- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.101
Ozlem duani okudim cnm Allah kabul etsin insallah
bircan canım inşallah normal biseydir endişelenmemeye çalış Allahim korusun
nasıl bir ağrı?elbette artık olabilir böyle şeyler..hemen telaş yapma devam edip etmediğine bak..
Kızlaarr selamlar..
ne habersiniz? YASEMİNNN zinco damla bizde hiçbir işe yaramadı.. ben onu gunde 4 kez veryordum zaten bitkisel az versen bir işe yaramayacaktır.. bi de saati saatine vericekmişsin umarım bir işe yarar..
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
Özlemiiimmm kıyamam ben sanaaaa belin ağrıyormuuş...Çoook geçmiş olsun...Duanı okumadan önce bileydim şifa için dua ederdim ama geçti kısmet değilmiş:))) aaaaaa ama duuurrr...tüm hamileliğin boyunca çok sağlıklı olman için dua etmiştim belki bunu da kapsar...:)))
Canım beniiimm şaka bi yana çok geçmiş olsun ben bilirim bel ağrısını benim de (nasip olur mu bilmem ama) hamile kalırsam yaşamaktan korktuğum bir şey bel ağrısı...Veee duanı ettim RABBİM kabul eder İNŞALLAH....çok sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı eli ayaı düzgün bir evlat nasip etsin RABBİM İNŞALLAH....
malesef foruma uzuuuuuuuuuuuuun zamandır giremiyorum.bugün farkettimki eski liste bitmiş yeni liste başlamıs.Malesef utanarak söylüyorum ki ben diğer listeyi tamamlayamadım.fakat elimde listede yok.elinde liste olan varsa özelden msj atabilirmi lütfen?Nolur hakkınızı helal edin.söz liste elime ulasır ulasmaz baslayacagım kaldığım yerden.Yeni listeye basladım tabiki kendimi affettirmek için
dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
dularınızı okudum.Rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Buarada benim dua günümde geçmiş.Eminim benim gibi sorumsuz olmayan arkadaşlarım benim duamı okumuşlardır.Hepsinden Allah razı olsun.Yarın eve net bağlanıyor nasipse.bundan sonra daha sık gelicem inşallah.özellikle sömestr tatilinde.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar,
benim kalçam çok ağrıyo 1 aydan fazladır ağrıyordu ama az ağrıyordu şimdi çok ağrıyo
Özlemiiimmm kıyamam ben sanaaaa belin ağrıyormuuş...Çoook geçmiş olsun...Duanı okumadan önce bileydim şifa için dua ederdim ama geçti kısmet değilmiş:))) aaaaaa ama duuurrr...tüm hamileliğin boyunca çok sağlıklı olman için dua etmiştim belki bunu da kapsar...:)))
Canım beniiimm şaka bi yana çok geçmiş olsun ben bilirim bel ağrısını benim de (nasip olur mu bilmem ama) hamile kalırsam yaşamaktan korktuğum bir şey bel ağrısı...Veee duanı ettim RABBİM kabul eder İNŞALLAH....çok sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı eli ayaı düzgün bir evlat nasip etsin RABBİM İNŞALLAH....
Takviimmm yaptımmm, hayırlı olsun.. inşAllah hepimizde bu takvimden olsun inşAllah..
Mrb canlarım nasılsınız geçmişi okuyamadım tümay doguma gidiyomuş heralde sag saglim alsın inş. Kucagına gülüm annecine geçmiş olsun kuzunada geçmiş olsun kusuruma bakma geç oldu burcu katılıyorum sana ama ben buketi tanıyosam gelşirbizi bi güzel paylar haklı çıkar :))))))
BUKET BUKET BUKET
gecen kızının fotolarini koymştun ya, minnak albümünde hiç resim yok, yükleyememişsin, haberin olsun canım, öyle bomboş gözlerle baktım albüme dudagımı büktüm :))))) tekrar yükle :))
olur canım olur evham hepimizdevardı..zor bulduk kolay kaybetmek istemiyoruz..çok şükür ağrı geçti ara sıra oluyor ama inşallah şu doğuma hazırlık ağrılarıdır, belki de üşütüyorumdur,
bide bir şey daha sorucam bu hareketlilik hangi haftadan itibaren azalıyor? hani büyüdüğünden azalıyormuş ya.. kaç haftadır kıpır kıpırdı 1-2 gündür azaldı sanki, çok evhamlıyım dimi
hayırlı cumalar ve günaydın sevgili canım arkadaşlarım
ayy aklım başımda bilgisayarın başına oturup yazamıyorum ki hiç, betül şimdilik uyuyor gibi hemen açtım bilgisayarı
betül süper gazlı bir bebek, aguline diye bir şurup kullanıyordum, dün eşime zinko aldırdım bakalım o nasıl gelecek şişenin üstünde günde 3 kere 4 damla diyor, ama sağlık ocağındaki dr 2 damla ver dedi. acaba ikisinin arası yapsamda ne 4 nede 2 değil, 3 damla mı versem? bu şurubu kullanan varmı?
Gülcüm canım dedeni biliyordumda annene çok üzüldüm şimdi okuyunca ama çok şükürki o da taburcu olmuş, inşallah o epilepsi denilen şeyde geçici bir durumdur ve kadıncağızın üzerinde kalmaz, uçar gider tüm sıkıntıları en kısa zamanda. ayrıca fatih emir hastalanmış işte en fenasıda o yaa Allahım ne olursun hepimizin çocuklarını koru ve hasta olanlarada çok çok acil şifalar nasibet yarabbim. kuşum bugün cuma fetih suresi oku, dua et Allahım çocuğumun üzerindeki bu hastalığı al iyileştir şifa ver diye.
Tümay doğuma mı gidiyor kızlar çok geçmişe dönemedim ama öyle anladım sanki ayy rabbim onada olaylık ve sağlıklı doğum nasibetsin eğer öyleyse
zeynepcim eve net bağlanıyormuş oh hadi gözün aydın olsun artık sık sık seni görürüz inşallah
Buketcimde kaç gündür yaygara yapıyor ama ortada resim filan yok bitürlü anam bu kız anne olunca teknolojik devreleri yandı heralde beceremedi bitürlü
benimde haberim yok.senin yoksa benim nasıl olsuntümay doğuma mı gidiyorrrrrrrrr?????? Ne zaman benim haberim yok??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?