Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım paşa iyi çok şükür ben son bir haftadır tartılmadım en son 3,800 kg almıştım hamileliğin başından beri yani,iyi gidyoruz sanırım, sen ne kadar aldın,senin paşan nasıl

kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım dün ishal oldum ve reflü tavan yaptı ikisi birden hiç çekilmiyor reflü çok zormuş,bugünde işe gitmek istemedi canım halsizdim sabah kalktım hazırlandım kahvaltı yaptım sonra birden karnıma ağrı girdi aradım iş yerini gitmedim biraz dinleneyim değilmi ama

Gecmis olsun canim. Ben cok almisim sanirim 8 kilo aldim off napcaz:)))siz masaallah cok iyi gidiyorsunuz 0 kiloyla kapatirsiniz bu gidisle
Iyi yapmissin ise gitmemek icin bende her sabah direniyorum uykudan kalkmak zor geliyor sabah 6:30 kalk hazirlan vs. Reflu cok zor bende atlattim gerci aradabir geliyor ama yediklerimize cok dikkat etmeliyiz sanirim ilacida varmis. Peki ishal icin doktora gorundunmu???

Mrb kızlar adetime 6 gun var test yaptım ama negatif tabi daha erken biliyorum ama umut işte. Kan tahlili yaptırmak istedim ama en yakın hastanede doksan lira tahlil devlette yaptırabiliyormuyuz acaba randevu almamıza gerek var mı bilemedim. Beyaz akıntım var arada karnım garip ağrıyor ve sağ göğsümün ucu acıyo resmen ara ara. Hakkımızda hayırlısı ruyamda testlerım hep pozitif çıktı şiki kere ruya gördüm ikisi de pozitif sanırım negatif olacağına dalalet bilemedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bircan maşallah bebegin cok tatli yerim onu ben coksukur sende kurtuldun.
özlem kuşum ben rennie diye bi surup vardi onu iciyordum mide icin. Şiddetle tavsiye ederim. Allah sifa versin ve işe gitmemekle cok iyi yapmissin
sunduz cum canim Allah hepisine şifa versin inşallah canim. Tez zamanda feraha çıkın inşallah

kızlar cumartesi gecesi suyum geldi hastaneye gittik pazar sabahı 05:45 de meleğim dünyaya geldi sezeryan doğumla. fotosunu profilime yüklücem:)

amanınn Bircan bebiş bugün gelir die beklerken erkenci davranmış kuzucuk sabredemedi demekki :)
Güle güle büyüt canımm.. çok akıllı uslu olsun kızıın gazsız,uslu,akıllı olsun :)) benim içinde kokla küçük meleği

Özlem geçmiş olsun bende olmuştum ishal çok fena bol bol su iç su kaybı çok olur reflü içinde gaviscon yada renni içebilirsin gebelikte sakıncası yok yada iki yudum soğuk süt iç iki yudum fazla deil

Arkadaşlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah gönlünüzde ne varsa rabbim onu yaşatsın :)) aminnn

canım dert etme boşver verirsin belki ben bundan sonra alırım bellimi olur genelde son aylarda kilo alımı daha da hızlanıyor sanırım,reflü arada sırada oluyordu ama hiç bu kadar şiddetli değildi, yok canım doktora gitmedim

sündüzcüğüm canım geçmiş olsun annene de Allah şifa versin

sağol canım renninin şurubunu hiç içmedim naneli olduğu için hapınıda içmedim internette naneli şeyler,çikolata,çay,kahve ve domatesin reflüyü tetiklediği yazıyor ben domates yedim bide kuru fasulye ondan oldu herhalde

Özlem geçmiş olsun bende olmuştum ishal çok fena bol bol su iç su kaybı çok olur reflü içinde gaviscon yada renni içebilirsin gebelikte sakıncası yok yada iki yudum soğuk süt iç iki yudum fazla deil

canım Allahtan ishal bugün yoktu dün akşam vardı gaviscon istedim babam alacak birazdan getirir şurup dedim ama doğru dimi,sabah çay içmemek için ılık süt içtim ballı ama içmesemiydim şimdi sen iki yudum deyince

Ozlemim benim pasada cok sukur iyi bu ayin sonunda tekrar gidecek evet son ay aliyormussun bide son iki haftadirda her hafta 180g aliyormus bebis::)) belkide ondan bukadar fazlaligim var; ay evet domat ve sut azdiriyor bende cok yemistim domates hele salcali yemek maf ediyor nazanin dedigi gibi bol bol su ic en az 2litre

SÜNDÜZ canım Allahım kolaylık versin, ailene şifa ve sağlık nasip etsin inşallah, Rabbim bugünlerinizi arattırmasın

ÖZLEM canım gecmiş olsun balım, ılık süt reflüyü azdırır, soğuk süt sakinleştirir ama nazan'ın dediği gibi sadece 2 yudum, bir daha başlarsa gene 2 yudum, yavaş yavaş azaldıgını göreceksin

BALCKBERRY 34 Allah gönlüne göre versin inşallah gebesindir, devlette acile gir, adetim gecikti de, bedavdan test yaptırabilirsin yada erken gebelik testleri var eczanede ondan ol sabah idrarınla yap, ilişkiden 10 gün sonra belli oluyor

AYŞE sakın kiloları dert etme herşey yolunda, tadını çıkar, sağlıklı olsun yeter, kilolar gider elbette :)

SERAP
OZLEM
ALARABURCU
AYSE

canlar dualarınızı okudum, Rabbim kabul estin inşallah gönlünüzden gecen ne muradınız varsa hayırlısıyla versin, evinizi bol rızıklandırsın

Kııııııııızzzzzz hamileyken çok kilo aldım diyenlere duyrulur, Demek Akkalın hamileyken 31 kilo almış, doğumdan hemen sonra da 15 'ini vermiş, bizim Demet Akkalından ne eksiğimiz var, 30 alır 30 veririz elbette :)))))))))))

canım bilmiyom ki batık gibi oldu ama batık değilmiş...başparmağım yara oldu tırnağım kalktı.iznim bitti canım başladım okula...

serap g

eçmiş olsun..ne oldu ayağına bende yarın ayağımdan ameliyat olacam..:)
tırnağımı çektirecem..

oyyy kuzum benim sonumda o görünüyo..tırnak kalktığı için iyileşmiyo biraydır çekiyorum...nasıl geçti ameliyat uyuşturuyolar mı? sanada geçmiş olsun canım...

Bircan canım allah analı babalı büyütsün maşallah :)

Hamile olan arkadaşlarım kilolarınızı dert etmeyin onlar gelip geçici :) Ben hamileliğim boyunca 25 kilo aldım :) Ben 55 kilo ve 36 bedendim hamile kaldığımda ilk 6 ay 13 kilo aldım ve son 3 ay 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 8 kilo verdim ve doğum yapalı 85 gün oldu ve sadece 2 kilo verdim çünkü yemek yiyorum sürekli süt yapsın diye ve 70 kiloyum hiç bir kıyafetim olmuyor tam 44 beden oldum buna rağman mutluyum çünkü herşey ASYA İNCİM için

Kilo alımı doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde normale dönermiş ve ben 6. ayın dolmasını bekliyorum spor yapmak için :)

Ayy serap seninki de buketin ki gibi bişey sanırım, sende ameliyat ol, rapor alırsın hem evde kalırsın biraz, benim kardeşim oldu, parmakları uyuşturdular hiçbişey hissetmedi
aa bu arada senin oğlana kim bakıyor? Bakıcımı tuttunuz? Ve süt iznin varmı?

ohhh kilolarıyla barışık bir anne :)) süpersin :))

Arkadaşlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah gönlünüzde ne varsa rabbim onu yaşatsın :)) aminnn

Allah razı olsun canım benim, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, koktukların satıldı mi? Buraya da link'i ver de bakalım bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…