Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GAMZE canım duanı okudum Rabbim ruhuna ferahlık versin, oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah

Canlarim maden de ölenlere inanın bende çok üzüldüm. Rabbim içerde kalanlara ömür nasip etsin, ölenlerin mekani cennet olsun inşallah.
Yasemincim önce zihninde hallet kilo işini. Sürekli kiloluyum deme, zayifliyorum diye inan ayrıca paylastigin fotolar harika huzurlu
Seda geçmiş olsun canim, şükür ki çözümü olan bisey
Gülhan maşallah canim Rabbim nazardan korusun
Sebiha puzzlelarin çok güzel bende çok yaptim
Buketim canim sahalara geri dönmüşsün ne güzel
Ozlemcim kollarini çok bükerek uyuma onunda etkisi olur

teşekkür ederim. bende çok üzüldüm. Van depremini acı bir şekilde yaşadığım için haberleri izleyemiyorum...

Ozlemcim benimde oluyordu korkma canim geçiyor

bende öyle tahmin ettim de kalıcı da olabiliyor sanırım, annemdede olunca düsşündürdü biraz sağol canım

Ozlemcim kollarini çok bükerek uyuma onunda etkisi olur

canım uyku esnasında pek dikkat edemiyor insan bide hangi pozisyon o an için rahat gelirse onda kalıyorsun dikkat etmeye çalışırım arada kafamın altına alıyorum elimi sonra geri çıkarıyorum

Duaları okuyanlardan okumayanlardan Hepiniz den allah razı olsun
Sedacım çok geçmiş olsun.
Yasemin fotolara bende bayıldım öyle bi yerde hepberaber oturup da kafa dağıtsak
Burcum allah razı olsun cnm
Zeynep bi kız bi erkek süper sağlıkla doğsunlar inşallah
Özlem benim de parmaklarım 3 parmağım uyuşuktu hep doğumdan sonra 2 haftaya geçti cnm.
Madencilere kim üzülmedi ki allah ailelerine sabır versin inşallah.hamdolsun herşeye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle rabbim isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda bende 4 yıllık evlıyım ama cocuklgumdan berı ılaclarla adet göruyorum facebookta grubum var ordada bu konular tartısılıyor ve aktarlar dr.larda sayfamı takip edyr suan hormon tedavisi goruyorum tum gelısmlerı sayfamda paylasıyorum sizlerede bi nebze de olsa faydam olsun ısterım aşağıda paylastıgımsa benım sayfamda paylastıgım yasadıklarım

eger sayfama gelmek isterseniz FACEBOOK ARAMA BUTONUNDAN ( ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ VE AZOOSPERMİA BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU (BAYANLARA ÖZEL)

MERHABA ARKADAŞLAR;
Öncelikle bu grubu bulduğum için ve grubun değerli kurucusu doğan bey ve ailesiyle tanışma fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı hissettiğimi söylemek isterim…
Sayfada gözlemlediğim azolular canla başla mücadele ederken bayan arkadaşlar nerde???
Bu grup sadece azolular için değil erken over yetmezliği için de kurulmuştur..
Doğan bey’le bayan hastaları nasıl öne çekebiliriz diye düşünmeye başladık..
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..
Öncelikle kendi hikayemi anlatmak istiyorum.. sayfaya bi katkım olursa ne ala..
Yaş oldu 16 ben hala regl olamamıştım hiçte umrumda değildi çocukluk ya,ama annem bi telaşa kapıldı durdurabilene aşk olsun o dr senin bu dr benim dolaşmaya başladık hepsi hüsrandı…
İlaçlar tahliller hastane kapıları (rabbim kimseyi hastane köşelerinde bırakmasın) daha o yaşımda dr. Bana sen evlenme senin çocuğun olmaz dedi..annem yüzünü arkaya çevirdi ağlamaya başladı ben başka dünyadayım tabi yine umurumda değil o hastalıkta nedir ne değildir hiç ilgilenmedim..
Gel zaman git zaman evlendim ama annem hep üzgündü neden ki?? Bu sorunun cevabını evlendikten sonra buldum ..ahh annemm sen ağlarken ben nerdeydim sen benim için kara kara düşünürken ben neye gülüyordum??
Evliliğim ilk yılında çocuk olursa olur olmazsa seneye inşallah deyip geçiştirdik..2inci senemizde tekrar hastane köşelerine düştüm ilk gittiğim dr.türkiyenin en iyi dr’muş bana şeker hastalarında oluyor genelde bu durum sakın üzülme bi ilaçla halledeceğiz dedi nasıl mutluyum anlatamam…bi ilaç verdi ilaç bittikten sonra regl olacaksın 2inci günü gel dedi..sonra tedaviye başlayacağız dedi ilaç bitti regl olmadım tedavinin çok kolay olduğunu söylediği için annemle gittim sevinsin diye…
Dr bana kızım uğraşma boşuna gel donasyona başlayalım dedi oda neyin nesi? Yumurta bağışı dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar ağladım annemse ağzını dahi açmadı açamadı…
Eşime söyledim ağlaya ağlaya bana dediği ‘ çocuğu olmayan sadece biz değiliz sen yanımda ol yeter’dedi hakkını ve sabrını tartışamam allah’ım binkere razı olsun ondan ..
Sonrası başarısız bir tüp denemem oldu…
Bu arada geçen zamanlarda birçok bitkisel kürler başka başka dr.lar gibi maceralarım da oldu..
Özellikle anlatmak istediğim asıl maceram BİOENERJİ..
Bu tedaviye çok büyük umutlar başladım varmıdır benden mutlusu…tedaviye başladım 3’üncü haftamda hamile olduğumu öğrendim ama 3.5 aya kadar ultrason yasak sebebi görünmezmiş düşünün ona bile boyun eğdim göremesemde ben hamileydim allah’ım hemde kız olacakmış herşey olması gerektiği gibi 3.5 aylıkken dr. Gittim dr. Hamile değilsin dedi..anlatmaya gerek yok siz düşünün benim halimi tedavi olduğum şahısa gittim çok normal şöyledir böyledir ben yine hamileyim diye çıktım karnım çıkmaya başladı hareketler hissetmeye başladım dahada umutlandım göğsümü gere gere hamile kıyafetlerimle dolanıyordum ..
Bu arada 6 aylık olduk hala dr görünmedi yok bebek falan dedi hazırlamıştım kendimi psikoloğum doğan sayesinde  yani durum şudur dolandırıldım kandırıldım hayatımı alt üst etti hayallerimle umutlarımla oynamıştı…her ne kadar umut tüccarı değilim desede UMUT TÜCCARISIN yatacak yerin yok..neyse en çok güvendiğimde neydi biliyor musunuz? 4 evlat babasıydı yapmaz yapamaz dedim YANILDIM…neyseki çabuk toparladım yıkılmadım ayaktayım  önce ailem eşim sonrao doğan ve eşinin desteğiyle tam gaz mücadeleye devam.. bu kadar yaşanmışlıklar beni yolumdan caydırmadı caydıramaz arkamızda böylesine duyarlı bir grubumuz var iken..teşekkürler DOĞAN…. !
Demem o ki hep birlikte kocaman bir yumruk olsak şu illetten hep birlikte kurtulsak yazılanlara duyarlı olsak (özellikle bayanlar) çekinmeyin nolur yazın sayfada paylaşamıyorsan özelden yaz biz paylaşalım doğan bey bizler için o kadar uğraşıyorken bizler sadece izlemekle kalmayalım
ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ olmasın…
Özellikle mail adreslerinizi yazın yazınki değerli bilgilerden sizlerde faydalanın ….
Benim hikayem bu ve ben hala burdayım 1 haftaya kadar celalettin peruda tedaviye başlıyorum allah nasip ederse gelişmeleri paylaşırım ama sizlerde paylaşın lütfen..
Celalettin peru sadece AZO ile değil ERKEN OVER YETMEZLİĞİ ile ilgili çalışmaları var fakat çok az kişiyiz bu yüzden çok fazla gündeme gelemiyoruz maalesef… ne kadar çok olursak tedavi okadar çabuk hızlanacak….desteğinize ihtiyacımız var…..
Bol bebekli günleriniz olsun inşallah….

Günaydın canlarım, bugün sabah ağlayarak uyandım, işte yoğunum evde yoğunum, içimde yapmak istediğim çok şey var ama hiçbişey yapamıyorum... burayada yazıyorum yazıyorum siliyorum, ben diye bişey kalmadı sanki hep başkaları için yaşıyorum, işe geliyorum işleri yetiştirmek herkesi memnun etmek için çalışıyorum, eve gidiyorum betüle iyi bakmak için uğraşıyorum, mutfağa giriyorum eşime yemek yapmak için uğraşıyorum, evi toplamak için uğraşıyorum, çamaşır asmak, toplamak, yerleştirmek vs vs vs... ama kendim için hiçbişey yapmıyorum yapamıyorum. Artık kendimi de sevmiyorum.
Sürekli aklımda gitmek var, nedensiz sebepsiz tek aklıma gelen şey gitmek... bir gece vakti alıp başımı gitmek, sürekli gitmek durmadan gitmek, gidebildiğim yere kadar gitmek var içimde.

yasemiiiin canım biraz değişiklik yap hayatında ufacık bişey bile olsa sana iyi gelecek bişeyler yap arkadaşlarınla buluş dertleş git alışveriş yap yada zayıflamak istiyorum diyordun kendine bi meşgale edin bi spor aleti al kendine onunla oyalan

ah canım benim işte bu dediklerinin hiçbirini yapmaya vaktim yok, benim derdim vakitsizlik, işte yoğunum evde yoğunum, gece uykumdayken bile yoğunum durmadan betül uyanıyor. yok ya bana hiçbişey çare olmaz sizinde içinizi karartıyorum hiç yorum yapmaya bile değmez bana çünkü yapılacak bişey yok, artık böyle olacak hayatım heralde.
sen hiç kafana takma el kol uyuşmasını dün dediğim gibi bende de oluyordu ve bak herkeste oluyormuş, doğurunca herşey bitiyor, bu seferde benim gibi kendini unutup onla haşır neşir oluyorsun sen diye bişey kalmıyor , o yüzden hamileyken kendinle bol bol ilgilen tüm sevdiğin şeyleri yap.

canım o zaman azıcık zaman ver kendine betül azıcık daha toparlasın kendini yapmak istediğin şeyleri o zaman yaparsın,bana gelince ben zaten durduğum yerde sıkılan bi insanım tek başıma bişeyler yapmayı hiç sevmem gezmem tozmam illa eşim olacak yanımda arkadaşımda yok öyle kendi başıma gidip görüştüğüm ben daha kötü durumdayım aslında zaten şu aralar bi yere gitsekte ben çok yoruluyorum aslında içimden mağaza mağaza dolaşmak alışveriş yapmak geliyor ama buna şuanki durumum el vermiyor fazla e tabi birde maddiyat yinede çıkıabildiğimiz kadar çıkıyoruz dün akşam çıktık dolaştık mesela eşimle hem bana yürüyüş oldu hem hava aldık

SEBİHA duani okudum canim Rabbim saglikli kolay doğumlar nasip etsin inşallah

YASEMİCİM canim yine ayni şeyi söyleyeceğim senin tek çaren esmalara sarilmak. Bak gör Allahin izniyle hayatında herşey düzene girecek. Ya Sabur ve Ya Celil çek,durmadan yorulmadan her yaninda, yemek yaparken Betül u uyuturken......

Allah razı olsun canım sağolasın :)

Canım bende evlendiğimden bir süre sonra yaşamıştım benzerini. Çalışan olmak zor bayanlar için birde anne olmak eklenince iyice ağır gelmiş ondan bu sıkıntın. Dua et bol bol. Hem bırak evin dağınık kalsın bir süre senin sağlığından kıymetlimi. Kendini iyi hissettikce yaparsın.

Kızlar moralim çok ama çok bozuk dün kont. gitmiştik drumuz idrar tahlili istemişti bizde ancak gece idrarımızı torbaya denk getirwbildik gece hemen hastaneye götürdük idrarı test sonucu çıktı kızım idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdiler umarım gecer rahatsızlığımız

gülhancığım geçmiş olsun canım ilaçlarla atlatırsınız telaşlanma canım Allah şifa versin bi an önce geçsin gitsin inşallah

canım benim ALlah şifa versin inşallah hemencicik geçer üzülme sen güçlü ol. Rabbim emanetlerini korusun hep.
ne gibi şikayetiniz vardı da idrar tahlili istedi dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…