- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.261
benim cok uykum geldi canim kusuruma bakma ben cikiyorum. Allaha emanet olun. Hayirli geceler
evet teyzesi çok az kaldı Allah izin verirse çarşamba günü dünyaya gelecek malesef çok istememe ragmen normal olmayacak szeryana gün verdi doktorum hiç umrumda değil zaten benim güzel melek kızım geliyor aşılamayla oldu evlat ayrımı yapılır mı hiç babası ve ben cok ama cok heyecanlıyız Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına gerisi boş
haklısın canım kafama takmamam lazım ama elimde değil anneme de üzülüyorum hasta haliyle bana bakmak için geldi bide kayınvaledeme bakmış oluyor inanın öyle nazlı öyle canı tatlı ki anlatamam annemden de 5 yaş genç, kanepenin birinde sürekli uzanır vaziyette, yapabileceği halde bir sey yapmıyor madem öyle sonradan gelseydi benimde yapabileceğim seyler kısıtlı biraz yardımcı olsa ama olmuyor annemi de çok yormamak için bende yapıyorum anlayacağın biz ona bakmış oluyoruz üstelik çok sıkışık olmamıza rağmen kendine gereksiz harcamalar yaptırıyor hiç düşünmüyor bunların önünde doğum var özelde yapacaklar destek olmuyoruz bari köstek olmayalım demiyor,baya da kalacak sanırım
senin kayınvalden de bir tuhaf bir şey olmaz ne demek sonucta görmese de ayıp emzirdiğini biliyor görünmez de ne demek, ne diyeyim inşallah bu günler cabucak gecer de bebeğimle psikolojim iyi bir şeklide ilgilenirim
sonuçlar mayısta acıklanacak 7 mart-14 mart arası kesin tercihler yapılacak süresi yok ama mart çıkmadan okuyabilirsek çok iyi olur...sen ilk sayfada paylaşırsan çok mutlu olurum ben eşimin ayagı kırık olunca çok netede girmiyorum cepten okuyup çıkıyorum çogu zaman..bana sayı verebilirseniz kalanı yakınlarıma dağıtırım..
sabahtan kalan dualarıda okudum anca yazabiliyorum Rabbim kabul etsin inşallah..
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
Allah a emanet olun yeni listeyede katılırım inşallah..
Ol tabi canım sen ne bakıyon bana, hem sezeryanla sadece 2 doğum oluyor dimi, cocuk sayıyısı 2 ile sınırlama, zaten zor geliyor sıpalar, olduğu yere kadar git, normal doğum yapan herkesei dinledim, sadece doğurana kadar cektiğim sancı zor doğum anı bile daha kolay dediler hep, bide gecen ibrahim saracoglu normal dogumun faydalarini anlattı ağzım açık dinledim tam bir mucize oluyormuş doğum anında, sadece süt için degil bebek sağliği için süper bir şeymiş, sen normale odaklan bebegim, bana ne oluyorsa sanki :)))bugün bunu bende düşündüm sonra kendi kendime kolay olacağına karar verdim biraz fazlamı cesaretliyim ne
kızlar annem ve kayınvaldem yanımda Allah annemden razı olsun genç kız gibi hiç durmuyor üstelik ayaklarını sürüyerek iş yapıyor çünkü rahatsız haliyle yaşlılık 67 yaşında,kayınvaldeminde tek yaptıgı şey kanepede uzanmak bide bu halimle ona hizmet ediyorum 2 ay önce safra kesesinden ameliyat oldu hala naz yapıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor her dakika bir yerinden şikayetçi, doktora götürdük hiç bir şeyin yok dediler inanın kayınvaldem 10 gün önce geldi ama bunaldım şimdiden, doğuracak olan o sanki bu halimle iş yapıyorum her sabah kahvaltıyı annem hazırlıyor üstelik bir kaç güne görümcem ile kayınbabam gelecekmiş şok oldum ben ameliyatlı olacam sürekli bebeği emzircem kayınbabamın ne işi var nasıl rahat edicem üstelik cok tantanacı bir insan sürekli kavga cıkarır huzursuz eder ortamı eşimle konustum ben nasıl rahat ederim biraz kendimi toplasaydım öyle gelseydi dedim bir şey olmaz diyor Rabbim sabrını verir inşallah ne diyeyim içim dolduda azıcık paylaşayım dedim
......tayin icin tercihlerimizi yaptik istedigimiz yerin hakkimizda hayirli olmasi icin insallah sizlerden dua istesem okur musunuz? 1yasin mesela okunan sayiyi soylerseniz bende arkadaslarima dagitirim 41 e tamamlamak istiyorum.burcum sen ilgilenirmisin yardimci olur musun..Allah razi olsun hepinizden..
Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya
haklısın canım kafama takmamam lazım ama elimde değil anneme de üzülüyorum hasta haliyle bana bakmak için geldi bide kayınvaledeme bakmış oluyor inanın öyle nazlı öyle canı tatlı ki anlatamam annemden de 5 yaş genç, kanepenin birinde sürekli uzanır vaziyette, yapabileceği halde bir sey yapmıyor madem öyle sonradan gelseydi benimde yapabileceğim seyler kısıtlı biraz yardımcı olsa ama olmuyor annemi de çok yormamak için bende yapıyorum anlayacağın biz ona bakmış oluyoruz üstelik çok sıkışık olmamıza rağmen kendine gereksiz harcamalar yaptırıyor hiç düşünmüyor bunların önünde doğum var özelde yapacaklar destek olmuyoruz bari köstek olmayalım demiyor,baya da kalacak sanırım
senin kayınvalden de bir tuhaf bir şey olmaz ne demek sonucta görmese de ayıp emzirdiğini biliyor görünmez de ne demek, ne diyeyim inşallah bu günler cabucak gecer de bebeğimle psikolojim iyi bir şeklide ilgilenirim
sağol canım ne bileyim heyecandan mı yoksa burda rahatlar mı diye geliyorlar, zaten kayınvaldem çok sever gezmeyi uzaak olmamıza ragmen sık gelir tamam gelsin oğlunun evi de bukadarda sık boğaz edinilmez ki kayınbabam desen şuan konuşmuyoruz bile dengesiz bir insan kendi kendine küser kendi kendine barısır hı çok heyecanlandıgını sanmıyorum kaynınım kızı var benimkini erkek istemişti kız olduguna baya üzülmüş erkek torunum olsaydı davul çaldırırdım gibi sacmalamış sanki kendi evladı kız erkek ayrımı yapıyor, lohusalık döneminden anlamaz onlar sürekli şen şakrak olmanı isterler ama umrumda değil açıkçası
ekızlar annem ve kayınvaldem yanımda Allah annemden razı olsun genç kız gibi hiç durmuyor üstelik ayaklarını sürüyerek iş yapıyor çünkü rahatsız haliyle yaşlılık 67 yaşında,kayınvaldeminde tek yaptıgı şey kanepede uzanmak bide bu halimle ona hizmet ediyorum 2 ay önce safra kesesinden ameliyat oldu hala naz yapıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor her dakika bir yerinden şikayetçi, doktora götürdük hiç bir şeyin yok dediler inanın kayınvaldem 10 gün önce geldi ama bunaldım şimdiden, doğuracak olan o sanki bu halimle iş yapıyorum her sabah kahvaltıyı annem hazırlıyor üstelik bir kaç güne görümcem ile kayınbabam gelecekmiş şok oldum ben ameliyatlı olacam sürekli bebeği emzircem kayınbabamın ne işi var nasıl rahat edicem üstelik cok tantanacı bir insan sürekli kavga cıkarır huzursuz eder ortamı eşimle konustum ben nasıl rahat ederim biraz kendimi toplasaydım öyle gelseydi dedim bir şey olmaz diyor Rabbim sabrını verir inşallah ne diyeyim içim dolduda azıcık paylaşayım dedim
çok tşk ederim ama ben yeniyim diyemi bilmiyorum sadece konuya cvp ver var o kadar yeniyim diye olabilirmiki yoksa tlf giriyorum ondanmi yada ben çok beceriksizim
kızceler naıslsınızn
doktora gıttım prolaktınım cok az yuksek cıktı cok sukur baskada bısey cıkmadı klomene basladım carsamba gunu ılk kontrolum olucak nasıpse ona gore ıgnemı olup cuma yada cumartesı asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın
burjuuu tşk ederim canim deniycem sen nasilsin nasil gidiyo
Selam fistiklar....
Ayse 25 gunluk oldu hergun yeni bir sekilde uyuyor hergun farkli saatlerde aglama krizi tutuyor gaz cikarirken ortalik yikiliyor.Hamislere tavsiyem hamilelik en rahat donem o agladikca ssturamayinca sizin caniniz daha cok yaniyor dogumdan once herseyi arastirip not alin zamaniniz olmuyor arastirmaya ...
Bircan bosver hic takma esin dogumdan sonra cok degisir simdi boyle konusuyor seni korur kollar ona suanda hersey kolay geliyor yasafikca gorur sen kendini uzme gogus yaralari icin tedbirini al hatta ben karisim krem yaptirdim iyi geldi istersen onlari yazayim .Sutum olurmu diye dusunme kizini emzirirken yasayacagin o muthis duyguyu dusun.Ameliyattan sonra yuru bana Bedriye soyledi yaptim gaz tuvalet sikintim olmadi.Birde korse doktorun izin verirse ayaga kalkmadan tak cok rahat oluyor ben doktorumun tavsiyesiyle yaptim cok rahat kalktim.
rica ederim canım ne demek,bu arada adım burcu, senin adın ne? valla hava kapalı evdeyim ,böyle havalarda evde olmaya bayılıyorum, biraz tv izledim ev işi yaptım ,yayıldım dinlendim,haftasonunun tadını çıkarıyorum miskinlik yaparak,sen neler yapıyorsun çalışıyormusun?
benim adim dilek memmun oldum.bende farkli birşey yapmadim aynen evde takildim evde oluncada iş güç bitmiyor ama sağlik olsun.sen tedavi oluyormusun?doktor konusunda neler yapiyorsun?
Canım ben hemen duyuruyu yapıyorum, bir iki güne okuyacak olanlar netleşir, sen her gün 10 dk bile olsa gel bak sayıyı not al, benim gözümden falan kaçar takip edemem hak yemeyeyim, hemen burcu 1 yaz tatlım :) haydi ya Allah ya bismillah hayırlı olsun inşallah
DUYURU
Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak
Canım ben hemen duyuruyu yapıyorum, bir iki güne okuyacak olanlar netleşir, sen her gün 10 dk bile olsa gel bak sayıyı not al, benim gözümden falan kaçar takip edemem hak yemeyeyim, hemen burcu 1 yaz tatlım :) haydi ya Allah ya bismillah hayırlı olsun inşallah
DUYURU
Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?