Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat

DUALARINIZI OKUDUM KIZLAR.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

FERHAN yasin okudum canım,sizin için hayırlı olacak şekilde gönlünüzden neresi geçiyorsa oraya gidersiniz.

BİRCAN ve GAMZE kızlar sizin de fetih surelerinizi okudum,Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin.amin

Aynen banada bi cesaret geliyor ben hazirim doguma diyorum bazende nasil olcak dogumum diye düsünüyorum cok cabuk geciyor haziranda bi bakmissin gelmis gecmis bile. ben daha ne hastane buldum nede ebe;)

doğumu şimdiden düşünüp kafaya takmamak lazım canım Allah yardımcımız olsun bir şekilde doğum olacak nasıl olsa , rabbim kolay doğumlar nasip etsin, seni şuan takip eden doktor ve hastane doğumunu yaptırmıyor mu canım

3 doğum sanırım canım doğru diyorsun şansı azaltmamak lazım bazen diyorumki az çok bişeyler yaşadık katlandık bak sende anestezisiz kürtaj oldun eğer bi mani yoksa neden normal doğum olmasın ki

canım Allah yardımcın olsun madem bi faydası dokunmayacak ne diye erkenden çıkmış gelmiş evinde yatsaydı hem sen rahat etseydin hem kendisi,sen şimdi kafana takıp daha çok düşünme görmezden gel hırslandıkça dahada sinir olursun bebeğini düşün Allah korusun sütünle ilgili sorun olmasın,Allah annenden de razı olsun bu yaşında kadın hem kendiside rahatsız yinede elinden geleni yapmaya çalışıyor.

ne kadar saçma davul çalmak istiyorsa rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat bir torun nasip etti diye yine çaldırsın o davulu, kız da evlat erkekte rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.

aa 3 tane mi iyi kız, bende 4 çocuk düşünüyorum zati,kesin normal yapmalıyım
sana ne dicem,aynı yıl hem kürtaj olan hemde normal doğum yapan bir arkadaşım dedi ki-o da anestezi almadan kürtaj olmuştu- inan ki normal doğum kürtajdan daha kolay, kürtajın acısı daha zor demişti,düşün artık

Allah razı olsun kızlar...inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..

amin canim ben yeni öğreniyorum yoksa okurdum ama şimdiden allah kabül etsin canim allah gönlüne göre versin

canlarımmmm bayadır gelemiyorum ayy ne yoğun bir hayat yarabbim. bugün betülün aşısı olacaktı fakat gittim aşı bitmiş perşembe gidicem inşallah.
geldim şimdi uyuyor bi gelip yazayım dedim ama geçmişi hiç okuyamıyorum, çünkü o uyurken çamaşır asıyorum, bulaşık makinasını boşaltıyorum, yemek yapıyorum, evi topluyorum, toz alıyorum vs vs... herşey o uyurken oluyor ancak.
kim bana özet geçer herkes ile ilgili lütfen lütfennnn, zaten artık bilgisayarımı oturduğum koltuğun yanına alı akşama kadar nette olmayı planlıyorum iyice mantarlaştım böyle betül ile kafayı bozdum yoksa.

kızlar hayırlısıyla dua lıstemı bıtırdım temızlenır temızlenmez hakkınızı helal edınn.rabbım kabul eglesın butun dualarımızı hayırlısıyla

b_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat

Son düzenleme:
Canlar Günaydın herkese iyi haftalarrr

Ya çalışmak artık beni iyice zorluyo heleki otobüs çoğu zaman ayakta gidip geliyorum çok sıkıntı yani haftaya kontrolümde rapor isticem kızlar olmuyo böyle bide noolduysa bugün toplallıyorum sağ ayağımın üstüne basamıyorum bastığım anda kalçama ağrı giriyor (

Kayınbabam hala hastanede çoğu gece eşim kalıyo inanın hiç düzenimiz kalmadı adamcağız bi iyi olsaydı ama yok hergün yeni bişe çıkıyo off kızlar iyice bunaldım bide şimdi kayınbabam en az 3 ay çalışmıcak kv zaten hasta çalışamaz ve hiç bi gelirleri yok herşey bize ve görümceme kalacak napcaz bilmiyorum bi yandan çalışmak zor geliyor ama bu olaylar olunca da çalışmalıyım diyorum Allah sonumuzu hayr etsin kızlar çok bunaldım anlıcanız biraz içimi dökeyim dedim çünkü ota b.ka ağlamaya başladım (( öle işte hep koşuşturmaca hep ekşın ama yeter daaa biraz durulalım...

Bende durumlar böyle işte Bircan kuzum seninde kv gelmiş yazdıklarını okudum ve sinir oldum ama sen sakin olmaya çalış ayy çarşamba bebeiş geliyor demi süperr :))

canım, benim ikisindede anestezi verdikleri için hiç bilmiyorum ağrılımı değilmi sonrasında pek bi ağrım olmuyordu ama, arkadaşın dediyse doğrudur, demek 4 tane istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım benim eşimde 3 diyor ama kızı bulursak 2 de kalabiliriz diyor

merhaba kizlar nasilsin burcu ben iyi sayilirim kürtajdan sonra adet olmadim ama yinede belki yumurtlarim diye eşimle çalişiyoz kürtaj ben vakkumlu oldum anesteziyle hiç hissetmedim kalkinca birde ayni gün ağri çok oluyo diğer ağrili olanlari duyunca sanki doktora değil kasaba gitmişler nedenkolayi varken insanlara eziyet ederlerki banada dua edin sizler hep benim dualarimdasiniz bu ara nedense çok hassasim bende rabbim yardim etsinbize.

Böyle mucizeler çok oluyor birakktiktsn sonra kalan psikolojik galiba bizde çok takiyoruz kizlar galiba elimizde olsada akişina biraksak rabbim yardimcimiz olsun

zor günler geçiriyorsun aslı..sabır en büyük ilacı..hepsi geride kalır inşallah..

Amin canım Allah razı olsun, benim hakkım helal olsun sana

Aslı canım bizimde okulda hamile arkadaş var 23. Haftada aynı ağrıyı oda yaşadı, 2-3 gün cekti ondan sonra gecti inşallah seninde geçer, bu arada Allah çok büyük canım benim du bakalım, ikizlerin çok büyük kısmetle gelecek Allahın izniyle, dedesi içinde mutlaka bir yerden bir rızık gelir, endişwlenme Allah'a havale et

Ayy özlemim 4 taneyi nasıl yapacaz kızz daha bir tane yok ortada :))) Allah bilir tabiki ama gerçekten gönlümden geçen 3 :)) seninde 3 olsun :)))

Oyyy maşallah kuzuya, Allah nazardan korusun, pastası harika görünüyor ellerine sağlık canım

Ahh dilekcim hiç sorma, ben devlet hast.de oldum kürtajı mecburen anestezi almadım, neyse nasibim buymuş diyorum, ama bende trawma oluştu, artık kadın doğuma gittigimde korkarak gidiyorum, Allah dualarını kabul etsin, ilk sayfada bizim bir dua listemiz var, ordan sırayla birbirimize dua ediyoruz

Canım Ferhan için 1tane yasinde ben okudum Allah kabul eder inşallah

Baf32 FERHAN

Ben: 1
Aslı: 1
Gülhan:1
Fb Tuğba:1

Yasin okuyanlar canım, benim gördüklerim bu kadar seninde varsa topikten bildiğin bu listeye ekle Ferhancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…