Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülcüm canım benim Burcu saolsun haber vermişti dün akşam...Çok üzüldüm inan...Sözkonusu anne olunca damarlarımdan kan çekiliyor...RABBİM en kısa zamanda şifalar versin İNŞALLAH...ALLAH kabul ederse akşam 7 Ayetel Kürsi okudum dua ettim..Canım benim bebeğine de şifa versin RABBİM..Kıyamam ben sana arada sen de helak olmuşsun...aman diim kendini koru her iki tarafın da sana ihtiyacı var...

Gülcüm canım benim Burcu saolsun haber vermişti dün akşam...Çok üzüldüm inan...Sözkonusu anne olunca damarlarımdan kan çekiliyor...RABBİM en kısa zamanda şifalar versin İNŞALLAH...ALLAH kabul ederse akşam 7 Ayetel Kürsi okudum dua ettim..Canım benim bebeğine de şifa versin RABBİM..Kıyamam ben sana arada sen de helak olmuşsun...aman diim kendini koru her iki tarafın da sana ihtiyacı var...

Canım başınız sağolsun annen için çok o zor bir durum inşallah atlatır. Dün akşam topiğe girmedim Burcu da haber etmedi o yüzden okuyamadım bu akşam eve gidince mutlaka okurum dua ederim canım benim Allah'ım şifa versin İnşallah. Çok üst üste gelmiş oğluşun da hastalanmış o da en kısa zamanda iyileşir inşallah ilaçlarla.

Canım başınız sağolsun annen için çok o zor bir durum inşallah atlatır. Dün akşam topiğe girmedim Burcu da haber etmedi o yüzden okuyamadım bu akşam eve gidince mutlaka okurum dua ederim canım benim Allah'ım şifa versin İnşallah. Çok üst üste gelmiş oğluşun da hastalanmış o da en kısa zamanda iyileşir inşallah ilaçlarla.

ah kuzum hepsi üst üste gelmiş..olluşuna da Allah şifa versin annene de..tez vakitte düzene girsin inşallah herşey...

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun annemi bugün taburcu etmişler bişi bulamadık demişler yüzünde tık gibi bişi oluyodu onun için tedaviye gittiğinde epilepsi demişler,kis var demişler,damar tıkalı demişler vs onun için epilepside tedavi görüyordu..epilepsi demişler çıkarmışlar hastaneden ilacını değilştirmişler bakalım..hepinizi öpüyorum..ufaklık aynı daha değişen bişi yok oda iyileşir inallah

tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat

Tubacım duanı okudum RABBİM gönlünün muradını nasip etsin İNŞALLAH...İlk evvela hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat gerisi gönlünden geçen her ne ise o:)

gülcüm başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin
annene de çok geçmiş olsun epilepsi teşhisi yeni mi konmuştu stres ve üzüntüye bağlıdır bence o yüzündeki tık olması.Allah şifa versin inşallah

kızlar benmde karnımda bir ağrı var sizce normal mi yeni başladı ama kontrolümde haftaya bilemedim inaşallah geçer

gülcüm başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin
annene de çok geçmiş olsun epilepsi teşhisi yeni mi konmuştu stres ve üzüntüye bağlıdır bence o yüzündeki tık olması.Allah şifa versin inşallah

kızlar benmde karnımda bir ağrı var sizce normal mi yeni başladı ama kontrolümde haftaya bilemedim inaşallah geçer

TUBA bebekim duanı okudum, Rabbim sana şu mübarek gecenin hürmetine peş peşe iki tane sağlıklı evlat versin, sağlık huzur ve mutluluk versin, bide kendine facebook hesabı al :)))

Tamam canım en kısa zamanda düzeltirim

Gülcüm annene dua ederken, fatih'e de dua edicem inşallah
Rabbim şifa versin

Hamdolsun Gulcüm, inşallah ilaçlarada ferek kalmaz, biraz kendine gelsin isterseniz başka dr gidersiniz

bircan canım inşallah normal biseydir endişelenmemeye çalış Allahim korusun

nasıl bir ağrı?elbette artık olabilir böyle şeyler..hemen telaş yapma devam edip etmediğine bak..

Bende 7 ayetel kursu okudum canim rabbim kabul etsin cok gecmis olsun fatihede cok uzuldum rsbbim sifa vetsin ins(

malesef foruma uzuuuuuuuuuuuuun zamandır giremiyorum.bugün farkettimki eski liste bitmiş yeni liste başlamıs.Malesef utanarak söylüyorum ki ben diğer listeyi tamamlayamadım.fakat elimde listede yok.elinde liste olan varsa özelden msj atabilirmi lütfen?Nolur hakkınızı helal edin.söz liste elime ulasır ulasmaz baslayacagım kaldığım yerden.Yeni listeye basladım tabiki kendimi affettirmek için

dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

dularınızı okudum.Rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

Buarada benim dua günümde geçmiş.Eminim benim gibi sorumsuz olmayan arkadaşlarım benim duamı okumuşlardır.Hepsinden Allah razı olsun.Yarın eve net bağlanıyor nasipse.bundan sonra daha sık gelicem inşallah.özellikle sömestr tatilinde.

BUKET BUKET BUKET

gecen kızının fotolarini koymştun ya, minnak albümünde hiç resim yok, yükleyememişsin, haberin olsun canım, öyle bomboş gözlerle baktım albüme dudagımı büktüm :))))) tekrar yükle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…