Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemmmmmmmmmmm canım duanı okudm çok yürekten yalvardım Allah'a sağsalim evladını kucağına alsın diye, hayırla sağlıkla inşallah :)

amiiin canım inşallah,hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz evladımıza,Allah razı olsun rabbim inşallah sanada nasip etsin

bende dua listesi var ama burdan atamadım bedriyeyede mail attım zeynep adresini bana yazarsa onada seve seve atarım

burcuu canım önerilerin için çok teşekkür ederim,doktora soracağım pzts ben internette biraz bakındım magnezyum eksikliğinden diyor o ilacıda 5 aydan öne vermiyorlarmış sanırım ve tadı çok kötüymüş,benim ağrım eğildiğimde ayakkabımı giyip çıkarırken oluyordu başlarda şimdi yatakta dönerkende ayakkabı giyip çıkarırkende hatta yürürken ve oturduğum yerden doğrulurkende oluyor ama dayanılmaz bi ağrı değil çok şükür.

veee sizin içinizi rahatlatacak bir şey söyliyim benim bi arkadaşın migreni vardı hamile kalmaktanda çok korkuyordu migrenim tutar ilaç içemem nasıl olur diyordu Allah kolaylık veriyor bence, ağrısı falan olmadı hiç şimdiden bunları düşünüp kendinizi şartlandırmayın bence.

tubacım ve özlemcim dualarınızı okudum rabbim kabul etsin

sağol canım Allah razı olsun

özlem duanı okudum kuzum Allah tamamına erdirsin.

bi tane de foto yükledim kızlar haberiniz olsun.
başka yüklenmedi..site hata veriyo..

amiin canım sağolasın Allah razı olsun, ben gördüm fotoyu maşallah çok tatlı

şukür canım ağrın çok degilse ufak tefek önlemlerle geçer inşallah, suda eritilen magnezyumu ben içtim tadı kötü degil, madem 5. Ay da alınabiliyor, sende şimdi içinde magnezyum olan badem falan tüket barı, gecer gider inşallah
Ya evet yağmur arın tam adı gibi, pek bi güzel maşallah suphanallah

iyice bunaldım kızlar bu kv illa kötü olmak zorundalarmı yada kaynanalık yapmak zorundamı ya benim kv çok iyiydi aramızdan su sızmıyordu ne olduysa hamileliğimin son 1 ayında ve lohusalık döneminde çıldırttı beni artık onunla konuşmaktan zevk almıyorum hala seviyorum ama kendimi onunla konuşurken çok kötü hissediyorum bu zamanda yaptığı 2-3 olay aklmdan çıkmıyor ondan gıcık almama neden oldu ben bu durumdan da nefret ediyorum ama elimden birşey gelmiyor eşimle de paylaşamıyorum beni yanlış anlıyor ve onunla da kavga ediyorum aramız bozuluyor ne yapacam kızlar bana akıl verin nolur

Ypatığı en büyük olayda kv yanımda değil ve ben her gün arıyordum işte bebek iyi ben iyiyim diye sonra bi gün arayamadım bebek sabaha kadar uyutmadı doğum yapalıda 10 gün falan olmuş o günde misafir geldi ve annem bi bebeğe bi ban abir misafire koşturuyor yani aradı açamadım dönemedimde sonra eşim işten geldi tam o anda tekrardan aradı dedim eşime canım ben açamadım başım çok kalabalıktı sen ara selamımı söyle iyi olduğumuzu ilet dedim eşimde tamam dedi ve konuşmaya gitti sonra sinirli bi şek. geldi kimseye tek bir şey demeden terkedip gitti ortamı benimle de sabaha kadar konuşmadı sora ben zorladım ve anlattı kv beni resmen şikayet etmiş eşim bunu kabul etmiyor ama öyle durum ağlamaklı titreyen bir sesle tansiyon tavan yapmış ben aradım gülhan eli açmadı dönmedi bana ben ona küfür mü edecem sanki neden açmadı merak ettim nasıllar die beni bu yaştan sonra merakta mı bırakacaklar geceleri uykumumu kaçıracaklar bu yaştan sonra onları merak ederekmi geçecek günlerim demiş ve sonra da ekliyor gülhana söyleme lohusa canı sıkılmasın sütü kesilmesin diyor sanki oğlunun ne yapacağını bilmiyor tanımıyor onu o günden beri onunla konuşmak içimden gelmiyor eşime de söyleyemiyorum bana kadın merak etmiş kötü bişe yapmadı işte sana söylemem için beni tembihledi falan filan diyor offf bunalttım sizide

İyi aksamlar canlarim....Bi yanlis anlasilma olmus sanirsam daha dogurmadim dogumun ne zaman olacagida belli degil onemli bi gelisme olursa haber vericem insallah...
Gulcum annen icin dua ettim Rabbim sifa versin...
Gecmise baktim nazli bebisler disinda bi problem yok gibiydi Bedis ile Tuba bulusmus ne guzel...
Sunduz basin sag olsun...
Seda yeni tedavin hayirli olsun Rabbim hamile haberini almayi nasip etsin.

tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat

Dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah.. Hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün mevlam..

gülhancığım herhalde kayınvaliden uzakta olduğu için böyle hassas sizi göremediği için merak etmiş ama yaptığıda hiç hoş değil oğluda boşuna tavır yapmış seni savunması gerekirken bide sana tavır almış,bence bi süre sonra ortalık biraz durulunca kendisine açıklama yapıp kırıldığını belirtebilirsin,çok fazla takılma canım

sağol canım Allah razı olsun

gülhancım annattıklarının bir benzerini bende yaşamıştım canım şunu kabullenmen gerekiyo ne kadar canım kızım işte oyle falan desede o senin eşinin annesi senin değil..... bu gerceği kabullenince anlıyorsun gerçekleri bende yeri geldi annemden daha çok sevdim 4 dondüm etrafında aa lohusalıkta bi geldi neredeyse eşimle ayrılıyorduk o arama olayının aynısını hemen hemen bende yaşadım.... tatlışım ben hala hazmedemedim çokta mesafeliyim sen edebilirmisin bilmiyorum ama bu konuda eşinin üstüne ne kadar gidersen o kadar koparsınız onu biliyorum biz kavgayı yeni bıraktık...ki eşimle hiç kavga etmezdik desem yeri sadece şu gerçegi anla o senin KAYNANANNNNNN CAdı kaynana ve eşine sarıl sıkı sıkı aranada mesafe koy ne kadar canım cicim desem o kadar mıcını çıkarıyorlar

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]08.01.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ Tuba[/TD]
[TD]09.01.2014 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem/ Özlem
[/TD]
[TD]10.01.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş

Haklısın canım benim ya bakalım haftaya gelecek kaynanam nasıl olacak ne olacak yaşayıp görecez...

Hayirli kandiller herkese. Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tum dualarimizi kabul etsin Insaallah

ozlem agrilarin normal banada oyle oldu bi 12. Haftaya girmeden once bide bi hafta once oldu Magnesium eksikliginden dedi doktorum vitamin verdi ama ben birazda genetik diye dusunuyorum annemin hamileligide boyleymis resmen yuruyemedim kalcam cikti sandim. Mumkun oldukca koltukta uzun sure oturme hele hic yazayim deme bide uyuya kaldinmi kipirdayamiyorsun bile. Sinir sikismasi oluyormus. Zaten benim gebelik onceside agrilarim vardi bacagimda kemilerimde.
Acikcasi bana magnezium fayda etmedi. Artik sabredecez bunada sukur
gecmis olsun sanada.sert yerde yatmamaya bak

sağol canım allah azı olsun

ayşecim nerelerdesin seni düşünüyordum artık hiç gelmiyor kayboldu diye kaç gündür aklımdasın,ağrılar fena eğildimmi doğrulamıyorum resmen bende magnezyum eksikliği diye okumuştum netten yinede yarın doktora soracağım oturmamak mümkün değil ama oturduğumda bi sorun yok uyurkende dönerken ağrım oluyor ama yapacak bişey yok dayanacağız bu hafta arttı zaten önceden hahih ağrı vardı bu hafta canıma okuyor, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cinsiyetini öğrendinmi

Günaydin canlarım kandilinizin mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah, bol salavat getirmeyi unutmayın

şekerkız tuba ve nartanesi ayşe hoşgeldiniz kaçaklar, yüzünüzü gören cennetlik :))) inşallah iyisinizdir, bir özet geçin bakayım.

Tuğbacım sanada hayırlı kandiller, bugün herşey çok güzel olsun

btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat rabbım kabul eglesın mu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne ınsallah aminn

amin cnm benım cok saol.nasıl gıdıyor bakalım gorusemedık en zamandır.ben hala dıyetıstyen yollarında:) ama kafam cok rahat artık rabbıme bıraktım artık herseyı

Selam kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır..annnem iyiymiş telefonla görşüyorym..eşim ve fatih hasta bi ben kaldım sağlam allah bakabiliym die beni koruyor sanırım..herkesin mevlid kandili mübarek olsun bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepinizi öpüyorum..

SÜNDÜZCÜM YENİ GÖRDÜM BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…