- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.561
canlarım teşekkür ederim Allah razı olsun destekleriniz için, hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım ve ruh hali olarak savaştan çıkmış gibiyim yorgunum bitkinim... şimdi internetten araştırdım ne oluyor bana böyle diye, meğersem doğum sonrası depresyon olurmuş böyle ilk 1 yıla kadar herhangi bir zaman diliminde olabiliyormuş... sabahki yazılarıma enerjime bakın birde akşama doğru yaşadığım olaya! zaten 9 ay sıkıntılı geçti,üstüne 4 ayda böyle yani 1 seneyi geçgin bunaltılı bir şekilde yaşıyorum, en sonunda patlak verdi. eşimde şehir dışında 1 haftadır, onun eksikliğide var, annem üst katımda ama betül hiçkimsede susmuyor durmuyor yapışık ikiz gibiyiz ama hayatımda dönüm noktası olabilecek yeni kararlar vermem lazım yoksa psikoloim sağlığım bozulacak ve bozulduktan sonrada hiçbirşey eskisi gibi olmuyor bununda bilincine varıp sizlerinde dediği gibi kendime vakit ayırmayı ve tüm ilgimi betülün üzerinden çekmeyi öğrenmem lazım....
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki sizinle dertleşebiliyorum ve rahatlıyorum bir nebze de olsa..
Ikinci sorum : 2 haftadır kabımızım, sabah aç karnına kuru kaysı ve su, ya da yoğurt çay yaptım banamsın deme di, başka önerileri olan var mı? Bide her akşam bir fincan türk kahvesi içiyorum o mu beni kabız yaptı acep?
Ikinci sorum : 2 haftadır kabımızım, sabah aç karnına kuru kaysı ve su, ya da yoğurt çay yaptım banamsın deme di, başka önerileri olan var mı? Bide her akşam bir fincan türk kahvesi içiyorum o mu beni kabız yaptı acep?
Gunaydin hayirli Cumalar...
Yasemin canim yaaa dikkat et kendine ne oldu senin su melisa caylari onlara devam anne olmak cok zormus.
Ayse bugun 3 tur yesil yesil kaka yapiyor neden boyle oldu bilmiyorum insallah usutmemistir atesi falan yok cok sukur ama yinede korkuyorum
Benim kv zaten hiç hayır yok annem desen son 15 güne kadar yedşm iötim yattım kadın 18 lik kuz gibi dolaştı gece 4 namaza kalkıyo eslemşn durumuna göre 12 yatar 1 yatar daha yüzüm yok onu çagırmaya bak mevlüt okutuxam annem herseye koşturuyo kv ya bi dekş bir cesitte ben yapayım de yok öyle ince düşünce yok gecen ordayız eslemi emzircem gel kızım dedim uzandım kafidın resmen verme isteme zorla aldım yani birde hormonlar var hersey batıyo demiyorum o kötü belki ben kötüyümdür sonuçta anlamıyor ve anlaşılamıyorumCanlarım selamlar olsun yaseminin yazdıklarını ve ona yazılanları okudum, yaw bu anne ve kayınvalideler neden bu sıkıntınıza dermen olmuyor? Neden yaseminin biskuvi kırıklı halısını annesi süpürmüyor ya da neden buketin nevresinlerini kaynanası yıkamıyor?
Az önce bir arkadşımla konuştüm doğuma 3 haftası var, kv gelmiş yanına, nasıl bunalmış beni aradı kafayı yemek üzere, Allah aşkına tüm samimiyetinizle sorumu cevaplayın, anneler: bu kv ile iyi geçinen, anlayışlı destek veren kv si olan var mı? Hepsi mi kötü?
Evet süreniz başladı :)
Gunaydin hayirli Cumalar...
Yasemin canim yaaa dikkat et kendine ne oldu senin su melisa caylari onlara devam anne olmak cok zormus.
Ayse bugun 3 tur yesil yesil kaka yapiyor neden boyle oldu bilmiyorum insallah usutmemistir atesi falan yok cok sukur ama yinede korkuyorum
benim kayınvalidem uzak olduğu için muhtemelen gelemez benimde onunla bi sorunum olmaz
Seninki daha fena deilmi özlem gidip yatılı kslmak zorunda kalcakdın veya onlar gelip kalcak
kabızlık için kayısı iyi gelir ama sende neden etki etmedi bilmiyorum kahvaltılık gevrek yiyebilirsin süte karıştırıp oda işe yarar sanırım, kahveyi ishal olunca kuru olarak limonla karıştırıp içtiğimizde ishali keser demekki kabız yapabilme özelliğine sahip,kahveye biraz ara vermelisin bence, bu arada geçmiş olsun
kahve tabiki kabız yaparr..ishal olana kuru kahveye limon sık iç derler hatırlasana..
olabilir canımcım..ateşini felan takip et..ayı dolunca olabiliyor öyle şeyler..ateş kusma yoksa endişelenme..ama geçmesi gerek bir kaç güne..takip et yani..
Canim duphalac surup cok zorda kalirsan bir muddet kullanabilirsin.dikkat et kendine.
Benim kv zaten hiç hayır yok annem desen son 15 güne kadar yedşm iötim yattım kadın 18 lik kuz gibi dolaştı gece 4 namaza kalkıyo eslemşn durumuna göre 12 yatar 1 yatar daha yüzüm yok onu çagırmaya bak mevlüt okutuxam annem herseye koşturuyo kv ya bi dekş bir cesitte ben yapayım de yok öyle ince düşünce yok gecen ordayız eslemi emzircem gel kızım dedim uzandım kafidın resmen verme isteme zorla aldım yani birde hormonlar var hersey batıyo demiyorum o kötü belki ben kötüyümdür sonuçta anlamıyor ve anlaşılamıyorum
Sen üşütmüşte olabilirsin dikkat et kendine
benim kayınvalidem uzak olduğu için muhtemelen gelemez benimde onunla bi sorunum olmaz
hııı görümcem plan yapmış zaten yazın köye gidecekmiş istanbuldan bilet pahalı oluyormuş ankaraya gelip ankaradan gidecekmiş bu demek oluyorki bizde kalacak sanırım ben o zaman yeni doğum yapmış olurum, kayınvalidemin gelebileceğini pek sanmıyorum şimdiye kadar 1 kez geldi 1 hafta yada 10 gündü sanırım kaldı ama görümce kayın sağolsunlar uzun kalıyorlarkayın pederimde 1 gün kaldı gitti köyde hayvanlar varya gelemiyorlar fazla bide yazın iş oluyor tarla marla
hımm aman gelmediklerini seveyim ama onları aratmauan kayın görümce varmış allah sabır versinhııı görümcem plan yapmış zaten yazın köye gidecekmiş istanbuldan bilet pahalı oluyormuş ankaraya gelip ankaradan gidecekmiş bu demek oluyorki bizde kalacak sanırım ben o zaman yeni doğum yapmış olurum, kayınvalidemin gelebileceğini pek sanmıyorum şimdiye kadar 1 kez geldi 1 hafta yada 10 gündü sanırım kaldı ama görümce kayın sağolsunlar uzun kalıyorlarkayın pederimde 1 gün kaldı gitti köyde hayvanlar varya gelemiyorlar fazla bide yazın iş oluyor tarla marla
Geçen akşam eslem kv kucagındaydı kustu agzını siliyorum elimi bi itti acıtıyosun die la havle vela kuvvet elimin tersiyle bi yapıştırcam duvara görcek aman burcu al sana birsürü cvpAhh Allah kimseyi kv ile sınamasın, o arkadaşım bugün iki kez aradı ağlamaklı, Allah sorun yaşayan herkese sabır versin, normal zamanda kimse kavga etmiyor demek ki gelinler anlayışlı ama hamileyken yada lohusayken gelinlerinde sabrı kalmıyor, zaten hep aynı olan kv nin kötü yanlarını görmeye başlıyorlar, biraz anlayış ince düşünce her şeyi çözecek aslında
hımm aman gelmediklerini seveyim ama onları aratmauan kayın görümce varmış allah sabır versin
Geçen akşam eslem kv kucagındaydı kustu agzını siliyorum elimi bi itti acıtıyosun die la havle vela kuvvet elimin tersiyle bi yapıştırcam duvara görcek aman burcu al sana birsürü cvp
Allah razı olsun canım[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]crinn07/ Aslı[/TD]
[TD]14.03.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kol[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aslı duanı okudum Allah kabul etsin...
Viyyy o ne öyle be hastamudir nedir senin canın kanın bilmiyecek misin acidigini ; ( oyy Allah sabır versin kuzumhımm aman gelmediklerini seveyim ama onları aratmauan kayın görümce varmış allah sabır versin
Geçen akşam eslem kv kucagındaydı kustu agzını siliyorum elimi bi itti acıtıyosun die la havle vela kuvvet elimin tersiyle bi yapıştırcam duvara görcek aman burcu al sana birsürü cvp
ASLİ Duanı okudum canım, Rabbim ikizlerine çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah, doğduktan sonra çok akıllı olsunlar, hiç gazları olmasın,geceleri hep uyusunlar inşallah, seninde mandıra gibi sütün olsun :)
müdahaleci ve anlayışsız.. daha ne denebilir ki
Allah razı olsun canım
Viyyy o ne öyle be hastamudir nedir senin canın kanın bilmiyecek misin acidigini ; ( oyy Allah sabır versin kuzum
Aminnnn Allah razı olsun canım benin Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?