Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen Rabbim saglikli hayirli evlat olmasini nasip etsin. anne olmak cok zormus hamile olmadan basliyor zorluklari cablar asi tüp tedaviler derken. Hakkinizda hayirlisi olsun kismet canim bende normal istiyorum ama yinede Rabbim bizlere neyi nasip ettiyse o olacak hayirlisiyla eli ayagi düzgün saglikli dogsunlar büyüsünler. cok heyecanli masallah carsamba günü itibariyle artik 3 kisisiniz

Aynen canım öyle senin kv ne o öyle ya oturduğu yerden sana yardımamı gelmiş tatlım ben senin yerinde olam 2-3 isteğini yerine getirmem belki o zaman anlar durumunuzu ya nedemek insan bi düşünür dünürde olsa senden 5 yaş büyük bir insan var karşında bir gün annende oturursunsende ne yemek yapın ne bişey o zaman nasıl kalkar brşeyde derse hastayız halimiz yok diyin bakalım o zaman napar hep kvdeler gelinin annesinden bekliyor iş ama lafı geldimide torun bizim torunumuz der Allah yardımcın olsun kuzum benim gerçekten hiç canını sıkma ve psikolojini yerinde tutmaya çalış gerçekten bebekler anneden çok etkileniyor tatlım

Canım ben hemen duyuruyu yapıyorum, bir iki güne okuyacak olanlar netleşir, sen her gün 10 dk bile olsa gel bak sayıyı not al, benim gözümden falan kaçar takip edemem hak yemeyeyim, hemen burcu 1 yaz tatlım :) haydi ya Allah ya bismillah hayırlı olsun inşallah

bugün bunu bende düşündüm sonra kendi kendime kolay olacağına karar verdim biraz fazlamı cesaretliyim ne
Ol tabi canım sen ne bakıyon bana, hem sezeryanla sadece 2 doğum oluyor dimi, cocuk sayıyısı 2 ile sınırlama, zaten zor geliyor sıpalar, olduğu yere kadar git, normal doğum yapan herkesei dinledim, sadece doğurana kadar cektiğim sancı zor doğum anı bile daha kolay dediler hep, bide gecen ibrahim saracoglu normal dogumun faydalarini anlattı ağzım açık dinledim tam bir mucize oluyormuş doğum anında, sadece süt için degil bebek sağliği için süper bir şeymiş, sen normale odaklan bebegim, bana ne oluyorsa sanki :)))

ayyy vall bu eşler yok mu,beni çıldırtacaklar ya, niye böyle anlayışsızlar, bu durumda sen bisey diyemezsin, onların düşünüp bir ordu gelmemeleri lazım, bide benim eşimde safra maeliyati oldu inanki 2 günluk bir ağrısı var, sonra normalsin, onun oturmaktan midesi hazımsızlık yapmıştır ağrı ondandır, sadece vicdanlarına bırakıyoruim, senin annende cennetlik inşallah

DUYURU

Kızlar baf32/FERHAN arkadaşımız Hakkaride yaşıyor biliyorsunuz. Tayin dönemleri başlamış ve il tercihlerini yapmışlar, yaptıkları illerden haklarında hayırlı olanın olması için 41 YASİN okutuyor,destek vermek katılmak isteyen topikte adını yazdırsın,Ferhan sayıyı topluyor, ilk sayfada da duyurusunu yaptım. Mart ayı bitimine kadar tamamlanacak

sevgili spawns ben kendi tecrübelerime daynarak yazıyorum ama maalesef çok zor, 7 gün gecikmeyle kandaki bu degerle hamile olman imkansız tabiki Allahın mücizeleri her an var, sen sadece neden geciktiğini bul ve öbür aya ona göre bir tavır sergile, ilaç falan kullanman gerekirse kullanırsın , sadece 1 seferlik bir gecikmeyse bende sana güzel bir haber rahim kendini hazılrıyor gebe kalmak için ve hamileliğe yaklaşırken adette gecikmeler oluyor, ben hamile kalmadan önceki ay 5 gün gecikmiştim ,ilk defa geciktim hamile sandım kendimi, değilmişim, sonraki ay hamile kaldım ,inşallah bunun işaretidir, sen önündeki maçlara bak, canının sıkma inşallah rabbim bekletmeden verir

Bircanım yazdıklarına inan çok sinirlendim, kv annene ve sana güveniyor, bak senin annen bir gitsin, sende sadece bebeğinle ilgilen sakın onlara yemek yapıcam evi toplayacam diye dertlenme, bırak herşey kalsın, akşam kocan gelince ,evde neden yemek yok diye sorunca, ben bebeğe baktım annende bütün gün yattı dersin, bak gör o zaman işler nasıl çözülüyor, eşin nasıl bir iki laf etmek zorunda kalıyor ve lütfennn lütfennn kayın babanı hiç düşünme sakın aralarına girme yaşanan bir olaya yorum bile yapma, bırak oğlu karısı arasında küssün ,bağırsın çağırsın ,sen gir yatakodana yavrunu izle emzir, onlar içerde birbirini yesin, senden de bir şey isterlerse ameliyat yerim çok sızlıyor kalkamıyorum Allah rızası için siz yapı de, ona rağmende yapmıyorlarsa Allah'dan adelet iste havale et, annende kendini parçalamasın, iş yapan birini, görünce böyle tipler iyice hizmet bekler
valla hakkını helal et canım inan çok kızgınım düşüncesiz ve benciller
sen sadece bebeğini ve sütünü düşün sadece

çok tşk ederim ama ben yeniyim diyemi bilmiyorum sadece konuya cvp ver var o kadar yeniyim diye olabilirmiki yoksa tlf giriyorum ondanmi yada ben çok beceriksizim

kızceler naıslsınızn
doktora gıttım prolaktınım cok az yuksek cıktı cok sukur baskada bısey cıkmadı klomene basladım carsamba gunu ılk kontrolum olucak nasıpse ona gore ıgnemı olup cuma yada cumartesı asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın

e

vet canım haklısın..kalabaık sıkıyo bi yerden sona..bebeğinle başbaşa kalmak istiyosun..ama onlarıda anla..sabret..düşüncelerinin önünü kes kendini doldurma..sadece bebeğinin yüzüne bak..her şeyi unutacaksın..

çok tşk ederim ama ben yeniyim diyemi bilmiyorum sadece konuya cvp ver var o kadar yeniyim diye olabilirmiki yoksa tlf giriyorum ondanmi yada ben çok beceriksizim

eger telefondan giriyorsan sayfa farklı görünüyor ondandır, full site görünümüne girersen dediğim şeyi göreceksin, sağ altta alıntı ile cevap ver var, olmadı kime cevap yazıyorsan adını başına yazarsın sorun çözülür :)

haydi hayırlı olsun canım, bir sorum olacak prolaktin hormonu yüksek olinca gebe kalamıyorsun, onun için bir şey demedi mi doktor?

Selam fistiklar....
Ayse 25 gunluk oldu hergun yeni bir sekilde uyuyor hergun farkli saatlerde aglama krizi tutuyor gaz cikarirken ortalik yikiliyor.Hamislere tavsiyem hamilelik en rahat donem o agladikca ssturamayinca sizin caniniz daha cok yaniyor dogumdan once herseyi arastirip not alin zamaniniz olmuyor arastirmaya ...
Bircan bosver hic takma esin dogumdan sonra cok degisir simdi boyle konusuyor seni korur kollar ona suanda hersey kolay geliyor yasafikca gorur sen kendini uzme gogus yaralari icin tedbirini al hatta ben karisim krem yaptirdim iyi geldi istersen onlari yazayim .Sutum olurmu diye dusunme kizini emzirirken yasayacagin o muthis duyguyu dusun.Ameliyattan sonra yuru bana Bedriye soyledi yaptim gaz tuvalet sikintim olmadi.Birde korse doktorun izin verirse ayaga kalkmadan tak cok rahat oluyor ben doktorumun tavsiyesiyle yaptim cok rahat kalktim.

burjuuu tşk ederim canim deniycem sen nasilsin nasil gidiyo

rica ederim canım ne demek,bu arada adım burcu, senin adın ne? valla hava kapalı evdeyim ,böyle havalarda evde olmaya bayılıyorum, biraz tv izledim ev işi yaptım ,yayıldım dinlendim,haftasonunun tadını çıkarıyorum miskinlik yaparak,sen neler yapıyorsun çalışıyormusun?

tümayım canımsın, kayınvaliden yanında mı?
ben senin o güzel kızını yerim yerim valla Allah kolaylık versin inşallah 40 ı çıktığı gün hop diye geçer sancıları ağlamaları inşallah, dünyanın en sakin bebeği olur

DOĞUM YAPACAKLARA benden de bir duyuru, gerçi daha önce de 10 kere yazdım ama yine yazayım,dün bir arkadaşa gittim oğlu 41 günlük maşallah,ikinci bebesi,ilk çocuğu çok gazlıymış ve ilk bebede memeleri parçalanmış resmen,bu gebeliğinde bebek doğunca memesine soğan suyu sürmüş ve hiç silmeden emzirmiş,ilk emzirmeyi böyle yapmış bebek hiç tiksinmeden almış memeyi,bide bebeğin ağzına doğar doğmaz mercimek tanesi büyüklüğünde kapuksuz hurma vermişler,hiç gazı yok diyor maşallah bu açıklamaya 11. kez yapıyorum, sonra bana gelmeyin vay efendim memem ortadan ikiye yarıldı ,vay bebem gazlı guzlu diye,ben diyeceğimi dedim

benim adim dilek memmun oldum.bende farkli birşey yapmadim aynen evde takildim evde oluncada iş güç bitmiyor ama sağlik olsun.sen tedavi oluyormusun?doktor konusunda neler yapiyorsun?

benim adim dilek memmun oldum.bende farkli birşey yapmadim aynen evde takildim evde oluncada iş güç bitmiyor ama sağlik olsun.sen tedavi oluyormusun?doktor konusunda neler yapiyorsun?

dilekcim inan ki son iki yıl kadın doğumda çok vakit gecirdim, en son tüp bebek için yola koyuldum antalya da i oda iptal oldu, yumurta rezervlerim az diye,şimdi de yaza kadar hiçbir doktora gitmicem,inşallah Allah mecbur bırakmaz,yazında Allah nasip ederse tekrar antalya da tüp bebeğe başlıcaz,şimidlik biraz mola verdim,inan ki benim hiç hastane fobim yoktu,bu kadın doğumda yaşadığım trawmalardan dolayı artık hastaney gidince kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor,neyse Rabbim beterinden saklasın,sen neler yapıyorsun,tedavin ne durumda*

Allah razı olsun kızlar...inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..

..inşallah dualarımız kabul olur hepimizin ve buradan önce güzel bir yere tayin oldugumu sonrada bebiş beklediğimi yazmayı nasip eder Rabbim inşallah...okuyan herkesten Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…