Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun kızlar...inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..

amin canım inşallah inşallah,sana bişey sorucam,bir kişi bir yasin mi okuyacak,yoksa herkes istediği kadar okuyabilir mi? nasıl niyetlendin?

sagol canim Allah razi olsun agzina saglik Rabbim ne muradin varsa hayirlisi ile nasip etsin Insaallah

amin canım inşallah inşallah,sana bişey sorucam,bir kişi bir yasin mi okuyacak,yoksa herkes istediği kadar okuyabilir mi? nasıl niyetlendin?
bir kişi bir tane okusun canım kalanı ben tamamlarım Allah ın izniyle inşallah...burcu bu arada ne dicem biz antalya yazdık ilk tercihe inşallah Rabbim nasip ederde oraya cıkarsa seninle görüşür müyüz dersin aklıma geldi zaten ben ıspartalıyım sende burdurda mıydın nasipte varsa tanışıcaz sanki ne dersin bende yazdan sonra bebek denemelerine başlamayı düşünüyorum inşallah belkide beraber hamiş kalırız antalya da oluruz ayyy ne hayalll ne hayalll

Burcum kv de gidip geliyor annem yanimda butun kizlarin yasadigi problemler bizdede var.Amin canim insallah 40i cikinca rahatlariz .Burcu senin soylediklerini yaptim ama gec yaptim unutmayayim diye not aldim ilerde lazim olur belki...

ayy canım inşallah hakkınızda hayırlısıysa Antalya olur tabiki de görüşürüz, benim bir ayağım orda olacak, hem antalta tüp bebek merkezinin hemen dibinde vitale hastanesi var, ardada ali fuat bey çalışıyor, sen hamiş olunca ona kontrole gel, bende tüp bebek için yandaki hastanede olucam, orda buluşalım bebek asıl sen benim hayale bak, olurda bende hamile kalırsam ali fuat'a gidicem bizim bebeler ebe kardeş olurlar bak bak hayalı nasıl genişlettim

Burcum kv de gidip geliyor annem yanimda butun kizlarin yasadigi problemler bizdede var.Amin canim insallah 40i cikinca rahatlariz .Burcu senin soylediklerini yaptim ama gec yaptim unutmayayim diye not aldim ilerde lazim olur belki...

ohh şükür bir ara kv de kalma gibi bir ihtimal vardı ya Allah korusun, ara sıra gitsin gelsin, bütüm kızların yaşadığı sorunlar derken halvet mi? kv sorunları mı?
ikinci beben de mutlaka yap, doğumu en yakın BİRCAN, bunları yapmazsa eğer,burnundan getiricem onun

Allah sabrını artırsın kuzum benim annemde kv hizmet etmişti çok kızdım aman boşver sen kuzunu düşün tatlım saglıkla gelsin kuzu

Ben yazmişmiydim hatirlamiyorum artik beynimde yoruldu beş aşilama oldum.aralikta tüp bebek koydurmuştum oda işte alinali bir ay olmadi.doktor iki ay ara verdi.istersem iki ay sonra 2.deneyebilicem.sekiz tane yumurtam var donduruluş nasip bende çok uğraştim.çok yoruldum.biliyormusun burcu ben hiç bilmezdim bu konuyla ilgili birşey hamile kaldiğimda merak ettiğim şeyleri okurken keşfettim boş kese falan o zaman okuya okuya öğrendim.hep üzülüyordum okudukça bende yaşarsam diye ve öylede oldu şimdi bende acilarimi onlarla paylaşiyorumm.dilerim ayni aciyla bir kişi daha gelmesin.gelişmediğini öğrendiğimde ağlayamadim bile ne diyim allah büyüktür onun haznesinde cok bizede nasip eder inşallah çenem düştü böyle işte

Evet canım 5 aşılama 1 tüp Allahım kolaylık versin, şimdi sana ne dicem benim gittiğim tüp bebek merkezi 10 yıllık bir yer, her hastanın şansının ne kadar olduğunu yüzde olarak çıkar!ıyorlar, bu 10 yıl içinde 32 yaş ve az yumurta rezervlerine sahip olan hastaların ilk denemsinin tutma ihtimali % 45, dondurulmuşların tutma ihtimali % 65, senle ben hemen hemen aynı şartlara sahibiz yani seninde dondurulmuşların tutma ihtimali daha yüksek, hiç bekleme, süre tamamlanınca hemen başla, sakin ve sabırla inşallah,
Ve tabiki dularla

Hakkimizda hayirlisi tabi ilkinin tutmasi benim için bbir nimet zaman herşeye ilaç kismetten öteside zaten olmaz

Hakkimizda hayirlisi tabi ilkinin tutmasi benim için bbir nimet zaman herşeye ilaç kismetten öteside zaten olmaz

Kesinlikle, kim derki benim elimde, ben yaptım ya da benim yüzümden olmadı diye..ilk görüşmede 16 yumurtam var, ikinci görüşmede tüpe başlıcam 3 yumurtam var, kimse bunun kaderden öte bişey oldugunu söyleyemez, alnıma yazılanı yaşıyorum, dünyanın en zengini en güçlüsü olsam bile, bu sonuç degışmez Allah hepimize tevekkül ve sabır nasip etsin

Kızlarr nasılsınız. Bu hafta öyle yoğundum ki bir son gün oturabildim yerime onda da yeni gelen kızla bir güzel kavga ettim iki günde bana sinir krizi geçirtti. Benim yanımdaki beyi almışlar ben raporluyken başka yere bu hafta 3 gün yine kütüphanedeydi ben yıkarıda kitap dağıtacağım için kız da o bey gideceği için geldi kendisi memur yeni daha asaleti bile gelmedi ama birkaç ayda kaç yer değiştirdi herkes illalah etti en son bana geldi kendimi hiç öyle görmemiştim her neyse çıktım amire yok dedim alın bunu ben tek başıma da çalışırım dedim. İki gün kitap dağıttım sonra başka kitaplar vardı onları saydık başka okula gidecekler var ayırdık kolilere bilgisayara geçtik filan. Bir yandan kütüphane yoğun fişler birikiyor onları giriyorum çok yoruldum.

Sanırım tedaviyi erteliyorum eşim bana bıraktı ama sonunda da halimi görünce yok dedi tatil yapalım bir negatifi daha kaldıramazsın dedi ve noktayı koydu annende çok yıprandı onda kalıcaz İstanbul'da daha üzülmesin az ara verelim o da unutsun dedi. Hala ilaçların etkisi var üzerimde göğüslerim acıyor çok sancılı bir regl geçirdim hafta başı oldum bir de tüm gün o halde kitap dağıttım yanımdaki beyde hiç daha yeni geldi iyi misin sormadı bile. Sürenin uzaması zor geliyor ama bir negatif daha alırsam iznimde bitmiş olacak direkt işe başlıcam atlatamam diye korkuyorum. Zaetn burada bir hastane var aşılamalarda çok başarılı oluyorlarmış işyerinden birini arkadaşı tüp yaptırmış tutmamış orada aşılama tutmuş çok umudum olmasa da beklerken denemeye değer dedim. Hala kararsızım tabi nisanda merkeze gidi konuşucaz İstanbul'da ama şimdilik kararımız bu yönde. Hala bunu bile atlatamadım kalp çarpıntısıyla uyanıyorum nefesim daralıyor panik atağım hortladı galiba birazda onda eşim bu yaz istemiyor işte.

Kv de problemleri canim. :)

Allah sabrını artırsın kuzum benim annemde kv hizmet etmişti çok kızdım aman boşver sen kuzunu düşün tatlım saglıkla gelsin kuzu
çok sağolun canlarım destekleriniz için, ne yapalım Allah sabır versin bugünlerde geçecek inşallah melek yavrum gelsin her şeyi unutturur inşallah bana...
göğüs ucu kremi aldım inşallah işe yarar
burcucum ozaman ben şimdiden bir soğan atayım doğum çantama:)
ayrıca çantama hac hurması ile zemzem suyu koydum hurmayı ben ağzımda yumuşatıp vericem zemzemle, emzirmeden önce sünnetmiş bebeğe şifa olurmuş tabi bu ağızda yumuşaatma olayı bana zor gelecek inşallah bir şey olmaz annenin tükürüğü bile şifa derler inşallah öyle olur
tümaycım korseyi alırım yanıma izin verirse doktorum takarım
bide bir arkadaşım kabızlık için kayısı kaynat doğum yaptıgın akşam hastane de ye ve suyunu iç dedi onuda denicem inşallah

tatlım normalde en yuksek 30 ken benım 32 cıkmış cok az yuksek dedı bıtane ılaç verdı carsamba kullandım dıgerınızde haftaya carsamba kullanıcakmışım

Hakkında en hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah, ama önce tatil fikri en güzeli, hiçbişey düşünmeden bomboş ve mutlu bir zihinle..

Kv de problemleri canim. :)

ah ah bu kayınvalideler, yaptıklarının altında yatan en temel duygu kıskançlık..oğullarını kıskandıkları için farklı bahanenlerle gelinlere saldırıyorlar, fesat kötü niyetli olanların hepsini Allah'a havale ediyorum, Allahın dan bulsunlar, insana zulum ediyorlar resmen..

ooooo Bircanım tam takım hazırsın maşallah süper, valla sona kalmak çok iyi oldu bak, bir sürü tecrübe inşallah, saydığın herşeyi kolaylıkla yaparsın canım, herşey yolunda gider ve minik Sare'n çok sağlıklı sağsalim dünyaya gelir

tatlım normalde en yuksek 30 ken benım 32 cıkmış cok az yuksek dedı bıtane ılaç verdı carsamba kullandım dıgerınızde haftaya carsamba kullanıcakmışım

Okey bebek :)) herşey yolunda gider ve ilk seferde hoop hamile kalırsın, hatta ikiz olsun kızz :)))))

amin cnm hayırlısı ınsallah

Hakkında en hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah, ama önce tatil fikri en güzeli, hiçbişey düşünmeden bomboş ve mutlu bir zihinle..

Sağol burcumm hani az zaman değil bir dahaki yaza kadar ertelemiş olucaz çünkü iznim iki hafta onu da tatille geçirince iznim kalmuyor ben İstanbul'da yaptıracağım zaman 2 hafta iznimi alıp bekleme sürecinde rapor alcaktum eh kışa dönem ortası ocakta yeni izin hakkım oluyor ama bu seferde eşimin dersleri var 1 ay kalamaz otomatikman atıyır sabredebilir miyim bilmiyorum ama kaç senedir hem mide şikayetim hem ha bu ay olur diye oruç tutamadım yaza orucumu tam tutmak istiyorum sonra da tatile gidicez erken rezervasyon ayarlıyoruz şimdi. Umarım pişman olmam.

Canım benide ekle bende okurum tatlım

Canım benim hakkında hayırlısı olsun ama senin yazdığını ilk okuduğumda aklımdan geçen normal bir şekilde hamile kalacak bu kız dedim bence de ara ver ve tatile git rahatla ve sonra herşey yoluna girer inş. hiç bir şeyi düşünme sadace eşinle o tatilin keyfini çıkar tatlım benim

Bu arada belki daha önce anlatmışımdır bilmiyorum benim hep aklımdadır. Bizim bir komşumuz vardı 14 yıllık evliydi ve denediği hiç birşey kalmamıştı çocukları olmuyordu hata dr su su saatler arasında ilişkiye gireceksiniz dedi onu bile yapmaya çalıştılar o zaman bu kadar fazla gelişmiş değildi aşılama tüp bebek kaç kez denedilerse hiç birşey olmadı canım ve karı koca tamam diyip herşeyi bıraktılar ve tatile gittiler 15 gün sonra döndü tatilden ve kafası rahat bir şekilde geldi ve bi haber aldık aradan 1 hafta geçtikten sonra komsumuz hamile kalmıştı :) normal yollardan hemde ve bir kızı oldu ve kızı olduktan 1,5 yıl sonrada oğlu oldu simdi 9- 10 yaşlarında bir kızı 8-9 yaşlarındada bir oğlu var...

O yüzden hiç birşey için canını sıkma ve herşeyin tadını keyfini çıkar tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…