguslerin sogan bebekte rahatsiz olmuyo krem bendede ise yatamamisti biraz sabrettim gogus ucu koruyucuyla kullandim faydasini gordum canim umarim sendede ise yarar biran once iyilesirsin yinede aklina takilan bisi olursa sorabilrsin cok opuyorum melek kizini annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?