Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Regaib kandilimiz mubarek olsun ...
Ozlem nasilsin?Agrin sizin varmi?
Cigdem masallah Selim e ....

Selam kizlar hepinizin regaip kandili mubarek dualariniz kabul olsun
Nasilsiniz canlar cok ozledim sizi yaa

Kandiliniz uc aylariniz mubarek olsun hepimize hayirlar getirsin ins cigdem canım oglusuna masallah gul kurabiyeler bi harika eline saglik mesude nbr canim nasilsin betus nasil asli ozlem ayse canlarim sizin icin fetih okudum allah kolay sorunsuz bir şekilde dogum yapmayi nasip etsin

BEDRIYEM VE SEDA canlar dualarınızı okudum, ikinize de özel dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Canlarım herkese hayırlı cumalar, liste bitti, yeni liste en kısa zamanda gelecek Allahın isimlerinden size bir esma seçecegim inşallah, duyuru yaparım en kısa zamanda

çido maşallah kuzum, Rabbim okula gittigi günleride göstersin

Anammm bu kadar yattıktan sonra iş..neyse kafan dağılır vakit gecer, sağlıkla gelir minik Bora'mız inşallah

Anammm kimleri görüyorum :)) hoşgeldin bebek :)

Bu arada kızlar kandilimizi mübarek eden herkesden ALlah bin kere razı olsun, dün dualarımdaydınız, Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah

Regaib kandilimiz mubarek olsun ...
Ozlem nasilsin?Agrin sizin varmi?
Cigdem masallah Selim e ....

iyiyim canım sağolasın 1-2 gündür kasılmalar artmıştı yine ama bugün iyiyim,oturmak pek iyi gelmiyor ama şimdilik çok sorun olmadı hafiften başladı sırt ve kaburga ağrısı bakalım akşama kadar ne olacak,sen nasılsın ayşe nasıl

oooooo kaçak nerelerdesin sen bakalım

çok sağol canım Allah razı olsun

Anammm bu kadar yattıktan sonra iş..neyse kafan dağılır vakit gecer, sağlıkla gelir minik Bora'mız inşallah

inşallah canım, yatmak iyiydi ama bayadır yoktum yaa şimdi herkes pek bi iyi bana karşı

ÖZLEM
ASLI
AYSE
SIBEL

canlar FETIH surelerinizi okudum Rabbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, bebekleriniz tam zamanında sağlıkla doğsun, geçen Aslım söylemişti Sibel doğurdu diye, eğer öyleyse o da evlatlarını sağlıkla büyütsün inşallah

Bende iyiyim canim .Ayse de iyi teyzesi gulucukler agular basladi cok tatli oldu.İs yerinde dikkat et. Ayagini simdiden sicak tut erkek bebislerin gazi daha cok oluyor simdiden onlemini al

sağol canım Allah razı olsun,rabbim senin içinde bu duaları okumamızı nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Bende iyiyim canim .Ayse de iyi teyzesi gulucukler agular basladi cok tatli oldu.İs yerinde dikkat et. Ayagini simdiden sicak tut erkek bebislerin gazi daha cok oluyor simdiden onlemini al

oyyyy maşallah ona zaten bebekler ilk doğduklarında değilde sonradan daha bi tatlı oluyorlar tam sevilme zamanları başladı demek, tümay yaa en çokta bu gazlı bebek muhabbetinden korkuyorum erkekler biraz zor olurmuş şansa bugünde sabah nasıl yağmur yağıyordu allahtan içeriler sıcak montumu botlarımı giydimde geldim

Bir iki ay sknti oluyor sonra duzeliyor gaz muhabbeti hic kafaya takma ben cok taktim simdi diyorum ne kadar uzmusum kendimi bosu bosuna.
Bora bir dogsun zaman nasil geciyor anlamiyorsun.Aman usutme canim kendine cok dikkat et.

Iyiyim cok şükür sunduzum sen nasilsin prenses nasil buyudu mu
Evet yanlış gormuyorsun bebek benim çok ozledim hepiniziciği öptüm kocaman

Sorma ozlemim kacak degilim aslinda da oyle iste kk nin tadi kalmadi bazi sahislar yuzunden girmiyordum bi bakim dedim yine ayni seyler sanirim hic girmicem yaa sen nasilsin yegenim nasil bakim

DUYURU

Canlarım Allah nasip ederse bu perşembe yeni dua listemiz başlıyor, katılmak istyen hemen adını yazdırsın

Günde 134 adet YA SAMED okucaz inşallah

Bu esmayı okuyan, maddi ve manevi refaha ve huzura erer, tüm olumlu niyetleri gerçekleşir. Maddi ve manevi tüm arzuların kabulü ve maddi manevi tüm sıkıntıların giderilmesi amacıyla okunur

Katılmak isteyen bu mesajı alıntı yapsın canların, sonradan gelenlerde görsün, öptüm sizi bebekler :))

Bir iki ay sknti oluyor sonra duzeliyor gaz muhabbeti hic kafaya takma ben cok taktim simdi diyorum ne kadar uzmusum kendimi bosu bosuna.
Bora bir dogsun zaman nasil geciyor anlamiyorsun.Aman usutme canim kendine cok dikkat et.

evet yaa aslında ben bir iki kişiye sordum erkek çocuğu olan çok sıkıntı olmuyor kız bebek nasılsa erkekte öyle mutlaka gaz oluyor ama o kadar kötü değil dediler demekki herkesin bebeği aynı olmuyor,üşütmediğimi düşünüyorum ama bilmiyorumki çok kalında giyinemiyor insan ama mutlaka ayağımda çorabım terliğim oluyor evdeyken,bakalım hayırlısı ile gelsin boramız zaman onunla akıp gitsin razıyım

Sorma ozlemim kacak degilim aslinda da oyle iste kk nin tadi kalmadi bazi sahislar yuzunden girmiyordum bi bakim dedim yine ayni seyler sanirim hic girmicem yaa sen nasilsin yegenim nasil bakim

hayırdır yaaa ne oldu sen boşver başkalarını bize takıl bu aralar burasıda durgun ama kimse kimseyle kötü olmaz burda,özletme kendini,yeğenin iyi canım erken gelmeye çalıştı zor tutuyoruz içerde

Bak sen şu keratays ya az daha sabret desetdin annem az kaldi harbi az kalmis ozlem ya Rabbim kolay dogumlar nasip etsin
Evet haklisin biliyorum burda oyle seyler olmaz Allah icin seviyoruz birbirimizi giremesemde gönlüm hep sizlerle daha sik gelicem gerci durgun buralar e malum yavas yavas coluk cocuga karisiyorsunuz minnaklar birakmiyor sanirim

Ben ben ben katılmak istiyorum :)

Son düzenleme:

az kaldı az son 8 hafta :18: amiin canım Allah razı olsun,minnakların doğmuş olanları bırakmıyor annelerini ama bizimkiler henüz içerde zararları yok, :18:betül nasıl kocaman olmuştur

az kaldı az son 8 hafta :18: amiin canım Allah razı olsun,minnakların doğmuş olanları bırakmıyor annelerini ama bizimkiler henüz içerde zararları yok, :18:betül nasıl kocaman olmuştur
Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiver

Eklentiler

• $20140424_173410.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $20140424_173402.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…