- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.361
Ayy serap seninki de buketin ki gibi bişey sanırım, sende ameliyat ol, rapor alırsın hem evde kalırsın biraz, benim kardeşim oldu, parmakları uyuşturdular hiçbişey hissetmedi
aa bu arada senin oğlana kim bakıyor? Bakıcımı tuttunuz? Ve süt iznin varmı?
ohhh kilolarıyla barışık bir anne :)) süpersin :))
Kııııııııızzzzzz hamileyken çok kilo aldım diyenlere duyrulur, Demek Akkalın hamileyken 31 kilo almış, doğumdan hemen sonra da 15 'ini vermiş, bizim Demet Akkalından ne eksiğimiz var, 30 alır 30 veririz elbette :)))))))))))
Bircan canım allah analı babalı büyütsün maşallah :)
Hamile olan arkadaşlarım kilolarınızı dert etmeyin onlar gelip geçici :) Ben hamileliğim boyunca 25 kilo aldım :) Ben 55 kilo ve 36 bedendim hamile kaldığımda ilk 6 ay 13 kilo aldım ve son 3 ay 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 8 kilo verdim ve doğum yapalı 85 gün oldu ve sadece 2 kilo verdim çünkü yemek yiyorum sürekli süt yapsın diye ve 70 kiloyum hiç bir kıyafetim olmuyor tam 44 beden oldum buna rağman mutluyum çünkü herşey ASYA İNCİM için
Kilo alımı doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde normale dönermiş ve ben 6. ayın dolmasını bekliyorum spor yapmak için :)
Bende 26 kilo aldım 15 kg hala benimle her gören beni hamile sanıyo geçen hastaneye gittik kızın biri bana yer verdim kıcam nasıl güldü gidecek gibide durmuyo hayırlısı diyorum saglık olsun tekki
Aaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzz inanmıyorum harika, maşallah subhanallah, ömrü uzun ve sağlıklı olsun, akıllı olsun, gazı olmasın inşallah, seninde bol bol sütün olsun, Rabbim kolaylık versin, maşallah kızzzzzzz
oyyy oyy maşallah size fotosunu gördüm maşallah çok tatlı,bende bugün doğum yapacaksın diye bekliyorum birden resmi görünce ne çabuk dedim meğer sabırsız kızın pazar günü gelmiş demek,Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin
Gunaydin kizlar dualarinizi bitirdim liste cok sukur tamam. Rabbim kabul etsin Insaallah.
Anam masallah minik kizimiz dunyaya gelmis bile Alllah hayirli uzun omurler versin Insaallah tebrik ederim canim
bende bugun yine isteyim size bi bakim dedim
nasilsin ozlem pasamiz nasil? Suana kadar kac kilo aldin canim sen
günadın kızlarr..BİRCANcım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH..
Bircan maşallah bebegin cok tatli yerim onu ben coksukur sende kurtuldun.
özlem kuşum ben rennie diye bi surup vardi onu iciyordum mide icin. Şiddetle tavsiye ederim. Allah sifa versin ve işe gitmemekle cok iyi yapmissin
sunduz cum canim Allah hepisine şifa versin inşallah canim. Tez zamanda feraha çıkın inşallah
amanınn Bircan bebiş bugün gelir die beklerken erkenci davranmış kuzucuk sabredemedi demekki :)
Güle güle büyüt canımm.. çok akıllı uslu olsun kızıın gazsız,uslu,akıllı olsun :)) benim içinde kokla küçük meleği
Bircan canım allah analı babalı büyütsün maşallah :)
Hamile olan arkadaşlarım kilolarınızı dert etmeyin onlar gelip geçici :) Ben hamileliğim boyunca 25 kilo aldım :) Ben 55 kilo ve 36 bedendim hamile kaldığımda ilk 6 ay 13 kilo aldım ve son 3 ay 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 8 kilo verdim ve doğum yapalı 85 gün oldu ve sadece 2 kilo verdim çünkü yemek yiyorum sürekli süt yapsın diye ve 70 kiloyum hiç bir kıyafetim olmuyor tam 44 beden oldum buna rağman mutluyum çünkü herşey ASYA İNCİM için
Kilo alımı doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde normale dönermiş ve ben 6. ayın dolmasını bekliyorum spor yapmak için :)
Bende 26 kilo aldım 15 kg hala benimle her gören beni hamile sanıyo geçen hastaneye gittik kızın biri bana yer verdim kıcam nasıl güldü gidecek gibide durmuyo hayırlısı diyorum saglık olsun tekki
Canım bu arada sen nasıl oldun eslem nasıl emzirebiliyor musun kuzucuğunu
Nasıl olayım toparlamaya çalışıyorum karnımdaki agrı beni çok üzüyo sıkı sık hafif siddette sag üst sol üst karında bazen kasıkta böbreklerin oldugu yerde belimde eklemlerimde gezen agrılar var kime gitsem bilemedim kadın dogumcuyada gitmem lazım dogum sonrası kontrole gitmedim daha eslem iyi maşallah emiyo ama doyurucu süt yok önce emzirip sonrasında mama veriyorum antibiyotik yerine içsin dşyorum kimbilir böyle böyle artar belki
Canım benim ya inş iyleşirsin cnm benim umarım en yakın zamanda da sütün artar benimde ağrılarım var kuzum bende daha kontrole gitmedim bi fırsat bulabilsem gidcem cnm benimde sitüm azaldı bi ara pekmez içtim hergün 2 bardak şerbet seklinde ve tavuk yedim etkisinide gördüm tatlım dene sende
Allah kabul etsin ağzına sağlık canım..ya ben takip edemiyorum ki inan böbreğimde taş varmış yarın ultrasona gireceğim bu hafta hastaneden çıkamadım burcu liste yayınlamak dedin onu nasıl yapıcam ki:26: zaten telden giriyorum çoğu zaman neyse inşallah yarın kötü birşey çıkmaz moralim yerinde olur da gece gelip sayfaları tek tek okurum canım iyi gecelerFERHAN canım benim, yasini okudum yürekten dua ettim, gideceginiz yer size hayır ve bereket huzur getirsin ve sonra hemen sağlıklı bir bebek.
Sayı kaç oldu yasinde, bir liste yayınla.
Senin agrın nerende canım kasıktamı
hhaklisiniz kizlar aslinda hic kafaya takmazdim bundan iki haftaya kadar bi abla 5 cocuklu ve hepsinde ben 11 kiloyu gecmedim deyince banada cok almissin dedi ve bi gebeliginde ikizlere hamileydi ve 11 kilo almis ona ragmen.
Rahatladim sizi okuyunca masallah anne olmak bu olsa gerek kilolari bile takmamak;) an itibari ile bosverdim takmicam
buarada burjum cok guldum ya demet akalindan ne eksigimiz var dogru dedin:::)))). Allahimda seni guldursun Insaallah cifter cifter versin amiiinnnnnn::)))
çok sağolun canlarım Allah hepinize nasip etsin, evet erken geldi kuzuşum sabredemedi:) inşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder
Mrb kızlar adetıme bes gun var beyaz bır akıntım bar arada böbrek ağrısı gibi ağrım oluyor ve larnımda agrıyor sık tuvalete cıkıyorum ve tuvaletım gelıyor hemen gıtme hıssı uyanıyor borde kabız oldum acaba hamıle olabılırmıyım
Nasıl olayım toparlamaya çalışıyorum karnımdaki agrı beni çok üzüyo sıkı sık hafif siddette sag üst sol üst karında bazen kasıkta böbreklerin oldugu yerde belimde eklemlerimde gezen agrılar var kime gitsem bilemedim kadın dogumcuyada gitmem lazım dogum sonrası kontrole gitmedim daha eslem iyi maşallah emiyo ama doyurucu süt yok önce emzirip sonrasında mama veriyorum antibiyotik yerine içsin dşyorum kimbilir böyle böyle artar belki
Allah kabul etsin ağzına sağlık canım..ya ben takip edemiyorum ki inan böbreğimde taş varmış yarın ultrasona gireceğim bu hafta hastaneden çıkamadım burcu liste yayınlamak dedin onu nasıl yapıcam ki:26: zaten telden giriyorum çoğu zaman neyse inşallah yarın kötü birşey çıkmaz moralim yerinde olur da gece gelip sayfaları tek tek okurum canım iyi geceler
Kaç ay oldu hala iyilelmedimi bu yaralar anlamadımki hoş ben zorladım ondanda olabilirEvet tatlım kasıkta ağrım var birde boyun tarafımda çok ağrım var ya
hah işte duymak istediğim sözler bunlar, 30' a kadar giderin var senin :)))) amin canım inşallah ben hamile olursam hedefim 25 kilo almak bakalım yapabilecek miyim :))) normalde de herşeyi canım çeker hamile olunca kocamı bile yerim sanırım :))))
oyyy Bircanım canım, bir vaktin olursa anlat bize, hurmayı yaptın mi? Soğanı sürdün mu? Kv hala dötü devirip yatıyor mu?
haydi inşallah hamilesindir, burda bizde seninle beraber geri sayım yapıyoruz, Allah gönlüne göre versin
nazom sen en kısa zamanda başka bir doktora daha git bence, belki de sebebp başkadaır, benim bir arkadaşta sezeryan dikişlerinde sorun varmiş, oda dedigin bölgelerde ağrı yaşıyordu, dr kontrolünde anlaşıldi
ferhancın canım benim öncelikle çok çok gecmiş olsun, sizin üzerinizde bir nazarmi var ne, önce eşin, şimdi sen, Allah esirgesin, inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın
Canım geriye dönük sayfalara bak, liste dedigimde, kim kac tane okumuş tek tek yaz, eksik olan yalnış olan kendisi söylesin, bende okudum beni yazmamışsın falan diye,ben bir küçük liste yapmıştım okurken görürsün
kızlar cumartesi gecesi suyum geldi hastaneye gittik pazar sabahı 05:45 de meleğim dünyaya geldi sezeryan doğumla. fotosunu profilime yüklücem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?