- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.601
Canlarim maden de ölenlere inanın bende çok üzüldüm. Rabbim içerde kalanlara ömür nasip etsin, ölenlerin mekani cennet olsun inşallah.
Yasemincim önce zihninde hallet kilo işini. Sürekli kiloluyum deme, zayifliyorum diye inan ayrıca paylastigin fotolar harika huzurlu
Seda geçmiş olsun canim, şükür ki çözümü olan bisey
Gülhan maşallah canim Rabbim nazardan korusun
Sebiha puzzlelarin çok güzel bende çok yaptim
Buketim canim sahalara geri dönmüşsün ne güzel
Ozlemcim kollarini çok bükerek uyuma onunda etkisi olur
Ozlemcim benimde oluyordu korkma canim geçiyor
Ozlemcim kollarini çok bükerek uyuma onunda etkisi olur
Özlem benim de parmaklarım 3 parmağım uyuşuktu hep doğumdan sonra 2 haftaya geçti cnm.
yasemiiiin canım biraz değişiklik yap hayatında ufacık bişey bile olsa sana iyi gelecek bişeyler yap arkadaşlarınla buluş dertleş git alışveriş yap yada zayıflamak istiyorum diyordun kendine bi meşgale edin bi spor aleti al kendine onunla oyalan
ah canım benim işte bu dediklerinin hiçbirini yapmaya vaktim yok, benim derdim vakitsizlik, işte yoğunum evde yoğunum, gece uykumdayken bile yoğunum durmadan betül uyanıyor. yok ya bana hiçbişey çare olmazsizinde içinizi karartıyorum hiç yorum yapmaya bile değmez bana çünkü yapılacak bişey yok, artık böyle olacak hayatım heralde.
sen hiç kafana takma el kol uyuşmasını dün dediğim gibi bende de oluyordu ve bak herkeste oluyormuş, doğurunca herşey bitiyor, bu seferde benim gibi kendini unutup onla haşır neşir oluyorsun sen diye bişey kalmıyor , o yüzden hamileyken kendinle bol bol ilgilen tüm sevdiğin şeyleri yap.
SEBİHA duani okudum canim Rabbim saglikli kolay doğumlar nasip etsin inşallah
YASEMİCİM canim yine ayni şeyi söyleyeceğim senin tek çaren esmalara sarilmak. Bak gör Allahin izniyle hayatında herşey düzene girecek. Ya Sabur ve Ya Celil çek,durmadan yorulmadan her yaninda, yemek yaparken Betül u uyuturken......
Günaydın canlarım, bugün sabah ağlayarak uyandım, işte yoğunum evde yoğunum, içimde yapmak istediğim çok şey var ama hiçbişey yapamıyorum... burayada yazıyorum yazıyorum siliyorum, ben diye bişey kalmadı sanki hep başkaları için yaşıyorum, işe geliyorum işleri yetiştirmek herkesi memnun etmek için çalışıyorum, eve gidiyorum betüle iyi bakmak için uğraşıyorum, mutfağa giriyorum eşime yemek yapmak için uğraşıyorum, evi toplamak için uğraşıyorum, çamaşır asmak, toplamak, yerleştirmek vs vs vs... ama kendim için hiçbişey yapmıyorum yapamıyorum. Artık kendimi de sevmiyorum.
Sürekli aklımda gitmek var, nedensiz sebepsiz tek aklıma gelen şey gitmek... bir gece vakti alıp başımı gitmek, sürekli gitmek durmadan gitmek, gidebildiğim yere kadar gitmek var içimde.
Eki Görüntüle 1114514 Eki Görüntüle 1114515 Eki Görüntüle 1114516 Eki Görüntüle 1114517
Kızlar moralim çok ama çok bozuk dün kont. gitmiştik drumuz idrar tahlili istemişti bizde ancak gece idrarımızı torbaya denk getirwbildik gece hemen hastaneye götürdük idrarı test sonucu çıktı kızım idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdiler umarım gecer rahatsızlığımız
gülhancığım geçmiş olsun canım ilaçlarla atlatırsınız telaşlanma canım Allah şifa versin bi an önce geçsin gitsin inşallah
Kızlar moralim çok ama çok bozuk dün kont. gitmiştik drumuz idrar tahlili istemişti bizde ancak gece idrarımızı torbaya denk getirwbildik gece hemen hastaneye götürdük idrarı test sonucu çıktı kızım idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdiler umarım gecer rahatsızlığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?