Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Çok mutluyum sana Fetih suresini okudum bu sabaahh...RABBİM kolay bir doğum nasip etsin İNŞALLAH...Sağlıkla evladınla buluşmanı da nasip etsin İNŞALLAH...dualarım seninle....

bircan canım inşallah normal biseydir endişelenmemeye çalış Allahim korusun

nasıl bir ağrı?elbette artık olabilir böyle şeyler..hemen telaş yapma devam edip etmediğine bak..

çok şükür ağrı geçti ara sıra oluyor ama inşallah şu doğuma hazırlık ağrılarıdır, belki de üşütüyorumdur,
bide bir şey daha sorucam bu hareketlilik hangi haftadan itibaren azalıyor? hani büyüdüğünden azalıyormuş ya.. kaç haftadır kıpır kıpırdı 1-2 gündür azaldı sanki, çok evhamlıyım dimi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,

benim kalçam çok ağrıyo 1 aydan fazladır ağrıyordu ama az ağrıyordu şimdi çok ağrıyo

hayırlı cumalar ve günaydın sevgili canım arkadaşlarım
ayy aklım başımda bilgisayarın başına oturup yazamıyorum ki hiç, betül şimdilik uyuyor gibi hemen açtım bilgisayarı
betül süper gazlı bir bebek, aguline diye bir şurup kullanıyordum, dün eşime zinko aldırdım bakalım o nasıl gelecek şişenin üstünde günde 3 kere 4 damla diyor, ama sağlık ocağındaki dr 2 damla ver dedi. acaba ikisinin arası yapsamda ne 4 nede 2 değil, 3 damla mı versem? bu şurubu kullanan varmı?

Gülcüm canım dedeni biliyordumda annene çok üzüldüm şimdi okuyunca ama çok şükürki o da taburcu olmuş, inşallah o epilepsi denilen şeyde geçici bir durumdur ve kadıncağızın üzerinde kalmaz, uçar gider tüm sıkıntıları en kısa zamanda. ayrıca fatih emir hastalanmış işte en fenasıda o yaa Allahım ne olursun hepimizin çocuklarını koru ve hasta olanlarada çok çok acil şifalar nasibet yarabbim. kuşum bugün cuma fetih suresi oku, dua et Allahım çocuğumun üzerindeki bu hastalığı al iyileştir şifa ver diye.

Tümay doğuma mı gidiyor kızlar çok geçmişe dönemedim ama öyle anladım sanki ayy rabbim onada olaylık ve sağlıklı doğum nasibetsin eğer öyleyse

zeynepcim eve net bağlanıyormuş oh hadi gözün aydın olsun artık sık sık seni görürüz inşallah

Buketcimde kaç gündür yaygara yapıyor ama ortada resim filan yok bitürlü anam bu kız anne olunca teknolojik devreleri yandı heralde beceremedi bitürlü

barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Özlemiiimmm kıyamam ben sanaaaa belin ağrıyormuuş...Çoook geçmiş olsun...Duanı okumadan önce bileydim şifa için dua ederdim ama geçti kısmet değilmiş:))) aaaaaa ama duuurrr...tüm hamileliğin boyunca çok sağlıklı olman için dua etmiştim belki bunu da kapsar...:)))

Canım beniiimm şaka bi yana çok geçmiş olsun ben bilirim bel ağrısını benim de (nasip olur mu bilmem ama) hamile kalırsam yaşamaktan korktuğum bir şey bel ağrısı...Veee duanı ettim RABBİM kabul eder İNŞALLAH....çok sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı eli ayaı düzgün bir evlat nasip etsin RABBİM İNŞALLAH....

Kızlaarr selamlar..
ne habersiniz? YASEMİNNN zinco damla bizde hiçbir işe yaramadı.. ben onu gunde 4 kez veryordum zaten bitkisel az versen bir işe yaramayacaktır.. bi de saati saatine vericekmişsin umarım bir işe yarar..

Takviimmm yaptımmm, hayırlı olsun.. inşAllah hepimizde bu takvimden olsun inşAllah..

sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
[/Irabbım kabul eglesın kıslar okudum dualarınızı

sağol meralim Allah razı olsun dualarına amiin diyorum (inşallah sende en kısa zmanda hamile kalırsın ama korktuğun gibi bel ağrın olmaz inşallah canım)
benim ağrı belimde değil canım kalçamda ama bugün biraz belimede vurdu

özlemmmmmmmmmmm canım duanı okudm çok yürekten yalvardım Allah'a sağsalim evladını kucağına alsın diye, hayırla sağlıkla inşallah :)

zeynepcim bende liste yok canım, ama sanırım bediş ve özlem de var ama onlar hala saklıyor mu bilmiyorum, benim hakkım helal olsun, no problema :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,

benim kalçam çok ağrıyo 1 aydan fazladır ağrıyordu ama az ağrıyordu şimdi çok ağrıyo

özlemim benim yıllardır cekitigim bisey kalça eklemlerim ağrir, sadece orda sıkıntı var, yerlerde süründügümüde bilirim, hemen sana bir iki tavsiye, dolgit diye bir krem var ağrı kesiyor eczaciya sor eger hamileler kullaniyorsa onunla masaj yap, o olmazsa papatya yağı ile ağrıyan bölgeye masaj yap, bide hamileler icebiliyorsa papatya çayı iç ağrıyı keser inşallah veeeeee sıcak su torbası koy oraya, bunların hepsi benim ağrımı hafifletirdi inşallah sana da yarar

Ya Meral yemin ederim ebnimde en büyük korkum hatta bazen Allah sırf buyüzden mi nasip etmedi diyorum belkide bel ağrım dayanılmnayacak olacak diye, vay arkadaş

Takviimmm yaptımmm, hayırlı olsun.. inşAllah hepimizde bu takvimden olsun inşAllah..

oyyyy yerim ben senin takvimini hayırlı olsun, ömrü uzun ve sağlıklı olsun elif'imin

Mrb canlarım nasılsınız geçmişi okuyamadım tümay doguma gidiyomuş heralde sag saglim alsın inş. Kucagına gülüm annecine geçmiş olsun kuzunada geçmiş olsun kusuruma bakma geç oldu burcu katılıyorum sana ama ben buketi tanıyosam gelşirbizi bi güzel paylar haklı çıkar :))))))

kızlar nasılsınız. Ben bugün izinliydim işyeri için evrak işlerim vardı her sene yenileniyor yarım günde yapardım ama tam gün aldım ahlsizliğim vardı zaten eşimde gitmedi sınav haftası zaten dersi yoktu sabah uyudum kalktık kahvaltı ettik öğleden sonra gittik işte sabıka kaydı, nüfus kaydı,sağlık raporu bilmem nesi aldık. Bir de sağlık merkezine arabayı parkedecek yer bulamadıkyürük filan teslim ettim yoruldum ama geldim. Yemek hazırlıcam. Lem yelidlerimde yarıya geldim çok şükür bugün daha çekemedim. Bir de zikirmatiğim yoktu benim tesbihle çekiyordum yol üzerinde herşey satan bir dikkana girdin orada sordum aldım oradan devam edicem. Hala iğneleri oluyorum regl olmadım yarın iğneler bitiyor regl olmazsan yedek şırınga al demişlerdi ilaç hala içinde var da şırınga yetmeyecek bakalım ne zaman regl gelecek. Bende durumlar böyle yarın da sinemeya gidicem kaç haftadır çıkmıyorum gripten korktuğum için ama çok bunaldım artık.

tümay doğuma mı gidiyorrrrrrrrr?????? Ne zaman benim haberim yok??????????????

yükleyemedim evet..sorun oldu sitede..denedim denedim omadı bende bıraktım:))

olur canım olur evham hepimizdevardı..zor bulduk kolay kaybetmek istemiyoruz..

hee beceremedim var mı bi diyeceğin:))

tümay doğuma mı gidiyorrrrrrrrr?????? Ne zaman benim haberim yok??????????????
benimde haberim yok.senin yoksa benim nasıl olsun

özlem duanı okudum kuzum Allah tamamına erdirsin.

bi tane de foto yükledim kızlar haberiniz olsun.
başka yüklenmedi..site hata veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…