- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.421
Gülcüm amin inşallah. Kurabiyeler harika görünüyor ellerine sağlık Rabbim bol kazanç versin inşallah
Selamlar;
Hepinizin regaip kandili mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul eylesin, gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin inşallah...
Ben yoğun tempodayım, evden çalışıyorum, sohbetlere gidiyorum fln .. Selim büyüyor bi sıkıntımız yok şükür, doğuk günü yaklaşıyor hazırlık yapmaya başlıcam süsler püsler menü fln şimdiden ayarlıyorum..
Selim 1 aydır yürüyor, hatta top oynuyor babasıyla :))
Umarım hepiniz iyisinizdir, Herkesi çok öpüyoruz allaha emanet olun ..
kızlar kaç gündür yazmıyorum ama hergün mutlaka gelip okuyorum yazdıklarınızı, bu aralar pek yoğunluk yok topikte eskiden ne güzeldi yetişemiyorduk okumaya , bu arada hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin.
yarın işe gideceğim böyle iyiydi ama neyse
Selam kizlar hepinizin regaip kandili mubarek dualariniz kabul olsun
Nasilsiniz canlar cok ozledim sizi yaa
Regaib kandilimiz mubarek olsun ...
Ozlem nasilsin?Agrin sizin varmi?
Cigdem masallah Selim e ....
Selam kizlar hepinizin regaip kandili mubarek dualariniz kabul olsun
Nasilsiniz canlar cok ozledim sizi yaa
Kandiliniz uc aylariniz mubarek olsun hepimize hayirlar getirsin ins cigdem canım oglusuna masallah gul kurabiyeler bi harika eline saglik mesude nbr canim nasilsin betus nasil asli ozlem ayse canlarim sizin icin fetih okudum allah kolay sorunsuz bir şekilde dogum yapmayi nasip etsin
Anammm bu kadar yattıktan sonra iş..neyse kafan dağılır vakit gecer, sağlıkla gelir minik Bora'mız inşallah
iyiyim canım sağolasın 1-2 gündür kasılmalar artmıştı yine ama bugün iyiyim,oturmak pek iyi gelmiyor ama şimdilik çok sorun olmadı hafiften başladı sırt ve kaburga ağrısı bakalım akşama kadar ne olacak,sen nasılsın ayşe nasıl
oooooo kaçak nerelerdesin sen bakalım
çok sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım, yatmak iyiydi ama bayadır yoktum yaa şimdi herkes pek bi iyi bana karşı
ÖZLEM
ASLI
AYSE
SIBEL
canlar FETIH surelerinizi okudum Rabbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, bebekleriniz tam zamanında sağlıkla doğsun, geçen Aslım söylemişti Sibel doğurdu diye, eğer öyleyse o da evlatlarını sağlıkla büyütsün inşallah
Bende iyiyim canim .Ayse de iyi teyzesi gulucukler agular basladi cok tatli oldu.İs yerinde dikkat et. Ayagini simdiden sicak tut erkek bebislerin gazi daha cok oluyor simdiden onlemini al
yaa bu kk nın rengimi değişti benim pc mi böyle gösteriyo pembeydi mavi olmuş
sağol canım Allah razı olsun,rabbim senin içinde bu duaları okumamızı nasip etsin en kısa zamanda inşallah
oyyyy maşallah ona zaten bebekler ilk doğduklarında değilde sonradan daha bi tatlı oluyorlar tam sevilme zamanları başladı demek, tümay yaa en çokta bu gazlı bebek muhabbetinden korkuyorum erkekler biraz zor olurmuş şansa bugünde sabah nasıl yağmur yağıyordu allahtan içeriler sıcak montumu botlarımı giydimde geldim
Iyiyim cok şükür sunduzum sen nasilsin prenses nasil buyudu muKandiliniz uc aylariniz mubarek olsun hepimize hayirlar getirsin ins cigdem canım oglusuna masallah gul kurabiyeler bi harika eline saglik mesude nbr canim nasilsin betus nasil asli ozlem ayse canlarim sizin icin fetih okudum allah kolay sorunsuz bir şekilde dogum yapmayi nasip etsin
Evet yanlış gormuyorsun bebek benim çok ozledim hepiniziciği öptüm kocamançido maşallah kuzum, Rabbim okula gittigi günleride göstersin
Anammm bu kadar yattıktan sonra iş..neyse kafan dağılır vakit gecer, sağlıkla gelir minik Bora'mız inşallah
Anammm kimleri görüyorum :)) hoşgeldin bebek :)
Bu arada kızlar kandilimizi mübarek eden herkesden ALlah bin kere razı olsun, dün dualarımdaydınız, Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
iyiyim canım sağolasın 1-2 gündür kasılmalar artmıştı yine ama bugün iyiyim,oturmak pek iyi gelmiyor ama şimdilik çok sorun olmadı hafiften başladı sırt ve kaburga ağrısı bakalım akşama kadar ne olacak,sen nasılsın ayşe nasıl
oooooo kaçak nerelerdesin sen bakalım
çok sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım, yatmak iyiydi ama bayadır yoktum yaa şimdi herkes pek bi iyi bana karşı
Bir iki ay sknti oluyor sonra duzeliyor gaz muhabbeti hic kafaya takma ben cok taktim simdi diyorum ne kadar uzmusum kendimi bosu bosuna.
Bora bir dogsun zaman nasil geciyor anlamiyorsun.Aman usutme canim kendine cok dikkat et.
Sorma ozlemim kacak degilim aslinda da oyle iste kk nin tadi kalmadi bazi sahislar yuzunden girmiyordum bi bakim dedim yine ayni seyler sanirim hic girmicem yaa sen nasilsin yegenim nasil bakim
evet yaa aslında ben bir iki kişiye sordum erkek çocuğu olan çok sıkıntı olmuyor kız bebek nasılsa erkekte öyle mutlaka gaz oluyor ama o kadar kötü değil dediler demekki herkesin bebeği aynı olmuyor,üşütmediğimi düşünüyorum ama bilmiyorumki çok kalında giyinemiyor insan ama mutlaka ayağımda çorabım terliğim oluyor evdeyken,bakalım hayırlısı ile gelsin boramız zaman onunla akıp gitsin razıyım
hayırdır yaaa ne oldu sen boşver başkalarını bize takıl bu aralar burasıda durgun ama kimse kimseyle kötü olmaz burda,özletme kendini,yeğenin iyi canım erken gelmeye çalıştı zor tutuyoruz içerde
DUYURU
Canlarım Allah nasip ederse bu perşembe yeni dua listemiz başlıyor, katılmak istyen hemen adını yazdırsın
Günde 134 adet YA SAMED okucaz inşallah
Bu esmayı okuyan, maddi ve manevi refaha ve huzura erer, tüm olumlu niyetleri gerçekleşir. Maddi ve manevi tüm arzuların kabulü ve maddi manevi tüm sıkıntıların giderilmesi amacıyla okunur
Katılmak isteyen bu mesajı alıntı yapsın canların, sonradan gelenlerde görsün, öptüm sizi bebekler :))
Bak sen şu keratays ya az daha sabret desetdin annem az kaldi harbi az kalmis ozlem ya Rabbim kolay dogumlar nasip etsin
Evet haklisin biliyorum burda oyle seyler olmaz Allah icin seviyoruz birbirimizi giremesemde gönlüm hep sizlerle daha sik gelicem gerci durgun buralar e malum yavas yavas coluk cocuga karisiyorsunuz minnaklar birakmiyor sanirim
Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiveraz kaldı az son 8 hafta :18: amiin canım Allah razı olsun,minnakların doğmuş olanları bırakmıyor annelerini ama bizimkiler henüz içerdezararları yok, :18:betül nasıl kocaman olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?