- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.301
Bendeee hamileyim insallah
gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canim birsey soracağım adet sancisina benzer daha hafif agrilar yasiyorum normal mi acabaA
Aynen banada bi cesaret geliyor ben hazirim doguma diyorum bazende nasil olcak dogumum diye düsünüyorum cok cabuk geciyor haziranda bi bakmissin gelmis gecmis bile. ben daha ne hastane buldum nede ebe;)
Ol tabi canım sen ne bakıyon bana, hem sezeryanla sadece 2 doğum oluyor dimi, cocuk sayıyısı 2 ile sınırlama, zaten zor geliyor sıpalar, olduğu yere kadar git, normal doğum yapan herkesei dinledim, sadece doğurana kadar cektiğim sancı zor doğum anı bile daha kolay dediler hep, bide gecen ibrahim saracoglu normal dogumun faydalarini anlattı ağzım açık dinledim tam bir mucize oluyormuş doğum anında, sadece süt için degil bebek sağliği için süper bir şeymiş, sen normale odaklan bebegim, bana ne oluyorsa sanki :)))
kızlar annem ve kayınvaldem yanımda Allah annemden razı olsun genç kız gibi hiç durmuyor üstelik ayaklarını sürüyerek iş yapıyor çünkü rahatsız haliyle yaşlılık 67 yaşında,kayınvaldeminde tek yaptıgı şey kanepede uzanmak bide bu halimle ona hizmet ediyorum 2 ay önce safra kesesinden ameliyat oldu hala naz yapıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor her dakika bir yerinden şikayetçi, doktora götürdük hiç bir şeyin yok dediler inanın kayınvaldem 10 gün önce geldi ama bunaldım şimdiden, doğuracak olan o sanki bu halimle iş yapıyorum her sabah kahvaltıyı annem hazırlıyor üstelik bir kaç güne görümcem ile kayınbabam gelecekmiş şok oldum ben ameliyatlı olacam sürekli bebeği emzircem kayınbabamın ne işi var nasıl rahat edicem üstelik cok tantanacı bir insan sürekli kavga cıkarır huzursuz eder ortamı eşimle konustum ben nasıl rahat ederim biraz kendimi toplasaydım öyle gelseydi dedim bir şey olmaz diyor Rabbim sabrını verir inşallah ne diyeyim içim dolduda azıcık paylaşayım dedim
sağol canım ne bileyim heyecandan mı yoksa burda rahatlar mı diye geliyorlar, zaten kayınvaldem çok sever gezmeyi uzaak olmamıza ragmen sık gelir tamam gelsin oğlunun evi de bukadarda sık boğaz edinilmez ki kayınbabam desen şuan konuşmuyoruz bile dengesiz bir insan kendi kendine küser kendi kendine barısır hı çok heyecanlandıgını sanmıyorum kaynınım kızı var benimkini erkek istemişti kız olduguna baya üzülmüş erkek torunum olsaydı davul çaldırırdım gibi sacmalamış sanki kendi evladı kız erkek ayrımı yapıyor, lohusalık döneminden anlamaz onlar sürekli şen şakrak olmanı isterler ama umrumda değil açıkçası
kızceler naıslsınızn
doktora gıttım prolaktınım cok az yuksek cıktı cok sukur baskada bısey cıkmadı klomene basladım carsamba gunu ılk kontrolum olucak nasıpse ona gore ıgnemı olup cuma yada cumartesı asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın
3 doğum sanırım canım doğru diyorsun şansı azaltmamak lazımbazen diyorumki az çok bişeyler yaşadık katlandık bak sende anestezisiz kürtaj oldun eğer bi mani yoksa neden normal doğum olmasın ki
.
Allah razı olsun kızlar...inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..
aa 3 tane mi iyi kız, bende 4 çocuk düşünüyorum zati,kesin normal yapmalıyım
sana ne dicem,aynı yıl hem kürtaj olan hemde normal doğum yapan bir arkadaşım dedi ki-o da anestezi almadan kürtaj olmuştu- inan ki normal doğum kürtajdan daha kolay, kürtajın acısı daha zor demişti,düşün artık
canım, benim ikisindede anestezi verdikleri için hiç bilmiyorum ağrılımı değilmi sonrasında pek bi ağrım olmuyordu ama, arkadaşın dediyse doğrudur, demek 4 tane istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım benim eşimde 3 diyor ama kızı bulursak 2 de kalabiliriz diyor
Canım benim hakkında hayırlısı olsun ama senin yazdığını ilk okuduğumda aklımdan geçen normal bir şekilde hamile kalacak bu kız dedim bence de ara ver ve tatile git rahatla ve sonra herşey yoluna girer inş. hiç bir şeyi düşünme sadace eşinle o tatilin keyfini çıkar tatlım benim
Bu arada belki daha önce anlatmışımdır bilmiyorum benim hep aklımdadır. Bizim bir komşumuz vardı 14 yıllık evliydi ve denediği hiç birşey kalmamıştı çocukları olmuyordu hata dr su su saatler arasında ilişkiye gireceksiniz dedi onu bile yapmaya çalıştılar o zaman bu kadar fazla gelişmiş değildi aşılama tüp bebek kaç kez denedilerse hiç birşey olmadı canım ve karı koca tamam diyip herşeyi bıraktılar ve tatile gittiler 15 gün sonra döndü tatilden ve kafası rahat bir şekilde geldi ve bi haber aldık aradan 1 hafta geçtikten sonra komsumuz hamile kalmıştı :) normal yollardan hemde ve bir kızı oldu ve kızı olduktan 1,5 yıl sonrada oğlu oldu simdi 9- 10 yaşlarında bir kızı 8-9 yaşlarındada bir oğlu var...
O yüzden hiç birşey için canını sıkma ve herşeyin tadını keyfini çıkar tatlımm
Canlar Günaydın herkese iyi haftalarrr
Ya çalışmak artık beni iyice zorluyo heleki otobüs çoğu zaman ayakta gidip geliyorum çok sıkıntı yani haftaya kontrolümde rapor isticem kızlar olmuyo böyle bide noolduysa bugün toplallıyorum sağ ayağımın üstüne basamıyorum bastığım anda kalçama ağrı giriyor(
Kayınbabam hala hastanede çoğu gece eşim kalıyo inanın hiç düzenimiz kalmadı adamcağız bi iyi olsaydı ama yok hergün yeni bişe çıkıyo off kızlar iyice bunaldım bide şimdi kayınbabam en az 3 ay çalışmıcak kv zaten hasta çalışamaz ve hiç bi gelirleri yok herşey bize ve görümceme kalacak napcaz bilmiyorum bi yandan çalışmak zor geliyor ama bu olaylar olunca da çalışmalıyım diyorum Allah sonumuzu hayr etsin kızlar çok bunaldım anlıcanız biraz içimi dökeyim dedim çünkü ota b.ka ağlamaya başladım(( öle işte hep koşuşturmaca hep ekşın ama yeter daaa biraz durulalım...
Bende durumlar böyle işte Bircan kuzum seninde kv gelmiş yazdıklarını okudum ve sinir oldum ama sen sakin olmaya çalış ayy çarşamba bebeiş geliyor demi süperr :))
kızlar hayırlısıyla dua lıstemı bıtırdım temızlenır temızlenmez hakkınızı helal edınn.rabbım kabul eglesın butun dualarımızı hayırlısıyla
b_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
Canlar Günaydın herkese iyi haftalarrr
Ya çalışmak artık beni iyice zorluyo heleki otobüs çoğu zaman ayakta gidip geliyorum çok sıkıntı yani haftaya kontrolümde rapor isticem kızlar olmuyo böyle bide noolduysa bugün toplallıyorum sağ ayağımın üstüne basamıyorum bastığım anda kalçama ağrı giriyor(
Kayınbabam hala hastanede çoğu gece eşim kalıyo inanın hiç düzenimiz kalmadı adamcağız bi iyi olsaydı ama yok hergün yeni bişe çıkıyo off kızlar iyice bunaldım bide şimdi kayınbabam en az 3 ay çalışmıcak kv zaten hasta çalışamaz ve hiç bi gelirleri yok herşey bize ve görümceme kalacak napcaz bilmiyorum bi yandan çalışmak zor geliyor ama bu olaylar olunca da çalışmalıyım diyorum Allah sonumuzu hayr etsin kızlar çok bunaldım anlıcanız biraz içimi dökeyim dedim çünkü ota b.ka ağlamaya başladım(( öle işte hep koşuşturmaca hep ekşın ama yeter daaa biraz durulalım...
Bende durumlar böyle işte Bircan kuzum seninde kv gelmiş yazdıklarını okudum ve sinir oldum ama sen sakin olmaya çalış ayy çarşamba bebeiş geliyor demi süperr :))
canım, benim ikisindede anestezi verdikleri için hiç bilmiyorum ağrılımı değilmi sonrasında pek bi ağrım olmuyordu ama, arkadaşın dediyse doğrudur, demek 4 tane istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım benim eşimde 3 diyor ama kızı bulursak 2 de kalabiliriz diyor
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir herşey yolundadır fatih emirin dişi çıktı çok şükür 2.de patlattı alttan hata sonu diş buğdayı yaptık pasta ve kurabiyelerimizi paylaşıyım darısı diğer bebişlere :)Eki Görüntüle 1005936 Eki Görüntüle 1005937
merhaba kizlar nasilsin burcu ben iyi sayilirim kürtajdan sonra adet olmadim ama yinede belki yumurtlarim diye eşimle çalişiyoz kürtaj ben vakkumlu oldum anesteziyle hiç hissetmedim kalkinca birde ayni gün ağri çok oluyo diğer ağrili olanlari duyunca sanki doktora değil kasaba gitmişler nedenkolayi varken insanlara eziyet ederlerki banada dua edin sizler hep benim dualarimdasiniz bu ara nedense çok hassasim bende rabbim yardim etsinbize.
DUYURU
Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?