- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.341
Gunaydin kizlar dualarinizi bitirdim liste cok sukur tamam. Rabbim kabul etsin Insaallah.
Anam masallah minik kizimiz dunyaya gelmis bile Alllah hayirli uzun omurler versin Insaallah tebrik ederim canim
bende bugun yine isteyim size bi bakim dedim
nasilsin ozlem pasamiz nasil? Suana kadar kac kilo aldin canim sen
kızlar cumartesi gecesi suyum geldi hastaneye gittik pazar sabahı 05:45 de meleğim dünyaya geldi sezeryan doğumla. fotosunu profilime yüklücem:)
kızlar cumartesi gecesi suyum geldi hastaneye gittik pazar sabahı 05:45 de meleğim dünyaya geldi sezeryan doğumla. fotosunu profilime yüklücem:)
kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım dün ishal oldum ve reflü tavan yaptı ikisi birden hiç çekilmiyor reflü çok zormuş,bugünde işe gitmek istemedi canım halsizdim sabah kalktım hazırlandım kahvaltı yaptım sonra birden karnıma ağrı girdi aradım iş yerini gitmedim biraz dinleneyim değilmi ama
Gecmis olsun canim. Ben cok almisim sanirim 8 kilo aldim off napcaz:)))siz masaallah cok iyi gidiyorsunuz 0 kiloyla kapatirsiniz bu gidisle
Iyi yapmissin ise gitmemek icin bende her sabah direniyorum uykudan kalkmak zor geliyor sabah 6:30 kalk hazirlan vs. Reflu cok zor bende atlattim gerci aradabir geliyor ama yediklerimize cok dikkat etmeliyiz sanirim ilacida varmis. Peki ishal icin doktora gorundunmu???
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698027 merhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum yilbasindan beri ailemiz hastaliklarla ugrasiyor k pederim 15 gun has yatti kardesim goz ameliyati oldu anneminde ameliyat olmasi lazim oneriniz varsa sayfama bekliyorum
Bircan maşallah bebegin cok tatli yerim onu ben coksukur sende kurtuldun.
özlem kuşum ben rennie diye bi surup vardi onu iciyordum mide icin. Şiddetle tavsiye ederim. Allah sifa versin ve işe gitmemekle cok iyi yapmissin
sunduz cum canim Allah hepisine şifa versin inşallah canim. Tez zamanda feraha çıkın inşallah
Özlem geçmiş olsun bende olmuştum ishal çok fena bol bol su iç su kaybı çok olur reflü içinde gaviscon yada renni içebilirsin gebelikte sakıncası yok yada iki yudum soğuk süt iç iki yudum fazla deil
Gözün aydın cnm allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah:))kızlar cumartesi gecesi suyum geldi hastaneye gittik pazar sabahı 05:45 de meleğim dünyaya geldi sezeryan doğumla. fotosunu profilime yüklücem:)
canım bilmiyom ki batık gibi oldu ama batık değilmiş...başparmağım yara oldu tırnağım kalktı.iznim bitti canım başladım okula...Seraaaaaaaap canım gecmiş olsun, ne oldu ayağına? Iznin bittimi? Okula başladınmı, bir özet gec lütfen, yoksun bayağadır, bu arada duaları okumuşsun Allah razı olsun, Rabbim sana sağlık şifa versin tez zamanda
serap g
eçmiş olsun..ne oldu ayağına bende yarın ayağımdan ameliyat olacam..:)
tırnağımı çektirecem..
canım bilmiyom ki batık gibi oldu ama batık değilmiş...başparmağım yara oldu tırnağım kalktı.iznim bitti canım başladım okula...
oyyy kuzum benim sonumda o görünüyo..tırnak kalktığı için iyileşmiyo biraydır çekiyorum...nasıl geçti ameliyat uyuşturuyolar mı? sanada geçmiş olsun canım...
Bircan canım allah analı babalı büyütsün maşallah :)
Hamile olan arkadaşlarım kilolarınızı dert etmeyin onlar gelip geçici :) Ben hamileliğim boyunca 25 kilo aldım :) Ben 55 kilo ve 36 bedendim hamile kaldığımda ilk 6 ay 13 kilo aldım ve son 3 ay 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 8 kilo verdim ve doğum yapalı 85 gün oldu ve sadece 2 kilo verdim çünkü yemek yiyorum sürekli süt yapsın diye ve 70 kiloyum hiç bir kıyafetim olmuyor tam 44 beden oldum buna rağman mutluyum çünkü herşey ASYA İNCİM için
Kilo alımı doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde normale dönermiş ve ben 6. ayın dolmasını bekliyorum spor yapmak için :)
Arkadaşlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah gönlünüzde ne varsa rabbim onu yaşatsın :)) aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?