- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.061
Selam canlar Berrin anlamı kaybettik allah rahmet eylesin çok Üzgünüm elden hicbisi gelmiyor birgün bizimde namazımizi kılıp kara toprağa verecekler ahh yalan dünya boş bomboş allahım iman nasip etsin cumlemize
dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşAllah..
burcuuuuyasları buyutmuşsun heralde ama bana kıyak gecmişsinn ben bu sene kısmet olursa 33e gıreceğimm
kızlaarr tuğba dün bize geldi, ben sanki haberim yokmuş geleceğinden gibi şok oldumumarım bizden memnun kalmıştır kaldıysa eger yine gelirim dedi görücezz gelirseeeee tamam bizi sevdi diyeceğiz.. ben çok pasaklıydım üzerimi değiştirmeye bile fırsat vermedı elif.. bi ağlamak ağlarken tıkandı kızanım tuğba ne kadar kuçuk gösteriyor zaten kuçuk ama görsenız 18-19 kendimi değil 33 -66 gibi hissettim ... hatta komşumda geldi benim üçümüz de alyans takmamıştık komşum tuğbaya dedi ki ama sen tak:), çok küçük görünüyorsun evli oldugun belli olsun diye :)).. dun benim için çok çok güzel gecti havamız değişti resmen çok teşekkürler tuğba.. yine gel.. kızlar bakın gelene çok seviniyoruz sizlerde gelin:))
burcu (duamnur) o yakınının bebeğine geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah..
Sunduz canım benimm, Allah neşe ablana rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşAllah.. dua edeceğim..Allah yakınlarına sizlere sabır versin.Amin..
ben üçün beşin hesabını yaparım arkadaş zaten 30 oldum diye sinir oldum 20 li yaşlar iyiydi sende beni iyice büyütüyorsun Allah Allah tuba kabullenebilir ben kabullenmiyorum tamammıüzme beni ağlarım susturamazsın
ben barışık değilim varmı diyeceğin haaa söyle varmı
:
Selam canlar Berrin anlamı kaybettik allah rahmet eylesin çok Üzgünüm elden hicbisi gelmiyor birgün bizimde namazımizi kılıp kara toprağa verecekler ahh yalan dünya boş bomboş allahım iman nasip etsin cumlemize
Evde olmak şahane binlerce kere şükürler olsun saat 18:35 falandı eve geldim bulaşık makinasını boşalttım..astarı ortadan ikiye reesmen patlayan eteğimin astarını yalandan diktim..6 çatal salata yedim...şimdi de spora gitmek için kocamı bekliyorum...biraz göğsüm tıkırdıyor diye dün gitmedik spora kendimi günah işlemişim gibi hissettim...ama var yaaa dün olağanüstü bir akşamdı...18:30 bile değildi eve geldim..kocam dedi ki spor mpor yok hemen yatıyorsun rengin bembeyaz...üstümü değiştim kendime zencefilli, tarçınlı, karanfilli bir şifa çayı yaptım...sonra bi yattım...of anam ooofff...1,5 saat aralıksız kitap okuyup 1,5 aydır elimde sürenen kitabı sonunda bitirdim...Kitaptan nefret etmeme rağmen sonundan feciii etkilenip aralıksız 10 dk ağladım...(valla şaka değil krize girdim resmen kocam bir deliyi izler gibi izledi beni:):):)) sonra da o ses türkiye yi açıp şarkı söyledim...tamam farkındayım hiç normal değilim ama valla bilerek yapmıyorum ne yazık ki gerçek halim bu((
Neden bunca yazdım bilemedim ama bi içimden kendimi anlatmak geldi:)))
Uasemincim duabi okudum canimAllah kabul etsin insallah.... topigi okuyorum arafa ama dualrini okuma disinda yazamiyorum insallah sinavlarda butun dersleri veririm de burafa rahatca fink atarim opuyorum hepinizi
Herkese selamlar geçmişi okudum ama aklımda pek bişe kalmadı nazancım süt artırmak için araştırma yaparken farkettim humananın still tea diye bir çayı var nun sütü arttırdığı söyleniyor ve bebekteki gaz probleminin de azalttığını yazmışlar ben aldım bugün bakalm iyi gelir inş. benim gece azalıyor sütüm sabaha kadar ağlıyor sonramama vermek istemiyorum bu 2 gündür gaz sancısı dahada arttı elim ayağım dolaşıyor o ağlarken kuzum benim nasılda kıvranıyor ayaklarını çırpıyor sancıdan
Ben kendi sıkıntımla kafanızı şişirmeyeyim. Herkes iyidir umarım biraz zaman geçsede daha sık girebilsem nete dikkat edin kendinize öpüyorum herkesi
dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşAllah..
burcuuuuyasları buyutmuşsun heralde ama bana kıyak gecmişsinn ben bu sene kısmet olursa 33e gıreceğimm
kızlaarr tuğba dün bize geldi, ben sanki haberim yokmuş geleceğinden gibi şok oldumumarım bizden memnun kalmıştır kaldıysa eger yine gelirim dedi görücezz gelirseeeee tamam bizi sevdi diyeceğiz.. ben çok pasaklıydım üzerimi değiştirmeye bile fırsat vermedı elif.. bi ağlamak ağlarken tıkandı kızanım tuğba ne kadar kuçuk gösteriyor zaten kuçuk ama görsenız 18-19 kendimi değil 33 -66 gibi hissettim ... hatta komşumda geldi benim üçümüz de alyans takmamıştık komşum tuğbaya dedi ki ama sen tak:), çok küçük görünüyorsun evli oldugun belli olsun diye :)).. dun benim için çok çok güzel gecti havamız değişti resmen çok teşekkürler tuğba.. yine gel.. kızlar bakın gelene çok seviniyoruz sizlerde gelin:))
burcu (duamnur) o yakınının bebeğine geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah..
Sunduz canım benimm, Allah neşe ablana rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşAllah.. dua edeceğim..Allah yakınlarına sizlere sabır versin.Amin..
Kızlar bugun 20 günlüğüz 11gün göbeğimiz düştü ama göbeginden kuru kuru göbek parçaları geliyo korkuyorum
Herkese selamlar geçmişi okudum ama aklımda pek bişe kalmadı nazancım süt artırmak için araştırma yaparken farkettim humananın still tea diye bir çayı var nun sütü arttırdığı söyleniyor ve bebekteki gaz probleminin de azalttığını yazmışlar ben aldım bugün bakalm iyi gelir inş. benim gece azalıyor sütüm sabaha kadar ağlıyor sonramama vermek istemiyorum bu 2 gündür gaz sancısı dahada arttı elim ayağım dolaşıyor o ağlarken kuzum benim nasılda kıvranıyor ayaklarını çırpıyor sancıdan
Ben kendi sıkıntımla kafanızı şişirmeyeyim. Herkes iyidir umarım biraz zaman geçsede daha sık girebilsem nete dikkat edin kendinize öpüyorum herkesi
Günaydın millet :) benim kız kuş uykusuna yattı bende böyle nöbetteyim tam anlamıyla dalsa bende uyusam 2 saatlik uykuyla duruyorum ve berbat bi haldeyim kendimi çok kötü hissediyorum benumarım bi an önce kızım kendini toparlada bende normale dönerim
Kızlar bugun 20 günlüğüz 11gün göbeğimiz düştü ama göbeginden kuru kuru göbek parçaları geliyo korkuyorum
çok önemli duyuru
Bizim GÜL'ün dedesi ölmüştü ya kızlar, annesi şimdi hastanede yatıyormuş, vefattan sonra sürekli bayılıp kasılıp kalıyormuş, şuna nörolojide araştırma yapılıyormuş, dr epilepsiden şüphelenmiş, ve bizden gönlünden gecenlerden dua bekliyor, ben de dedim ki hepimizin gönlünden gecer elbette okuyabilen
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
okuyup Gül'ün annesine yollasın canlarım, öptüm sizi kalpten......
İnş didemim az toparlasa kendini gülmeye başlasa uyanık olup keyifli oldugu çok nadşr yada agliyo
çok önemli duyuru
Bizim GÜL'ün dedesi ölmüştü ya kızlar, annesi şimdi hastanede yatıyormuş, vefattan sonra sürekli bayılıp kasılıp kalıyormuş, şuna nörolojide araştırma yapılıyormuş, dr epilepsiden şüphelenmiş, ve bizden gönlünden gecenlerden dua bekliyor, ben de dedim ki hepimizin gönlünden gecer elbette okuyabilen
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
oyy oyyy kıyamam ya, tamam 18'lik çıtırsın sen :)) oldu mu?
Sündüzcün Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin, Rabbim herkese hayırlı ölümler nasip etsin
maşallah maral, süpersin hem popon göbüşün küçülecek, hemde belin incelek, maraaaaal :)))) bu arada da bol c vitamini ye bebeğim, hem ağla hem ye :)) öptüm seni
Allah kolaylık versin, inşallah tüö sınavlarını gecersinde ohh bir rahatlarsın
Gülhancim Allah yardımcın olsun, lütfeeen bir annee güzel bir şey yazsın
didemcanım snein annelikle ilgili yazdıklarını okudum , çok hak verdim, biraz içimi rahatlattı ama yinede herkesss isyandaaaaaaaaaaa
Ewet canım görüşemiyoruz ; ( iyi gidiyo canim şükürler olsun bi sıkıntı yok biraz kilo aldım oda hareketlerimi kısıtlıyo haftaya çarşamba da kontrolümüz varee sende ne var ne yok?
oyy oyyy kıyamam ya, tamam 18'lik çıtırsın sen :)) oldu mu?
çok önemli duyuru
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
canım benim ALLAH razı olsun hepinizden..annemin yanındaydım ama hastanede bişi yapamıyorum bizim ufaklıkta hastalandı ordayken gece eve döndük acile götürdük ateşi 38.6 dı burnu akıyo takır takır öksürüyor ağlıyo sürekli napcamı şaşırdım orda kalsam bi dert dönsem aklım annemde ALLAHIM tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva nasib etsin..fatiheiğne verdiler öksürük surubu fitil ateş düşürücü bi şurup daha yavrumun ağlamaktan öksürmekten sesi kısıldı şimdi uyuyo İNŞALLAH düzelir tez zamanda..hepinizden ALLAH razı olsun tekrar öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..çok önemli duyuru
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
canım benim ALLAH razı olsun hepinizden..annemin yanındaydım ama hastanede bişi yapamıyorum bizim ufaklıkta hastalandı ordayken gece eve döndük acile götürdük ateşi 38.6 dı burnu akıyo takır takır öksürüyor ağlıyo sürekli napcamı şaşırdım orda kalsam bi dert dönsem aklım annemde ALLAHIM tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva nasib etsin..fatiheiğne verdiler öksürük surubu fitil ateş düşürücü bi şurup daha yavrumun ağlamaktan öksürmekten sesi kısıldı şimdi uyuyo İNŞALLAH düzelir tez zamanda..hepinizden ALLAH razı olsun tekrar öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..çok önemli duyuru
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?