Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim seninde haftan baya ilerlemiş maşallah bir bakmışsısnki doğum için hazırlık yapıyosun.

çok şükür bugünlere geldik canım rabbim inşallah kucağımıza alacağımız günleride gösterir,şaka maka hazirana bişey kalmadı

ilahi burcu onun ağrısı sanki kolay, dün bi arkadaşa gittik hastaneye geçmiş olsuna önceki gün doğum yaptı normal iki dikişi varmış ağrım var diyordu ama maşallahayaktaydı

ben önce dedimki bebeğe bakacak kimse yok kestireyim..kestirmek demek şu:
sen nasıl üstten kesiyosun doktorda yandan kesecek uzunlamasına yani..batan kısmı kesip alacak..ama kökünden bi daha uzayınca bi daha batar dedi..bu nedenle tırnağın dibini yarıp kökündeki kısmıda köreltecekler 1 dikiş atııp kapatacaklar ..ameliyat bu..

yaa sen hiç adet sancısı çekmemiş misin..?ben senelerdir sancı çekiyordum..ama ben hala adet olmadım..bak nazan olmuşş

aaaa çok geçmiş olsun, nasıl oldu? Ciddi bir kırık mi? Hay Allah, tez zamanda iyileşsin inşallah, bizler iyiyiz canım bir yaramazlık yok, sende dikkat et kendine

Saol canim halisaha macinda oldu..insallah tez vakit iyilesir...ben hastalandim sonra oglan ateslendi hastalandi tam iyilestik..esim ayagini kirdi..kirdigi gun sabahi lazerle anlasmistik esimle beraber baslayacaktik nasip degilmis..iyi olsunda hayirlisi..tayin icin tercihlerimizi yaptik istedigimiz yerin hakkimizda hayirli olmasi icin insallah sizlerden dua istesem okur musunuz? 1yasin mesela okunan sayiyi soylerseniz bende arkadaslarima dagitirim 41 e tamamlamak istiyorum.burcum sen ilgilenirmisin yardimci olur musun..Allah razi olsun hepinizden..

Ohh şükür nazanım, hepsi bitsin gitsin inşallah

Ayyy özlemmmmm, senin ki nasıl olacak acaba :) yeni nesil sezeryanlar süper, onlarda hemen ayağa kalkıyor, bana ne oluyorsa normal doğumdan kokuyorum :))))
Doğumum yaklaştı ondandır :))))

Anladım bebek, kolay olsun inşallah bu arada sorunu cevaplıyorum : çok çektim sancı
))) ama doğum sancısının yanında devede sivilce gibi kalır sanırsam :)))))

tamam canım hemen burdan duyuru yaparım, benimde adetim bitince 1 tane okurum beni yaz, ne zamana bitecek?

sonuçlar mayısta acıklanacak 7 mart-14 mart arası kesin tercihler yapılacak süresi yok ama mart çıkmadan okuyabilirsek çok iyi olur...sen ilk sayfada paylaşırsan çok mutlu olurum ben eşimin ayagı kırık olunca çok netede girmiyorum cepten okuyup çıkıyorum çogu zaman..bana sayı verebilirseniz kalanı yakınlarıma dağıtırım..
sabahtan kalan dualarıda okudum anca yazabiliyorum Rabbim kabul etsin inşallah..
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
Allah a emanet olun yeni listeyede katılırım inşallah..

Ayyy özlemmmmm, senin ki nasıl olacak acaba :) yeni nesil sezeryanlar süper, onlarda hemen ayağa kalkıyor, bana ne oluyorsa normal doğumdan kokuyorum :))))
Doğumum yaklaştı ondandır :))))

bugün bunu bende düşündüm sonra kendi kendime kolay olacağına karar verdim biraz fazlamı cesaretliyim ne

kızlar annem ve kayınvaldem yanımda Allah annemden razı olsun genç kız gibi hiç durmuyor üstelik ayaklarını sürüyerek iş yapıyor çünkü rahatsız haliyle yaşlılık 67 yaşında,kayınvaldeminde tek yaptıgı şey kanepede uzanmak bide bu halimle ona hizmet ediyorum 2 ay önce safra kesesinden ameliyat oldu hala naz yapıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor her dakika bir yerinden şikayetçi, doktora götürdük hiç bir şeyin yok dediler inanın kayınvaldem 10 gün önce geldi ama bunaldım şimdiden, doğuracak olan o sanki bu halimle iş yapıyorum her sabah kahvaltıyı annem hazırlıyor üstelik bir kaç güne görümcem ile kayınbabam gelecekmiş şok oldum ben ameliyatlı olacam sürekli bebeği emzircem kayınbabamın ne işi var nasıl rahat edicem üstelik cok tantanacı bir insan sürekli kavga cıkarır huzursuz eder ortamı eşimle konustum ben nasıl rahat ederim biraz kendimi toplasaydım öyle gelseydi dedim bir şey olmaz diyor Rabbim sabrını verir inşallah ne diyeyim içim dolduda azıcık paylaşayım dedim

sagol canim Allah razi olsun agzina saglik Rabbim ne muradin varsa hayirlisi ile nasip etsin Insaallah

Canım allah yardımcn olsun hiç canını sıkma bak sütünü etkiler canım benim Bende doğum yaptığımda ameliyetlıydık kv ve kb da geldiler rahatsız oldum ama mecbur aynı odada otururken emdirmek zorunda kaldım arkamı döndüm bişeler yaptım emdridm ve halada öyle ayda 1 gelirler odadan çık d.yemiyorsun başta kv diyor hemen sen köşeye geç kızım sende arkanı emdir ne olacak görünmez diyor mecbur emdiriyorsun ama sen ne kadar sinirlenirsen ne kadar canını sıkarsan çocugunu etkiliyor tatlım sen içini ferah tut bebeğim hiç kimseyi gözün görmesin bebeğinden başka ve sadece onu düşün canını sıkmamaya çalış

Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya

bugün bunu bende düşündüm sonra kendi kendime kolay olacağına karar verdim biraz fazlamı cesaretliyim ne

Aynen banada bi cesaret geliyor ben hazirim doguma diyorum bazende nasil olcak dogumum diye düsünüyorum cok cabuk geciyor haziranda bi bakmissin gelmis gecmis bile. ben daha ne hastane buldum nede ebe;)

Allah yardimcin olsun canim gercekten büyük sok ya niye geliyorlar diyecem ama sanirim onlarda cok heyecanli sevincli. dedigin gibi insan emzirmek isteyecek uzanmak isteyecek sonra toparlanmak rahat olmak istersin. herkes bu sekil düsünceli degil malesef. bide dogumdan önce gelmeleride geriyor insani bende düsünüyorumda sanirim annemden baska kimse olmasin yanimda dogumdan önce cünkü cümbür cemaat baya bi telas gerilim olur. Rabbim kolayligini verir Insaallah sen simdi hic düsünme bunlari rahat rahat doguma git bebegini kucagina alacagini düsün. kimsede kusuruna bakmasin sonucat lohusalik kolay bi dönem degil bunu bilerek gelsinler

merhaba hosgeldin. malesef hic bilmiyorum üstüne görmede kan degeri nasil olur hic bir fikrim yok acikcasi

haklısın canım kafama takmamam lazım ama elimde değil anneme de üzülüyorum hasta haliyle bana bakmak için geldi bide kayınvaledeme bakmış oluyor inanın öyle nazlı öyle canı tatlı ki anlatamam annemden de 5 yaş genç, kanepenin birinde sürekli uzanır vaziyette, yapabileceği halde bir sey yapmıyor madem öyle sonradan gelseydi benimde yapabileceğim seyler kısıtlı biraz yardımcı olsa ama olmuyor annemi de çok yormamak için bende yapıyorum anlayacağın biz ona bakmış oluyoruz üstelik çok sıkışık olmamıza rağmen kendine gereksiz harcamalar yaptırıyor hiç düşünmüyor bunların önünde doğum var özelde yapacaklar destek olmuyoruz bari köstek olmayalım demiyor,baya da kalacak sanırım
senin kayınvalden de bir tuhaf bir şey olmaz ne demek sonucta görmese de ayıp emzirdiğini biliyor görünmez de ne demek, ne diyeyim inşallah bu günler cabucak gecer de bebeğimle psikolojim iyi bir şeklide ilgilenirim

sağol canım ne bileyim heyecandan mı yoksa burda rahatlar mı diye geliyorlar, zaten kayınvaldem çok sever gezmeyi uzaak olmamıza ragmen sık gelir tamam gelsin oğlunun evi de bukadarda sık boğaz edinilmez ki kayınbabam desen şuan konuşmuyoruz bile dengesiz bir insan kendi kendine küser kendi kendine barısır hı çok heyecanlandıgını sanmıyorum kaynınım kızı var benimkini erkek istemişti kız olduguna baya üzülmüş erkek torunum olsaydı davul çaldırırdım gibi sacmalamış sanki kendi evladı kız erkek ayrımı yapıyor, lohusalık döneminden anlamaz onlar sürekli şen şakrak olmanı isterler ama umrumda değil açıkçası

aman bosver onlari kimseyi mutlu edemezsin sen bebeginle esinle mutlu olmaya bak güzel seyler düsün dogumada güzel psikolojiyle gir kolay gecsin Insaallah. ska maka az kalmis masaallah Rabbim hayirli dogum nasip etsin Insallah. kiz cocugu sevilmezmi ya cilveli olurlar kendilerini her haliyle sevdirirler hic merak etme herkes söyledigi ile kalir Allaha havale et

merhaba bende de pcos var, malesef pcos da öyle ara kanamalr oluyor kistten dolayı, veya cok az adet görebililiyorsun ama belli de olmaz istersen bir kan testi daha yaptır inşallah hayırlı haberler alırsın

evet teyzesi çok az kaldı Allah izin verirse çarşamba günü dünyaya gelecek malesef çok istememe ragmen normal olmayacak szeryana gün verdi doktorum hiç umrumda değil zaten benim güzel melek kızım geliyor aşılamayla oldu evlat ayrımı yapılır mı hiç babası ve ben cok ama cok heyecanlıyız Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…