Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet eylesin

bedriye sevmek ne demek bayıldım valla,eve gidince bile içim kıpır kıpırdı çok mutlu oldum gerçekten inş bi daha gelince yine gelirim,kızlar bedriye ne kadar panik burada da belli ama onu gördüğüm anda hemen anladım ama çoookk tatlılar kızı ve kendisi

SEDA ZEYNEP YASEMİN kızlar dualarınızı okudum,çok dya ettim özellikle seda ve zeynep'e Allah kabul eder inş

YAsemincim duanı okudum Rabbim kabul etsin evladına hayırlı ömürler anmeli babalı büyümeyî nasip etsin

oyy oyyy kıyamam ya, tamam 18'lik çıtırsın sen :)) oldu mu?

Sündüzcün Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin, Rabbim herkese hayırlı ölümler nasip etsin

maşallah maral, süpersin hem popon göbüşün küçülecek, hemde belin incelek, maraaaaal :)))) bu arada da bol c vitamini ye bebeğim, hem ağla hem ye :)) öptüm seni

Uasemincim duabi okudum canimAllah kabul etsin insallah.... topigi okuyorum arafa ama dualrini okuma disinda yazamiyorum insallah sinavlarda butun dersleri veririm de burafa rahatca fink atarim opuyorum hepinizi

Allah kolaylık versin, inşallah tüö sınavlarını gecersinde ohh bir rahatlarsın

Gülhancim Allah yardımcın olsun, lütfeeen bir annee güzel bir şey yazsın

didemcanım snein annelikle ilgili yazdıklarını okudum , çok hak verdim, biraz içimi rahatlattı ama yinede herkesss isyandaaaaaaaaaaa

oyyy süperrrr, Tuğba bir daha ki gidişinde melise ve ya papatya çayı götür Bedriyeye, sakinlik veriri bide foto cekin yaaaa :)))

Kızlar bugun 20 günlüğüz 11gün göbeğimiz düştü ama göbeginden kuru kuru göbek parçaları geliyo korkuyorum

nazom inşallah normaldir, annler gelir yorum yaparlar mutlaka, Allah kolaylık versin

hamile olanlar için duyuru (memeler için)

1. hamilelikte 6. aydan sonra hergün memeler badem yağıyla daire çizer gibi masaj yapılarak ovulursa hiç yarılma çatlama olmuyormuş ve doğum sonrası sütü arttıyormuş (bizim gül82'de yapmıştı ve faydasını görmüştü --hatırlayın)

2. emzirmeden önce memelere sürülen soğan çatlamayı ve yarılmayı engelliyormuş ( benim bir arkadaş yapmış, hemşire odaya gelmeden önce çantasından soğanı çıkarıp sürmüş memesine ve hiç çatlamamış --denemeye değer)

al bendende o kadar ..dün çok kötü bir güün geçirdik..sabahtan kalktığımızda yağmurda bir halsizlik hali farkettik devamlı uyudu..gözünü açmadı..akşama kadar öyle geçti..kucağımıza aldığımızda yığılıp kalıyodu..gece saat 11 den 4,5 a kadar da uğraştım sonra bu sabah yine aynı..öğlen saat 13,30 da doktora götürdük..doktor hiç bişeyi yok dedi..size küsmüş ondan uyumuş dedi:)
ama yinede iyi kide getirmişsiniz dedi..şüphelendiğinizde tereddüt etmeyin getirin dedi..oradan geldik, sonra bi avm de yemek yedik eve geldik..bende saat 5, 5 tan 6,5 a kadar 1 saat uyumuşum kendime geldim...anlayacağın görmemişin çocuğu olmuş tutmuş zırt pırt doktora götürmüş:)))

Kızlar bugun 20 günlüğüz 11gün göbeğimiz düştü ama göbeginden kuru kuru göbek parçaları geliyo korkuyorum

korkma geçer..bizimki de öle oldu..göbeğinin içinde kabuklu paröalar varmış gibiydi..onlarda dökülüyo..merak etme...

Son düzenleme:
çok önemli duyuru

Bizim GÜL'ün dedesi ölmüştü ya kızlar, annesi şimdi hastanede yatıyormuş, vefattan sonra sürekli bayılıp kasılıp kalıyormuş, şuna nörolojide araştırma yapılıyormuş, dr epilepsiden şüphelenmiş, ve bizden gönlünden gecenlerden dua bekliyor, ben de dedim ki hepimizin gönlünden gecer elbette okuyabilen
33 ihlas. Ya da
7 ayetel kursi
okuyup Gül'ün annesine yollasın canlarım, öptüm
sizi kalpten......

benim hiç haberim yok yaa..

gülcüm başın sağolsun..Annene de Allah şifa versin...
sündüz seninde bi yakının vefat etmiş s,z,nde başınız sağolsun...

İnş didemim az toparlasa kendini gülmeye başlasa uyanık olup keyifli oldugu çok nadşr yada agliyo

Tatlicim ya onuda anla cocuk nefes alirken bile zorlaniyordur simdi yavrum bilmedigi bi ortama geldi heryerini daha teni yeni taniyo arada olanda annelere oluyo bu gunler hic bitmeyecek gibi geliyodur sana simdi ama hepsi geciyo yari kirk doksenizr canim hurafe diyorlar sma okunmus suyla yikanmak sanada bebeginede iyi gelir emin ol

Ah ya cok uzuldum bende 7 ayetel kursu okiim ins tez zamanda duzelir bisiyi yoktur ya

Tatlicim onlar isyan degilki sadrce afallama bi melek bekliyorsun uslu uslu bi anda hopppp bir suru sorun seninle en yakinan annenin elinden bir saat al bakiiim brbegini bayanabilen varmi

Ewet canım görüşemiyoruz ; ( iyi gidiyo canim şükürler olsun bi sıkıntı yok biraz kilo aldım oda hareketlerimi kısıtlıyo haftaya çarşamba da kontrolümüz var ee sende ne var ne yok?

çok şükür, kaç kilo aldın canım,bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah,göbeğim çıktı iyice zaten göbekliydim ama bugünlerde iyice çıktığını farkediyorum

oyy oyyy kıyamam ya, tamam 18'lik çıtırsın sen :)) oldu mu?

burcuuu canım gerçekçi olalım o kadarda değil yaniiiiiiii

Allah rahmet eylesin,ayetel kürsi okudum Allah annesine acil şifalar versin inşallah bişey çıkmaz bir an önce toparlar

YASEMIN duanı okudum, Rabbim sana sakinlik versin, kızına huzur evine bereket versin inşallah öptüm sizi

GÜL canım annen için 33 ihlas okudum, Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah geçici bir sinirsel rahatsızlıktır, Rabbim ele ayağa düşürmesin

Gül canım geçmiş olsun ben 7 Ayetel kürsi okudum tatlım Allah acil şifalar versin kuzum benim...

tubacım duanı okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez vakit bebek haberini alırız..
gul canım başın sağolsun..annene de Rabbim tez vakit şifalar versin inşallah 7 ayetel kursu okudum dilerim şifa olur annene Rabbim tüm hastalara şifalar versin.
burcu canım duayı yanlış yazmışsın canım hasbünallahi ve nimel vekil olarak okunması gerekiyor..yeni farkettim canım bilmeyen arkadaşlarım varsa yanlış okunmasın diye belirtmek istedim...herkese hayırlı geceler canlar dilerim çok güzel musmutlu sağlıklı huzurlu bir güne eristirir Rabbim...burada birbirini tanımadan dua okuyup birbiri için amin diyen tüm mümin hanımların dualarını kabul etsin Allah ım inşallah hayırlarla saplıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım inşallah..

canım benim ALLAH razı olsun hepinizden..annemin yanındaydım ama hastanede bişi yapamıyorum bizim ufaklıkta hastalandı ordayken gece eve döndük acile götürdük ateşi 38.6 dı burnu akıyo takır takır öksürüyor ağlıyo sürekli napcamı şaşırdım orda kalsam bi dert dönsem aklım annemde ALLAHIM tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva nasib etsin..fatiheiğne verdiler öksürük surubu fitil ateş düşürücü bi şurup daha yavrumun ağlamaktan öksürmekten sesi kısıldı şimdi uyuyo İNŞALLAH düzelir tez zamanda..hepinizden ALLAH razı olsun tekrar öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..

canım benim ALLAH razı olsun hepinizden..annemin yanındaydım ama hastanede bişi yapamıyorum bizim ufaklıkta hastalandı ordayken gece eve döndük acile götürdük ateşi 38.6 dı burnu akıyo takır takır öksürüyor ağlıyo sürekli napcamı şaşırdım orda kalsam bi dert dönsem aklım annemde ALLAHIM tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva nasib etsin..fatiheiğne verdiler öksürük surubu fitil ateş düşürücü bi şurup daha yavrumun ağlamaktan öksürmekten sesi kısıldı şimdi uyuyo İNŞALLAH düzelir tez zamanda..hepinizden ALLAH razı olsun tekrar öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…