- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.381
Nasıl olayım toparlamaya çalışıyorum karnımdaki agrı beni çok üzüyo sıkı sık hafif siddette sag üst sol üst karında bazen kasıkta böbreklerin oldugu yerde belimde eklemlerimde gezen agrılar var kime gitsem bilemedim kadın dogumcuyada gitmem lazım dogum sonrası kontrole gitmedim daha eslem iyi maşallah emiyo ama doyurucu süt yok önce emzirip sonrasında mama veriyorum antibiyotik yerine içsin dşyorum kimbilir böyle böyle artar belki
Herkese günaydın canlarım
BUKET tırnak amaliyetın nasıl gecti canım?
ÖZLEM canım gecmiş olsun balım, ılık süt reflüyü azdırır, soğuk süt sakinleştirir ama nazan'ın dediği gibi sadece 2 yudum, bir daha başlarsa gene 2 yudum, yavaş yavaş azaldıgını göreceksin
SERAP
OZLEM
ALARABURCU
AYSE
canlar dualarınızı okudum, Rabbim kabul estin inşallah gönlünüzden gecen ne muradınız varsa hayırlısıyla versin, evinizi bol rızıklandırsın
Kııııııııızzzzzz hamileyken çok kilo aldım diyenlere duyrulur, Demek Akkalın hamileyken 31 kilo almış, doğumdan hemen sonra da 15 'ini vermiş, bizim Demet Akkalından ne eksiğimiz var, 30 alır 30 veririz elbette :)))))))))))
sağol canım..dün oldum..ameliyat haneye indirdiler..resmen ameliyat oluyomuşum gibi oldu..soyundum döküldüm..koumu bacağımı bağladılar..lokal yaptılar çok acımadı..dün bugün inceden inceden acıyo tabi haliyle..parol içiyorum..14 gün rapor aldım..inşallah düzelir o zamana kadar..
sen nasılsın bebek:))(senin tabirinle sesleneyim dedim)
Dualari okuyan arkadaslar Allah kabul etsin Insaallah Rabbim ne muradiniz varsa versin Allah razi olsun ben cepten girdigim icin bu aralar tek tek isimleri yazamadim ama herkesin duasini okudum listeyi bitirdim.
Kaç ay oldu hala iyilelmedimi bu yaralar anlamadımki hoş ben zorladım ondanda olabilir
Ciddimi burcu ya hangi bölüme gitti kadın doğumamı bende kararsuzım dahiliyemi gastorolojiyemi kadın doğumamı
Merhabalar kızlar 2 haftadır nasıl yoğundum bacaklarım ağrıyor artık, uykumu zaten hiç alamıyorum sanki yatmamla kalkmam bir oluyor bu akşam erkenden yatıcam. Neyse dün rahattım bugünde öyle olurum ekstra işler vardı onlar yordu beni.
Kendimi hiç bu kadar düşünürken ve köşeye sıkışmış hatırlamıyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Herkes bana destek ailem eşim ama kafamda o kadar sorular var ki. Ertelemeye kesin karar verdik hatta erken rezervasyon ayarlayacaktık bu hafta otelde seçtik tatil için. Ama içimde bir yer yaptır erteleme diyor bir yandan gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var tamam 1 ay istanbulda çalışmıcam yine dinlenicem ama 2 haftası hastanee git gel işlemler sonrası zaten bekleme süreci ayrı stres insan tatilinden bir şey anlamıyor ki ya negatif olursa hemen işe başlıcam, ertelersem zaman geçer mi diyorum. Annemde dün karşı komşusuna gitmiş onların kızının da 10 sene sonra olmuş Gebze'de bir merkezde adam profesör baktım netten burada sayfada açılmış çok güzel yorumlar var annemlere de yakın arabayla yarım saat yani karşı yakadaki merkeze gitmekten çok çok daha iyi. Nisanda zaten gidecektik evraklarımı göstermeye sanırım buraya göstericez önce fikir alıcaz eğer dr illa ara vermeyin daha iyi sıcağı sıcağına derse yaptırıcaz ama büyük ihtimal ertelicez eşimde yorulduğumun farkında. Tedavi hiç sorun değil bana artık normal bir tedavi gibi geliyor yüksünmüyorum ama sonuç çok korkutuyor beni özellikle annem ve eşim için. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim.
Herkese gunaydın kocaman kucak dolusu devgiler sizlere.
Burju çok teşekkür ederim canım. Bugün kan tahlili vericem sağlık ocağına yağıyorsa tabi bilmiyorum. Bir yanım yaptırma bekle diyor bir yanım çok sabırsız. Hakkımızda hayırlısı wçok değişik ruyalar gördüm rabbim hayırlara çıkartsın.
Rabbiö kiösenin kollarını boş bırakmasın inşallah.
öncelikle bircan kuzum gözün aydın..melekin kendiliğinden gelmek istemiş:)Allah onu size bağışlasın
geçmiş olsun nazoş..inşallah tez vakitte kurtulursun..bebişinde kilo alımı normalse sütü dert etme..ayda en az 600 gr bile normal
sağol canım..dün oldum..ameliyat haneye indirdiler..resmen ameliyat oluyomuşum gibi oldu..soyundum döküldüm..koumu bacağımı bağladılar..lokal yaptılar çok acımadı..dün bugün inceden inceden acıyo tabi haliyle..parol içiyorum..14 gün rapor aldım..inşallah düzelir o zamana kadar..
hadi yaaa tüh bende dün iyi gelir belki diye içtim,neyse bugün iyiyim çok şükür
sağol canım Allah razı olsun
o demet akalın kaç para veriyor diyetisyene canım biz o kadar para veremeyiz ama, bizim eksiğimiz tamamen duygusal, ayrıca o kadın neresine almış 31 kiloyu ben pek takip etmiyordum ama sanki o kadar değildi
buket canım geçmiş olsun atlatmışsın ameliyatı
nazancığım sanada geçmiş olsun canım ağrıların çokmuş Allah yardımcın olsun.
hakkında en hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah
haydi hayırlısı sonucu bizede yaz, o kadar heyecan yaşattin :)) devlet hast acilinde ücretsiz yapılıyor, günüm gecti dersin hemen test yaparlar
Ohh şükür kurtulmuşsün, en çok da 14 günlük rapora sevindim :)))) bende iyiyim canım bugün okul ögleden sonra yok, süper, evdeyim biraz iş yapıocam, yağmuru ve seni öpüyorum bebek :)))
canım reflüde son durumun nedir?
Ah özlemim bende demet akalini cok takip etmedim ama bir kere tv de gördüm deve kadardı :)))) valla benim tüp bebekten daha çok para dökmüştür zayıflamak için :))))
Ah özlemim bende demet akalini cok takip etmedim ama bir kere tv de gördüm deve kadardı :)))) valla benim tüp bebekten daha çok para dökmüştür zayıflamak için :))))
canım ben sevinemedim rapora.bugün bankadan aradılar müdür demişki baştan haber verseydi keşke..rapor yasal hakkı ama 3-4 gün idare etsin sonra başlasın..nasıl başlayacaksam ayakkabı bile giyemiyorum..açtım müdürle konuşmak için yerinde yoktu..bakalım ne olur..bugünde pansumana gittim..10 gün sonra dikişler alınacak..hakkında en hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah
haydi hayırlısı sonucu bizede yaz, o kadar heyecan yaşattin :)) devlet hast acilinde ücretsiz yapılıyor, günüm gecti dersin hemen test yaparlar
Ohh şükür kurtulmuşsün, en çok da 14 günlük rapora sevindim :)))) bende iyiyim canım bugün okul ögleden sonra yok, süper, evdeyim biraz iş yapıocam, yağmuru ve seni öpüyorum bebek :)))
Kızlar ya oğluşum 1 ayda hiç kilo almamış çok moralim bozuldu ek gıdaya geçtik yavaş yavaş hala emiyor niye almadı acaba ya(
Mrb kızlar adetıme bes gun var beyaz bır akıntım bar arada böbrek ağrısı gibi ağrım oluyor ve larnımda agrıyor sık tuvalete cıkıyorum ve tuvaletım gelıyor hemen gıtme hıssı uyanıyor borde kabız oldum acaba hamıle olabılırmıyım
Bi sıkıntısı yok cnm çok şükür hemşire kilosu iyi eskisi kadar kilo almasını bekleme dedi.eğer huysuzluğu başka sıkıntısı yoksa sende sıkıntı etme dedi..canım ben sevinemedim rapora.bugün bankadan aradılar müdür demişki baştan haber verseydi keşke..rapor yasal hakkı ama 3-4 gün idare etsin sonra başlasın..nasıl başlayacaksam ayakkabı bile giyemiyorum..açtım müdürle konuşmak için yerinde yoktu..bakalım ne olur..bugünde pansumana gittim..10 gün sonra dikişler alınacak..
canım ölçümde bi hata olmasın sakın..hiç kilo niye almasın..bi sıkıntısı hastalığı yoksa kilo alır elbette.
Ah canım benim neden acaba, 100 gram bile mi almamış yani,hiç bilmediğim bir konu inşallah normaldir, ha bide her seferinde aynı tartıda mı yani aynı doktorda mı tartılıyor?Kızlar ya oğluşum 1 ayda hiç kilo almamış çok moralim bozuldu ek gıdaya geçtik yavaş yavaş hala emiyor niye almadı acaba ya(
Saol cnm saglık ocagı ıkı gun sonra sonuc verıyor vermedım orda kan valla özelde yaptırcam devlete de oğlanla gıtsem çok kalabalık en ıyısı ozele gıdıcem akşama sonucu yazarım inşallah grlmiştir.
bi ara duymuştum verdiği rakamı ama hatırlamıyorum ünlülerin bi diyetisyeni varya şeydamıdır nedir hamileliğinde onunla çalışıyordu sanırım,
benim reflü bugün iyi şimdilik bi sıkıntım olmadı tedbirliyim yanımda ilaç getirdim
canım ben sevinemedim rapora.bugün bankadan aradılar müdür demişki baştan haber verseydi keşke..rapor yasal hakkı ama 3-4 gün idare etsin sonra başlasın..nasıl başlayacaksam ayakkabı bile giyemiyorum..açtım müdürle konuşmak için yerinde yoktu..bakalım ne olur..bugünde pansumana gittim..10 gün sonra dikişler alınacak..
canım ölçümde bi hata olmasın sakın..hiç kilo niye almasın..bi sıkıntısı hastalığı yoksa kilo alır elbette.
Beni eklemeyi unutma cnm listeye :)75 gr yakın aldı cnm. Ama hiç bu kadar az almamıştı.sebze çorbası yapıyorum ama sevmiyor içiremiyorum.dün gece tahıllı mama verdim onu sevdi yedi. Ne yedirecem hep şaşırdım bu ay merak ediyorum kilo alacak mı diye..bi arkadaşımda dediki bi zaman sonra almıyorlar kilo öyle onun oğlu da öyle olmuş 3 ay falan azcık almış gram gram rabbim evlatlarımızı korusun her şeyleri düşünülüyor zor işDUYURU DUYURU DUYURU
Canlarım dua listemiz bitti bu ay Allah nasip ederse Çiğdem'in önerisi olan bu duayı okuyacağız, günde 33 kez
"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"
Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar.
Dua listesine katılmak isteyen bana adını yazdırsın, bu mesajı alıntı yaparak cevap yazarsanız son sayfada görünür ve sonradan gelenlerde görür, haydi öptüm sizi bebekler
Ah canım benim neden acaba, 100 gram bile mi almamış yani,hiç bilmediğim bir konu inşallah normaldir, ha bide her seferinde aynı tartıda mı yani aynı doktorda mı tartılıyor?
sanırım sonucun negatif çıkmış, hakkında hayırlısı olsun, ama böbrek tarafındaki ağrının sebebini sorsaydın keşke
özlemim gaviscon diye dışı yeşil bir şurup varya , oana bayılıyorum ben, yarım kaşık alınca hemen kesiyor yanmayı, benim numberone'ım :) ama hamişler içebiliyor mu bilmiyorum
Ayyy ya bu müdürler...git ve adama parmağındaki dikişleri göster, hatta terlikle git, durumun ciddiyetini anlasın şaka bir yana parmakalrında dikiş falan olduğunu söyleyinec o da anlayış gösterir inşallah
Bunu duyduguma çok sevindim nevyalan söyleyeyim önce bi jinekoloğa sonrada dahiliyeye gideyim o vakitAllah senden de razı olsun canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
nazanım hangi bölüme gittiğini sormak hiç aklıma gelmedi, ama sıkıtı var mi diye sordum, kasıklarımda göbegimde, gıbegimin üzerinde hep ağrı oluyor, doğum sonrası kontrole gittim sezeryan dikişlerimden kaynaklanıyor demişti, 1 yıl sürer sonra kenbdiliğinden geçer demişler, ama kız çok. Rahatsız oluyorsu, doktoru suçladı, onunda içi rahat degildi, sonradan ne yaptı bilmiyorum inan
Ama sen mutlaka bir doktora daha git
Saol buket sanada geçmiş olsun canımöncelikle bircan kuzum gözün aydın..melekin kendiliğinden gelmek istemiş:)Allah onu size bağışlasın
geçmiş olsun nazoş..inşallah tez vakitte kurtulursun..bebişinde kilo alımı normalse sütü dert etme..ayda en az 600 gr bile normal
Benide ekle ciğerinde yattıgımmmDUYURU DUYURU DUYURU
Canlarım dua listemiz bitti bu ay Allah nasip ederse Çiğdem'in önerisi olan bu duayı okuyacağız, günde 33 kez
Dua listesine katılmak isteyen bana adını yazdırsın, bu mesajı alıntı yaparak cevap yazarsanız son sayfada görünür ve sonradan gelenlerde görür, haydi öptüm sizi bebekler
Bende listeye yazılmak istiyorum sakıncası yoksa :)DUYURU DUYURU DUYURU
DUYURU DUYURU DUYURU
Beni eklemeyi unutma cnm listeye :)75 gr yakın aldı cnm. Ama hiç bu kadar az almamıştı.sebze çorbası yapıyorum ama sevmiyor içiremiyorum.dün gece tahıllı mama verdim onu sevdi yedi. Ne yedirecem hep şaşırdım bu ay merak ediyorum kilo alacak mı diye..bi arkadaşımda dediki bi zaman sonra almıyorlar kilo öyle onun oğlu da öyle olmuş 3 ay falan azcık almış gram gram rabbim evlatlarımızı korusun her şeyleri düşünülüyor zor iş
Bunu duyduguma çok sevindim nevyalan söyleyeyim önce bi jinekoloğa sonrada dahiliyeye gideyim o vakit
Saol buket sanada geçmiş olsun canım
Benide ekle ciğerinde yattıgımmm
Beni de ekleeeeee bebeğimm
Merhaba evet negatıf coküüıktı kendı doktorumu aradım guldu adam bana telefonda ve daha cok erken keske yaptırmasaydın dedi. Adetın gecıksın dort gun sonrası gel dedi inşallah gecikirse tabi. Martın basında gebe kaldıysan kanda göremezsin dedi. Bu yuzden hala bekmedeyim açıkçası. En azından o meragım gıttı tanı yoksa da önümüzdeki maçlara bakıcaz kayrı
Bende listeye yazılmak istiyorum sakıncası yoksa :)
özlemim gaviscon diye dışı yeşil bir şurup varya , oana bayılıyorum ben, yarım kaşık alınca hemen kesiyor yanmayı, benim numberone'ım :) ama hamişler içebiliyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?