- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.281
Allah razı olsun kızlar...inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..
sagol canim Allah razi olsun agzina saglik Rabbim ne muradin varsa hayirlisi ile nasip etsin Insaallah
Canım ben hemen duyuruyu yapıyorum, bir iki güne okuyacak olanlar netleşir, sen her gün 10 dk bile olsa gel bak sayıyı not al, benim gözümden falan kaçar takip edemem hak yemeyeyim, hemen burcu 1 yaz tatlım :) haydi ya Allah ya bismillah hayırlı olsun inşallah
DUYURU
Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak
bir kişi bir tane okusun canım kalanı ben tamamlarım Allah ın izniyle inşallah...burcu bu arada ne dicem biz antalya yazdık ilk tercihe inşallah Rabbim nasip ederde oraya cıkarsa seninle görüşür müyüz dersin aklıma geldiamin canım inşallah inşallah,sana bişey sorucam,bir kişi bir yasin mi okuyacak,yoksa herkes istediği kadar okuyabilir mi? nasıl niyetlendin?
tümayım canımsın, kayınvaliden yanında mı?
ben senin o güzel kızını yerim yerim valla Allah kolaylık versin inşallah 40 ı çıktığı gün hop diye geçer sancıları ağlamaları inşallah, dünyanın en sakin bebeği olur
DOĞUM YAPACAKLARA benden de bir duyuru, gerçi daha önce de 10 kere yazdım ama yine yazayım,dün bir arkadaşa gittim oğlu 41 günlük maşallah,ikinci bebesi,ilk çocuğu çok gazlıymış ve ilk bebede memeleri parçalanmış resmen,bu gebeliğinde bebek doğunca memesine soğan suyu sürmüş ve hiç silmeden emzirmiş,ilk emzirmeyi böyle yapmış bebek hiç tiksinmeden almış memeyi,bide bebeğin ağzına doğar doğmaz mercimek tanesi büyüklüğünde kapuksuz hurma vermişler,hiç gazı yok diyor maşallah bu açıklamaya 11. kez yapıyorum, sonra bana gelmeyin vay efendim memem ortadan ikiye yarıldı ,vay bebem gazlı guzlu diye,ben diyeceğimi dedim
bir kişi bir tane okusun canım kalanı ben tamamlarım Allah ın izniyle inşallah...burcu bu arada ne dicem biz antalya yazdık ilk tercihe inşallah Rabbim nasip ederde oraya cıkarsa seninle görüşür müyüz dersin aklıma geldizaten ben ıspartalıyım sende burdurda mıydın nasipte varsa tanışıcaz sanki ne dersin bende yazdan sonra bebek denemelerine başlamayı düşünüyorum inşallah belkide beraber hamiş kalırız antalya da oluruz ayyy ne hayalll ne hayalll
Burcum kv de gidip geliyor annem yanimda butun kizlarin yasadigi problemler bizdede var.Amin canim insallah 40i cikinca rahatlariz .Burcu senin soylediklerini yaptim ama gec yaptim unutmayayim diye not aldim ilerde lazim olur belki...
kızlar annem ve kayınvaldem yanımda Allah annemden razı olsun genç kız gibi hiç durmuyor üstelik ayaklarını sürüyerek iş yapıyor çünkü rahatsız haliyle yaşlılık 67 yaşında,kayınvaldeminde tek yaptıgı şey kanepede uzanmak bide bu halimle ona hizmet ediyorum 2 ay önce safra kesesinden ameliyat oldu hala naz yapıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor her dakika bir yerinden şikayetçi, doktora götürdük hiç bir şeyin yok dediler inanın kayınvaldem 10 gün önce geldi ama bunaldım şimdiden, doğuracak olan o sanki bu halimle iş yapıyorum her sabah kahvaltıyı annem hazırlıyor üstelik bir kaç güne görümcem ile kayınbabam gelecekmiş şok oldum ben ameliyatlı olacam sürekli bebeği emzircem kayınbabamın ne işi var nasıl rahat edicem üstelik cok tantanacı bir insan sürekli kavga cıkarır huzursuz eder ortamı eşimle konustum ben nasıl rahat ederim biraz kendimi toplasaydım öyle gelseydi dedim bir şey olmaz diyor Rabbim sabrını verir inşallah ne diyeyim içim dolduda azıcık paylaşayım dedim
kızceler naıslsınızn
doktora gıttım prolaktınım cok az yuksek cıktı cok sukur baskada bısey cıkmadı klomene basladım carsamba gunu ılk kontrolum olucak nasıpse ona gore ıgnemı olup cuma yada cumartesı asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın
dilekcim inan ki son iki yıl kadın doğumda çok vakit gecirdim, en son tüp bebek için yola koyuldum antalya da i oda iptal oldu, yumurta rezervlerim az diye,şimdi de yaza kadar hiçbir doktora gitmicem,inşallah Allah mecbur bırakmaz,yazında Allah nasip ederse tekrar antalya da tüp bebeğe başlıcaz,şimidlik biraz mola verdim,inan ki benim hiç hastane fobim yoktu,bu kadın doğumda yaşadığım trawmalarmMdan dolayı artık hastaney gidince kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor,neyse Rabbim beterinden saklasın,sen neler yapıyorsun,tedavin ne durumda*
Ben yazmişmiydim hatirlamiyorum artik beynimde yoruldu beş aşilama oldum.aralikta tüp bebek koydurmuştum oda işte alinali bir ay olmadi.doktor iki ay ara verdi.istersem iki ay sonra 2.deneyebilicem.sekiz tane yumurtam var donduruluş nasip bende çok uğraştim.çok yoruldum.biliyormusun burcu ben hiç bilmezdim bu konuyla ilgili birşey hamile kaldiğimda merak ettiğim şeyleri okurken keşfettim boş kese falan o zaman okuya okuya öğrendim.hep üzülüyordum okudukça bende yaşarsam diye ve öylede oldu şimdi bende acilarimi onlarla paylaşiyorumm.dilerim ayni aciyla bir kişi daha gelmesin.gelişmediğini öğrendiğimde ağlayamadim bile ne diyim allah büyüktür onun haznesinde cok bizede nasip eder inşallah çenem düştü böyle işte
Evet canım 5 aşılama 1 tüp Allahım kolaylık versin, şimdi sana ne dicem benim gittiğim tüp bebek merkezi 10 yıllık bir yer, her hastanın şansının ne kadar olduğunu yüzde olarak çıkar!ıyorlar, bu 10 yıl içinde 32 yaş ve az yumurta rezervlerine sahip olan hastaların ilk denemsinin tutma ihtimali % 45, dondurulmuşların tutma ihtimali % 65, senle ben hemen hemen aynı şartlara sahibiz yani seninde dondurulmuşların tutma ihtimali daha yüksek, hiç bekleme, süre tamamlanınca hemen başla, sakin ve sabırla inşallah,
Ve tabiki dularla
Hakkimizda hayirlisi tabi ilkinin tutmasi benim için bbir nimet zaman herşeye ilaç kismetten öteside zaten olmaz
ohh şükür bir ara kv de kalma gibi bir ihtimal vardı ya Allah korusun, ara sıra gitsin gelsin, bütüm kızların yaşadığı sorunlar derken halvet mi? kv sorunları mı?
ikinci beben de mutlaka yap, doğumu en yakın BİRCAN, bunları yapmazsa eğer,burnundan getiricem onun
Ol tabi canım sen ne bakıyon bana, hem sezeryanla sadece 2 doğum oluyor dimi, cocuk sayıyısı 2 ile sınırlama, zaten zor geliyor sıpalar, olduğu yere kadar git, normal doğum yapan herkesei dinledim, sadece doğurana kadar cektiğim sancı zor doğum anı bile daha kolay dediler hep, bide gecen ibrahim saracoglu normal dogumun faydalarini anlattı ağzım açık dinledim tam bir mucize oluyormuş doğum anında, sadece süt için degil bebek sağliği için süper bir şeymiş, sen normale odaklan bebegim, bana ne oluyorsa sanki :)))
ayyy vall bu eşler yok mu,beni çıldırtacaklar ya, niye böyle anlayışsızlar, bu durumda sen bisey diyemezsin, onların düşünüp bir ordu gelmemeleri lazım, bide benim eşimde safra maeliyati oldu inanki 2 günluk bir ağrısı var, sonra normalsin, onun oturmaktan midesi hazımsızlık yapmıştır ağrı ondandır, sadece vicdanlarına bırakıyoruim, senin annende cennetlik inşallah
Bircanım yazdıklarına inan çok sinirlendim, kv annene ve sana güveniyor, bak senin annen bir gitsin, sende sadece bebeğinle ilgilen sakın onlara yemek yapıcam evi toplayacam diye dertlenme, bırak herşey kalsın, akşam kocan gelince ,evde neden yemek yok diye sorunca, ben bebeğe baktım annende bütün gün yattı dersin, bak gör o zaman işler nasıl çözülüyor, eşin nasıl bir iki laf etmek zorunda kalıyor ve lütfennn lütfennn kayın babanı hiç düşünme sakın aralarına girme yaşanan bir olaya yorum bile yapma, bırak oğlu karısı arasında küssün ,bağırsın çağırsın ,sen gir yatakodana yavrunu izle emzir, onlar içerde birbirini yesin, senden de bir şey isterlerse ameliyat yerim çok sızlıyor kalkamıyorum Allah rızası için siz yapı de, ona rağmende yapmıyorlarsa Allah'dan adelet iste havale et, annende kendini parçalamasın, iş yapan birini, görünce böyle tipler iyice hizmet bekler
valla hakkını helal et canım inan çok kızgınım düşüncesiz ve benciller
sen sadece bebeğini ve sütünü düşün sadece
e
vet canım haklısın..kalabaık sıkıyo bi yerden sona..bebeğinle başbaşa kalmak istiyosun..ama onlarıda anla..sabret..düşüncelerinin önünü kes kendini doldurma..sadece bebeğinin yüzüne bak..her şeyi unutacaksın..
Selam fistiklar....
Ayse 25 gunluk oldu hergun yeni bir sekilde uyuyor hergun farkli saatlerde aglama krizi tutuyor gaz cikarirken ortalik yikiliyor.Hamislere tavsiyem hamilelik en rahat donem o agladikca ssturamayinca sizin caniniz daha cok yaniyor dogumdan once herseyi arastirip not alin zamaniniz olmuyor arastirmaya ...
Bircan bosver hic takma esin dogumdan sonra cok degisir simdi boyle konusuyor seni korur kollar ona suanda hersey kolay geliyor yasafikca gorur sen kendini uzme gogus yaralari icin tedbirini al hatta ben karisim krem yaptirdim iyi geldi istersen onlari yazayim .Sutum olurmu diye dusunme kizini emzirirken yasayacagin o muthis duyguyu dusun.Ameliyattan sonra yuru bana Bedriye soyledi yaptim gaz tuvalet sikintim olmadi.Birde korse doktorun izin verirse ayaga kalkmadan tak cok rahat oluyor ben doktorumun tavsiyesiyle yaptim cok rahat kalktim.
tümayım canımsın, kayınvaliden yanında mı?
ben senin o güzel kızını yerim yerim valla Allah kolaylık versin inşallah 40 ı çıktığı gün hop diye geçer sancıları ağlamaları inşallah, dünyanın en sakin bebeği olur
DOĞUM YAPACAKLARA benden de bir duyuru, gerçi daha önce de 10 kere yazdım ama yine yazayım,dün bir arkadaşa gittim oğlu 41 günlük maşallah,ikinci bebesi,ilk çocuğu çok gazlıymış ve ilk bebede memeleri parçalanmış resmen,bu gebeliğinde bebek doğunca memesine soğan suyu sürmüş ve hiç silmeden emzirmiş,ilk emzirmeyi böyle yapmış bebek hiç tiksinmeden almış memeyi,bide bebeğin ağzına doğar doğmaz mercimek tanesi büyüklüğünde kapuksuz hurma vermişler,hiç gazı yok diyor maşallah bu açıklamaya 11. kez yapıyorum, sonra bana gelmeyin vay efendim memem ortadan ikiye yarıldı ,vay bebem gazlı guzlu diye,ben diyeceğimi dedim
ohh şükür bir ara kv de kalma gibi bir ihtimal vardı ya Allah korusun, ara sıra gitsin gelsin, bütüm kızların yaşadığı sorunlar derken halvet mi? kv sorunları mı?
ikinci beben de mutlaka yap, doğumu en yakın BİRCAN, bunları yapmazsa eğer,burnundan getiricem onun
çok sağolun canlarım destekleriniz için, ne yapalım Allah sabır versin bugünlerde geçecek inşallah melek yavrum gelsin her şeyi unutturur inşallah bana...Allah sabrını artırsın kuzum benim annemde kv hizmet etmişti çok kızdım aman boşver sen kuzunu düşün tatlım saglıkla gelsin kuzu
eger telefondan giriyorsan sayfa farklı görünüyor ondandır, full site görünümüne girersen dediğim şeyi göreceksin, sağ altta alıntı ile cevap ver var, olmadı kime cevap yazıyorsan adını başına yazarsın sorun çözülür :)
haydi hayırlı olsun canım, bir sorum olacak prolaktin hormonu yüksek olinca gebe kalamıyorsun, onun için bir şey demedi mi doktor?
Kızlarr nasılsınız. Bu hafta öyle yoğundum ki bir son gün oturabildim yerime onda da yeni gelen kızla bir güzel kavga ettim iki günde bana sinir krizi geçirtti. Benim yanımdaki beyi almışlar ben raporluyken başka yere bu hafta 3 gün yine kütüphanedeydi ben yıkarıda kitap dağıtacağım için kız da o bey gideceği için geldi kendisi memur yeni daha asaleti bile gelmedi ama birkaç ayda kaç yer değiştirdi herkes illalah etti en son bana geldi kendimi hiç öyle görmemiştim her neyse çıktım amire yok dedim alın bunu ben tek başıma da çalışırım dedim. İki gün kitap dağıttım sonra başka kitaplar vardı onları saydık başka okula gidecekler var ayırdık kolilere bilgisayara geçtik filan. Bir yandan kütüphane yoğun fişler birikiyor onları giriyorum çok yoruldum.
Sanırım tedaviyi erteliyorum eşim bana bıraktı ama sonunda da halimi görünce yok dedi tatil yapalım bir negatifi daha kaldıramazsın dedi ve noktayı koydu annende çok yıprandı onda kalıcaz İstanbul'da daha üzülmesin az ara verelim o da unutsun dedi. Hala ilaçların etkisi var üzerimde göğüslerim acıyor çok sancılı bir regl geçirdim hafta başı oldum bir de tüm gün o halde kitap dağıttım yanımdaki beyde hiç daha yeni geldi iyi misin sormadı bile. Sürenin uzaması zor geliyor ama bir negatif daha alırsam iznimde bitmiş olacak direkt işe başlıcam atlatamam diye korkuyorum. Zaetn burada bir hastane var aşılamalarda çok başarılı oluyorlarmış işyerinden birini arkadaşı tüp yaptırmış tutmamış orada aşılama tutmuş çok umudum olmasa da beklerken denemeye değer dedim. Hala kararsızım tabi nisanda merkeze gidi konuşucaz İstanbul'da ama şimdilik kararımız bu yönde. Hala bunu bile atlatamadım kalp çarpıntısıyla uyanıyorum nefesim daralıyor panik atağım hortladı galiba birazda onda eşim bu yaz istemiyor işte.
Kv de problemleri canim. :)
çok sağolun canlarım destekleriniz için, ne yapalım Allah sabır versin bugünlerde geçecek inşallah melek yavrum gelsin her şeyi unutturur inşallah bana...
göğüs ucu kremi aldım inşallah işe yarar
burcucum ozaman ben şimdiden bir soğan atayım doğum çantama:)
ayrıca çantama hac hurması ile zemzem suyu koydum hurmayı ben ağzımda yumuşatıp vericem zemzemle, emzirmeden önce sünnetmiş bebeğe şifa olurmuş tabi bu ağızda yumuşaatma olayı bana zor gelecek inşallah bir şey olmaz annenin tükürüğü bile şifa derler inşallah öyle olur
tümaycım korseyi alırım yanıma izin verirse doktorum takarım
bide bir arkadaşım kabızlık için kayısı kaynat doğum yaptıgın akşam hastane de ye ve suyunu iç dedi onuda denicem inşallah
tatlım normalde en yuksek 30 ken benım 32 cıkmış cok az yuksek dedı bıtane ılaç verdı carsamba kullandım dıgerınızde haftaya carsamba kullanıcakmışım
ah ah bu kayınvalideler, yaptıklarının altında yatan en temel duygu kıskançlık..oğullarını kıskandıkları için farklı bahanenlerle gelinlere saldırıyorlar, fesat kötü niyetli olanların hepsini Allah'a havale ediyorum, Allahın dan bulsunlar, insana zulum ediyorlar resmen..
ooooo Bircanım tam takım hazırsın maşallah süper, valla sona kalmak çok iyi oldu bak, bir sürü tecrübe inşallah, saydığın herşeyi kolaylıkla yaparsın canım, herşey yolunda gider ve minik Sare'n çok sağlıklı sağsalim dünyaya gelir
Okey bebek :)) herşey yolunda gider ve ilk seferde hoop hamile kalırsın, hatta ikiz olsun kızz :)))))
Hakkında en hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah, ama önce tatil fikri en güzeli, hiçbişey düşünmeden bomboş ve mutlu bir zihinle..
DUYURU
Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak
Sağol burcumm hani az zaman değil bir dahaki yaza kadar ertelemiş olucaz çünkü iznim iki hafta onu da tatille geçirince iznim kalmuyor ben İstanbul'da yaptıracağım zaman 2 hafta iznimi alıp bekleme sürecinde rapor alcaktum eh kışa dönem ortası ocakta yeni izin hakkım oluyor ama bu seferde eşimin dersleri var 1 ay kalamaz otomatikman atıyır sabredebilir miyim bilmiyorum ama kaç senedir hem mide şikayetim hem ha bu ay olur diye oruç tutamadım yaza orucumu tam tutmak istiyorum sonra da tatile gidicez erken rezervasyon ayarlıyoruz şimdi. Umarım pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?