Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım yaseminimmm seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam, inanır mısın dişim kırıldı nasıl ağrılar çektim bi dişimi çektirmeye gidemedim.. Rabbime dua ettim 6 aylık olana kadar dursun dişim ağrısı sonra gidip çektireyim ayy durdu çok şükür.. , biz hemen başlarına koşuyoruz heralde.. bende daha doğru dürüst hiç dışarı çıkmadımm.. kaşlarımm aldı başını gitti.. saçlarımı komşuya öylesine kestirdim.. Ama düzelecek.. Sen Betül'ün huzur bulduğu tek insansın.. senin kokun ona cennet.. ne kadar güzell seni görmeden duramıyor.. kısmetse 5 aylık olduktan sonra minik minik oyuncaklarıyla vakit geçirir inşallah.. tv izletiyor musun?

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]crinn07/ Aslı[/TD]
[TD]14.03.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kol[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aslı duanı okudum Allah kabul etsin...

Canlarım selamlar olsun yaseminin yazdıklarını ve ona yazılanları okudum, yaw bu anne ve kayınvalideler neden bu sıkıntınıza dermen olmuyor? Neden yaseminin biskuvi kırıklı halısını annesi süpürmüyor ya da neden buketin nevresinlerini kaynanası yıkamıyor?

Az önce bir arkadşımla konuştüm doğuma 3 haftası var, kv gelmiş yanına, nasıl bunalmış beni aradı kafayı yemek üzere, Allah aşkına tüm samimiyetinizle sorumu cevaplayın, anneler: bu kv ile iyi geçinen, anlayışlı destek veren kv si olan var mı? Hepsi mi kötü?

Evet süreniz başladı :)

Ikinci sorum : 2 haftadır kabımızım, sabah aç karnına kuru kaysı ve su, ya da yoğurt çay yaptım banamsın deme di, başka önerileri olan var mı? Bide her akşam bir fincan türk kahvesi içiyorum o mu beni kabız yaptı acep?

Gunaydin hayirli Cumalar...
Yasemin canim yaaa dikkat et kendine ne oldu senin su melisa caylari onlara devam anne olmak cok zormus.
Ayse bugun 3 tur yesil yesil kaka yapiyor neden boyle oldu bilmiyorum insallah usutmemistir atesi falan yok cok sukur ama yinede korkuyorum

kabızlık için kayısı iyi gelir ama sende neden etki etmedi bilmiyorum kahvaltılık gevrek yiyebilirsin süte karıştırıp oda işe yarar sanırım, kahveyi ishal olunca kuru olarak limonla karıştırıp içtiğimizde ishali keser demekki kabız yapabilme özelliğine sahip,kahveye biraz ara vermelisin bence, bu arada geçmiş olsun

kahve tabiki kabız yaparr..ishal olana kuru kahveye limon sık iç derler hatırlasana..

olabilir canımcım..ateşini felan takip et..ayı dolunca olabiliyor öyle şeyler..ateş kusma yoksa endişelenme..ama geçmesi gerek bir kaç güne..takip et yani..

Son düzenleme:

Canim duphalac surup cok zorda kalirsan bir muddet kullanabilirsin.dikkat et kendine.

Benim kv zaten hiç hayır yok annem desen son 15 güne kadar yedşm iötim yattım kadın 18 lik kuz gibi dolaştı gece 4 namaza kalkıyo eslemşn durumuna göre 12 yatar 1 yatar daha yüzüm yok onu çagırmaya bak mevlüt okutuxam annem herseye koşturuyo kv ya bi dekş bir cesitte ben yapayım de yok öyle ince düşünce yok gecen ordayız eslemi emzircem gel kızım dedim uzandım kafidın resmen verme isteme zorla aldım yani birde hormonlar var hersey batıyo demiyorum o kötü belki ben kötüyümdür sonuçta anlamıyor ve anlaşılamıyorum

Sen üşütmüşte olabilirsin dikkat et kendine

Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza... BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!

Son düzenleme:
Seninki daha fena deilmi özlem gidip yatılı kslmak zorunda kalcakdın veya onlar gelip kalcak

hııı görümcem plan yapmış zaten yazın köye gidecekmiş istanbuldan bilet pahalı oluyormuş ankaraya gelip ankaradan gidecekmiş bu demek oluyorki bizde kalacak sanırım ben o zaman yeni doğum yapmış olurum, kayınvalidemin gelebileceğini pek sanmıyorum şimdiye kadar 1 kez geldi 1 hafta yada 10 gündü sanırım kaldı ama görümce kayın sağolsunlar uzun kalıyorlar kayın pederimde 1 gün kaldı gitti köyde hayvanlar varya gelemiyorlar fazla bide yazın iş oluyor tarla marla

Canim duphalac surup cok zorda kalirsan bir muddet kullanabilirsin.dikkat et kendine.

çok sağolun bebekler, kahveyi bırakıyorum hemen, kaysıya devam, özlem gevrek var sabah onu da denyeyim, buket inanır mısın sabah zeytinyağ içtim yinede tık yok, ferhan olmazsa ilaç denicem, bide bir bitki çayı bulayım ishal yapan onu içeyim diyorum

benim kayınvalidem uzak olduğu için muhtemelen gelemez benimde onunla bi sorunum olmaz

Ahh Allah kimseyi kv ile sınamasın, o arkadaşım bugün iki kez aradı ağlamaklı, Allah sorun yaşayan herkese sabır versin, normal zamanda kimse kavga etmiyor demek ki gelinler anlayışlı ama hamileyken yada lohusayken gelinlerinde sabrı kalmıyor, zaten hep aynı olan kv nin kötü yanlarını görmeye başlıyorlar, biraz anlayış ince düşünce her şeyi çözecek aslında

hımm aman gelmediklerini seveyim ama onları aratmauan kayın görümce varmış allah sabır versin

Geçen akşam eslem kv kucagındaydı kustu agzını siliyorum elimi bi itti acıtıyosun die la havle vela kuvvet elimin tersiyle bi yapıştırcam duvara görcek aman burcu al sana birsürü cvp

ASLİ Duanı okudum canım, Rabbim ikizlerine çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah, doğduktan sonra çok akıllı olsunlar, hiç gazları olmasın,geceleri hep uyusunlar inşallah, seninde mandıra gibi sütün olsun :)

müdahaleci ve anlayışsız.. daha ne denebilir ki

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]crinn07/ Aslı[/TD]
[TD]14.03.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kol[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aslı duanı okudum Allah kabul etsin...
Allah razı olsun canım
Viyyy o ne öyle be hastamudir nedir senin canın kanın bilmiyecek misin acidigini ; ( oyy Allah sabır versin kuzum

Aminnnn Allah razı olsun canım benin Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah

müdahaleci ve anlayışsız.. daha ne denebilir ki

Şimdi şöyleki benim kv yanında kendi kv var ve geçinemezler mesela ı gün akşam kv dioki babanne hasta verme babanne dioki kv hasta verme önce beni kıskanırlardı şimdi eslemi kıskanıyolar kv alışmış bu duruma korkarım kızımı benden kıskanıyo diyorumya emzirmek içşn bile zorla alıyorum kpederle kavga ediolar o ona vermi o ona komik işte böyle anacımm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…